Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2362450 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı değil orda şenol hoca sadece volkan şen demedi buırak yılmazı alın dedi yönetim gitti hocanın inadına yapar gibi larin,love,negredo yaptı yetmedi devre arası cenk sattı.Belki burağı alsa şampiyon olacaktık.

Burda da durumu bilmiyoruz hocaya hangi isimleri sundular sunulan isimler belki hocanın istediklerinden bile kötü hocada o zaman madem bari bunları alın en azından bilindik adam demiş olabilir.Kel sinan engin acıklamasında bu oyuncular hocanın 3.cü  4.cü tercihi diye açıkladı.

Bilmeden yorum yapmak doğru değil.

Ben genele bakarım 8-10 transfer yaptık 850 bin € bonservis bedeli ödedik bir çok oyuncudan verim alıyoruz. Ghezzal,Rosier,Josef,Aboubakar,Mensah varsın 1-2 oyuncuda patlasın o kadar çokta sırıtmıyorlar maaşlarıda 500 bin €.

Geçen senelerde bu başarı oranı 10 transferde 2 idi %20 şimdi %80'lere çıktı.

Başkan,hoca,erdal torunoğulları hepsinin emeği var...

Hiç öyle "yönetim inadına yaptı" diye sütten çıkmış ak kaşık pozları vermeye gerek yok.

Burak'ı aldırmayan taraftardı, yoksa yönetime kalsa 50 kere alacaktı Burak'ı.

O seneye kadar taraftarı dinlemeyen yönetimin, o sene taraftarı dinleyeceği tuttu.

Çevrimdışı goktasoktay

Hiç öyle "yönetim inadına yaptı" diye sütten çıkmış ak kaşık pozları vermeye gerek yok.

Burak'ı aldırmayan taraftardı, yoksa yönetime kalsa 50 kere alacaktı Burak'ı.

O seneye kadar taraftarı dinlemeyen yönetimin, o sene taraftarı dinleyeceği tuttu.

Bak bu doğru. Ben de net hatırlıyorum. Yönetim taraftar baskısını görünce geri adım attı. Yoksa Şenol hoca çok istemişti, büyük ihtimal de alınırdı..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Sinan23

beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler.

Kötü olmuş. Sevmem ama ikinci yarı biz içerde diğerleri dışarda sanırım.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Chelsea cumartesi Arsenalle oynamıştı. 48. saatte bugün 20.30 da Evertonla oynuyorlar.

Kötü olmuş. Sevmem ama ikinci yarı biz içerde diğerleri dışarda sanırım.

bu ankaragücüne acınmaz.

Chelsea cumartesi Arsenalle oynamıştı. 48. saatte bugün 20.30 da Evertonla oynuyorlar.

oranın Beşiktaş'ı da chelsea demek ki :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

oranın Beşiktaş'ı da chelsea demek ki :)
Aslinda sadece Chelsea değil,  neredeyse bütün takımlar 48 saat arayla oynuyorlar. Klasik premier lig yilbasi haftasi. Ama chelsea zor maçlar oynuyor. Ona dikkat çekmek istemiştim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kruse Fenerbahçe'den 5 milyon Euro üstü tazminat daha koparmış, oh oh.

Çevrimiçi Sinan23

Bizle oynayacak takımlar hep form tutuyor. GS ile oynayacak Antalya ilk yarıda 5-0 yenik. 1 golde iptal. Hatay zencileri süper. Defanslari da iyi.

Bizle oynayacak takımlar hep form tutuyor. GS ile oynayacak Antalya ilk yarıda 5-0 yenik. 1 golde iptal. Hatay zencileri süper. Defanslari da iyi.

katılmamak ne münkün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

15. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İyi oldu ersuna 6 tane çakmaları.
Kendilerini toplasınlar.
Ersun hem kendi prestij hem de her şeyi adına kesinlikle gs maçına çok çalışır.
podolski falan maçı salar orası ayrı da takım olarak onurlu gururlu bir mücadele çıkarsınlar bari.
hiç ümidim yok orası ayrı ama umut fakirin ekmeği  :lol:

Salih uçan gsye gitmiş.
Atanamamış oğuzhan.

korku dağları aştı adamlar da hemen başladılar :D

korku dağları aştı adamlar da hemen başladılar :D

Bu bir de emre bol hocanın kankası. Yani kanka dediğim malatyadayken bir röportajları var. Hocanın orda konuşmasından falan aşırı etkilenmişler(ya da daha önceden olaylardan). Bu ikisinden sergen yalçınla alakalı tek bir kötü kelime duyamazsın.

Bu bir de emre bol hocanın kankası. Yani kanka dediğim malatyadayken bir röportajları var. Hocanın orda konuşmasından falan aşırı etkilenmişler(ya da daha önceden olaylardan). Bu ikisinden sergen yalçınla alakalı tek bir kötü kelime duyamazsın.

Sergen çıkıp hepsinin cevabını verdiği için konuşmaya korkuyorlar ertesi hafta maç sonu hemen yapıştırıyor cevabı sonra geri vites oluyor x yayıncı kuruluşta hocaya x dediler dediklerine demişlerine pişman etti :D

Sergeni bu yüzden seviyorum altta kalmıyor sokup sokup çıkartıyor.  :evillol:

Şenol hocaya yaptıkları algıyı sergen hocaya yapmaya başladı şenol hoca 2 kere şampiyon yapmıştı bu sefer erken başladı peruk evren korku iyice bacağı sarmış demek ki şampiyon bile yapmadan feci korkutmuş :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

zımparatorun cezasını 5 maçtan 4 maça düşürmüşler çok verdiler ya bir de düşürüyorlar.

Açık konuşmak gerekirse kenarda olması daha iyi böyle gs daha iyi top oynayama başladı kenarda taktik bilmez bir şekilde dursun hocasız daha iyi oynamaya başladılar yoksa :D  :evillol:

2020'nin son şakası mıstıfa cengiz den :D  :evillol:

Mustafa Cengiz: Nice zorluklar içinde, annesinin ak sütü gibi helal şampiyonluklar yaşayan camiamız, yine önümüzdeki yıllarda nice şampiyonluklar yaşayacak. Hepinize iyi yıllar diliyorum...

gsnin sağ bekinin durumu ağırmış.