Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744547 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Aras'ı da övmüştün sen, iyi hatırlıyorum:)

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ermeni olmasa oynardi nasi ermeniyse zaten
Senol gunes irkcilik yapti cocuga

Çevrimdışı tuncaboylu

Ermeni olmasa oynardi nasi ermeniyse zaten
Senol gunes irkcilik yapti cocuga
Herif bitmiş, okeye dönüyor.

Fikret Orman'ın kendi başına buyruk aldığı iki adam var, Aras ve Sezer. İkisinden ettiğimiz zarar toplam 10 milyon Euro.

Çevrimdışı mylife1903

işte sorun burda necip stoper oynamaz ama medelmi mahmutmu dersen medel derim çek stopere medeli ortayı atiba ozi yap çokmu zor necip sevdası yerine hocadan bize fayda gelmez artık güzelce ayrılmak yerine zoru seçti çıkıp güzelce anlatsaydı istemiyorlar beni diye taraftar arkasında dururdu eminim buna adam gizlice yd ile görüşüp imzalıyor ne düşünelim berberdemi imzalar atılmış çıkıp dürüst bi şekilde demesi lazımdı vefaysa hoca vefasızlık yaptı bize dürüst olmayarak ayrıca hoca 3 sene iyiydi fb maçından sonra kafası burda değilse ne yapalım 10 yıllık sözleşmemi imzalayalım ben milli takıma gitmeden önce 3 yıllık yenileyelim yazdım burada hocayla çünkü hocada görüşmediğini söylüyordu
Yahu neresi gizli
Fikret orman gorusmede haberi varmis boyle gizlilik mi olur, kimden gizli olmus.
2 sene once de git gorus demis

Simdi aziz yildirimin hocasina sulanabilir misin? Aziz yildirim git gorus der mi?
Yahut gokselin hocasina sulanabilir misin, yer mi, yemez.

Yonetimin zayifligi iste buralarda da meydana cikiyor
Parali medya yapin dedik maasa baglayin dedik
Herifler hakem haberi yaptiracagins hocayi haber yaltiriyorlar

"Başkan Orman, Milli Takım için görüşmem gerektiğini söyledi"

"Zaman zaman fikir ayrılığımız olsa da başkanımız benim için çok değerli. Görev sürem boyunca başkandan habersiz iş yapmadım. Ben çok safım, Allah da bana o yüzden yardım ediyor. 'Milli takım ve Beşiktaş'ı çalıştırmayı doğru bulmuyorum' dedim ve 1 gün sonra Başkan Orman, Milli takım için görüşmem gerektiğini söyledi. Başkan o gün de biliyor, bugün de biliyordu."

Kimden gizlemis?

Ha gizledigi var hocanin gizlemek degil de kulup dagilmasin diye soylemedikleri

"Oyuncuların parası günü gününe ödenmezse başarı beklemeyin"

"Mayısta öldüren de var, 70'imde de var. Herhalde 70'in Mayıs'ında öleceğim. Ben onlara hakkımı helal etmeyeceğim, onlar edebilir. Ben sadece 'hiçbir oyuncu bana para meselesiyle gelmesin' dedim. Oyuncuların parası günü gününe ödenmezse başarı beklemeyin. Bütün kulüpler nerede birleşiyor? Nasıl para bulunacak konusunda birleşiyor? Nasıl iş yapılacak konusunda birleşilmiyor. Türkiye'de mesele iş yapmak değil önce o işten menfaat sağlamak."

Onlara optik baskandan gelsin besiktastan menfaat bekleyen anadolu ajansindan haber beklesin

Çevrimdışı balkan-kartal

Dogru benim hatam. Aykut geldikten bu yana puan ortalamalari daha iyi diye biliyorum. Bjk-Gs de cok puan kaybetti ayni donem diye abartmisim.
Konya oyle kolay takim degil. Aykut'un bilenme durumunu da tahmin etmek guc degil. 3-5 olacak mac 3-2 oluyorsa bu kalende kaleci olmamasi ve genel kadro kalitesi dususuyle baglantili. Hoca ve cesitli oyuncularin formsuzlugunu da kabul edebilirim ama ana etken degil bunlar.
👍👍
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Güzel maçtı niye bu kadar gerilmiş herkes ya? Skor iyi olmasaydı bile ben oyundan keyif aldım. Belli ki takımda bi ayarsızlık var hem hücum bitirişimiz kötü hem de de defans. Şenol Hoca zaten oyunu hiç okuyamıyordu yine okuyamamış yeni bişey yok bu kadar sinir yapacak bence. Hatta Şenol Hoca'nın hakkı yeniyor çünkü resmen adam kendini öne atmış hedef tahtası olmuş tüm yönetim onun gölgesinde kongreyi bekliyor. Başkan yatıp kalkıp dua ediyordur ayrılmasın seçime kadar diye. Haftaya Göztepe maçı daha kolay olacak oradan da 3 puan alırsak Avrupa yolu açılır tamamen. Bence beklentinizi düşük tutun fazla sinir kalbe falan vurur allah korusun.

