Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

adamlara kaysara geçen sene geldi mahmut geçen sene orta saha oynuyordu sol bek yeni geldi arda robinho yeni geldi sayılır mert desen ortalıkta yoktu al sana 5 adam değişmiş sanki başak senelerdir aynı onbirle oynayıp bir sistem oluşturdu komik olmayın şenol hocada 4 yıldır bu takımın başında oğuzhan niye geri gitti sorgulayalım bi oyuncu grubu 5 sene birlikte oynayınca sistem oluşmuyor mossoro 35 emre 38 bu iki adam orta saha bu adamların eğer sistemi olmazsa bu adamlarla elek olurlar adamlar topu koşturuyor kendileri koşmuyor ekonomik oynuyor biz öyle bir orta saha ile oynasak elek oluruz kendimizi kandırmayalım bizim kadromuz bu lig için gayette yeterlidir ligin en iyi forveti ve 10 numarası sende burak adem kagawayı ve lensi monte etsen sorun yaşamazsın ilerde orta ikilinde atiba-dorukhan oturmuş 6 ay idare eder savunma yine gökhan-vida mirin-adriano bu kadroya kimse kötü diyemez kalecimiz kağıt üstünde iyi ama performans olarak vasatın altı ayrıca şenol güneş kagawa için bizi eksik bıraktı 10-10 oynadık bazen derken quaresmaya neden hiç eleştiri getiremiyor ademden memnum değilim diyordu sene başı lensi gördük azarladı maç içinde işte bunların hiçbirini neden quaresmaya yapmadı mükemmelmi top oynuyor hayır bizi ekksik oynatıyor bunu görmemek için kör olmak lazım kırmızı görünce gitti sırtını sıvazladı sonra cezası bitti hemen 2.yarı oyuna aldı acelesi var gibi kendini quaresmanın yerine koy dersinki ben ne yaparsam yapayım formam garanti zaten kırmızıda görse takımı 10 kişide oynatsa keyfine görede oynasa forması garanti ve bunun diğer oyunculara verdiği negatif enerjiyi düşün
Aynen böyle.

Son 1 takvim yılında kadroya (çoğu kilit) 8 adam katılmış.

Fenerbahçe maçına başlayan geri dörtlü + kalecinin beraber oynadıkları ilk maç, zaten ikisi takıma 1.5 ay önce katılmış.

Ezber yorumlar yapılıyor, ama Başakşehir de devamlı değişime uğruyor. Sene başından beri oynayan Da Costa'yı sattılar işte daha devre arasında, tandem oyuncusu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

bu rokko günün sonunda başaksitide oynasa şuan başak siti sene sonunda tek haneli yenilen golle sezonu kapatır die noktalanacak  :D

bu latin oyuncuları menacerlerin pazarlamak için milli yaptırdıgını ne filmeler döndüğünü burda ençok dillendiren sen değilmiydin?

sonra bu rokko ispanyada 2dönem kiralık oynamış hemde epey süre almış ama ne hikmetse kimse satın almamış bu bile bir ipucudur yahu
Roco yerine Epureanu bizde olsa, aynı cümleleri onun için kurardınız.

Çevrimdışı tuncaboylu

şenol hocanın sistemsizliğinin defolarını örtebilmek için spedy gonzales i transfer etmek lazım yada road runner.
Öyle deme abi, Necip gayet hızlı bir stoper.

Onu deneyelim bence.

Çevrimdışı tangaz

Roco yerine Epureanu bizde olsa, aynı cümleleri onun için kurardınız.

kurmazdık

mirin geldi hatalarına rağmen neden onun için kurmuyoruz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

bilic'in de defolarını mı örtüyorduk franco bilic var iken vardı brugge maçında adam 5 metre arkasından depar atıp gol atmıştı umutlarımızı bitirmişti Olimpiyat stadında.

Rhodolfo'da vodafone parkta gençlerbirliği maçında adam 50 metre arkadan gelip geçip gol atmıştı.

Oyuncu yavaş değil hocanın defolarını örtmek için anlıyorum...

Onun adı defo değil defansı öne kurmak modern futbolda böyle artık.
beğenmediğin franco biliç döneminin banko oyuncularınsan biriydi ve hiçte sırıtmıyordu ama şenol güneş gelince tu kaka oldu.bilice göre biraz ağır olan franco şenol güneşe göre çok ağır oluyor.çünkü bir kurgu ile o ağırlığı kısa boylu olmasını tolore edebilirsin.bir brugge maçı saymışsın şenol güneşle belki 3 maç sayarsın az oynamasına rağmen.

