Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2345819 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

Mesut gerçekten şaka gibi. Ben oynamaya geliyor diye çekiniyordum, iyi bir kazık atmaya gelmiş
çok belliydi, 2017 sonundan beri yatıyor adam
bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Rakibinin bay geçtiği haftada, adeta rakip oyuncu sakatlandığında topu taca atan centilmen futbolcu edasıyla puan farkını açmayan adam gibi adam fenere kocaman bir alkış 👏👏👏

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fener rakip değil diye haftalarca burada yazdım. En iyi zamanlarında bile yazdım. Dinletemedim...
Haftaya trabzonda yener muhtelemen 4.falan olurlar.

Çevrimdışı ferdi1903

Mesut gerçekten şaka gibi. Ben oynamaya geliyor diye çekiniyordum, iyi bir kazık atmaya gelmiş
Hakemede iyi küfür saladi , mesudu severim yanlis takima geldi cok büyük hata yapti

Çevrimdışı mrred

Rakibimizin Gs olduğu en başından beri belliydi.

Eğer Gs maçını seyircisiz oynarsak maç ortada olur.

Dolayısıyla şampiyonluk şansımız olur. 3 puan geride girsek bile o maçta galibiyet alabiliriz.

Fakat işin içine seyirci girerse işimiz çok zor .

O yüzden bu süreç umarım biraz daha devam eder ve maçlar asla seyircili oynanmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Mesut her zaman overrated bir oyuncuydu. En iyi zamanlarında bile beğenmezdim. Şu hali ise çok eğlendiriyor beni :D

Çevrimdışı mourinho1903

Şampiyon olursak sergenden sonra özür dileyeceğim insan listesini seni de ekledim. Allah var en kötü zamanlarda bile olumlu bana göre "hayalperest" konuştun. Fakat senin gibi bir türlü iyi bakamıyorum, normal bir ülkede olsaydık dediklerine katılırdım ama burası Türkiye. Adalet diye bir şey yok.

Bosuna cevap yazmissin bence. Daha tum maclarini kazandigi takdirde sampiyon olacak tek takimin Besiktas oldugunu zannedecek kadar gercek dunyadan kopmus. Klavyene yazik.

Çevrimdışı Erman1903

Mesut Arsenal'de kesik yemeden önceki sezon 90 dakika başı toplam 2,34 başarılı ofansif aksiyonla oynuyordu, o pozisyon için şaka gibi rakam. Ses çıkarmayalım da etrafına takım kursun enayiler.

Çevrimdışı mourinho1903

Fener rakip değil diye haftalarca burada yazdım. En iyi zamanlarında bile yazdım. Dinletemedim...
Haftaya trabzonda yener muhtelemen 4.falan olurlar.

Beraberlik ciksin o mactan en iyisi, ikisi de yara alir.
Biz 4 farkli yenersek lider oluyoruz galiba, cuma'dan liderligi alabilirsek guzel olur. Olasi bir GS maglubiyetiyle averaj kapanirsa da lider oluruz.
Ama mesele lider olmak degil zaten, daha 25. haftadayiz. GS deplasmanina rahat gitmemiz lazim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynı durum haftaya diğer renklinin başına gelirse, şaşırmayın.

Kötü futbolla her hafta zıplaymazsın, yere düşen çekirgeyi de öperler.

Çevrimdışı mourinho1903

Rakibimizin Gs olduğu en başından beri belliydi.

Eğer Gs maçını seyircisiz oynarsak maç ortada olur.

Dolayısıyla şampiyonluk şansımız olur. 3 puan geride girsek bile o maçta galibiyet alabiliriz.

Fakat işin içine seyirci girerse işimiz çok zor .

O yüzden bu süreç umarım biraz daha devam eder ve maçlar asla seyircili oynanmaz.

Su mesele bile lobi ve medya gucunun ornegi. Simdiden bas bas adaletsizlik olur diye boyle bir seye her turlu karsi cikmamiz lazim, sesimizi duyurmamiz lazim.
O mac seyircili oynanacaksa biz o maca hic cikmayalim zaten, aslinlar sampiyonluk kupalarini hocaefendileriyle kutlasinlar, butun dunyaya da rezil olsunlar.
Gerci bunlar o kadar yuzsuz ki, utanacaklarina yarabbi sukur diye dusunup sevinirler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Mesut Arsenal'de kesik yemeden önceki sezon 90 dakika başı toplam 2,34 başarılı ofansif aksiyonla oynuyordu, o pozisyon için şaka gibi rakam. Ses çıkarmayalım da etrafına takım kursun enayiler.