Çevrimdışı Librarius

Quaresma nefretinden kor olmak bu olsa gerek.
Ya 4 senedir ayni muhabbet.
Quaresma tu kaka hoca niye oynatiyor?
Daha iyiyi birak vasat bir kanadimiz bile yok. Lens isimli felaket kac tane maci eliyle verdi o mu oynasin?
Dunku macta Besiktas'in oyunu gayet iyiydi. Konya Aykut geldiginden beri puan siralamasi yapsan ilk2de falandir. Aykut'un bize nasil bilendigini bir tahmin edin. Top oynattirmadin rakibe, bir suru pozisyona girdin. Hala daha Q7ye takilinmis.

Taraftar tepkisinden korkmayan her hoca Q7yi sahaya koyar.
Ha sistemi varsa gider transfer ister sezon sonu pasli oyuna katilacak duzgun kanat aldirir Q7yi yedege ceker.
Guti mental ve fiziksel olarak hazirsa Q7'yi oynatir. Uzgunum ama durum bu. Tum kotuluklerin anasi Q7 siz goruyorsunuz ama o kadar basarili hocalar hep kor sagir. Gomez'ler Cenk'ler Senol Gunes'ler hep korkularindan ses cikaramayip ovduler adami.
Eksilerini anliyorum bana cevap yazmayin simdi. Elimizdeki en iyisi bu. 2.sampiyonluk sonrasi Lens degil adam gibi sag acik alsaydik Q7 veda turu atiyor olurdu bu sene yedekten girip.
Hocayi isliklama yapilan terbiyesizlik ve amacsizlik uzerine yazilana bile cevap bu.
Digeri de niye Necip diyecek oburu niye Medel. Lens'e nasil sabrettin Caner varken.. Gencleri sevmiyor Guven oynamaliydi... Madem Oguzhan hazir 11e koysana cocugun ozguvenini bitirdin diyen bile var.
Bu kafayla Guardiola da gelse ona hocalik ogretmeye calisacak taraftarimiz bol.

Yok zaten sana cevap yazıp Quaresma’yı anlatmayacağım. Futboldan son derece uzak bir yorum seninkisi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı balkan-kartal

Hersey bir yana kadrosu korunan, takviye yapilan A.Avci su son 2 senede Avrupa'dan bilerek elenmesine ragmen sampiyon olamadi. Aynisi buyuk takimda olsa sekil 1a'daki gibi kellesi istenirdi.

Senol Gunes'in o ilk seneki kadrosu korunsaydi, uzerine her sene 2 genclestirme-takviye yapilsaydi su an CL ceyrek finali konusuyor olurduk.
Dogru diyorsun kadroyu koruyup takviye yapip CL ceyrek finali oynayabilirdik
Ama bizim dengimizde ve finansal yapimizda bir takim en iyi oyuncularini nasil koruyabilir ? Mylife abi diyor gomeze 8 versen kalirdi, evet kalirdi ama oynarmiydi ?
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Librarius

Nefretlik bir şey yok. Geçen sene 5 maç ceza aldı, onsuz 4 maçı kazandık.

Bu sene 2 maç ceza aldı, o maçlarda sezonun en iyi futbolunu oynadık.

Hala başka kanat mı var diye savunma yapıyorsunuz. Bu takım Quaresma'nın olmadığı maçlarda daha üretken oynuyor ve daha çok pozisyona giriyor.

Dün 27 tane orta yapmış tek başına, bu oyunun savunulacak tarafı mı var? 27 be 27, tek bir adam. 26'sı boşa.

Hadi ileride Koller gibi adamın olsa neyse. "Hocanın istediği Burak geldi, göbekten oynamaya başlayacağız" dedik, yine eski tas eski hamam. Bakmayın dün Burak standartlarından farklı olarak frikik atıp asist yaptı, bu oyun devam ederse 3-4 hafta sonra o da kötü görünüp ıslıklanacak.

