Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2362402 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

marcaonun net kırmızı kartlık bilerek isteyerek ayağına basmasını es geçtiler :D  :evillol: :kop:

sadece sarı kart verdiler.

gs lehine ise VAR'a çağır aleyhine ise çağırma.

Şu VAR'da kim var ?
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2021, 20:20:15 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

inanılmaz cidden bir kırmızı verildi diye marcaoya vermediler
daha ne yapsın adam kasıtlı sakatlamak için giriyor ?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Antalya rakip saha girmemeye yeminli, bide rakip 10 kisi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

Antalya bilerek falan mı oynamıyor anlamadım 11 e 10 sun yani bu futbol nedir.

Marcaonun pozisyon Emrenin pozisyondan 10 kat daha kırmızı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

10 kisiye karsi maci verecekler, bu nasil futbol, bize gelince ölümüne mücadele ederler

Çevrimdışı Çağrı Öz

Beşiktaş kapalı savunmayı niye ikinci yarı açıyor yeaa

Ajsjsjs

Yemin ediyorum bu ülkede futbol algılar üzerinden yürüyor. Kimsenin bir halt bilmeden istediği gibi salladığı en bariz alanlardan birisidir futbol. Aklı evvelin birisi bir yerde bir şey saçmalar, sonra bir sürü kişi de onun arkasına takılıp papağan gibi bunu tekrarlar durur.

Oyunu tutmak nedir, disiplinli futbol nedir, kapalı savunmaları yıpratmak nedir kimsenin haberi bile yok.

Neden?

Çünkü hayatları boyunca futbol oynamadıkları için ekranda gördüklerinden ibaret sanıyorlar futbolu. 24 tane robotun bir topun peşinden koşup durduğu bir oyun olarak görüyorlar.

Bak işte g.saray denen takım savunmayı açmayı bir kenara bırak zihnen oyunda bile kalamıyor bu tip maçlarda. Adamlar gelmiş Beşiktaş deplasmanda oyunu neden ikinci yarı açıyor muhabbetini yapıyor. Tam dayaklık tipler  :lol:

Bu durup dururken görülen kırmızı kartlar takımların ne derece mental sorunlu olduğunu ortaya koyar. Dirence karşı zihnen yıpranan takımların en bariz göstergesidir bunlar.

Maçın devamında şansa gol atarlar gol yerler hiç önemli değil. Antalya gibi geçen hafta 6 yemiş bir rakibe bile kendi sahalarında sıfır sıfıra mental olarak dayanamıyorlar.

[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2021, 21:03:41 Çağrı Öz ]

Beşiktaş kapalı savunmayı niye ikinci yarı açıyor yeaa

Ajsjsjs

Yemin ediyorum bu ülkede futbol algılar üzerinden yürüyor. Kimsenin bir halt bilmeden istediği gibi salladığı en bariz alanlardan birisidir futbol.

Oyunu tutmak nedir, disiplinli futbol nedir, kapalı savunmaları yıpratmak nedir kimsenin haberi bile yok.

Neden?

Çünkü hayatları boyunca futbol oynamadıkları için ekranda gördüklerinden ibaret sanıyorlar futbolu. 24 tane robotun bir topun peşinden koşup durduğu bir oyun olarak görüyorlar.

Bak işte g.saray denen takım savunmayı açmayı bir kenara bırak zihnen oyunda bile kalamıyor bu tip maçlarda. Adamlar gelmiş Beşiktaş deplasmanda oyunu neden ikinci yarı açıyor muhabbetini yapıyor. Tam dayaklık tipler  :lol:

Bu durup dururken görülen kırmızı kartlar takımların ne derece mental sorunlu olduğunu ortaya koyar. Dirence karşı zihnen yıpranan takımların en bariz göstergesidir bunlar.

Maçın devamında şansa gol atarlar gol yerler hiç önemli değil. Antalya gibi rakibe bile deplasmanda mental olarak dayanamıyorlar.

???????????
Rakip takım bir şeyi kötü yapıyor diye bizde mi kötü yapmalıyız ???
Bizim kreatif oyuncu eksikliğimiz oyunu açamama eksikliğimiz çok net.
Adamlarda zaten hakemler olmasa kırmızı ve penaltıları yardım etmese kaç puan eksik alırlardı ???
Buda yeni moda olmuş, sorunu görmezden gelip her şeye padişahım çok yaşa mı diyeceğiz ?

kronik sakatım mademel malcaom sakatlanıp çıktı :D

antalya seninde oynayacağın oyunuun içine tüküreyim rakip 10 kişi gol yicen utanmasan.

