Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2346559 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimdışı mourinho1903

Hatay FB Antep gs Karagümrük FB futbol mucizesi. Hele dün akşam Karagümrük hocası sokaktaki simitçi olsa Karagümrük 3 farkla alirdi maçı. O kadar fark yok işine gelen koyup gidiyor. Alanayanin işine geldi koydu gelmese koymaz. Ademi çöpünü çıkardı Karagümrük Barça oldu. ndao çıktı atak bulamadılar. Ndao tam ritmini bulmuştu. Adam çıkarken hocasinada küfür etti zaten. Hocada vardı sıkıntı.

Rakiplerin iyi oldugu zaten yok, Anadolu takimlari asiri kotu. Ama futbol mucizesi vs demekle kendimizi kandiriyoruz. Bizimle ayni puanda ikisi de, hepsi futbol mucizesiyle olmadi ya. Bizim de sansla kazandigimiz maclar oldu, olacak bir sekilde.
Ama sen sahada Barca futbolu oynayip 5-0 alsan da 3 puan aliyorsun, duran toptan attigin golle 1-0 alsan da 3 puan aliyorsun. Onemli olan istikrar ve final maclarinda bunu yapabilmek.
Final maclarinda kim ayakta kalacak gorecegiz. Kasimpasa atti 1-1 oldu insallah oyle veya boyle bir sekilde dayanirlar. Bence gol yememelerinden ziyade atmalari sikintiydi, bir sekilde attilar, bari tutsunlar su maci.

Çevrimiçi Sinan23

Ulan bu pozisyon net penaltı. Şimdi neler yazacagimda ceza alırim. Allah hepinizin

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan23

İşte böyle . Bunların tarihi fatöşculuk.

Çevrimdışı celiker1

Kerem faul yaptığını bildiği için kendinede darbe var numarası yapıp yerden kalkmadı.Çok net Kasımpaşa penaltısı güme gitti.Ayıp artık ya
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mourinho1903

Öyle deme ama. Renkliler eze eze maç alıyor. Ligi de 150 puanla bitirecekler zaten ikisi birden. Bizi sorma zaten 10 kişi maç alıyoruz ama hepsi şans. Top falan oynamıyoruz. Mücadele, takım bütünlüğü, inanç hepsinde bizden fersah fersah üstünler.

150 puanda bitirmelerine gerek yok, firtina olmalarina da gerek yok.
Senin 1 puan onunde bitirirlerse sampiyon oluyorlar. Kimse de berbat futbollarini
hatirlamaz, sana da guzel futbol kupasi vermezler. Bak, nasil net penalti gume gitti. Sen buna
karsi ne yapacaksin? Yonetimin agzini acacak mi yoksa bos bos izleyecek mi?

Çevrimdışı mourinho1903

Kerem faul yaptığını bildiği için kendinede darbe var numarası yapıp yerden kalkmadı.Çok net Kasımpaşa penaltısı güme gitti.Ayıp artık ya

Bizim oyuncular bu tur kurnazliklar yapmiyor. Bizimkiler boyle faul yapsa aninda hakeme bakar birsey yapmadim diye. Elalemin topcusu namus seref vs dinlemiyor yapiyor (Hakaret Yasak)₅.
Bence asil sikinti Kasimpasa'da. Gram mucadele etmiyorlar ve boyle net bir pozisyonda 1 kisi bile itiraz etmedi. Dunku Karagumruk ne kadar istahliysa bunlar da ayni sekilde.
Zaten 1-1 olmasi da mucize. Tosic disinda dise dokunur performans sergileyen yok. Tosic hep boyle oynayacaksa keske bize gelseydi yarim senelegine, hic siritmazdi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün fenerin ilk golde el, ikinci pozisyonda faul ile maçı kazandılar.
Bugün penaltı verilmedi.
Sonra burada arkadaşlar gelip teknik-taktik analiz yapmaya çalışıyor.
Ha söyliyim hatalarımız var mı eyvallah ama EN İYİ OYUNU OYNAYAN BEŞİKTAŞ. Bunu renkliler bile kabul etmişken bazı arkadaşlarımız kabul edemiyor. gs-fb ile eşit ortamlarda oynasaydk 5-10 puan öndeydik.

İşte bu yüzden biz şampiyonluğu kaybedeceğiz. Yönetim çok pasif. Bir de oturttular koltuğa. Bu yönetimle olmaz. Bunu yarın da göreceğiz.

Çevrimdışı can1903

rakiplere yapılanlara bak bizim başkanın bir tane demeci yok. ezerler adamı böyle işte.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yo valla cidden göz göre göre yapıyolar. Allah belamızı vermiş bizim bu ülkede doğarak. Bıktım böyle şeylerden.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hakem daha genç kariyerini bitirmek istemiyor :D iğrenç bir lig
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Paşanın penaltıyı yedi maçı gsye verdi her sene aynı tiyatro

Çevrimdışı GreenBook

Hakem gibi satılmış maçlardan birtanesi.

Çevrimiçi Sinan23

Fatosculer Uber takımlarıyla gurur duyar şimdi. Muslera süper kaleci.hakem pırlanta.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

150 puanda bitirmelerine gerek yok, firtina olmalarina da gerek yok.
Senin 1 puan onunde bitirirlerse sampiyon oluyorlar. Kimse de berbat futbollarini
hatirlamaz, sana da guzel futbol kupasi vermezler. Bak, nasil net penalti gume gitti. Sen buna
karsi ne yapacaksin? Yonetimin agzini acacak mi yoksa bos bos izleyecek mi?
Yönetim kunusunda sana katılıyorum. Yönetim hocasının gösterdiği gayret ve samimiyeti gösterse keşke.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mellfred

4 büyükler dışındaki  kulüpleri o külüp taraftarları yönetmedikçe bu düzen değişmez
Biz bu namussuzluğa karşı iyi ayakta kalıyoruz gene

Çevrimdışı celiker1

Olmayan penaltı ile resmen Gs'ye puanlar hediye ettiler.Liginizin ......!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mourinho1903

A Spor'u acin da Serdar Saridag denen tatli su Besiktas'lilarindan biri olan adam bakalim penalti icin agzini acacak mi? Aksam da Candas Tolga'yi izleyin nasil kiviracak.
Sesimizi cikartmadigimiz icin hakkimiz yeniyor surekli. Yonetimimiz zaten agzini acmayacak, oraya girmiyorum bile.

Çevrimiçi Sinan23

Yönetim konuş biraz ya. Evden kovucaklar.ettigim.kufur ve beddualardan dolayı

Çevrimiçi Sinan23

Lig TV yi aradım. Hande yi falan tek tek isim vererek şikayet ettim. 270 TL veriyorum her ay. Haram olsun.