Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

COB ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2373498 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tangaz

göztepe de çaktırmadan ideye brown'ı almış fiziği iyi durumdaysa iş görür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bence de fener yaşlı ama iyi takım yaptı şuana dek stoper transferleri belirleyici olur kaleleri sıkıntı yalnız

bir yerlerde ellerini yüzlerine bulaştırmaları gerekiyor.

stoper de patlasınlar

hücum hatlarında da pek parıltı yok bence. oraya yapacakları transferler önemli.

yalnız gustavo'yu satarlar umarım. gustavo-sosa merkezi epey kaliteli bizim lig için.

vedat murici 18-20 milyon € kaktırmaya calısıyorlar.

O paraya hücum hattını defansı toparlar umarım satamasınlar.

Caner Erkin: "Beşiktaş forması giyerken sadece son sene Kadıköy'de tepkiyle karşılaştım. Annem o dönem yoğun bakımdaydı anneme küfür ettiler ben de kırıldım ve o hareketi yaptım. Ama onlari çok seviyorum."

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Burak Yılmaz'a çok kızardım zamanında ama çok karakterli adammış, her gittiği takımda bjkli olduğunu saklamadı bize kim geldiyse gittikten sonra tuttuğu takım şuydu buydu dedi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/demarkesports/status/1297562015477760007

Abi ne limiti ya? Limit olmasa Messi-Ronaldo hücum hattı yapacaklar herhalde. 500 tane futbolcu aldılar zaten limitin üzerindeyken. Resmen alay ediyolar bi de üstüne.

Bayern kaldırır bugün kupayı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

insAllah bayern alir, daha cok hak ettiler. Yanliz bayernin antreman t-shirtlerini gördünüzmü, insan bayern taraftari olmasa bile alip giyesi geliyor. Adidasdan gittikce nefret etmeye basliyorum, bize niye yapilmiyor böyle birsey ?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi kahyaoglueren

Mac kontrollu başladı. Psg alir gibi geliyordu bana lyon maçını izleyince. Arkaya çok iyi kaçıyorlardı ama yetenek problemi vardi. Bayern o baskisini da kuramadi bakalim neler olacak.

Çevrimdışı AigleBordeaux

insAllah bayern alir, daha cok hak ettiler. Yanliz bayernin antreman t-shirtlerini gördünüzmü, insan bayern taraftari olmasa bile alip giyesi geliyor. Adidasdan gittikce nefret etmeye basliyorum, bize niye yapilmiyor böyle birsey ?
Adamlar kur farkından dolayı pahalı gelecek ve satılmayacak ürün çıkartmıyor. Geçen sene üç renk antrenman tişörtü, atleti çıkmıştı bu sene sadece iki renk oda sadece tişört, oyunculara atlet bile gelmemiş kendileri kollarını topluyor.
Bu sene Adidas’ın tek kıyağı forma kumaşı.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi levitate

psg golden sonra sahadan silindi

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gül gibi atağı harcadılar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diaby gibi oynayan Mbampe ile bu kadar. Arap sermayesinin kupa almamasına sevindim  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1297638172822777857

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

güzel maç oldu. paris de beklenenden çok daha ortaktı maça. tuchel'in parades'le başlaması doğruydu. şu kadro/form dengesinde oyun planı açısından yapabileceğinin maksimumunu yaptı. ürettiler de fakat kırılma anlarında tecrübe ve neuer konuştu. 8-2 barcelona maçı nasıl 7-1'lik bre-alm maçını hatırlattıysa bu maç da biraz alm-arj finalini anımsattı. bayern bu maçtan çok kupa boyunca gösterdiği performansla zaten açık ara en iyi takım olduğunu göstermişti. bu maçta da ortalama bir performans yetti.

iki alman hocanın final oynaması, hatta yarıfinalde 3/4 oran (kaldı ki son dönemlerin en başarılılarından klopp bunların arasında yok) alman futbolunun teknik insan yetiştirmede eriştiği derecenin gösterisi denebilir.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

güzel maç oldu. paris de beklenenden çok daha ortaktı maça. tuchel'in parades'le başlaması doğruydu. şu kadro/form dengesinde oyun planı açısından yapabileceğinin maksimumunu yaptı. ürettiler de fakat kırılma anlarında tecrübe ve neuer konuştu. 8-2 barcelona maçı nasıl 7-1'lik bre-alm maçını hatırlattıysa bu maç da biraz alm-arj finalini anımsattı. bayern bu maçtan çok kupa boyunca gösterdiği performansla zaten açık ara en iyi takım olduğunu göstermişti. bu maçta da ortalama bir performans yetti.

iki alman hocanın final oynaması, hatta yarıfinalde 3/4 oran (kaldı ki son dönemlerin en başarılılarından klopp bunların arasında yok) alman futbolunun teknik insan yetiştirmede eriştiği derecenin gösterisi denebilir.
Aslında ben Bayern-Lyon maçını izledikten sonra bu maç için PSG'nin daha avantajli olabileceğini düşünmüştüm. Lyon önde kurulan Bayern savunmasının arkasına çok güzel sarktı. Ama son noktalarda bitiricilikleri yetmedi. Aynı performansı PSG'den beklemiştim ustelik daha yetenekli oyuncularla. Ama öndeki 3'lü ozellikle mbappe performansı gecenin hayal kırıklığıydı diyebiliriz sanırım. Ilk yarıda 2 ciddi tehlike oluşturdular bu şekilde aslinda. PSG'nin alan savunarak önde baskısı aşama aşama geri çekilişi Bayernin sürekli baski kurmasini engelledi bence.

olan bunlara oldu bunlar üzüldü  :uyucam:

Çevrimdışı tangaz

olan bunlara oldu bunlar üzüldü  :uyucam:

terbiyesizler! bunları üzenin ben oynayacağı futbolun.....
 :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

terbiyesizler! bunları üzenin ben oynayacağı futbolun.....
 :icool:

sol da ki yengen abi yanlışık olmasın :D  :evillol: