Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2348316 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Egos

Hayır sonra da biz romantik taraftar oluyoruz. Birileri burda renkli övücülüğü yapıyor. İlginç olan, tepki gösteren kaç kişiyiz??

romantik olunmadan nasıl oluyor bu iş? mantık taraftarlığı mı yapılıyor? anlaşmalı taraftarlık mı?

beşiktaş taraftarı birbiri arasında münaşakaya bahane aradıkça; birbirini romantik, renkli diye suçladıkça hiçbir derde derman olmaz.

farklı düşüncede, yaşlarda, kültürlerde insanlarız, çoğumuzun beşiktaş dışında ortak noktası yok. o nedenle değişik sesler, tespitler, hatta saçmalamalar duymaya alışmamız gerek.

bana kalsa kırk bin sesi gür, ıslık çalmasını bilen adam seçerim. geri kalanlara kapıyı gösteririm. fazlası zarar.

Çevrimdışı goktasoktay

romantik olunmadan nasıl oluyor bu iş? mantık taraftarlığı mı yapılıyor? anlaşmalı taraftarlık mı?

beşiktaş taraftarı birbiri arasında münaşakaya bahane aradıkça; birbirini romantik, renkli diye suçladıkça hiçbir derde derman olmaz.

farklı düşüncede, yaşlarda, kültürlerde insanlarız, çoğumuzun beşiktaş dışında ortak noktası yok. o nedenle değişik sesler, tespitler, hatta saçmalamalar duymaya alışmamız gerek.

bana kalsa kırk bin sesi gür, ıslık çalmasını bilen adam seçerim. geri kalanlara kapıyı gösteririm. fazlası zarar.
İlk cümlene imzamı atarım. Beni bilirsin az çok. Çok seslilik konusunda despot bir anlayışta değilim, olsam duruşuma uymaz zaten.
Renklilik konusunda ben de biraz fazla ithamda bulunmuş olabilirim ama bazıları bu konuda bir kaç gündür fazlasıyla ileri gidiyorlar. İnsan, sevdiğine fazlaca saldırılınca ileri gidebilme potansiyeline sahip bir canlı. O yüzden ben çok da anormal bir tepki vermedim..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İlk cümlene imzamı atarım. Beni bilirsin az çok. Çok seslilik konusunda despot bir anlayışta değilim, olsam duruşuma uymaz zaten.
Renklilik konusunda ben de biraz fazla ithamda bulunmuş olabilirim ama bazıları bu konuda bir kaç gündür fazlasıyla ileri gidiyorlar. İnsan, sevdiğine fazlaca saldırılınca ileri gidebilme potansiyeline sahip bir canlı. O yüzden ben çok da anormal bir tepki vermedim..

Abi tek senlik sorun değil herkes kırgın herkes sinirli diyorum ya bu 1 haftada ancak bizim camia bu kadar tersten rüzgarı yerdi. Hepimiz aşırı tepki verebiliyoruz, birbirimize karşı da veriyoruz ama hepimizn ortak acısı Beşiktaş. Beşiktaş iyiyken her şey güllük gülistanlık zaten  :lol:

Çevrimdışı Egos

biz birbirimizi tanıyoruz, her konuda ortak bir noktada buluşabileceğimizi biliyoruz, aramızda alınganlık olmadığı için anlaşmamız kolay. şüpheler, ön yargılar ya da bahsettiğin gibi koruma içgüdüsü ile konular çetrefilleştiğinde bir espri bile tartışmayı alevlendirebiliyor.

