Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Yusuf Berberoğlu, cornelius ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2349551 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yarın ezici bir oyunla ezici bir skor almamız lazım. Erzurum maçında yaptığımızın bir üstüne çıkmamız gerekiyor

Çevrimdışı can1903

STSL de ne kalitesi bekliyordunuz ki? Adamlar lig üstü bi kaleci buldu 10 sene satmadılar, kaç tane şampiyonluk aldı.

Sen gidip 32-33lük Quaresmayıp satmayıp Marceloyu satıp PEPE aldın. Maliyette cabası.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Bizim rakibimiz Fb değil Gs diyorum en başından beri

Bu maçta bir kez daha meydana çıktı.

Bir an önce kendimize gelmemiz lazım

Atiba ve Josefi dinlendire dinlendire oynatmamız gerek ya da onlara takım içinde bir alternatif yaratcaz.

Yoksa işimiz çok zor biri sakatlansa orta saha çöker gider.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala GS ve FB'nin puan kaybetmesini bekliyorsunuz. Ben bu iki takımın aralarındaki derbi öncesi puan kaybettiğini hiç görmedim. Derbiden sonrası için yapın tahminlerinizi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Penaltıya bak ya çok komik. Walla komik. Yeni transfer atsın diye penaltı yarattı herif.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben şu an Beşiktaş forumundayım dimi arkadaşlar yanlışlık olmasın.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mourinho1903

Kaleci ve forvet buyuk fark yaratiyor. Butun sezon bunun uzerinden gitmen zor, ama sikistigin anlarda alacaklari 2-3 mac seni yarista tutuyor, toparlanmani sagliyor.
Biz Aboubakar'in ekmegini cok yedik, ilk yarida rakiplerin kaleci ve forvet acisindan fakir durumdaydi. Muslera geldi, Samatta dondu, GS forvet aldi, durum esitlendi.
Diger transferlerle kadro kalitesi farkini da actilar. Biz Aboubakar sakatlanmasin diye dua edecegiz, baska yapacak birsey yok.

Çevrimdışı Erman1903

Son gelişinde atamadı, bir şey oynamıyor epeydir diye .okladık Onyekuru'larını geldi bu sefer atıyor. İşte hayatta her şey kağıt üstünde olduğu gibi değil. Diğer adamlarına da pek laf edesim kalmadı umarım Diagne'den kurtulma en iyi transfer olmamıştır çünkü diğer forvet Muhammed de ahım şahım bir oyuncu değil Diagne gibi kutu içinde beklemiyor ve atılan uzun pasları kontrol edebiliyor belli bir kafa ve ayakla vuruş tekniği var ama her şeye rağmen vasat santrafor performansında.

Çevrimdışı mourinho1903

Günün sonunda bizi romantik ilan ettiler iyi mi. Aslında yaşın da küçük değil ama demek ki bazı değerleri öğrenmek yaşla olmuyor. Polyanna gibi olmak nasıl doğru değilse, senin gibi çok negatif olmak da doğru değil. Bir de bu dilinize pelesenk olmuş winner loser olayı nedir? Bunlar renkli kavramları. Mourinho ve şükrü, tekrar söylüyorum; bu kadar winner takım hayranıysanız onları destekleyin. Yok biz renkli değiliz diyorsanız, renkli seviciliğinden vazgeçip Beşiktaşımı destekleyin.

Kendi takimini elestirmek, baskalarinin iyi gordugun noktalarini ornek gostermek renkli seviciligi degil.
31 yasindayim, bilincli olarak 4 tane BJK sampiyonlugu gordum. Emin ol, renkliklere ve basariya bu kadar merakli olsam 25 senede 4 sampiyon yasatan takimi coktan birakmistim zaten.
Benim de Besiktas'i tutma nedenim var sizler gibi. O bahsettigin degerleri ben de biliyorum, merak etme. Ben de sevinmek icin sevmedim.
Ama sevinmek icin sevmedik demek Besiktas'in her seyini koru korune savunacagiz, hatalari ortbas edecegiz, holiganca renkilerin her macinda hakem sans vs diye aglayacagiz anlamina gelmiyor benim icin.
Burada yonetimi, hocayi, futbolu vs elestirenler renkli vs oldugu icin degil, Besiktas'in basarili olmasini istedigi icin elestiriyor. En azindan ben oyleyim.
Winner-loser'lik olayina gelirsek, benim icin kazanmak icin sinirlar dahilinde herseyi yapmak ve kaybetmekten korkmamak demek bu.
Su limit olayi en guzel ornek iste, hem de guncel. Proaktif olarak ilk gunden beri cakallik yapalim demedim, demiyorum. Ama bu cakalliklar yeni olusmadi.
2 altyapi oyuncusunu 1 milyon euro'ya satali 2 sene oldu. Sow'un, Jailson'un vs bonservis paralarini gorduk. Daha dun GS altyapi topcusunu 500.000 euro'ya satmadi mi 2. lig takimina?
Rakibin yapiyorsa artik oyunun kurali degismistir. Artik etik metik dinlemeyeceksin, kurallar dahilinde herseyi yapacaksin.
Gideceksin Umraniyespor'a 2 altyapidan oyuncunu 3 milyon euro bonservisle satacaksin. Cenk'i getirince 'bizim evladimiz, fedakarlik yapti bizde bedavaya oynayacak' diyip el altindan vereceksin parani.
Bu isler boyle. Bunu yapmak birinin hakkini yemek olmuyor, sadece kendi hakkini yedirmemek oluyor.
Bu winner'lilik olayini onlarca ornekle aciklayabilirim, ama anlayan anlamistir.
Devre arasi transferlerine bak bir daha anlarsin zaten.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok değişik işler rahatsızım bende.
Gülhan nerelerde o iyi koklardı burnu iyidir onun