Bence boşuna efor harcamışsın bu kadar uzun cevap yazarak. Bizi nefretten kör olmakla suçlayanlar Quaresma aşkından futboldan uzaklaşmışlar. Keşke bir şansımız olsaydı da şu deneyi yapabilseydik: Quaresma’yı Manchester City’nin PL’de son sıralarda bir takımla oynarken Quaresma’yı 90 dakika City kadrosuna koysak sonra City oyun sisteminin nasıl bir kimyasal tepkimeye uğradığını ve tarumar olduğunu gözlemledek. En kolay rakibe karşı bu arkadaş City gibi takımı bile nasıl tarumar ediyor görsek. Yoğun bir şekilde fiziksel dayanıklılık ve atletizm gerektiren günümüz futbolunda 35 yaşında fiziksel oluşarak artık depar bile atamayan bir oyuncudan (mental sorunlarını geçtim) medet ummak futbol sefaletidir.  27 orta (tek isabet) yapan herifin tek alternatif olduğunu iddia ediyorlar. Daha takım savunmasını sevip atmasına sıra bile gelmedi.

Çevrimdışı Librarius

Ne güzel algı maaşallah, Gomez vardı, Cenk'i sokuyordu.

İsmail vardı, yedek sol bek Tosic'ti. Şimdi Adriano var, yedeği Caner.

Sosa'nıj yerine önce Talisca sonra Ljajic geldi. Medel, Vida, Kagawa falan var, ama sorarlarsa kadro kalitesi düştü.

Bu da bir şehir efsanesi. Hocanın aklının Beşiktaş’ta olmadığını kabul edecekler ama iş işten çoktan geçmiş olacak.

Çevrimdışı Librarius

Adam hala Sosa diyor, yerine gelen Talisca seni şampiyon yapıp Avrupa başarılarının mimarı olmadı mı?

Sosa Beşiktaş kariyerinde sadece 6 ay iyi top oynadı. Büyük maçların çoğunda silikti. Talisca’yı bırak Adem’le bile kıyaslamam Sosa’yı.

Çevrimdışı Librarius

birde gökhan gönül boyutu var işin adam her maç acaip bindirmeler yapıyor lens olunca penaltı alıyor gol  atıyor asist yapıyor tehlike yaratıyor quaresma olunca adam bindiriyor müsait durumda pas atmıyor gökhana orta açıyor eğer çok sıkışırsa pas atıyor bu adam birde geri dönmek zorunda dün oyundan alınıncada direk soyunma odasına gitti iyide yaptı yani hocayım diyen adam bunları görür takımda burak adem falan zorda kalmadıkça adama pas atmıyorlar medel gidip topu bıraksın diye kafasına vuruyor quaresmanın çiftliğimi bura bu kadar kötü oynayıpta oynamaya devam etcek her maç adam kart cezası biter bitmez malatyada 60 civari hemen oyuna girdi acelesi var hocanın gerçekten hocayı görsem sormak isterim bu adam niye her maç oynuyor bizi eksik oynatmaktan başka ne katıyor bi orta aççak asist olcak bunumu bekliyoruz iki maç 27 orta 1 isabet ne demek adam atakları bitiriyor resmen konyanın tek isteği orta açsnlar savunalımdı 2-2iken biz bunu yaptık ve serkan yan top çalışmış oldu quaresmayı milli takımada alsın

Gökhan bir ihtimal pas verir diye içeri kaçıyor ama hep hüsrana uğruyor ve başı öne eğik küfür ede ede geriye yerine koşuyor. Dün maçın ilk yarısında Burak Atiba’ya Lens’i işaret ederek ona pas atın dedi. Oyuncular içinde bir huzursuzluk kaynağı ama sir Şenol ısrarla gözlerini kapatmış bu gerçeğe.

Çevrimdışı Librarius

birde gökhan gönül boyutu var işin adam her maç acaip bindirmeler yapıyor lens olunca penaltı alıyor gol  atıyor asist yapıyor tehlike yaratıyor quaresma olunca adam bindiriyor müsait durumda pas atmıyor gökhana orta açıyor eğer çok sıkışırsa pas atıyor bu adam birde geri dönmek zorunda dün oyundan alınıncada direk soyunma odasına gitti iyide yaptı yani hocayım diyen adam bunları görür takımda burak adem falan zorda kalmadıkça adama pas atmıyorlar medel gidip topu bıraksın diye kafasına vuruyor quaresmanın çiftliğimi bura bu kadar kötü oynayıpta oynamaya devam etcek her maç adam kart cezası biter bitmez malatyada 60 civari hemen oyuna girdi acelesi var hocanın gerçekten hocayı görsem sormak isterim bu adam niye her maç oynuyor bizi eksik oynatmaktan başka ne katıyor bi orta aççak asist olcak bunumu bekliyoruz iki maç 27 orta 1 isabet ne demek adam atakları bitiriyor resmen konyanın tek isteği orta açsnlar savunalımdı 2-2iken biz bunu yaptık ve serkan yan top çalışmış oldu quaresmayı milli takımada alsın