Çevrimiçi levitate

Antalya rakip saha girmemeye yeminli, bide rakip 10 kisi
geçen hafta 6 yiyince böyle oluyor :D
bipbipbupbup

gs son dakikaları sever....
hadi antalya son dakikalarda.
bu maça 0 yazdım beraberliğe de okeyim.

Çevrimiçi levitate

arda'ya sarı yok mu alooo
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

???????????
Rakip takım bir şeyi kötü yapıyor diye bizde mi kötü yapmalıyız ???
Bizim kreatif oyuncu eksikliğimiz oyunu açamama eksikliğimiz çok net.
Adamlarda zaten hakemler olmasa kırmızı ve penaltıları yardım etmese kaç puan eksik alırlardı ???
Buda yeni moda olmuş, sorunu görmezden gelip her şeye padişahım çok yaşa mı diyeceğiz ?

En son Sivasspor maçından önce Sivas yerine Barcelona olsa bu kadar umutsuz olmam yazmıştın.

Kusura bakma dostum forumda bulunduğum kısıtlı zamanda gördüğüm kadarıyla senin neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirleyebilecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Kendince yorumlar yapıyorsun ve gördüğün üzere sana hitaben bir cevabım yok. Bunu bile bana cevap verdiğin için yazdım. Saygılar.

Çevrimiçi levitate

arda kendini attıracak galiba uh oh
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

eyyam kısmını geçtim bu abdülkadir bayağı kötü hakem
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ersuna bak, hala defans sokuyor oyuna, ya arkadas 1 kisi fazlasin, birtane kontran bile yok, yuh

hakem kıyaklarına rağmen kazanamayan himmetçiler₁ beter olun  :bandit:

10 kişi kalsa da gs bu antalyanın alacağı en fazla puan 1 puandı.
Güzel oldu. Konyaya da çok eksikle gidiyorlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Marcao' nun hareketini nasıl göremediler ilginç. Aşil tendonuna yapılan müdahaleler nasıl olursa olsun kırmızı olmalı.

Ancak geçen hafta Nkoudou pozisyonuna kırmızı değil diyenler, Marcao kırmızı görmeliydi diye yazmışlar. Tutarlılık süper..

eyyam kısmını geçtim bu abdülkadir bayağı kötü hakem

bencede ;

marcaonun kırmızını vermedi.

Maçın başı ömerin dirseğini vermedi.

marcao rakibin ayağına gömçürdü.faul bile vermedi sarı kartlık pozisyon en az.

marcao rakibin böğrünü deşti vermedi.

Allah herkese Marcao şansı versin.Böyle oyuncun olsun sırtın yere gelmez her maç 1-2 net kırmızılık 5-10 sarı kartlık hareket yapıyorsun bir tane kart görmüyorsun.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Salı günü Konya deplasmanında yenilecekler. Bakın puan kaybı demiyorum yenilecekler.

Bu kesin bilgiyle ne yaparsınız bilmem artık.  :lol:

Hadi eyvallah  :bye:

Marcao gibi sicili bozuk bir adam ile bir faul yapıp N'koudou sarı kartın ötesi olmayan bütün futbol yorumcularının sarı yeter dediği pozisyon için sabah akşam algı kasan kişinin bu maçtan sonra "aa marcao nasıl kart görmedi ilginç" diyerek yetinmesini görmekteyiz.

Oysa ki geçen hafta Beşiktaş maçı devam ederken ve devre arası hatta maç sonu süren bir taç pozisyonu için 5 kere art arda aynı postu atıp kesin çıktı taç %100.gs'ye verilmiş olsa bu gol ortalığı yıkardınız diye sitemlerini izlemiştik.N'koudou'nun sarıdan fazla olmayan pozisyonu için 4-5 kere resimli postlara maruz kalmıştık.

Gönül ister ki marcaonun maçın başından beri elli kere atılması gereken pozisyonları göstermiş olsaydı bu zatı muhterem.

Tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Salı günü Konya deplasmanında yenilecekler. Bakın puan kaybı demiyorum yenilecekler.

Bu kesin bilgiyle ne yaparsınız bilmem artık.  :lol:

Hadi eyvallah  :bye:
Konyaspor gs' yi en son 2003 yılında yendi galiba. Gs, Konyaspor' u elini kolunu sallaya sallaya yendi hep. Konyaspor fb ve bize çok terslik çıkaran bir takım ama Gs ye karşı hep etkisiz kalıyorlar. Yani yensek bile çok zorlanıyoruz ama Gs 4-5 tane atıp yeniyor. O yüzden pek ümitlenmemek lazım.