Arsenal’i bitiren adam Mesut bence :D şimdi de fener’in tabutuna son çiviyi çakmaya geldi reyis

Çevrimdışı Erman1903

Arsenal’i bitiren adam Mesut bence :D şimdi de fener’in tabutuna son çiviyi çakmaya geldi reyis

2,34 bile değilmiş yahu öyle aklımda kalmış. 90 dakikada 2.14  :lol:, yarım şut, 0,05 gol 2,24 ceza sahası basış, 1,78 çalım ve %46 başarı, çılgınlık. Orada başlamış zaten paşa yatmaya aman aman ses etmeyelim tepki olmasın mal bu zaten :D

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şampiyon olursak sergenden sonra özür dileyeceğim insan listesini seni de ekledim. Allah var en kötü zamanlarda bile olumlu bana göre "hayalperest" konuştun. Fakat senin gibi bir türlü iyi bakamıyorum, normal bir ülkede olsaydık dediklerine katılırdım ama burası Türkiye. Adalet diye bir şey yok.

Estağfurullah. Benim olumsuz yorumlarla bir derdim yok. Benim derdim başka  :)

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu arada gs winner ajjsksjh

Çevrimdışı worns

2,34 bile değilmiş yahu öyle aklımda kalmış. 90 dakikada 2.14  :lol:, yarım şut, 0,05 gol 2,24 ceza sahası basış, 1,78 çalım ve %46 başarı, çılgınlık. Orada başlamış zaten paşa yatmaya aman aman ses etmeyelim tepki olmasın mal bu zaten :D

zaten orda da yattığı için kesildi, saha dışı muhabbetlerine gelmeden de eleştiriler almış başını gitmişti. motive bir mesut en son ne zaman vardı, hatırlamıyorum bile.

Çevrimdışı worns

fb'nin benzer puan kayıplarını görürüz önümüzdeki dönemde. oturmuş bir oyuna transferler geliyor olsa efekti farklı olurdu. bu kadar yorgun argın ilerleyen ve bir yapı kuramadıkları sezonun ortasında yeni parçalardan verim almak da zor.

ts puan itibariyle fena geliyor ama onların da solukları bir yerde kesilir kanaatindeyim. oynadıkları baskın bir oyunları yok. skor gelmemeye başlarsa hızlıca krize girebilirler.

haftaya ts'nin kazanmasını yeğlerim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/fazilsaymusic/status/1363550802028224514

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fener puan kaybeder
Şu yaziyi her fb macindan önce yazsan ya kardesim, ne bize 25 haftadir sıkıntı cektiriyorsun🙂
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

zaten orda da yattığı için kesildi, saha dışı muhabbetlerine gelmeden de eleştiriler almış başını gitmişti. motive bir mesut en son ne zaman vardı, hatırlamıyorum bile.

Mesut'un tekrar iyi oyun için motive olması çok zor. Uyuşturucu haberleri falan çıkmıştı oradayken, zaten prime dönemindeki fiziğinden de eser yok bariz bir şekilde süzülmüş, kas kütlesi kaybetmiş.

Çevrimdışı Sinan23

Şu yaziyi her fb macindan önce yazsan ya kardesim, ne bize 25 haftadir sıkıntı cektiriyorsun🙂

Benimde ters cevap vermem lazım. Normalde rakip lehine yazarım. Artık tam tersi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mesut'un tekrar iyi oyun için motive olması çok zor. Uyuşturucu haberleri falan çıkmıştı oradayken, zaten prime dönemindeki fiziğinden de eser yok bariz bir şekilde süzülmüş, kas kütlesi kaybetmiş.

Fenerliler hemen fark etmez umarım :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Fenerliler hemen fark etmez umarım :D

Soran olursa ırkçılık dersiniz  :lol:

Çevrimdışı worns

fb de kadro mühendisliği açısından berbat bir takım. sene başında da söylüyordum, söylenenin aksine maliyetine oranla verimsiz bir kadro kurdular. kritik yerlere aldıkları yaşlı-düşüş trendinde bir sürü adam da cabası.

devre arası yine çok para ve kağıt üzerinde parlak isimler. bu adamların forvet hatlarının 24 hafta geçmiş ligde attığı gol sayıları, 6-4-3 gibi bir şeyler. en büyük transferi yaptıkları mevki ise ilk yarıda en verim aldıkları ve benim de en beğendiğim transferlerinin olduğu mevki (pelkas)  :)
şimdi mesut oynasa pelkas'ın verimi düşer, pelkas'ı oynatsa kesin mesut nasıl oynamazcılar başlar, hocaları göğüs geremez. güzel hamle oldu mesut yani her yönüyle. bombayı aldılar kucaklarına.