Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2346610 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı yigiter38

Şimdi gel de Başkana Transfer yapmadı diye kız...demekki sonucunu biliyorlar.
Seneye artık

Çevrimiçi blackeagle35

Ali Gültiken'e de çok şaşırıyorum son dönemde. Ayhan denen eleman bile gri mri derken Ali Gültiken penaltı değil dedi. Yönetiminden medyasına gerçekten bu konularda çok zayıf kalıyoruz. Adamlar Göztepe maçındaki pozisyonu halen konuşuyorlar. Bizim yöneticimiz geçen hafta çıkıyor çekip bırakınca penaltı değil diyorlar falan diye konuşuyor. Şu 3 takım içerisinde en iyi oynayan biziz; hakem kararları, şanssızlık, kaleci gibi faktörlerle bu şampiyonluk gitmemeli.

Çevrimdışı ferdi1903

kasimpasanin verilmeyen penalti pozisyonu görüntüsü varmi biyerlerde?

Çevrimiçi Sinan23

Ali Gültiken'e de çok şaşırıyorum son dönemde. Ayhan denen eleman bile gri mri derken Ali Gültiken penaltı değil dedi. Yönetiminden medyasına gerçekten bu konularda çok zayıf kalıyoruz. Adamlar Göztepe maçındaki pozisyonu halen konuşuyorlar. Bizim yöneticimiz geçen hafta çıkıyor çekip bırakınca penaltı değil diyorlar falan diye konuşuyor. Şu 3 takım içerisinde en iyi oynayan biziz; hakem kararları, şanssızlık, kaleci gibi faktörlerle bu şampiyonluk gitmemeli.

Ali'yi zaten futbolcuyken de sevmezdim. Şifo,.feyyaz , metin, rıza olmasa sönüp giderdi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şimdi gel de Başkana Transfer yapmadı diye kız...demekki sonucunu biliyorlar.
Seneye artık

Katılıyorum, başkan bey şirketine zarar gelmesin diye nasıl kulüplerle aramı bozmam dedi hop başkanlığa oturdu. Şimdi ses falan çıkaramayacak zaten para ödememek ve plan yapmamak için "PARAMIZ YOK- FFP " gibi aynı konularda döndü. Şimdi ses çıkarmanında bahanesi hazır. Bugün şampiyon belirlendi, galatasaray oldu şampiyon. Geçmiş olsun, herkes kendi yoluna baksın artık.

Yarın da 3 büyükler "KOLLANMIYOR " olduğunu göstermedikleri için süper bir maç var, bjk kırmızı kart + penaltı hop bakın adaletliyiz kollanmıyoruz.

Çevrimdışı mourinho1903

Hakkimizi yedirtmemek icin isini yapmasi gereken ilk grup Besiktas yonetimi ve Besiktas'li gazeteciler. A Spor'un mac sonu programini izledim. Program oyle bir basladi ki, L.Tuzemen bunagi sanki CL finalinde Bayern'i yenmisler gibi konusuyor. Halbuki ilk 15 dakika haric top oynamadilar, ama oyle bir anlatiyor ki, sanirsin 90 dakika Bayern'i ezdiler. Tabii maksat GS'yi ovmek degil, maksat sonra ortaya cikti haliyle. Penalti pozisyonunda penalti ama GS yine de maci hak etti'ye lafi getirmekti, ki getirdi de. Hatta bunak bir de utanmadan F. Capa'yi skor 1-1 iken kendi takiminin lehine dunyanin en iyi penaltisinin verilmemesini elestirdi diye linc etti. Tabii kabzimal denen herif de penalti degil dedi, onun ne tur bir yaratik oldugunu herkes zaten biliyor. Bu mac FB veya GS maci olsaydi agzindan kopukler saca saca Anadolu takimlarini eziyorlar, oyundan bana ne hakem oyuna karisamaz hak yiyemez vs diye 120 dakika kafa utulerdi. Konu sevgili GS'si ve Fatih hocasinin takimi olunca suspus oldu, kivirdikca kivirdi.

Ama asil sikinti su; orada sus cicek gibi oturan S. Saridag agzini bile acmadi. Siz saka mi yapiyorsunuz basbaya Kasimpasa'nin 3 puani calindi diyemedi. A. Gultiken de TRT'de kivirdi yarim agizla konustu. Aksama Kontra'yi seyredin; Serdar Ali Celikleri duzeni bildigi icin, camia'sini korudugu icin catir catir konusacak algi yaratacak. Ugur Karakullukcu GS'li oldugu icin kiviracak, Candas Tolga denen arkadas da kiviracak. Bunlarin hepsi tatli su Besiktas'lisi. Aksama acin seyredin, ayni dedigim gibi olacak.

