Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2346185 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

Onyekuru hep hakeme oynuyor
o özelliği olmasa pek bir işe yaramayacak zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Yok bu alanya gol falan atamaz, birazdan gs penalti kazanir mac biter

Çevrimdışı ferdi1903

Adamlar bi bok oynamadan mac kazaniyor. Cildirmamak elde deil

Çevrimdışı AigleBordeaux

Attıkları şutları bak bunlar gol atamayacak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

alanya topla yüzde 70'le  oynuyor ama kale önünde rezil durumdalar

Çevrimdışı ferdi1903

Gerizekalinin vurdu kafaya bak

Çevrimdışı levitate

bu kadar beceriksizlik bi bizde var
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

rezil futbolla bala₁ gidiyorlar haramzadeler. zor maçları da bir bir geride bıraktılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Heriflerin kaleye 24 şut çekiliyor, tek 1 gol olmuyor.

Bizim kaleye 1 şut çekilse, gol oluyor.

Gerçekten isyan etmemek elde değil.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yani olayın Muslera ile alakası yok. Olay tamamen beceri eksikliği.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Muslera god mode u açmaya başladı.. geçmiş olsun

Çevrimdışı mellfred

şampiyonluk her zamanki gibi son 150 yıl olduğu gibi son 3 haftadaki gs deplasmanında belirlenecek ve bizim şerefli yöneticilerimiz beşiktaşın ite boğdurulmasını izleyecek

Çevrimdışı AigleBordeaux

Muslera bu maç bişey yapmadı gerizekalı gibi vurdular topa
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

her topu musleraya çarptırdılar yapmayın allasen

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Heriflerin kaleye 24 şut çekiliyor, tek 1 gol olmuyor.

Bizim kaleye 1 şut çekilse, gol oluyor.

Gerçekten isyan etmemek elde değil.

Özellikle uğraşsan Muslera'nın olduğu yere vurayım desen bu kadar olmaz. Biri illaki sağına soluna gelir girer top iceri. Bir de köşe vuruşlarında hiç mi farklı bir şey denenmez. Kule gibi defansa habire körüne top kes. Yenen golde takımın saha içinde ki duruşuna girmiyorum bile.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

şampiyonluk her zamanki gibi son 150 yıl olduğu gibi son 3 haftadaki gs deplasmanında belirlenecek ve bizim şerefli yöneticilerimiz beşiktaşın ite boğdurulmasını izleyecek
Ben bizim yönetimi taniyorsam, o macin seyircili oynanmasi icin başvuruda bulunabilirler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

musleralık bir şey yok alanya iq 0
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Gs, ve Fb kolay kolay maç kaybetmiyecektir artık. Bizim de aynı şekilde kayıpsız geçmemiz lazım. Fenerin TS, bizle içerideki maçı. Galatasarayın Ts-Hatay- bizle olan içerdeki maç belirleyici olacak. Anadoluya takılan şampiyon olamaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazen çok saçma şeyler yazıyorsun. Adamın bir efsanesi var sadece. Ben iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum. İyi olsa Türkiye'ye gelmezdi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Bazen çok saçma şeyler yazıyorsun. Adamın bir efsanesi var sadece. Ben iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum. İyi olsa Türkiye'ye gelmezdi.
Bizim ligin son 10 senesini domine eden bi kaleci. Gs'nin bütün şampyonluklarında %60 etkisi var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim ligin son 10 senesini domine eden bi kaleci. Gs'nin bütün şampyonluklarında %60 etkisi var.
Ben bir kalecinin şampiyonluk getireceğini düşünmüyorum. Algıya kapılmamak lazım. Lige gelmiş en iyi kaleci Fabricio idi. Zaten İngiltere gördü. Sizin övdüğünüz kalecinin gördüğü en büyük seviye Lazio  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

GS winner derken renkli ilan edeceginize biraz gelecegi gorseydiniz. Hakemlerin ikinci yarida nasil mac yonetecegi belliydi. Rakiplerin nasil oynayacagi, bazi oyuncularin (!) kafasinin nasil karisacagi (!) belliydi. Muslera'nin donecegi, GS'nin santrforsuz olmayacagi vs belliydi.
Biz Hatay macinda beraberlige oynayip beraberlige sevinecegimize, Alanya'dan korkup 3 onliberoyla cikacagimiza cikip galibiyet icin oynasaydik boyle olmazdi.
Sen dalga gecer gibi kaybedersen puanlari, o winner mentalitesine sahip olmazsan boyle beklersin rakipler puan kaybetsin diye.
GS'nin bizi evinde dove dove bir sekilde yenme ihtimali cok yuksek. Acikcasi biz bu Alanya'yi yenebilirmiyiz ondan da emin degilim. Oyunlari baya guclu ve kale onunde GS'ye karsi gibi net dezavantajli olmayacaklar. Bugun GS'nin kalesinde Ersin olsa mac 3-1 bitmisti. Bize karsi bu kadar ezici oynayamayacaklar, ama skor alabilirler ilk yari macindaki oldugu gibi.

