Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2346132 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi tolga1903

Anadolu takımları her zaman kötüydü, bu lig 34 maçta 81 puanla şampiyon olamayan takımlar gördü.

Geçen hafta Kasımpaşa gibi gudik takımı 90'da penaltı ile sidik zoruyla yendiler. Bu haftaki oyun ortada. İleriki haftalarda stres arttığında ve ilk gol geciktiğinde neler olacak, göreceğiz.

Kaldı ki onlar kaybetmiyorsa, sen de kaybetmeyeceksin. Adamlarla aynı puandasın, kalan maçlarında onlarla aynı puanı toplasan şampiyon oluyorsun.

Ben de seninle aynı fikirdeyim zaten biz de kazanmalıyız diyorum ayrıldığımız nokta sidik zoruyla veya hakemle veya başka sebeplerle adamlar puan kaybetmiyor bunların puan kaybetmesini beklemekten yoruldum ben 7'de 7 yapmışlar fener hatta trabzon'da kayıpsız gidiyor bizim bunlardan eksiğimiz yok artı olarak oyunumuz daha güçlü. "Rakibimiz daha çok puan kaybedecek" anlayışının bizi rehavete sürüklemesinden korkuyorum çünkü ortada puan kaybeden rakip falan yok aksine tüm zorlu denilebilecek deplasmanları bir şekilde 3'leyen rakipler var.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

fabriyi severim ama Muslerayla karşılaştırmak musleraya hakarettir
Yav daha geçen hafta yan topta boşa çıktı gol yedirdi takımına. Hakem olmazsa 2 puan bırakıyorlardı. Fener maçında zamanlama hatası yaptı kalesini boşalttı az becerikli olsalar fb maça 1-0 önde başlıyordu.  Senin yedek kalecin penaltılarda takımını yarı finale taşıdı. Az biraz da elinizdekini övün, sahip çıkın...
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 01:10:21 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yav daha geçen hafta yan topta boşa çıktı gol yedirdi takımına. Hakem olmazsa 2 puan bırakıyorlardı. Fener maçında zamanlama hatası yaptı kalesini boşalttı az becerikli olsalar fb maça 1-0 önde başlıyordu.  Senin yedek kalecin penaltılarda takımını yarı finale taşıdı. Az biraz da elinizdekini övün, sahip çıkın...
övmekle, gömmekle bunun ne alakası var ben gayet ersinden memnunum fakat konuda geçen muslera vs fabri kendi görüşümü belirttim kimse hatasız değildir. Geçmişe gidersek fabrinin de birçok hatası mevcut benim görüşüm bu yönde
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 03:12:46 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

fabriyi severim ama Muslerayla karşılaştırmak musleraya hakarettir
bugün musleranın çıkardığı tek top yok
salihin temiz vuruşuna ancak bakakaldı direkten dönen
mustafanın kafası ayağına gitti babacarın bir pozisyonu var üzerine şutlamış
bir de kolkırın kafası var top osuruk hızında süzüldü zaten
tam olarak komşunun tavuğu hesabı. 
galatasaray balından kendisine sirayet eden payı da dahil  standart bir kaleci
altay da uğurcan da ondan daha iyiler

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yarin fb'de rahat kazanir, bay gecdigimiz hafta kimse puan kaybetmedi, iyice can sıkmaya basladi. Hepsi b.k gibi oynayip haftalardir kazaniyorlar, malesef bizim böyle bir lüksümüz yok, biz biraz tökezlemeye basladigimizda hemen kalemizde 1-2 gol görüp  puan kaybediyoruz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs nin önümüzdeki 5 maçı kolay. Yani 5 te 5 yaparlar yüksek ihtimalle. Fb nin fikstürü zor. Ciddiye almıyorum zaten fener' i. Şu an gs favori.. dua edecegiz artık önumüzdeki maclarda mucize olsun diye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs nin önümüzdeki 5 maçı kolay. Yani 5 te 5 yaparlar yüksek ihtimalle. Fb nin fikstürü zor. Ciddiye almıyorum zaten fener' i. Şu an gs favori.. dua edecegiz artık önumüzdeki maclarda mucize olsun diye.
Rakibe bakacağımıza kendimize bakalım. Tüm maçları kazanmaya bakalım. Kimse umurumuzda olmaz. Niye rakipleri takip etmek zorundayız?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Ligi derbiler belirleyecek gibi...