Camia'sini korumaz, aman basim belaya girmesin tadinda konusurlar. FB'nin tonla kalemsoru var, GS'nin lobisi belli, ama bizde yok. Okan Koc ve Turgay Demir'e yapilanlari biliyoruz. Okan Koc gibilerini korumak, S. Saridag gibi adamlari da desifre etmek Besiktas yonetiminin isi.

Yapacagin sey basit; Ali Gultiken, Serdar Saridag gibi adamlari tesislere sokmayacaksin, kus ucurtmayacaksin bunlara. TRT Spor, A Spor bir daha tesislere girmeyecek, basin aciklamalarini bile yayinlayamayacak. Bunu yapacaksin. Haberi zaten Yasaklı Link, ortacizgi gibi yerlerden aliyor taraftar. Kendi youtube kanalimiz var. Bize ne A Spor'dan? Hakliligini tartisiriz, ama Ali Koc'un ve FB'nin yayinci kurulus konusundaki tutumu cok guzel bence. Camia'sinin hakkini, gerekirse yayinci kurulusu karsisina alarak koruyor. Yonetim dedigin budur arkadas. Bizimkiler 1-2 capulcu gazeteciye bile agzini acmaya korkuyor.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2021, 20:32:13 mourinho1903 ]

Çevrimdışı can1903

Bülent uslu, tgrtde şov yapmış. Beşiktaşı savunan adamların yanındayız. :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

https://twitter.com/mkd1907/status/1361023632709976064

Şuraya bak, adamlar bütün hafta konuştu yetmedi halen nasıl savunuyorlar.
Yarın 3 büyükler korunmuyor diye bizim hakları yerler emin oldum bu hafta olmasa da bir kaç hafta içinde olur.

Çevrimiçi Sinan23

Bülent uslu, tgrtde şov yapmış. Beşiktaşı savunan adamların yanındayız. :boxin:

Aynen herkes tgrtspora. 3e 1 kalıyor Bülent.

Çevrimiçi Sinan23

Kasımpaşa son dk penaltı olunca oyuncuların ulan Aytaç diye bagrilmasi unutulmasın

Çevrimdışı mellfred

Lig TV yi aradım. Hande yi falan tek tek isim vererek şikayet ettim. 270 TL veriyorum her ay. Haram olsun.
verme yazık günah
tek kuruş etmeyen bu lige

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

25. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

25. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Başakşehir de küme düşer inşallah
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir de küme düşer inşallah
Ben düşmesini istemem. Tüm oyuncularını yağmalarlar. Bize bir tane bile oyuncu düşmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Covidden dönme süreci 10 güne inmiş miydi

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kursad_Duran

Başakşehir bu hafta Trabzonu yener. Trabzon dördüncü kalecisi ile oynayacak. İlk üç kalecisi corona olmuş. İnsallah Fener macina yetişir Ugurcan.

Çevrimdışı mourinho1903

Basaksehir yensin. Hem bizim maca daha rahatlamis cikarlar, hem de Trabzon biraz geride kalir, Fener'e karsi ekstra kritik olur maci ve asilmak zorunda kalir.
Fener'in Goztepe'ye karsi puan kaybetmesi imkansiz, yildiz farkiyla duran topla ite kaka vs alirlar bir sekilde. GS puan kaybetsin yeter zaten. Ikisi de kazanirsa kotu.

Çevrimiçi Sinan23

Evet

Ta de kalecilerin hepsi covid olmuş ondan sordum. Fb maçına yetişirler mi acaba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir bu maçı kazanamazsa ligden düşsün daha iyi. Bu maçı kazanmazlarsa da kaybetmemeleri lazım.

https://twitter.com/demarkesports/status/1362378359800553472

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Başakşehir bu maçı kazanamazsa ligden düşsün daha iyi. Bu maçı kazanmazlarsa da kaybetmemeleri lazım.

https://twitter.com/demarkesports/status/1362378359800553472

başakda çok kötü. umarım kazanırlar, en azından puan alırlar. tsnin toparlandığı yeter.

Çevrimdışı MUSTAFA_

başakda çok kötü. umarım kazanırlar, en azından puan alırlar. tsnin toparlandığı yeter.
Çoğu kişinin aksine ben FB'yi de yenmelerini istemiyorum. Zaten GS'ye kaybedecekler, onu hiç saymıyorum bile. Trabzon yarış dışı kalsın. Lig 3 takım etrafında dönsün. FB ve GS birbirini yerse bizim açımızdan daha iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Keşke haftaya başak maçımız olsaydı. Başakşehir şuan çok beleş takım. 10-15 tane eksik oyuncuları var. Şimdi gideriz adamların ölüm kalım yada toparlanma maçlarına denk geliriz.

Çevrimdışı mrred

Trabzonun yarışta kalması çok önemliydi.

Allah'tan başlarında hoca! yok bir de olsa neler olurdu acaba!
The great gig in the sky