Çevrimiçi murat

Aynen böyle.

Son 1 takvim yılında kadroya (çoğu kilit) 8 adam katılmış.

Fenerbahçe maçına başlayan geri dörtlü + kalecinin beraber oynadıkları ilk maç, zaten ikisi takıma 1.5 ay önce katılmış.

Ezber yorumlar yapılıyor, ama Başakşehir de devamlı değişime uğruyor. Sene başından beri oynayan Da Costa'yı sattılar işte daha devre arasında, tandem oyuncusu.

adamların oyunvusu değişiyor ama az gol yiyorlar sanırsın ramos ile buffon geliyor.biz ise pepe vida gg adrianoyla oynuyoruz ama sanki 3. lig topçuları .her sene en fazla 1 tanesi değişiyor.

Çevrimdışı tangaz

beğenmediğin franco biliç döneminin banko oyuncularınsan biriydi ve hiçte sırıtmıyordu ama şenol güneş gelince tu kaka oldu.bilice göre biraz ağır olan franco şenol güneşe göre çok ağır oluyor.çünkü bir kurgu ile o ağırlığı kısa boylu olmasını tolore edebilirsin.bir brugge maçı saymışsın şenol güneşle belki 3 maç sayarsın az oynamasına rağmen.

biliç escude varken escudeyi oynatırdı franco yedek kalırdı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ağır olma olayı da yanlış yorumlanıyor.

Bülent Korkmaz vardı, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en hızlı stoperlerinden biriydi ama gerzeğin tekiydi. Tank gibi Popescu arkasını toplardı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onu deneyelim bence.

Necipboy kollarını yana aça aça rakibe doğru koştuğunda nabzım 150 ye çıkıyor.
Ya bende taşikardi var, ya da başka bir durum söz konusu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Defans çizgisi olayı var abi bilmem bilirmisin ?

Bilic defans çizgisini kaleye yakın kuruyordu o yüzden fazla sırıtmamış olabilir biraz önde yakalanınca zaafı ortaya çıktı zaten hızlı bir adam gelip arkadan geçti.

Şenol güneş defans çizgisini orta sahaya yakın kuruyor geriye koşması imkansız oluyor böylelikle.Yavaş oyuncuların bugün yediğimiz 2.ci gol buna örnek hata yapınca defans çizgimiz neredeydi daha net anlamışsındır herhalde.

Bu şenol güneş'e özgü bir durum değil defansı ileri kuran bütün takımlar hızlı stoperler isterler mecburlar.

Bunuda hocaya maal etmeye  gerek yok yani yok defoları çıkmasın diye filan.

Roco neden oynamaz cevabı burada ;

Vida 76 koşuyor (PAC)

https://www.futhead.com/19/players/2696/domagoj-vida/

Roco 40 koşuyor (PAC) Koşmuyor yürüyor.

https://www.futhead.com/19/players/2654/enzo-roco/

Necip 70 koşuyor (PAC)

https://www.futhead.com/19/players/16333/necip-uysal/

Neden necibin oynamış olduğunuda anlamış oldunuz böylece hergün yeni bir bilgi.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 01:54:22 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

adamların oyunvusu değişiyor ama az gol yiyorlar sanırsın ramos ile buffon geliyor.biz ise pepe vida gg adrianoyla oynuyoruz ama sanki 3. lig topçuları .her sene en fazla 1 tanesi değişiyor.

bu saydığın 4 adamın 3ü ile (vidayerine tosiçi koy) şl.de yenilgisiz grup lideri çıkaran hoca da aynı hocaydı.

Çevrimiçi murat

Onu deneyelim bence.

çok hız sorunu yok belki ama çok daha büyük sorunları var örneğin bugün ilk yarın rakip koşuyor peşinde gg var necipte kendi tutması gereken yere değil gg nin yanına koşuyor arkası bom boş.topu taca  kaleciye vs sallamalarından yediğimiz gollerdeki pozisyonlarından penaltı pozisyonunda vida varkn oraya koşuşundan vs. hangi aklı başında hoca necipten stoper uydurmaya çalışır.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

belki başka bir hoca 4321 oynamayı dener.yada 442 yapıp kagawa 2. forvet.yada layiç veya kagawadan biri solda oynar q7 tarsı değilde babel gibi yada üst düzey takımlardaki gibi örneğin firmino.ikisi yerine taliscayıda önüne koysak.