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bazı arkadaşlar puan kaybetmemizi dört gözle beklemiş gibi, üç gündür tuhaf tuhaf mesajlar atıyorlar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı arkadaşlar puan kaybetmemizi dört gözle beklemiş gibi, üç gündür tuhaf tuhaf mesajlar atıyorlar.
Aramızda karamsarlar olduğu kadar totem yapanlar da var. Bunları da dikkate almak lazım. Trabzon maçı öncesi de herkes fark atacağız diyordu ona bakarsan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Aramızda karamsarlar olduğu kadar totem yapanlar da var. Bunları da dikkate almak lazım. Trabzon maçı öncesi de herkes fark atacağız diyordu ona bakarsan  :tabe:
Totemde totemleri pek tutmuyor arkadaşların totem değiştirsinler :D

Çevrimiçi Sinan23

Curseofdragon suz totem olmuyor. Herşey onun gidişiyle başladı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Curseofdragon suz totem olmuyor. Herşey onun gidişiyle başladı.
Totem işinde iyiydi ama bu işin kralı @mylife1903 abiydi tutan totemini görmedim :D

Çevrimdışı mrred

Totem olup olmadığını söylersek totem olmuş olmuyor.

Gizli kalsın bence.

Herkesin totemi kendine
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

yeneriz der ve bilemezsen sorun olmaz.
yeniliriz der ve bilemezsen "totem".
yeniliriz der ve bilirsen, geçmiş olsun.

burası süper toto başlığı, adında meymenet yok, o nedenle her takım konuşulabiliyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Neyse ki hafta sonu birbirleriyle oynayacaklar. En azından birisi puan kaybedecek

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Totem işinde iyiydi ama bu işin kralı @mylife1903 abiydi tutan totemini görmedim :D
Hakikaten ne zamandır yok buralarda. Nerelerde acaba?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2014-2015 ve 2017-2018 sezonuna benziyor bu sezon. Fb ve Gs bir türlü puan kaybetmiyor kritik haftalarda.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hakikaten ne zamandır yok buralarda. Nerelerde acaba?
Bir türlü ulaşamadık , bilmiyoruz maalesef

Çevrimdışı goktasoktay

Hayır sonra da biz romantik taraftar oluyoruz. Birileri burda renkli övücülüğü yapıyor. İlginç olan, tepki gösteren kaç kişiyiz??

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu 1 hafta içinde aşırı duygu değişimi oldu takımda. Başka dünyadaki hiç bir takımda 1 haftada bu kadar olaylar değişmez. Büyü mü yaptılar ne anlamıyorum ki, taraftardan stattaki oyuncusuna kadar herkes aşırı demoralize olmuş. Millet sadece gereksiz şişirme yaparak birbirini gaza getirme şeklinde işin kötüsü çokta anlaşılıyor öyle olduğu ve insanlar kendi yazdığı bu tarz yazılara bile inanmıyolar. Yanlış yorumladıysan kusura bakmayın ama durum bu. Ben bu kadronun 6 ve daha düşük sırada tamamlayacağını düşündüğümden dolayı, bu seneyi kayıp sene saymıştım zaten. Hakkımızda hayırlısı. Adet dönemindeki bir hanımefendi gibiyiz 1 hafta içinde bu kadar duygu değişimi fazla.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu 1 hafta içinde aşırı duygu değişimi oldu takımda. Başka dünyadaki hiç bir takımda 1 haftada bu kadar olaylar değişmez. Büyü mü yaptılar ne anlamıyorum ki, taraftardan stattaki oyuncusuna kadar herkes aşırı demoralize olmuş. Millet sadece gereksiz şişirme yaparak birbirini gaza getirme şeklinde işin kötüsü çokta anlaşılıyor öyle olduğu ve insanlar kendi yazdığı bu tarz yazılara bile inanmıyolar. Yanlış yorumladıysan kusura bakmayın ama durum bu. Ben bu kadronun 6 ve daha düşük sırada tamamlayacağını düşündüğümden dolayı, bu seneyi kayıp sene saymıştım zaten. Hakkımızda hayırlısı. Adet dönemindeki bir hanımefendi gibiyiz 1 hafta içinde bu kadar duygu değişimi fazla.
Zamanında o kadar çok saçmalık yaşadık ki güvenemiyoruz takıma. Kırılma anlarında hep kırıldığımız için hepimizde güven sorunu var takıma karşı.

Çevrimdışı goktasoktay

yeneriz der ve bilemezsen sorun olmaz.
yeniliriz der ve bilemezsen "totem".
yeniliriz der ve bilirsen, geçmiş olsun.

burası süper toto başlığı, adında meymenet yok, o nedenle her takım konuşulabiliyor.
Yalnız şöyle bir durum var, her ne kadar başlık spor toto olsa da çatı Beşiktaşarena. Yani her şeyin de bir sınırı var..
Daha önce de belirttim birçok kişiye; tarafsız değiliz, tarafımız Beşiktaşım.
Sana tepkim yok yanlış anlama, yazdığın denk geldi belirtmek istedim..