Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2346210 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı celiker1

Bizim icin pek de fark etmedi, belki beraberlik daha iyi olurdu, toplamda 4 puan kaybedilirdi 3 yerine. Ama ikisi de bence yarisi son anina kadar goturur.
FB kadro genisligi sayesinde, GS de Muslera ve Terim sayesinde. Ama simdi en azindan puanlari esitleme sansimiz var.
Maç başında Gs'nin kazanmasını istiyordum ve sonuca sevindim.Nedenlerine gelecek olursak;Bugün kazanırsak averajlada olsa tabelada lider olacağız ve bu bizim psikolojik olarak toparlanmamız için ekstra motive olacaktır.Ikincisi ise bu seneye özel Fb'nin "limit" tanımaz tavrından dolayı ekstra kin güdüyorum Fb,
 camiası,Ali Koç ve Acunvari haramilerine.Biz olamazsak Fb olmasında kim olursa olsun modundayım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mourinho1903

Lider olmuyoruz gsnin genel averaji cok daha iyi. Ikiliye lig sonunda bakiliyor

Çevrimdışı mellfred

liverpool çity maçı acayip

Çevrimdışı kahyaoglueren

liverpool çity maçı acayip

Liverpoolun kaleci laneti devam ediyor. Allison 2 asist yaptı.

Çevrimdışı mellfred

dünyanın en pahalısı da olsa yapıyor kaleciler bazen

Çevrimdışı levitate

ersin daha iyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mellfred

messi neden bugün oynamıyor var mı bilen ?

Çevrimdışı mrred

Trabzonun yarıştan kopmaması önemli

Fener ve Gs ile maçları var

O maçlarda dişli hedefi olan bir takımla oynacaklar.

Bu arada Trabzon seneye Avcı ile şampiyonluğa oynar.

Çok iyi kadro kurdular.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzonun yarıştan kopmaması önemli

Fener ve Gs ile maçları var

O maçlarda dişli hedefi olan bir takımla oynacaklar.

Bu arada Trabzon seneye Avcı ile şampiyonluğa oynar.

Çok iyi kadro kurdular.
Hala bir şey oynadıklarını düşünmüyorum. GS ve FB'ye de kaybederler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Avcının geçen sene elinde

Oyunun tek yönünü oynayan Burak

Koşamayan Caner

Bitik Gökhan

Keyif adamı sinik Ljajic vardı.

İyi kadro eline verilince farkını gösterdi.

Bizim maçta az küfür etmedim ama adam kim ne dersin iyi hoca.

Şansı ise tribünlerin boş olması. Sallandığı dönemleri böylece kolay atlattı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hala bir şey oynadıklarını düşünmüyorum. GS ve FB'ye de kaybederler.
Defansı oturttu baya

Defansları bizden iyi en azından oyuncu bazında

Stoper ve kaleciler bizden önde

bizim beklerimiz daha iyi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Avcının geçen sene elinde

Oyunun tek yönünü oynayan Burak

Koşamayan Caner

Bitik Gökhan

Keyif adamı sinik Ljajic vardı.

İyi kadro eline verilince farkını gösterdi.

Bizim maçta az küfür etmedim ama adam kim ne dersin iyi hoca.

Şansı ise tribünlerin boş olması. Sallandığı dönemleri böylece kolay atlattı.

Görücez avcı efendiyi. gsden puan kazanmayacağından zaten eminim ama fbden kazansın bari. Bize karşı aslan kesilenleri göreceğiz. İğrenç bir insan kendisi, hoca falan da değil. Gözümde erol bulut daha iyi bir hoca sen düşün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Defansı oturttu baya

Avcı'yı öveceim diye bizim takımı iyi gömdün. İki maç sonra yenilirler görürüz. Defansı tüm takımlar yapıyor ligde. Önemli olan hücum yapmak. Hücum yapmadan şampiyonluk kovalayamazsın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Geçen sene elinde caner bitik gökhan tek yönlü oynayan burak aynı lajjic vardı. tek fazlası boatengdi ama o da oynayamıyordu. Evet sergenin de avcının da bu sene ve geçen seneki kadroları şampiyon olabilecek kadrolar değil ona katılırım. Ama avcıyı gereksiz pompalamamak gerek. Belli bir düzen yaratıyor mu evet fakat looser oğlu looser kendisi. Başakşehirin finalde hakkı yenmeseydi kümeye oynayan başakşehire bile kaybedecekti en formda "avcı". Ortalama bir antrenör, ama bizim maçta puan alacağından eminim. Yemeyip içmeyip bize çalıştı. Küfürler etmek istiyorum fakat forumun kuralları var. Kuru gürültü kendisi, Sergen ondan en az 3 kat daha iyi bir hoca.

Çevrimdışı mrred

Avcı'yı öveceim diye bizim takımı iyi gömdün. İki maç sonra yenilirler görürüz. Defansı tüm takımlar yapıyor ligde. Önemli olan hücum yapmak. Hücum yapmadan şampiyonluk kovalayamazsın.
Takım geçen sene kötüydü ya

Bana kimse Caner Burak Ljajicin takım oyuncusu olduğunu ispatlayamaz.

Koşmayan temposuz futbolcu mu olur ya

Daha diabyi falan saymıyorum o da nsakala mod 2 gibi takılıyordu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Geçen sene elinde caner bitik gökhan tek yönlü oynayan burak aynı lajjic vardı. tek fazlası boatengdi ama o da oynayamıyordu. Evet sergenin de avcının da bu sene ve geçen seneki kadroları şampiyon olabilecek kadrolar değil ona katılırım. Ama avcıyı gereksiz pompalamamak gerek. Belli bir düzen yaratıyor mu evet fakat looser oğlu looser kendisi. Başakşehirin finalde hakkı yenmeseydi kümeye oynayan başakşehire bile kaybedecekti en formda "avcı". Ortalama bir antrenör, ama bizim maçta puan alacağından eminim. Yemeyip içmeyip bize çalıştı. Küfürler etmek istiyorum fakat forumun kuralları var. Kuru gürültü kendisi, Sergen ondan en az 3 kat daha iyi bir hoca.
Sergen Caneri oynatmadı

Ljajici de çok oynatamadı

Benim iddiam şu bir takımda aynı anda hem ljajic hem burak hem caner oynanamayaz.

Takım savunması bir hayli düşer. Sergen'de öyle oynatmadı zaten.

Şu an puan ortalaması en yüksek hoca avcı. Kim ne dersin iyi hoca ama bizde tutmadı

Kimya meselesi bu tutmayınca tutmaz bişey diyemezsin
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takım geçen sene kötüydü ya

Bana kimse Caner Burak Ljajicin takım oyuncusu olduğunu ispatlayamaz.

Koşmayan temposuz futbolcu mu olur ya

Daha diabyi falan saymıyorum o da nsakala mod 2 gibi takılıyordu.
Dünyanın bütçesi verildi. Düzgün kullansaydı. Sergen'e bütçe vermediğimiz halde aldırdığı topçular için eleştiriyorsak Avcı'yı gömüp üstünde sıçramamız lazım. Avcı iyi hoca olabilir ama sistem zırvaları bizim ligde işlemiyor. Defans yaptırıyor diye de iyi hoca demem.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Dünyanın bütçesi verildi. Düzgün kullansaydı. Sergen'e bütçe vermediğimiz halde aldırdığı topçular için eleştiriyorsak Avcı'yı gömüp üstünde sıçramamız lazım. Avcı iyi hoca olabilir ama sistem zırvaları bizim ligde işlemiyor. Defans yaptırıyor diye de iyi hoca demem.
Yahu ne bütçesi ?

Ljajicin zorunlu satın alma opsiyonu vardı "yönetim transferi"

Nkoudou avcı gelmeden önce devre arasında gündemdeydi "yönetim transferi"

Diaby son dakka geldi hoca istedi mi bilmiyoruz

Hoca sadece Ruiz hatta Vitor Hugoyu çok istedi

Bir de Elnenyi çok istemişti.

Boydu hem yönetim hem hoca istedi
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu ne bütçesi ?

Ljajicin zorunlu satın alma opsiyonu vardı "yönetim transferi"

Nkoudou avcı gelmeden önce devre arasında gündemdeydi "yönetim transferi"

Diaby son dakka geldi hoca istedi mi bilmiyoruz

Hoca sadece Ruiz hatta Vitor Hugoyu çok istedi

Bir de Elnenyi çok istemişti.

Boydu hem yönetim hem hoca istedi
Hepsini mi yönetim aldı diyorsun :D  Ben de Avcı'yı isteyenlerden birisiydim ama senin kadar Avcı hayranı değilim demek. Neyse herkes aynı düşünecek diye bir şey yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Hepsini mi yönetim aldı diyorsun :D  Ben de Avcı'yı isteyenlerden birisiydim ama senin kadar Avcı hayranı değilim demek. Neyse herkes aynı düşünecek diye bir şey yok.
Hayran değilim fakat iyi hoca olduğunu düşünüyorum.

Bizle camia olarak kimyası tutmadı. Bu da önemli bir şey.

Mesela Sergenle kimya çok iyi tuttu . Taraftar en başından beri yüzde yüz destekliyor futbolcular orasını burasını oynatamazlar hocaya saygısızlık yapamazlar.

Avcı da eksik olan buydu en başından beri destek görmedi Orhan Ak mevzuları falan... Taraftarın ıslıkladığı TD ' e oyuncular saygı duymaz.

Bunlar da çok önemliymiş böylece öğrenmiş olduk
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayran değilim fakat iyi hoca olduğunu düşünüyorum.

Bizle camia olarak kimyası tutmadı. Bu da önemli bir şey.

Mesela Sergenle kimya çok iyi tuttu . Taraftar en başından beri yüzde yüz destekliyor futbolcular orasını burasını oynatamazlar hocaya saygısızlık yapamazlar.

Avcı da eksik olan buydu en başından beri destek görmedi Orhan Ak mevzuları falan... Taraftarın ıslıkladığı TD ' e oyuncular saygı duymaz.

Bunlar da çok önemliymiş böylece öğrenmiş olduk
Bu durum futbolcular için de geçerli. Bazı oyuncular kendisini bu yüzden sürekli kanıtlamak zorunda kalıyor. Bence hala öğrenmediğimiz çok şey var  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

24. haftanın ardından oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Defansı oturttu baya

avcı bence de kötü hoca değil, en azından oyuna dair fikirleri var. ama adam-süreç yönetimi, işin psikolojik detayları vsde biraz hatta baya sıkıntılı bir tip olduğunu da gördük. :)

şu an ts'nin yakaladığı çıkış bence çok bir gelecek vaat etmiyor ama. bana geçen sene bizimle yakaladığı seriyi hatırlatıyor. skorlar geliyor, defansif açıdan belli bir düzen oturtmayı zaten biliyor ama zirve mücadelesi verecek bir ofansif kalitesi yok oyununun.

Çevrimdışı worns

ha üst gruba yaklaşması bence de iyi oldu, katılıyorum. fb, gs maçlarına asılsınlar.