Çevrimdışı can1903

erzurum,ankaragücü,sivas,kayseri,rize? Hangisi kolay hepsi düşme potasında olan takımlar. Sivas hariç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sinan23

erzurum,ankaragücü,sivas,kayseri,rize? Hangisi kolay hepsi düşme potasında olan takımlar. Sivas hariç.

Aynen Alanya gibi rahat olup maç başı 80 metreden ustuste 4 kontra yemezler en azından.

Muslera iyi kaleci ama o maliyetin çok altına İtalya'dan ondan iyi 24 kaleci bulabilirim.

Göztepe de sanırım zulj yokmuş. Zulj form olarak aynı stildeki ozilden daha formdaydi. Adam maestro etkisi yaratmıştı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bazen çok saçma şeyler yazıyorsun. Adamın bir efsanesi var sadece. Ben iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum. İyi olsa Türkiye'ye gelmezdi.

Bu mesajın alnı olsa da öpsem.
God mode özellği olan muslera avrupada neden tırt modeu açıyor ozaman.
Şişirdiler şu muslerayı tamam iyi kaleci ama gerek isminin basının ve bizim objektif taraftarın yarattığı ya bu yemez diye karşı takımın demotive başlaması ve karşı takımın beceriksizliğiyle birleşince bu hale geliyor.

Şöyle oluyor mesela ortalama bir pozisyon kurtarır, aynı pozisyon ve algılar

-Altay : Abi süper ya refleksleri çok iyi helal olsun
-Muslera: Muslera abi yaaa adam kurtarıyor
-Ersin: *******************************

Ersin'i savunmak için yapmıyorum, yeterli değil hatta altay ve musleradan daha geride ona okeyim. Ama Muslera'yı da god olarak görmemek lazım.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 16:21:46 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimiçi Samet Ç

Yarin fb'de rahat kazanir, bay gecdigimiz hafta kimse puan kaybetmedi, iyice can sıkmaya basladi. Hepsi b.k gibi oynayip haftalardir kazaniyorlar, malesef bizim böyle bir lüksümüz yok, biz biraz tökezlemeye basladigimizda hemen kalemizde 1-2 gol görüp  puan kaybediyoruz.
Fener puan kaybeder

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı mrred

Kornerde kontra yememek için fenerin bıraktığı son adam caner  :D

Bu fener harbiden beyinsiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mourinho1903

Bu mesajın alnı olsa da öpsem.
God mode özellği olan muslera avrupada neden tırt modeu açıyor ozaman.
Şişirdiler şu muslerayı tamam iyi kaleci ama gerek isminin basının ve bizim objektif taraftarın yarattığı ya bu yemez diye karşı takımın demotive başlaması ve karşı takımın beceriksizliğiyle birleşince bu hale geliyor.

Şöyle oluyor mesela ortalama bir pozisyon kurtarır, aynı pozisyon ve algılar

-Altay : Abi süper ya refleksleri çok iyi helal olsun
-Muslera: Muslera abi yaaa adam kurtarıyor
-Ersin: *******************************

Ersin'i savunmak için yapmıyorum, yeterli değil hatta altay ve musleradan daha geride ona okeyim. Ama Muslera'yı da god olarak görmemek lazım.

Hocam Avrupa'yla Turkiye 1 mi? Avrupa'da karsisina cikan forvetlerin gol vurusuyla Genclerbirligi'nin 250 bin euro'luk forvetinin son vurusu tabii ki bir degil.
Adam Turkiye liginin ustunde bir kaleci. Bizim oynadigimiz yer de Turkiye ligi olduguna gore oyle degerlendirecegiz. Zaten su berbat Turk takimlarini CL'de ayakta tutacak kadar kalite adam futbolcu olmaz, direkt tanri olur.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 19:25:41 mourinho1903 ]

Çevrimdışı mourinho1903

Bence Fener'in kadrosu hem bizden hem GS'den iyi, ama Irfan Can uzun sure yok ve yeni transferlerin her turlu alisma sureci var. Ve kotu bir hocalari var ve karismaya musait bir camia, GS gibi kaostan beslenmiyorlar, kaosa yenik dusuyorlar.
Goztepe onde, ama 1-0'dan cevirebilirler. Mutlaka 2. gol gelmeli, 2. gelirse bence ceviremezler. 1-0'da kisisel beceri, hakem yardimi, klasik Anadolu takimi aptallasmasi vs her turlu cevirebilirler maalesef.