Bir şey daha: Fenerbahçe-Konya maçını izleyen bir hocanın oyuncularından kesinlikle yapmamalarını isteyeceği şey gereksiz orta yapmalarıdır. FB 42 orta yaptı 10 kişilik Konya’ya ama tehlike bile oluşturmadılar. Hocanın aklı Beşiktaş’ta değil derken şaka yapmıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Güzel maçtı niye bu kadar gerilmiş herkes ya? Skor iyi olmasaydı bile ben oyundan keyif aldım. Belli ki takımda bi ayarsızlık var hem hücum bitirişimiz kötü hem de de defans. Şenol Hoca zaten oyunu hiç okuyamıyordu yine okuyamamış yeni bişey yok bu kadar sinir yapacak bence. Hatta Şenol Hoca'nın hakkı yeniyor çünkü resmen adam kendini öne atmış hedef tahtası olmuş tüm yönetim onun gölgesinde kongreyi bekliyor. Başkan yatıp kalkıp dua ediyordur ayrılmasın seçime kadar diye. Haftaya Göztepe maçı daha kolay olacak oradan da 3 puan alırsak Avrupa yolu açılır tamamen. Bence beklentinizi düşük tutun fazla sinir kalbe falan vurur allah korusun.
Her isletmeye senol gunes gibi mudur lazim
Birakacan isi basacan monakoya gidecen
Maaslari da odesin isi de yapsin ohh
Gel keyfim gel
Ara ara yattan formula1 izlerken de selfi atacan sirkete millet galayana gelsin cildirsin

Çevrimdışı mylife1903

Dogru diyorsun kadroyu koruyup takviye yapip CL ceyrek finali oynayabilirdik
Ama bizim dengimizde ve finansal yapimizda bir takim en iyi oyuncularini nasil koruyabilir ? Mylife abi diyor gomeze 8 versen kalirdi, evet kalirdi ama oynarmiydi ?
Yaw onun oynayacagi topa tukurem zaten kAzma gomez
Top suremez topcumsu pis herif
Yahu hangi ayakla topa vurdugu belli degil salak mi solak mi desen muamma

Ama janti bi abimizdi penaltilari potali atiyordu
Ha bi de geldi mi sokuyordu kerata yoksa kazma vizyonuna tukurdugumun ama bu sene o sene bu sene dusecek artik kumeyi
Sonra algi yapacam senol gunes ikinci lik topcusuyla sampiyon oldu diye

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bence boşuna efor harcamışsın bu kadar uzun cevap yazarak. Bizi nefretten kör olmakla suçlayanlar Quaresma aşkından futboldan uzaklaşmışlar. Keşke bir şansımız olsaydı da şu deneyi yapabilseydik: Quaresma’yı Manchester City’nin PL’de son sıralarda bir takımla oynarken Quaresma’yı 90 dakika City kadrosuna koysak sonra City oyun sisteminin nasıl bir kimyasal tepkimeye uğradığını ve tarumar olduğunu gözlemledek. En kolay rakibe karşı bu arkadaş City gibi takımı bile nasıl tarumar ediyor görsek. Yoğun bir şekilde fiziksel dayanıklılık ve atletizm gerektiren günümüz futbolunda 35 yaşında fiziksel oluşarak artık depar bile atamayan bir oyuncudan (mental sorunlarını geçtim) medet ummak futbol sefaletidir.  27 orta (tek isabet) yapan herifin tek alternatif olduğunu iddia ediyorlar. Daha takım savunmasını sevip atmasına sıra bile gelmedi.

Dediklerine katılıyorum abi.

Yıl olmuş 2019 hala Quaresma. Burada en büyük suçlu yönetimdir, Quaresma gideceğim diye tutturduğunda peşinde afedersin kuyruk gibi gezip ikna etmeye çalışan kişiler bu kulüpten içeri girmemelidir. Adam öyle böyle bir sene daha kulüpte kaldı hadi neyse diyelim. Her haltı yemesine rağmen, takım oyununu geçtim futbola herhangi bir katkısı olmayan bu herifi cezalı olmadığı her maç oynatan milli takım hocasına ne demeli. ''Peki kimi oynatsın?'' sorusunun cevabını ise dün akşam Japon ablamız vermiş. En kötü kanatsız çıkar farklı bir sistem denersin tabi alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor bir yaştan sonra. Hadi milli takım hocasını da geçtim o Quaresma olmadan yapamıyor belli. Bu faydasızın oynamasında mantıklı bir sebep aramaya çalışan, bunu futbol temellerine oturtmaya çalışanlara ise söylenecek bir söz yok. Onlara sadece Quaresma Quaresma oley oley oley  :halay: der çekilirim.

