Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2362451 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

6 maçın 4'ünü kazanmış mağlubiyeti yoktu 2 gol yemişliği yoktu.

gs bir halt oynamadan kazandı.

yendikleri maçlar ve oyunlara bak yahu.
hatay maçlarını izledim yani gram haketmediler.
gsde kötü oynamıştır ama bir karagümrük bir hatay kesinlikle tsden daha zorlu rakipler.
iki önemli eksiği olunca da kazanması zor olmamıştır.

Çevrimdışı cursedofdragon

gsde kötü oynamıştır ama bir karagümrük bir hatay kesinlikle tsden daha zorlu rakipler.
kötü oynarken de yenebilirsin yav bizde son 1-2 haftadır kötüyüz ancak yeniyoruz.

gs balı diye bir gerçek var.İlk yarı balık bir gol 2.ci yarı balık bir gol hop 2-0 bitti kapat üstünü ört.

geri düşmezse ts bir ihtimal 0-0 kontradan 1-0 öne geçer en kötü 1-1 biter diye düşünüyordum ama maalesef gerek ts oyuncuları gerek avcının hoca olmayışı buna engel oldu.

Çevrimiçi tolga1903

Ts'nin bugünkü kadrosu net ligin en kötü 3 4 kadrosundan biri. Pereira ömür ekuban takımın yüzde 70'i falan. Yabancı kalitesi yerlerde santraforları sörloth'dan sonra atla eşşek gibi farketmiş orta sahaları sosa ndiaye obi mikel'den falan düştüğü hal ortada ft bizim maçı baz almış geride sağlam dur bir şekilde gol atarsın bunlara bizim de yaptığımız buydu çok efor sarfetmene gerek yok ts'yi yenmek için dediğin gibi karagümrük sivas konya falan daha zorlu rakipler.

Çevrimdışı Erman1903

Avcının tarzı bu futbolun Ölü Salih'i ne oynayacaklar başka bizdeyken de böyleydi, Başakda da aynıydi adam Robinho Adebayor Viscayla 1-0 1-0 gidiyordu ben ilk yarıyı izlemedim ikinci yarı 10 dk dayanabildim gördüğüm aynı oyundu kapattım 🤣

Çevrimdışı Erman1903

Sinsi camia yine ne yaptı etti liderlikte.

Çevrimdışı can1903

En büyük rakibimiz gs bunlar puan kaybetmeden öyle ya da böyle kazanmalıyız.

Derbide bunları öyle bi ezmeliyiz ki herkes görmeli bizi şampiyonluk için sonuna kadar mücadele etmeliyiz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Maçın hakkı Ts lehine en fazla beraberlikti. Ne kötü bir takım olmuş ya. Bazı arkadaşlar hakem falan yazmışta. Hakem ts nin yanında bile olsa bu maçı alamazdı. Zaten ilerdeki adamlarda zeka kıtlığı var sanırım. Yani dün maçı 90 dk nasıl izledim neden izledim hiç bilmiyorum.

Sonuç olarak gs maçına kayıpsız çıkarsak bize 1 puan bile yeter. Yenersek de katmerli olur :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Maçın hakkı Ts lehine en fazla beraberlikti. Ne kötü bir takım olmuş ya. Bazı arkadaşlar hakem falan yazmışta. Hakem ts nin yanında bile olsa bu maçı alamazdı. Zaten ilerdeki adamlarda zeka kıtlığı var sanırım. Yani dün maçı 90 dk nasıl izledim neden izledim hiç bilmiyorum.

Sonuç olarak gs maçına kayıpsız çıkarsak bize 1 puan bile yeter. Yenersek de katmerli olur :)

Ben pek izlemedim maçı hakemi de pek bilmiyorum ama genel itibariyle bizim kadar olmasa da bir takım havası yakaladı Gs, küçümsememek lazım. Ts geçen sezon iyi giderken işi eline yüzüne bulaştırdı. Onların artık camia olarak toparlanması çok zor, geçen sezon zaten boşa 15 sene şampiyonluk yarışında olamazlar denmiyordu. Başkanları falan gider, yeni bir yapılanma olur anca o zaman camialarinda bir hareket, heves olur, takımda da öyle. İnanç kalmamış kimsede.

Kurtulabilme ihtimali yok değil, Fener bu sene zaten şampiyonluğu desteklenen takım ama onlar bence kaçınılmaz sona doğru gidiyorlar, Ali Koç bıraksın diyecekler gibi 🙂. Çoğu pişman şimdi Aziz Yıldırım konusunda.

Ben pek izlemedim maçı hakemi de pek bilmiyorum ama genel itibariyle bizim kadar olmasa da bir takım havası yakaladı Gs, küçümsememek lazım. Ts geçen sezon iyi giderken işi eline yüzüne bulaştırdı. Onların artık camia olarak toparlanması çok zor, geçen sezon zaten boşa 15 sene şampiyonluk yarışında olamazlar denmiyordu. Başkanları falan gider, yeni bir yapılanma olur anca o zaman camialarinda bir hareket, heves olur, takımda da öyle. İnanç kalmamış kimsede.

Kurtulabilme ihtimali yok değil, Fener bu sene zaten şampiyonluğu desteklenen takım ama onlar bence kaçınılmaz sona doğru gidiyorlar, Ali Koç bıraksın diyecekler gibi 🙂. Çoğu pişman şimdi Aziz Yıldırım konusunda.

yakalamadı yakalatıldı diyelim biz ona maç 0-0 devam kaç penaltı kaç kırmızı kart verildi rakibe her maç,90+350 kadar oynatılmalar  yarışta tutuldu yetmedi lider yapıldı böyle böyle şampiyon da yapılır.
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 14:52:23 cursedofdragon ]

öyle bir lig ki alanyayı bile doğruyorlar sebep ne kazanmasın gs'nin önüne geçmesin faulünü filan vermiyorlar.

Böyle ligin canı cehenneme.
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 15:24:38 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

öyle bir lig ki alanyayı bile doğruyorlar sebep ne kazanmasın gs'nin önüne geçmesin faulünü filan vermiyorlar.

Böyle ligin canı cehenneme.

Şumudica yargı dağıtmaya devam ediyor.

Çevrimiçi Sinan23

Dünkü ga aynı kadroyla bizimle oynasın rahat kazanırız. TS o kadar kötü ki başka yerinden soluyan arda ile top oynayan rakibine yenildiler. Haftaya Antalya daha dik durur.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Alanya son 6 macta tek bir galibiyer almis, bilin bakalim kime karsi? Ben  oynadigimiz futbolu elestirirken iste bunu baz aliyordum. Birileri cikip alanyaya puan kaybedebiliriz sonucta lider takim diye bide bizim iyi oynadigimizi söyleyenler vardi. Biz ilk haftalardaki gibi iyi oynaya bir alanyaya yenilmedik, kötü bir alanyaya yenildik ve o kötü alanya bize top göstermedi. Sampiyonluk yarişinda en büyük rakibimiz gs, ama biz nerdeyse her mac ilk yarida konsantre ve motivasyon sorunu yasiyoruz, gs'de bunu görmüyorum, baya istekli oynuyorlar, tabi sorunlari yok degil, onlarda defansta inanilmaz acik veriyorlar, gerci marcao ve muslara eksikti ts'ye karsi. muslera geri dönerse bence bizden daha önde olacaklar. Bu defans ve bu kalecilerle işimiz cok zor, iyi oynadigimiz falanda yok, yok welinton yeterli yok kaleciye gerek yok, yok atiba var yok olmaza necip var falan gibi düsüncelerle sezon sonu hüsrana ugrariz. Devre arasi nokta atişlar yapilmali, gs'ye nazaran biz hakemleride yenmek zorundayiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Alanya son 6 macta tek bir galibiyer almis, bilin bakalim kime karsi? Ben  oynadigimiz futbolu elestirirken iste bunu baz aliyordum. Birileri cikip alanyaya puan kaybedebiliriz sonucta lider takim diye bide bizim iyi oynadigimizi söyleyenler vardi. Biz ilk haftalardaki gibi iyi oynaya bir alanyaya yenilmedik, kötü bir alanyaya yenildik ve o kötü alanya bize top göstermedi. Sampiyonluk yarişinda en büyük rakibimiz gs, ama biz nerdeyse her mac ilk yarida konsantre ve motivasyon sorunu yasiyoruz, gs'de bunu görmüyorum, baya istekli oynuyorlar, tabi sorunlari yok degil, onlarda defansta inanilmaz acik veriyorlar, gerci marcao ve muslara eksikti ts'ye karsi. muslera geri dönerse bence bizden daha önde olacaklar. Bu defans ve bu kalecilerle işimiz cok zor, iyi oynadigimiz falanda yok, yok welinton yeterli yok kaleciye gerek yok, yok atiba var yok olmaza necip var falan gibi düsüncelerle sezon sonu hüsrana ugrariz. Devre arasi nokta atişlar yapilmali, gs'ye nazaran biz hakemleride yenmek zorundayiz.

