Ben her türlü farklı görüşe açığım ama her şeyin hakkının verilmesinden yanayım. Genel anlamda + da olana çok laf etmeyeceksin. Sergen hoca bu kısıtlı imkanlar içinde çok başarılı. Seni buralara taşıyan adama gelip korkak dersen camiaya zarar verirsin. Başka biri bu takıma daha iyi futbol oynatamaz, daha iyi değişiklik vb yapmak yetmez netice almana. Sergen hoca iyi bir planlamacı değildir ama iyi olmak zorunda da değil. Düzgün kulüplerde bunun için futbolu bilen personeller olur, bunlar saha içine karışmaz ve teknik ekibin optimum şartlarda çalışmasını sağlar. Bizim kulüpte böyle bir yapı yok, yöneticilerimiz kendileri bu işi iyi yaptıklarını zannediyorlar durum bundan ibaret. Rakiplerde var mı dersen onlarda da yok ama farklı yollar deneyip al-al mantığıyla gidiyorlar. Kimisi bunları görüp bizimkiler de böyle olsun diyor, kendilerine göre vardır bir mantığı ama ben o yola çok inanmam ve bunun için yönetim eleştirmem. Bana göre bir sınır belirliyorsan onun içinde 10 numara ve zamanlı iş yapacaksın, bu konuda eleştiririm. Bu yolu seçiyorsan planlamada fark atman lazım rakiplerine ama senin daha öyle bir departmanın, uzman personelin bile yok.