Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

COB ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2372773 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ın adamı. Fransa liginde istikrarlı skor üretmiş sol kenar. Bizde de gayet iş görürdü. İyi bir sezon geçirip bir yaş daha yaşlı haliyle büyüklerin gündemine girmesi de gayet olası.

2 sezon evvel muazzam skor katkısı yapmıştı ondan evvelde kendisi savruk olmasına rağmen hep belirli bir ortalamayı yakalamıştı ama geçen sene 3gol 3asistle kariyerinin en kötü sezonunu geçirdi toulouse rezildi onunda payı vardır elbette ama fiziği iyi durumdaysa baş belası olabilir ligde çok garanti golü kaçırırken ummadığın anda biyerden çıkıp sokuşturması da muhtemel. ben 3-4 sene hep yazdım burda keşke 28-29 civarıyken getirebilseydik
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı caner.eryigit

setien barcanın içine etmiş bu tip felsefeci hocaları sevmiyorum çatçatçat hocalar kazanır felsefeciler dökülür

@caner.eryigit senin setien sıvadı walla
Abi Messi ile ekibi ters düştü.
Adam barcelona da ki herşeye karar veriyormuş. Şu gidecek bu kalacak yoksa oynamam fln filan.
Messi eyvallah ta koskoca barcelona boru değil.
Kadrolarını da güncelleyemediler yaptıkları her hamle geri götürdü griezman fln büyük fiyasko.
Yeniden yapılanacaklar Messi kalacak mı bakacağız i.
Setien hocamı betis te çok beğeniyordum 3 lü oynatan hocaların hastasıyım. Yanlış zamanda geldi Messi ile de ters düşünce olacağı buydu.

Çevrimdışı worns

pyatov iyi başlayan shaktar'ın dengesini bozdu iki dakikada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sevilla - Inter finaliyle beraber Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma hakkı kazandı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/KramponluPisago/status/1295628181173678080

Kolpaya bakın sanki tuz istemişlerde beleşe vermişler el altından ne işler dönüyor kim bilir uefa Bi ceza çaksa şunlara tffnin bişe yapacağı yok

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/KramponluPisago/status/1295628181173678080

Kolpaya bakın sanki tuz istemişlerde beleşe vermişler el altından ne işler dönüyor kim bilir uefa Bi ceza çaksa şunlara tffnin bişe yapacağı yok
Bir iş bukadar alenen olur, bu iş boluspora kaleci satma işini de geçti, fb bu dalavera işleriyle belini doğrultamaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir iş bukadar alenen olur, bu iş boluspora kaleci satma işini de geçti, fb bu dalavera işleriyle belini doğrultamaz

Kasımpaşa'nın FB'ye destek verdiği limit itirazlarından belliydi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

beşiktaşlı geçinen herif renklilere oyuncuları beleş vermişMİŞ
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

beşiktaşlı geçinen herif renklilere oyuncuları beleş vermişMİŞ

yalan dolan paşanın fenerli olduğunu herkes bilir adamların semti bile full fenerli :D

Onlar beşiktaşlı görünümlü ajanlar çok var bizde öyleleri.

35 lik jose sosayı almış fener 2 yıllık 37 yaşında huzurevi bahçe SK :D

Fatih Karagümrük, İngiliz kaleci Joe Hart ile prensip anlaşmasına vardı

🔥Son dakika!

Fenerbahçe, Jose Sosa’yı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Maaşı 1,5m euro.
İmza parası 1,5m euro.

Çevrimdışı tangaz

🔥Son dakika!

Fenerbahçe, Jose Sosa’yı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Maaşı 1,5m euro.
İmza parası 1,5m euro.

1907liralık kaç kontrat yapacak acaba ali koç sonra hepsinin karısına koç holdingden maaş bağlar rahmi beyde 10 milyon tele bağışlasın anca

Çevrimdışı caner.eryigit

1907liralık kaç kontrat yapacak acaba ali koç sonra hepsinin karısına koç holdingden maaş bağlar rahmi beyde 10 milyon tele bağışlasın anca
Hala daha adam almaya devam ediyorlar şaka gibi.
Ortalık fena karışacak Mustafa cengiz sinyali verdi.
Bu milletin bir enayisi Bizmişiz herkes yolunda. Nasıl tescil ettirecek ler çok merak ediyorum bizim federasyon onaylar UEFA saplar..
Çok havaya girdiler 2015 - 2016 sezonu seziyorum hadi inşallah.

Çevrimdışı tangaz

Hala daha adam almaya devam ediyorlar şaka gibi.
Ortalık fena karışacak Mustafa cengiz sinyali verdi.
Bu milletin bir enayisi Bizmişiz herkes yolunda. Nasıl tescil ettirecek ler çok merak ediyorum bizim federasyon onaylar UEFA saplar..
Çok havaya girdiler 2015 - 2016 sezonu seziyorum hadi inşallah.

daha geçen senenin hesabını kapatmadı tff önce onu bi kapatsın artık harcama limitinin kim neresindeydi ne kadar ceza aldı bi görelim artık geçen senenin hesabı bu seneye yansıyor fener kafadan transfer yasağı -3 puan para cezası lisans cezası açıklanmalıydı çoktan hatta transfer mevsimi açılmadan biten yılın hesabı kesilmeli ki ona göre işlemler başlayabilsin tam muz cumhuriyeti

Çevrimiçi Samet Ç

Fener bu senede patlayacak. Gökhan hariç savunma konusunda sahada hiç olmayan oyuncuları aldılar Thiam, Sosa, Mert Hakan, Novak, Caner zaten stoperleri ve kalecileri bir hayli yetersiz 90+ gol atmaları lazım şampiyon olabilmeleri için.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener bu senede patlayacak. Gökhan hariç savunma konusunda sahada hiç olmayan oyuncuları aldılar Thiam, Sosa, Mert Hakan, Novak, Caner zaten stoperleri ve kalecileri bir hayli yetersiz 90+ gol atmaları lazım şampiyon olabilmeleri için.
Asıl oyuncu almaları gereken bölgeleri es geçip yine belli noktalarda kadroyu şişirdiler. Bu kadro ile ne kısa ne de uzun vadeli başarı elde edemezler. Uzun lig maratonunda yarı yolda kalırlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★