Başkaları da takviye yapacak, Sergen hoca 2 diyor ama yanına 2 de yerli rotasyon oyuncusu ihtiyacı var bence. Biz bu sezon başı şu stoper hikâyesinde çok boğulduk. Kaleci de uygun yabancı diye planlandı, sonra buralara geldi. Başta planlanandan çok farklı, piyasaya düşen adamlara göre hareket edildi. Transferde biz hep kendi işimizi zorlaştırıyoruz. Neyi, kimi istediğine transfer açılmadan biraz çalışmak gerekiyor.

başak bu sene yarışta yok paşaya yeniliyor 2-1 içerde.

ts'de yok.o kadro ve hoca ile olması zor.

fb büyük looser zaten.

kaldık gs ile baş başa.

fırat nasıl eyyam yapıyor başakşehir lehine geçen haftayı telafi için lig değil sirk.

Çevrimiçi Samet Demir

Koita sırf adam ona tekrar geri pas versin diye geç pas attı. Mal herif.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Başkaları da takviye yapacak, Sergen hoca 2 diyor ama yanına 2 de yerli rotasyon oyuncusu ihtiyacı var bence. Biz bu sezon başı şu stoper hikâyesinde çok boğulduk. Kaleci de uygun yabancı diye planlandı, sonra buralara geldi. Başta planlanandan çok farklı, piyasaya düşen adamlara göre hareket edildi. Transferde biz hep kendi işimizi zorlaştırıyoruz. Neyi, kimi istediğine transfer açılmadan biraz çalışmak gerekiyor.
Bence hocada 2den fazla istiyordurda, ekonomik sartlardan ve yönetimin durmadan para yok demeclerinden dolayi öyle diyor. Ama ne olursa olsun alinacak adamlari hoca belirlemesin, mümkünse sadece transfer lazim olan mevkileri söylesin, alinacak adamlarida yönetim belirlesin, yoksa yine nsakala welinton mensah gibi  büyük takim topcusu olmayan adamlarla kaliriz. Hocanin global futbolu takip edipte yabanci ligleri ve alici gözle maclar izledigini pek sanmiyorum, ha bu cokta önemli degil, bunun F.t.'ninde yapdigini pek düsünmüyorum, iyi bir transfer ekibi varsa bu isi onlara birakirsin, hocanin eline iyi araştirilmiş ve kaliteli malzeme sunarsin, gerisini ona birakirsin, ama oda yok, alişmişlar menejerlerin önerisine göre transfer yapmaya,  o yüzden senin dedigin gibi transferler hep gec yapiliyor, ve coguda nokta atişi degilde, bakarsin belki tutar mantalitesinle yapilmis transferler. 
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence hocada 2den fazla istiyordurda, ekonomik sartlardan ve yönetimin durmadan para yok demeclerinden dolayi öyle diyor. Ama ne olursa olsun alinacak adamlari hoca belirlemesin, mümkünse sadece transfer lazim olan mevkileri söylesin, alinacak adamlarida yönetim belirlesin, yoksa yine nsakala welinton mensah gibi  büyük takim topcusu olmayan adamlarla kaliriz. Hocanin global futbolu takip edipte yabanci ligleri ve alici gözle maclar izledigini pek sanmiyorum, ha bu cokta önemli degil, bunun F.t.'ninde yapdigini pek düsünmüyorum, iyi bir transfer ekibi varsa bu isi onlara birakirsin, hocanin eline iyi araştirilmiş ve kaliteli malzeme sunarsin, gerisini ona birakirsin, ama oda yok, alişmişlar menejerlerin önerisine göre transfer yapmaya,  o yüzden senin dedigin gibi transferler hep gec yapiliyor, ve coguda nokta atişi degilde, bakarsin belki tutar mantalitesinle yapilmis transferler.