Çevrimdışı Sinan23

Bence Fener'in kadrosu hem bizden hem GS'den iyi, ama Irfan Can uzun sure yok ve yeni transferlerin her turlu alisma sureci var. Ve kotu bir hocalari var ve karismaya musait bir camia, GS gibi kaostan beslenmiyorlar, kaosa yenik dusuyorlar.
Goztepe onde, ama 1-0'dan cevirebilirler. Mutlaka 2. gol gelmeli, 2. gelirse bence ceviremezler. 1-0'da kisisel beceri, hakem yardimi, klasik Anadolu takimi aptallasmasi vs her turlu cevirebilirler maalesef.

Aylardır FB maçlarını izlerken puan kaybetsin derken organizasyon takımı akla geliyor boşver diyorum olan bize oluyor.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu forum sanırım ilk yarının devam filmini çekiyor.  :lol:

Özünde rekabet ve oyun zevki olan futbol günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için takip edilen bir temaşadır.

Allahın günü şuraya gelip içindeki irini dökmenin mantıklı açıklaması nedir? Her maç sonunda "bakın yenilmiyor, bakın şampiyon olacak, bakın süper takım" diye insanların canına okumak kendini rezil etmek değil de nedir? Özel hayatında ciddi sıkıntılar çektiği belli olan bu tür insanların ne futbolun ruhuyla ne de taraftar olmakla bir alakası yoktur.

Rekabeti, eğlenceyi, futbol ruhunu öldürmeye and içmiş bu insanlar ne yazık ki Beşiktaş forumlarında çok fazladır. Bu taraftarın en büyük sorunu da budur.

Önündeki bütün maçları kazanınca şampiyon olacak olan tek takım Beşiktaş'tır. Bu noktada diğer takımların ne yaptığı önemli değildir. Hal böyleyken felaket tellallarının en azından bu durum değişene kadar bir kenara çekilip uslu uslu oturmak dışında başka hiçbir seçeneği yoktur.

Selametle.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu forum sanırım ilk yarının devam filmini çekiyor.  :lol:

Özünde rekabet ve oyun zevki olan futbol günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için takip edilen bir temaşadır.

Allahın günü şuraya gelip içindeki irini dökmenin mantıklı açıklaması nedir? Her maç sonunda "bakın yenilmiyor, bakın şampiyon olacak, bakın süper takım" diye insanların canına okumak kendini rezil etmek değil de nedir? Özel hayatında ciddi sıkıntılar çektiği belli olan bu tür insanların ne futbolun ruhuyla ne de taraftar olmakla bir alakası yoktur.

Rekabeti, eğlenceyi, futbol ruhunu öldürmeye and içmiş bu insanlar ne yazık ki Beşiktaş forumlarında çok fazladır. Bu taraftarın en büyük sorunu da budur.

Önündeki bütün maçları kazanınca şampiyon olacak olan tek takım Beşiktaş'tır. Bu noktada diğer takımların ne yaptığı önemli değildir. Hal böyleyken felaket tellallarının en azından bu durum değişene kadar bir kenara çekilip uslu uslu oturmak dışında başka hiçbir seçeneği yoktur.

Selametle.

Şampiyon olursak sergenden sonra özür dileyeceğim insan listesini seni de ekledim. Allah var en kötü zamanlarda bile olumlu bana göre "hayalperest" konuştun. Fakat senin gibi bir türlü iyi bakamıyorum, normal bir ülkede olsaydık dediklerine katılırdım ama burası Türkiye. Adalet diye bir şey yok.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fenerbahçe şu son senelerde böyle kaos zamanlarında çıkamıyorsa durmadan kadroda çok hareket olduğu içindir ilk onbirde belirli bir iskelet oluşturmadılar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sinan23

İrfancan sezon olarak ta iyi gidiyor. Buyuklerdeki kaleciler den eksiği yok. Bir kişi hariç. O god mode.

Çevrimdışı levitate

hahahaaaaaaa güzel oldu bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Mesut gerçekten şaka gibi. Ben oynamaya geliyor diye çekiniyordum, iyi bir kazık atmaya gelmiş 😂

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Keşke dün otoban fareleri yenilseydi bugün fener yeneydi.

Fenerin biyerde patlayacagi belliydi.

Çevrimdışı mellfred

fenerin puan bırakacağından emindim haftalardır bala₁ gidiyorlardı zaten
sıra kırmızılarda