Abi Allah askına Ali Naibi deyip duruyorsun. Eğer onun yükselmesi ile takimin cokusu denk dusuyorsa Ali Naibi'yi bu kadar ovmenin bir anlamı kalmıyor. Kaldıki Ali Naibi'ye bir sozum yok. Çünkü söyleneni yapan, insiyatif kullanmayan ve itiraz etmeyen bir tip. Kabul edelim ki ANC'nin bu yönetime kattigi bir agirlik vardi. Kaybedilen maclardan sonra kameralar önüne cikip oldukça usturuplu bir sekilde gerekli mesajları veriyordu. Baskanada düşüncelerini acikca söyleyebilen bir yoneticiydi. Adami Safak Mahmutyazicioglu icin harcadı baskan. Neyse sana gore yönetimin hiç sucu yok. Butun suc hocada. Bende diyorumki yönetim en az Senol Güneş kadar suclu. Takimi resmen sahipsiz bıraktılar.
bende bunu anlamıyorum her konuyu getirip yönetimlemi tartışmamız gerekiyor
sahada oyuncunun performansı düşer ne yapayım yönetimimi suçlayayım
hoca sistem kuramaz yönetimi suçlayalım. bu böyle olmaz yönetimin tartışılacak konuları var hocanın tartışılacak konuları
var hocayı konuşurken neden yönetimi eleştireyimki neden hocanın her yaptığının suçunu yönetime atayım
evet bende katılıyorum son bir senede yönetim Beşiktaşı sahipsiz bıraktı hatta onun ötesinde sahip olanlarada set çekti engel oldu
şu yönetimin benim gözümde ortalama değerde tek üyesi yok. mayısda seçim var şimdi oturup bunlarlamı kafa yorayım
konuşmaya bile değer görmüyorum. bin tane pisliğin altından isimleri çıkıyor ama tek bir iyi şeyde isimleri duyulmuyor.
Başkan tuş olmuş durumda bunları bende görüyorum. ama bu demek değilki hoca eleştirmeyeceğim futbol takımın konuşuyorsam hocayı eleştireceğim elbet mesela tolgay dürüm yemiş diye çiğ çiğ yiyoruz ama hoca kaç yıldır onu çiğ çiğ yedi bunu
neden görmüyoruz. Şimdi milli takıma geçti tolgay normal koşullarda milli takımda oynama hakkını alsa bile rüyasında görmemesi lazım
değilmi bakalım öylemi olacak gelecek bize gösterir herşeyi kalkıp bütün herkes dorukhanı överken basının karşısında düz oyuncu dediği için yönetimimi suçlayalım. yada güveni basının önünde linç edip sonra ilk maçta 11 e koymasınımı yönetime giydirelim.
ben hocayı hiç bir zaman görevi dışında bir konudan eleştirmedim mükemmel kadromuz var demedim ülke için yeterli dedim
bizim sorunumuz oyuncu kalitesinden öteye sistem sorunu dedim. pepe vida tandeminin çökmesi oyuncu kalitesiyle tanımlanamaz
pepe vide bir örnek suçlayalım yönetimi maaşlar ödenmedi ondan oynamıyorlar diye kolay hep birilerini suçladık zaten üç yıldır ama suçlananlar gitti gelenlerle durum yine değişmedi.
sahanın en iyi oyuncusunu kulübeye çekiyorsun ortayı kapatan medeli kulübeye alıyorsun şimdi burda yönetimi suçlayacak ne bulayım.
söyle birlikte suçlayalım.
yönetimin bir senedir tutulacak bir tarafı yok zaten bunu konuşacaksak konuşalım sabah akşam yönetimi dövelim birşey düzelmeyecek
mayısa kadar burdalar ne olacak istifamı edecekler ama diğer taraftan elimizde bir şl ön elemeleri var ve bunu kazanması gereken bir takım var. şimdi derdimiz yönetimmi olsun. bu saatten sonra yönetim ne yapabilir oyuncumu alır ne yapacak bu yarışı sürdürebilmek için
quaresmanın 27 orta açıp bir isabet sağlaması ljajicin oyundan çıkarılması medelin çıkarılması bunları konuşalım ama bunları konuşurken
yönetimi nasıl eleştireceğiz.