+1903

Şenol hoca içinde aynı şeyleri diyorduk gözümde canlandı. Volkan şenlere falan kalıcaktık yoksa. Hocalar isteklerini belirtmeli detaylarına kadar önüne oyuncu havuzu getirmeliler.  Mesela işte santrafor olsun hızlı olsun falan filan diye hoca onların içinden seçsin. Kendi transfer etmeye kalkışınca oyuncu havuzları(normal olarak teknik taktik işlere yönelmesi lazım bu scoutların işi) dar oldukları için saçma sapan transferler olabiliyor.

+1903

Şenol hoca içinde aynı şeyleri diyorduk gözümde canlandı. Volkan şenlere falan kalıcaktık yoksa. Hocalar isteklerini belirtmeli detaylarına kadar önüne oyuncu havuzu getirmeliler.  Mesela işte santrafor olsun hızlı olsun falan filan diye hoca onların içinden seçsin. Kendi transfer etmeye kalkışınca oyuncu havuzları(normal olarak teknik taktik işlere yönelmesi lazım bu scoutların işi) dar oldukları için saçma sapan transferler olabiliyor.

aynı değil orda şenol hoca sadece volkan şen demedi buırak yılmazı alın dedi yönetim gitti hocanın inadına yapar gibi larin,love,negredo yaptı yetmedi devre arası cenk sattı.Belki burağı alsa şampiyon olacaktık.

Burda da durumu bilmiyoruz hocaya hangi isimleri sundular sunulan isimler belki hocanın istediklerinden bile kötü hocada o zaman madem bari bunları alın en azından bilindik adam demiş olabilir.Kel sinan engin acıklamasında bu oyuncular hocanın 3.cü  4.cü tercihi diye açıkladı.

Bilmeden yorum yapmak doğru değil.

Ben genele bakarım 8-10 transfer yaptık 850 bin € bonservis bedeli ödedik bir çok oyuncudan verim alıyoruz. Ghezzal,Rosier,Josef,Aboubakar,Mensah varsın 1-2 oyuncuda patlasın o kadar çokta sırıtmıyorlar maaşlarıda 500 bin €.

Geçen senelerde bu başarı oranı 10 transferde 2 idi %20 şimdi %80'lere çıktı.

Başkan,hoca,erdal torunoğulları hepsinin emeği var...
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 22:14:43 cursedofdragon ]

Çevrimiçi levitate

aynı değil orda şenol hoca sadece volkan şen demedi buırak yılmazı alın dedi yönetim gitti hocanın inadına yapar gibi larin,love,negredo yaptı yetmedi devre arası cenk sattı.Belki burağı alsa şampiyon olacaktık.

Burda da durumu bilmiyoruz hocaya hangi isimleri sundular sunulan isimler belki hocanın istediklerinden bile kötü hocada o zaman madem bari bunları alın en azından bilindik adam demiş olabilir.Kel sinan engin acıklamasında bu oyuncular hocanın 3.cü  4.cü tercihi diye açıkladı.

Bilmeden yorum yapmak doğru değil.

Ben genele bakarım 8-10 transfer yaptık 850 bin € bonservis bedeli ödedik bir çok oyuncudan verim alıyoruz. Ghezzal,Rosier,Josef,Aboubakar,Mensah varsın 1-2 oyuncuda patlasın o kadar çokta sırıtmıyorlar maaşlarıda 500 bin €.

Geçen senelerde bu başarı oranı 10 transferde 2 idi %20 şimdi %80'lere çıktı.

Başkan,hoca,erdal torunoğulları hepsinin emeği var...

şenol hoca burağı negredo gidince istedi sadece. devre arasında love gidince f.o. burağı getirdi

ama çok net hatırlıyorum 2016 yazında gomez sosa gidince toplantı yaptı yönetimden transfer istedi

muhabirler sordu kimi istersiniz diye başladı saymaya serdar aziz, volkan şen, topal, eren derdiyok, tunay torun diye :D bi kaç hafta sonra adriano, abou, talisca geldi

istekleri forumda bayağı gömülmüştü bu arada
bipbipbupbup

şenol hoca burağı negredo gidince istedi sadece. devre arasında love gidince f.o. burağı getirdi

ama çok net hatırlıyorum 2016 yazında gomez sosa gidince toplantı yaptı yönetimden transfer istedi

muhabirler sordu kimi istersiniz diye başladı saymaya serdar aziz, volkan şen, topal, eren derdiyok, tunay torun diye :D bi kaç hafta sonra adriano, abou, talisca geldi

istekleri forumda bayağı gömülmüştü bu arada

burağı 2 senedir istediğini çok net biliyorum.Hatta dediler hocam geçen sene de istemiştiniz olmadı demişti muhabirler.

Yönetim abudik gubidik isimler sununca o da en azında benim bildiğin adamları alın diyordu yönetim gitti volkan şeni almadıda kimi aldı lensi ne değişti hayatımızda 7.5 milyon € bonservis her yıl 2.5 milyon € maaş bir yerimize girdi.

Bizde konuştuk geçen sene negredo yerine burak alınsa acaba ne olurdu demiştik.

Benim hafızam iyidir burak olmadı hocaya negredo alındı devre arası love alındı cenk gönderildil.Negredo,Love,larin,pektemek yaptılar.

Hoca isimleri örnek veriyordu bana sorsanız alabiliyorsanız ben messi'yi de isterim diyordu.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen hoca oyuncu havuzu olarak geniş birisi değil, zaten öyle bir yerli teknik direktör benim hiç dikkatimi çekmedi. Daha önce bunu belirtiyordu teknik adamlık yapmasam oyuncu bulurdum bizim zamanımız yok diye açıklaması var Malatya'da. Ayıp bir şey değil bu kendisinin görevi oyunculardan verim almak ve bence bunu epey iyi yapıyor. Bölgeler - oyuncu tarzları hoca tarafından belirlenir, yöneticilerin seçtiği profesyonellerin oluşturduğu listelerden kendisine seçtirilir. Çok zor bir şey değil bu şekilde herkesi gereksiz iş yükünden kurtarır-sorumluluğu eşit şekilde dağıtmış oluruz. Aksi halde her şey çok karışıyor, oyuncu bakan 3-4 ayrı ekip birinin beğendiğini diğeri beğenmez vs büyük vakit kaybı. Sağlam listeler yapmadığımızdan birileri çıkar diye bekliyor, o mu bu mu diye karar veremiyor sona kalıyoruz. Hocaların aldırdıkları oyuncuların yeterli katkıyı verememesi gibi durumlarda bir sürü problem oluyor.

Ben ligden yabancı oyuncu konusunda çok netim, kesinlikle karşıyım. Beğensem de kolay kolay para verip almam Anadolu'dan futbolcu, paramla daha iyisini alacak belki, genelde öyle yapıyorlar. işte transfer döneminde de ligden özenle seçtiğimiz, ilk transfer ettiğimiz adamların da katkısı yine belli. Dışarıdan pek de öyle özenle seçmediğimiz, şans bulamamış, sakatlıklar geçirmiş, kimisi düşük oynamış. 3. 4. tercihlerimiz olan, sonradan katılan oyuncular istisnasız olarak daha fazla katkı veriyor. Bu tesadüf eseri olan bir şey değil.

[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2020, 00:06:06 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

burağı 2 senedir istediğini çok net biliyorum.Hatta dediler hocam geçen sene de istemiştiniz olmadı demişti muhabirler.

Yönetim abudik gubidik isimler sununca o da en azında benim bildiğin adamları alın diyordu yönetim gitti volkan şeni almadıda kimi aldı lensi ne değişti hayatımızda 7.5 milyon € bonservis her yıl 2.5 milyon € maaş bir yerimize girdi.

Bizde konuştuk geçen sene negredo yerine burak alınsa acaba ne olurdu demiştik.

Benim hafızam iyidir burak olmadı hocaya negredo alındı devre arası love alındı cenk gönderildil.Negredo,Love,larin,pektemek yaptılar.

Hoca isimleri örnek veriyordu bana sorsanız alabiliyorsanız ben messi'yi de isterim diyordu.
abudik gubidik diyosun da nasri kolarov falan kovalıyorduk o dönem
bipbipbupbup

abudik gubidik diyosun da nasri kolarov falan kovalıyorduk o dönem

o basında çıkan isimlerdi ayrıca nasri de vasat antalyaya geldi ne yaptı ki ?