Çevrimdışı Erman1903

Ben her türlü farklı görüşe açığım ama her şeyin hakkının verilmesinden yanayım. Genel anlamda + da olana çok laf etmeyeceksin. Sergen hoca bu kısıtlı imkanlar içinde çok başarılı. Seni buralara taşıyan adama gelip korkak dersen camiaya zarar verirsin. Başka biri bu takıma daha iyi futbol oynatamaz, daha iyi değişiklik vb yapmak yetmez netice almana. Sergen hoca iyi bir planlamacı değildir ama iyi olmak zorunda da değil. Düzgün kulüplerde bunun için futbolu bilen personeller olur, bunlar saha içine karışmaz ve teknik ekibin optimum şartlarda çalışmasını sağlar. Bizim kulüpte böyle bir yapı yok, yöneticilerimiz kendileri bu işi iyi yaptıklarını zannediyorlar durum bundan ibaret. Rakiplerde var mı dersen onlarda da yok ama farklı yollar deneyip al-al mantığıyla gidiyorlar. Kimisi bunları görüp bizimkiler de böyle olsun diyor, kendilerine göre vardır bir mantığı ama ben o yola çok inanmam ve bunun için yönetim eleştirmem. Bana göre bir sınır belirliyorsan onun içinde 10 numara ve zamanlı iş yapacaksın, bu konuda eleştiririm. Bu yolu seçiyorsan planlamada fark atman lazım rakiplerine ama senin daha öyle bir departmanın, uzman personelin bile yok.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Rakiplerimizle oyun, oyuncu, başarıya giden yolda uygulanacak yöntemler konusunda karşılaştırmaların yapılacağı başlık burası doğru. Ancak eleştiri adı altında açıkça aşağılama ve saldırı yapılıyor. Bunu kabul etmiyorum.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

tff'nin açıklamaya bak haha

alenen yalan söylüyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

TFF'nin açıklaması komedi  :D

https://twitter.com/buzzspor/status/1356930645331689477
Eyüpspor'un 450 bin euro bonservis ödemesi nasıl incelenmiştir acaba göz ucuyla mı  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eyüpspor'un 450 bin euro bonservis ödemesi nasıl incelenmiştir acaba göz ucuyla mı  :D
Eyüpspor değeri 3 milyon iken 350 binlik oyuncu alabiliyor. Kara para kokusu Fransa'dan geldi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Hiçbir şey çıkmaz. Biz bu TFF tarafından limit olacağı meselesi ilk gündeme geldiği zaman karşı çıkacaktık. Ffp den ilk biz paçayı kurtarmıştık ve diğer takımlar da yeni ffp ye girecek iken alelacele TFF limiti diye birşey çıktı. Haliyle elimiz kolumuz bağlanmış oldu. Şimdi iş işten geçmiş iken açıklama yapılmasının hiç bir önemi yok bence. Birşeyi de değiştirmez. Adamlar alacağını aldı. Alan memnun satan memnun.

Ali Koç sene başı açıklama yaptı. Bu limitler çok saçma, bizde işi kılıfına uydururuz diye. Tepkini o zaman verecektim.

Başkan umarım yarın takıma zarar verecek yorumlarda bulunmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

23. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

İki güzide takımın maçı fairplay ve dostlukla bitecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İki güzide takımın maçı fairplay ve dostlukla bitecektir.
Cüneyt Çakır ve kardeşlik deyince akıllara direkt beraberlik geliyor. Ancak FB kötü top oynuyor. Ben GS kazanır diyorum. Ama ne istersin dersen bana her sonuç uyar. FB kazanırsa GS yara alır. FB kaybederse puanlar eşitlenir. Beraberlik bize en uygunu gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Tribündeki rezilliğe bak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tribündeki rezilliğe bak.
Ben yayıncı kuruluş olsam sadece sahayı gösteririm. Yine sahanın bir kısmını çekmişler  :tabe:

https://twitter.com/GOLALOOO6/status/1358083848819597316

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Ben yayıncı kuruluş olsam sadece sahayı gösteririm. Yine sahanın bir kısmını çekmişler  :tabe:

https://twitter.com/GOLALOOO6/status/1358083848819597316
İlk kez bir maçta Galatasarayın ince ince doğrandığını gördüm :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Cüneyt yine eyyam peşinde kaç tane kartı görmezden geldi  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi Umutcan Kaya

maçtan sonra yazacaktım gol attı diye değil ama gsnin forveti Mustafa'yı beğendim baya
Sadece Beşiktaş