Muslera o kadar iyi olsa Turkiye'de olmazdi demissiniz. Muslera'ya 9.5 milyon euro bonservis parasi odediler (o zamanlar daha da buyuk paraydi), adami takimda tutmak icin senelik 4.5 milyon euro maas oduyorlar. Biz tarihimizde kac oyuncuya bu parayi odedik ki? Bulmusken basaydin senelik 5 milyon euro tutaydin Gomez'i mesela.
Sen sampiyonluk yarisindayken Ilhan Mansiz'i, Nihat'i satip 2 sampiyonluk hediye ediyorsun, rakibin bir kaleciye yillik 4.5 milyon euro para veriyor elinde tutmak icin. Winner farki da bu oluyor zaten.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Muslera kesinlikle bu lig icin cok fazla bir kaleci, gs okadar bokdan bir fubol oynuyorki ama yinede liderler, tamamen musleraya yazar, en az 15 puani onun sayesinde almislardir simdiye kadar, belki daha fazla bile
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS winner derken renkli ilan edeceginize biraz gelecegi gorseydiniz. Hakemlerin ikinci yarida nasil mac yonetecegi belliydi. Rakiplerin nasil oynayacagi, bazi oyuncularin (!) kafasinin nasil karisacagi (!) belliydi. Muslera'nin donecegi, GS'nin santrforsuz olmayacagi vs belliydi.
Biz Hatay macinda beraberlige oynayip beraberlige sevinecegimize, Alanya'dan korkup 3 onliberoyla cikacagimiza cikip galibiyet icin oynasaydik boyle olmazdi.
Sen dalga gecer gibi kaybedersen puanlari, o winner mentalitesine sahip olmazsan boyle beklersin rakipler puan kaybetsin diye.
GS'nin bizi evinde dove dove bir sekilde yenme ihtimali cok yuksek. Acikcasi biz bu Alanya'yi yenebilirmiyiz ondan da emin degilim. Oyunlari baya guclu ve kale onunde GS'ye karsi gibi net dezavantajli olmayacaklar. Bugun GS'nin kalesinde Ersin olsa mac 3-1 bitmisti. Bize karsi bu kadar ezici oynayamayacaklar, ama skor alabilirler ilk yari macindaki oldugu gibi.

Muslera o kadar iyi olsa Turkiye'de olmazdi demissiniz. Muslera'ya 9.5 milyon euro bonservis parasi odediler (o zamanlar daha da buyuk paraydi), adami takimda tutmak icin senelik 4.5 milyon euro maas oduyorlar. Biz tarihimizde kac oyuncuya bu parayi odedik ki? Bulmusken basaydin senelik 5 milyon euro tutaydin Gomez'i mesela.
Sen sampiyonluk yarisindayken Ilhan Mansiz'i, Nihat'i satip 2 sampiyonluk hediye ediyorsun, rakibin bir kaleciye yillik 4.5 milyon euro para veriyor elinde tutmak icin. Winner farki da bu oluyor zaten.
Ligde her şey belli olmuş gibi konuşmanıza anlam veremiyorum. Oynadıkları düzgün bir oyun olsa tamam diyeceğim de sanki topladıkları tüm puanları iyi oynayarak, hak yemeden almışlar gibi konuşmanıza şaşırıyorum. Winnerlık diye bahsettiğiniz hakem yardımı ise size katılıyorum. Bu ülkede winner diye bir takım yok. Şike yapan, hak yiyen takım var. Winner dediğiniz takımlar şu anda City, Bayern, Liverpool gibi takımlar. Onlar bile yeniliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Ben bir kalecinin şampiyonluk getireceğini düşünmüyorum. Algıya kapılmamak lazım. Lige gelmiş en iyi kaleci Fabricio idi. Zaten İngiltere gördü. Sizin övdüğünüz kalecinin gördüğü en büyük seviye Lazio  :tabe:
Bir kaleci %100 şampiyonluk getirir.Onun  içindir ki;"Attığınla tutanın iyi olacak"denir.Muslera'nın Gs'den sonra daha büyük takıma gitmeme sebebi 4 milyon euroya yakın aldığı maaştır.Bu maaştan dolayı ne kendi gitmek istedi nede Gs gönderdi.Adam  gerçekten  iyi kaleci.Takımına güven veriyor
Hayatta Beşiktaş