Alanya son 6 macta tek bir galibiyer almis, bilin bakalim kime karsi? Ben oynadigimiz futbolu elestirirken iste bunu baz aliyordum. Birileri cikip alanyaya puan kaybedebiliriz sonucta lider takim diye bide bizim iyi oynadigimizi söyleyenler vardi. Biz ilk haftalardaki gibi iyi oynaya bir alanyaya yenilmedik, kötü bir alanyaya yenildik ve o kötü alanya bize top göstermedi. Sampiyonluk yarişinda en büyük rakibimiz gs, ama biz nerdeyse her mac ilk yarida konsantre ve motivasyon sorunu yasiyoruz, gs'de bunu görmüyorum, baya istekli oynuyorlar, tabi sorunlari yok degil, onlarda defansta inanilmaz acik veriyorlar, gerci marcao ve muslara eksikti ts'ye karsi. muslera geri dönerse bence bizden daha önde olacaklar. Bu defans ve bu kalecilerle işimiz cok zor, iyi oynadigimiz falanda yok, yok welinton yeterli yok kaleciye gerek yok, yok atiba var yok olmaza necip var falan gibi düsüncelerle sezon sonu hüsrana ugrariz. Devre arasi nokta atişlar yapilmali, gs'ye nazaran biz hakemleride yenmek zorundayiz.