ali naibinin insiyatif kullanmadığını nerden biliyoruz acaba ya kardeşim ali naibinin Çebi ile alakası ne bu ona örnekmi verilir biri çalışan diğeri Beşiktaş yöneticisi. Çebi çıkar tv ye konuşur zaten onu yapsın diye yönetici değilmi ali naibimi çıkacak tv ye pardon sonra kim çıksın malzemecimi. siz Beşiktaşda olan herkesi birmi görüyorsunuz. herkes bulunduğu konum ölçüsünde eleştirilir yada övülür.
bırakın artık seçilmişlerle atanmışları aynı kefeye koymayı. biri çıkar scout nerde der sanıyorki Beşiktaşa scoutlar oyuncu alıyor.
bir kulübe oyuncuyu başkan ve yönetim kurulu alır bu bizdede böyle portodada böylescoutun işi araştırım oyuncu tavsiye etmektir yüzlercesinide ediyorlar zaten bunu yaparken oyuncunun fiyatınada bakmaz onun işi yetenek avıdır. yetenekli bir oyuncuyu görür söyler sonra iş farklı bir boyut alır yönetim özel görevlendirir ciddi düşünüyorsa bu seferde oyuncunun diğer özellikleri araştırılır. bunlar hep birlikte paket olur bu sefer teknik kadroya gider onlar takım için olurmu diye değerlendirir buda aşıldıktan sonra olay yönetime gelir işin pazarlık kısmı başlar Beşiktaş bütçesine uygunsa hamle yapılır scout bu işin en altında asla karar mekanızmasında olmayan bir bölgedir.
milosevic tamamen scout önerisiyle alındı. hatta öneren ekip bunun için kutlama bile yapmış diye duydum ne oldu fos çıktı.
fırsat transferleride vardır scout olmasına gerek yok bizim durumumuzdaki takımlar için geçerli olan yolda malesef bu.
hatırlarsanız porto abou için önceki kulübüne 7 M ödedi bu adamı ilk alırken attıkları imza karşılığı buydu dahasınıda vermişlerdir bedavadan almamışlardır ilk aldıklarında 3 vermiş olsalar 7 ile birlikte 10 eder şimdi bu 10 M lik oyuncuyu scout bulsa önerse alabilirmiyiz
adı şanı duyulmamış abouya 10 verip olgunlaşmasını beklermiyiz. scout taliscayıda öncesinde bulmuşdu brezilyadayken daha çocukken ama denemiş alamamışlar hem fiyatı yüksekmiş hemde oyuncu gelmek istememiş. 5 M istemişler şimdi alınsa 17 yaşındaki çocuğa 5 M verselerdi linç edilirlerdi.23 yaşındaki talisca çelimsiz bulunurken bewn 17 yaşındakini düşünemiyorum.
scoutumuz iyi aslında iyide oyuncular buluyor ama alınamıyor. bu kulübün ekonomik durumu ve camia yapısıyla alakalı.
ali naibiyi övüyorum çünkü hani hayalini kurduğunuz futbolun başında olması gereken profesyonel var ya işde o ali naibi
ama şimdi değil dahada olgunlaştığı zaman futbol drektörünü bulamıyorsan kendin yetiştirirsin Beşiktaş onu yetiştiriyor işde.
daha genç yaşta avrupa seviyesinde mükemmel ağırlığı var. sabır gösterilmeli pamuklara sarılmalı böyle adamlar kolay bulunmuyor.
bulduğuna sarılacaksın elinden geleni yapacaksın yetişsin diye belki olmaz ama olursa a klas bir adam kazanmış oluruz.