Çevrimdışı emre_1978

Sonra algi yapacam senol gunes ikinci lik topcusuyla sampiyon oldu diye

:)
İsmail ile Tolgay’ı da eklersin listeye inşallah

Çevrimiçi yaço58

Bir şey daha: Fenerbahçe-Konya maçını izleyen bir hocanın oyuncularından kesinlikle yapmamalarını isteyeceği şey gereksiz orta yapmalarıdır. FB 42 orta yaptı 10 kişilik Konya’ya ama tehlike bile oluşturmadılar. Hocanın aklı Beşiktaş’ta değil derken şaka yapmıyoruz.
sonrada bizim kadro kötü oluyor şu gökhanı koy başağa visca gökhan o kanadı napar bizde adam hucüma gidiyor pas atan yok geri koşuyor şuanda gökhan ligin en iyi sağ beklerinden biridir biz kendi değerlerimizi çürütüyoruz ligin en iyi 10 numarası forveti sağ sol beki vida da en iyi stoperlerden biri dorukhan desen fişek gibi kagawada kreması mesele takımı kullanabilmekte maalesef hoca işleyen çarka çomak soktu ilk fener maçının 2. yarısı oyunu okuyamadı sonrada zaten ipliğin ucu kaçtı artık zarar veriyor bu ilişkki

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şenol Güneş dün istifa etmesin diye peşinde koşan yöneticilerden biriside Aykut Kocaman hayranı Ahmet Ürkmezgil'miş. Milli takım hocası paratoner görevi görüyor bunların önünde bu durum zaten aylardır belli. Her şeye rağmen ''milli takıma imza attım'' dediğin gün kimseyi dinlemeden istifa etmek bu ülkede bir tek sana yakışırdı Şenol Güneş. 

Çevrimiçi Necmi

haklısın özür dilerim müthiş bir scout ekibimiz var.

Milosevic,mitrovic 4.2 milyon € bonservis.

31 yaşında ki lense 5.5 milyon € bonservis.

33 yaşında ki love'a 3 milyon € gitmesi için üstüne 1 milyon €.

Bunlar scout ekibinin başarısı.

300 tane adam alıyoruz 2 tanesi tutuyor yeaaah transfer başarısı dorukhan-güven ok.

Güven'i kim aldı scout aldı ? Negredo,love,larin,pektemek ile sözleşme uzatma bunları da ben yaptım.
milisovic mitrovic 4,2 verdik ama satarkende bu parayı geri aldık
31 yaşındaki lense 5,5 M vermedik 29 yaşındaki lense 5,5 M verdik
love gitsin diye nasıl üstüne 1 M verdik
evet madem bunlar scout ekibinin başarısızlığı onlara kesiliyorr gomez sosa marcelo
ljajij kagawa vida gibi oyuncularda başarısı o zaman hatta fabri tosiç abou talisca
hep başarılı hamleler hatta babel GG adriano da başarılı hamleler daha sayayımmı atiba cenk
ne 300 tane adam aldık nede iki tanesi tuttu transferde oldukça iyi başarı var.
pektemekle sözleşme uzatılmış bu hocanın talebi ile oluyor sonuçta uzatılmasa hoca dinlenmiyor oluyor
madem bu kadar tukaka bunlar neden hoca oynatıyor kadroda tutuyor.
sadece görüş olur yanlış transfer diye sen yanlış transfer dersin bu görüşündür bende hoca bunları tukaka etti derim
mesela akşam 27 orta açıp 1 isabet kaydeden saha içinde tavırlarından takımı bile karşısına alan adamı
90 dakika oyunda tutup ljajic gibi sahanın en iyi oyuncusunu oyundan alması gibi
bazı oyuncuların sırtını sıvazlarken bazılarını basın önünde yem etmesi gibi
bunların hepsi kişisel görüş bir kanat oyuncunu savunmaya gelmedi diye sahada fırçalarken
bir başka oyuncun futbol hayatında savunmaya gelmesi hak getirmişken takımı kişisel egolarıyla yıkarken sırtını sıvazlaman gibi
love eleştirmekte kusura bakma önce bu adamın senden önce gol kralı olduğuna bakacaksın sonra
dönüp bizde neden olmadığını zorlayacaksın sen kalkıp benim oyunum bu oyuncular bunu oynamak zorunda dersen messi olsa ne yazar
insan sisteme göre oyuncuyu oynatmaz oyuncunun yeteneklerine göre sistemini düzenler. bunu yapamadığında
oyuncunun performansından önce sen tartışılırsın love koy forvete sonra o maçta havadan 40 orta açılmasına izin ver
sonrada bundan love suçlu olsun. önce onun oynayacağı yeteneklerini sergileyeceği oyunu oynatacaksın başarısız olursa oyuncu eleştirirsin.
şimdi burak oynuyor golcülüğü tartışılmaz peki atılan o 27 ortanın neden hiç birine vuramadı pardon birine zar zor vurdu
şimdi 27 orta açılıyor ama burak vuramıyor diye burakımı eleştirelim şimdi quaresma o topun başına giderken medel onu durdurmasa
kaybolan iki puan için kimi suçlayacaktık.
düşünkü akşam takım quaresmayla oynamayı reddetti mümkün olduğu kadar oyunu merkezde tuttu. buna ramen 27 boş orta açmış
allahtan artık takım bu tip şeyler yapmıyor sahada quaresmaya ver kurtul diyen oyuncu sayısı azaldı yoksa iki senedir kaybettiğimiz puanlar gibi kaybetmeye devam edecektik.
artık sahadaki oyuncu isyan ediyor bu duruma ama saha kenarında hoca gözünü kapatmış bu durumu görmek istemiyor.
takım kazanmaya odaklanmış bunun için sadece rakibi marke etmeleride yetmiyor birde quaresmayı marke etmeleri lazım
evet sen bu takımda quaresma oynarken ljajic medel kulübeye gidiyorsa kusura bakma senin bu takımda hocalık yapma yeterliliğin yok demektir. bunlar sahada olurkende faydalanamadığın oyuncuları örnekleyip kötü transfer demek kimsenin hakkı değil.
öyle bir orta açma saplantısındasınki dünyanın en iyi ayaklarından birine bile iki yıl kafa attırmaya uğraştın bir kere bile oyunu onun üstüne kurup onun allah vergisi yeteneklerini kullanmadın. saatli bomba gibi ortada dolanan necipi oyunda tutup medeli alıyorsun oyundan ve akşamki takımın en dirençli oyuncusuydu.akşamki takımın en iyi oyuncularına baksam ljajic burak ve medel derim
ve ljajic medel oyundan çıkıyor hayret ettim burakı neden çıkarmadı diye lensi çıkaramadı taraftar çok gergindi iyi oynayan lens çıksa çok kötü şeyler olurdu kalktı daha önce savunma yapmıyor diye azarladığı oyuncuyu beke yolladı.
hiç birşey yapmayan quaresmayı tut lensi geriye çek ki topu ilerde tutan oyunculardan biriydi
üstüne ljajiçi ve medeli oyundan al kagawa yı sür bu ne demek aslında medelin süpürücülüğü sayesinde atiba ortada harikalar yaratıyordu medeli alınca atiba otomatik geriye geliyor lensi geri çekiyorsun kagawa yı sürüyorsun bu aslında kagawa yı yem
etmektir sürerken işlevsizleştiriyorsun. japon basını bile gördü bunu neden ileriyi kagawa lens ljajic yapmadın diye hocaya soruyorlar
akşam oyuncu değişiklikleriye takım tuş edildi kagawa nın kişisel becerisi olmasa giden bir iki puan daha olacaktı.
ama allahtan hocaya ramen maçı kazanacak yeteneklerimiz vardı sahada

Çevrimiçi Necmi

İnsanları bence bu kadar kolay ve temelsiz yargılama.
Bu söylediklerini 12 Haziran' da da söylemiş.
(yasaklı link : n-7691-gokhan-keskin-sessizligini-XXXe-bozdu-mitrovici-bir-gecede-aldilar)
valla dostum yasaklı siteye söylemişmiş çok doğru olarak bakamıyorum malesef
o sitenin benim bakış açımla doğruluğu sorgulanıyor Gökhan tv yede çıktı o zaman söyleseydi
neden sustu. Bunu söylemek istese bütün tv ler biliyoruzki
birinci haber olarak yayınlar. varmı böyle bir yayın. mağlum sitede çıkan herhangi bir haber benim için haber niteliği taşımıyor
zaten bu sorgulandığı için burda yasaklı durumdalar bu habere özel değil bundan öncede bir çok
yalan haber yaptıkları için. Açık Beşiktaş düşmanlığı yaptıkları için o yasaklı arkadaşlar
Beşiktaşla davalık olup davayı kaybedip isimlerinden oldular. hala yayınladıkları haberlerin dürüst olduğunumu
sanıyorsunuz. çok uzun zamandır Beşiktaşla savaş halindeler. yönetime muhalif olabilirler normal bu ama Beşiktaşa
muhalif olunmaz olmaya kalkanıda önce biz ipe takmalıyız. stad yapılırkende stadın mühürlenmesine sebep olacak
şeyler için nasıl zorladıklarınıda biliyoruz. şunlara özel röportaj vermekde Fikret Ormanın en büyük ayıbıydı.
kusura bakma ordan gelen bir bilgiyi ciddiye almam. doğruluğuna şüpheyle yaklaşırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

milisovic mitrovic 4,2 verdik ama satarkende bu parayı geri aldık
31 yaşındaki lense 5,5 M vermedik 29 yaşındaki lense 5,5 M verdik
love gitsin diye nasıl üstüne 1 M verdik
evet madem bunlar scout ekibinin başarısızlığı onlara kesiliyorr gomez sosa marcelo
ljajij kagawa vida gibi oyuncularda başarısı o zaman hatta fabri tosiç abou talisca
hep başarılı hamleler hatta babel GG adriano da başarılı hamleler daha sayayımmı atiba cenk
ne 300 tane adam aldık nede iki tanesi tuttu transferde oldukça iyi başarı var.
pektemekle sözleşme uzatılmış bu hocanın talebi ile oluyor sonuçta uzatılmasa hoca dinlenmiyor oluyor
madem bu kadar tukaka bunlar neden hoca oynatıyor kadroda tutuyor.
sadece görüş olur yanlış transfer diye sen yanlış transfer dersin bu görüşündür bende hoca bunları tukaka etti derim
mesela akşam 27 orta açıp 1 isabet kaydeden saha içinde tavırlarından takımı bile karşısına alan adamı
90 dakika oyunda tutup ljajic gibi sahanın en iyi oyuncusunu oyundan alması gibi
bazı oyuncuların sırtını sıvazlarken bazılarını basın önünde yem etmesi gibi
bunların hepsi kişisel görüş bir kanat oyuncunu savunmaya gelmedi diye sahada fırçalarken
bir başka oyuncun futbol hayatında savunmaya gelmesi hak getirmişken takımı kişisel egolarıyla yıkarken sırtını sıvazlaman gibi
love eleştirmekte kusura bakma önce bu adamın senden önce gol kralı olduğuna bakacaksın sonra
dönüp bizde neden olmadığını zorlayacaksın sen kalkıp benim oyunum bu oyuncular bunu oynamak zorunda dersen messi olsa ne yazar
insan sisteme göre oyuncuyu oynatmaz oyuncunun yeteneklerine göre sistemini düzenler. bunu yapamadığında
oyuncunun performansından önce sen tartışılırsın love koy forvete sonra o maçta havadan 40 orta açılmasına izin ver
sonrada bundan love suçlu olsun. önce onun oynayacağı yeteneklerini sergileyeceği oyunu oynatacaksın başarısız olursa oyuncu eleştirirsin.
şimdi burak oynuyor golcülüğü tartışılmaz peki atılan o 27 ortanın neden hiç birine vuramadı pardon birine zar zor vurdu
şimdi 27 orta açılıyor ama burak vuramıyor diye burakımı eleştirelim şimdi quaresma o topun başına giderken medel onu durdurmasa
kaybolan iki puan için kimi suçlayacaktık.
düşünkü akşam takım quaresmayla oynamayı reddetti mümkün olduğu kadar oyunu merkezde tuttu. buna ramen 27 boş orta açmış
allahtan artık takım bu tip şeyler yapmıyor sahada quaresmaya ver kurtul diyen oyuncu sayısı azaldı yoksa iki senedir kaybettiğimiz puanlar gibi kaybetmeye devam edecektik.
artık sahadaki oyuncu isyan ediyor bu duruma ama saha kenarında hoca gözünü kapatmış bu durumu görmek istemiyor.
takım kazanmaya odaklanmış bunun için sadece rakibi marke etmeleride yetmiyor birde quaresmayı marke etmeleri lazım
evet sen bu takımda quaresma oynarken ljajic medel kulübeye gidiyorsa kusura bakma senin bu takımda hocalık yapma yeterliliğin yok demektir. bunlar sahada olurkende faydalanamadığın oyuncuları örnekleyip kötü transfer demek kimsenin hakkı değil.
öyle bir orta açma saplantısındasınki dünyanın en iyi ayaklarından birine bile iki yıl kafa attırmaya uğraştın bir kere bile oyunu onun üstüne kurup onun allah vergisi yeteneklerini kullanmadın. saatli bomba gibi ortada dolanan necipi oyunda tutup medeli alıyorsun oyundan ve akşamki takımın en dirençli oyuncusuydu.akşamki takımın en iyi oyuncularına baksam ljajic burak ve medel derim
ve ljajic medel oyundan çıkıyor hayret ettim burakı neden çıkarmadı diye lensi çıkaramadı taraftar çok gergindi iyi oynayan lens çıksa çok kötü şeyler olurdu kalktı daha önce savunma yapmıyor diye azarladığı oyuncuyu beke yolladı.
hiç birşey yapmayan quaresmayı tut lensi geriye çek ki topu ilerde tutan oyunculardan biriydi
üstüne ljajiçi ve medeli oyundan al kagawa yı sür bu ne demek aslında medelin süpürücülüğü sayesinde atiba ortada harikalar yaratıyordu medeli alınca atiba otomatik geriye geliyor lensi geri çekiyorsun kagawa yı sürüyorsun bu aslında kagawa yı yem
etmektir sürerken işlevsizleştiriyorsun. japon basını bile gördü bunu neden ileriyi kagawa lens ljajic yapmadın diye hocaya soruyorlar
akşam oyuncu değişiklikleriye takım tuş edildi kagawa nın kişisel becerisi olmasa giden bir iki puan daha olacaktı.
ama allahtan hocaya ramen maçı kazanacak yeteneklerimiz vardı sahada
Love'da da kabahat var, maçlarda apartman topuk krampon giyse fazladan en az 3-4 golü vardı.

Burak Burak diye tutturdu durdu 2 senedir, yönetim taraftarı karşısına alma pahasına getirdi en sonunda. Ama hala ortala babam ortala. Gitmeden Burak'ı da mundar edecek bu adam, buraya yazıyorum.

Allah vere de uzaktan şutlarını ve frikiklerini biraz geliştirmiş olsa, yoksa kolay kolay başka türlü gol atamaz Burak bu taktikle.

Çevrimdışı Librarius

Love'da da kabahat var, maçlarda apartman topuk krampon giyse fazladan en az 3-4 golü vardı.

Burak Burak diye tutturdu durdu 2 senedir, yönetim taraftarı karşısına alma pahasına getirdi en sonunda. Ama hala ortala babam ortala. Gitmeden Burak'ı da mundar edecek bu adam, buraya yazıyorum.

Allah vere de uzaktan şutlarını ve frikiklerini biraz geliştirmiş olsa, yoksa kolay kolay başka türlü gol atamaz Burak bu taktikle.

Japon gazeteci bile 5 hafta izleyerek Quaresma’nın kesilmesi gerektiğini söylüyor ama Şenol Güneş ve Quaresma fanları bunu göremedi. Yukarıda da yazdım FB-Konya maçını öylesine izleyen bir hoca Quaresma ile çıkmazdı maça. Allah Beşiktaş’ın yardımcısı olsun.

Çevrimdışı Librarius

Bununla birlikte tek suçlu Şenol Güneş demek haksızlık olur. Fikret Orman ve yetersiz adamları da en az hoca kadar kusurlu. Yaz döneminde taraftarı çıldırttılar, küçüleceğiz de küçüleceğiz diye diye camianın modunu düşürdüler, transfer yapmak yerine tatil yapıp taraftara atarlandılar. Yetmezmiş gibi hiç gereği yokken ganimet kavgasına tutuşup seçime gittiler. ANÇ gibi yönetimin herşeyi olan adamı hangi vasıflarla Beşiktaş’a yönetici olduğunu bilemediğimiz Şafak için harcadılar. Maaşları ödeyemediler, taraftarın Namoğlu istifasını “Yusuf abiyi severiz” diyerek, fikstür protestosunu “Fatih hocam haklı” diyerek etkisiz hale getirdiler. Hakemlerin Beşiktaş aleyhine cesaret gösterilerini ölü taklidiyle karşıladılar .....

Liste okadar uzunki yazınca farkettim: Şenol hoca masum kalır bunların yanında.

Not: Beşiktaş başkanı Türkiye gibi güçlünün borusunu öttürdüğü bir iklimde götü boklu bir MHK başkanına abi diye hitap eder mi? Ettiğin an bittiğin andır.

Çevrimdışı Librarius

Ha birde gidip Mustafa Cengiz’den özür dilemesi var başkanın. Skandalları bitmiyor Fikret beyin.

Çevrimdışı Librarius

Ayrıca rakiplerimizin en etkili yöneticileri Şafak ve Umut olsa ciddiye alırmıydınız o yönetimi?