gegenpres diyorsun firmino kırık forvet 9.5 Talisca da oynarKaqawa da Ljacic son vuruşları biraz daha zayıf.  Kaqawa Ljacic Talisca ile 45 dk anca uygularız nefesleri yetmez  :) Topun kıymetini bilen atletik bir takım lazım ona. ben tiki taka yı daha uygulanır buluyorum bizim ligde. Elde ki kadro da önemli tabi. Ayrıca en kötü sistem şuan ki Allah ne verdiyse vermezse de Q7 ye şişir stop etsin bakmadan içeri kessinden daha iyidir. Gelen hoca zatn değşikliğe gidecektir aynı kadro aynı taktik ile farklı sonuç beklemek biraz aptallık olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi murat

Defans çizgisi olayı var abi bilmem bilirmisin ?

Bilic defans çizgisini kaleye yakın kuruyordu o yüzden fazla sırıtmamış olabilir biraz önde yakalanınca zaafı ortaya çıktı zaten hızlı bir adam gelip arkadan geçti.

Şenol güneş defans çizgisini orta sahaya yakın kuruyor geriye koşması imkansız oluyor böylelikle.Yavaş oyuncuların bugün yediğimiz 2.ci gol buna örnek hata yapınca defans çizgimiz neredeydi daha net anlamışsındır herhalde.

Bu şenol güneş'e özgü bir durum değil defansı ileri kuran bütün takımlar hızlı stoperler isterler mecburlar.

Bunuda hocaya maal etmeye  gerek yok yani yok defoları çıkmasın diye filan.

Roco neden oynamaz cevabı burada ;

Vida 76 koşuyor (PAC)

https://www.futhead.com/19/players/2696/domagoj-vida/

Roco 40 koşuyor (PAC) Koşmuyor yürüyor.

https://www.futhead.com/19/players/2654/enzo-roco/

Necip 70 koşuyor (PAC)

https://www.futhead.com/19/players/16333/necip-uysal/

Neden necibin oynamış olduğunuda anlamış oldunuz böylece hergün yeni bir bilgi.
sadece koşmak yetiyor olmamalı.roco oynamaz medel oynar ama necip oynamaz.

sadece koşmak yetiyor olmamalı.roco oynamaz medel oynar ama necip oynamaz.

medel'in boyu yetmiyor üstünden aşırtıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

her sene en fala 1 değişiklik mi???

geçen sene başı marcelo gitti pepe geldi devre arası vida geldi  sene sonu tosiç gitti rokko geldi sonra lig başlayınca pepe gitti devre arası mirin geldi

1 kişi değil mi  :bandit:

hangi 1 ?

Karius sene başında geldi.
Mirin devre arası geldi.
Ljajic sene başında geldi.
Burak devre arası geldi.
Dorukhan sene başında geldi.
Güven sene başında geldi.
Kagawa devre arası geldi.

7 Oyuncu.

Oynayan oyuncular bunlar.

gegenpres diyorsun firmino kırık forvet 9.5 Talisca da oynarKaqawa da Ljacic son vuruşları biraz daha zayıf.  Kaqawa Ljacic Talisca ile 45 dk anca uygularız nefesleri yetmez  :) Topun kıymetini bilen atletik bir takım lazım ona. ben tiki taka yı daha uygulanır buluyorum bizim ligde. Elde ki kadro da önemli tabi. Ayrıca en kötü sistem şuan ki Allah ne verdiyse vermezse de Q7 ye şişir stop etsin bakmadan içeri kessinden daha iyidir. Gelen hoca zatn değşikliğe gidecektir aynı kadro aynı taktik ile farklı sonuç beklemek biraz aptallık olur.

gegenpress'i kaldıramaz bizim takım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

gegenpress'i kaldıramaz bizim takım.
Evet ben de onu diyorum o sisteme daha genç atletik ve topla da iyi olan oyuncular lazım adam başı 15-20 m maliyeti olur iş göreceklerin olmuşlarından almaya kalkarsan Fikret Başkan a ters gelir o iş zaten  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

25 resmi maçta en az 45 dakika oynaması durumunda zorunlu satın alım: 6.500.000 €

Bu arada ljajic'in bonservisi için transfermarkt böyle diyor.

Şuan : 24 maç olmuş durumda. 1 maç kaldı.

Çevrimdışı tangaz

Ya ben denildiği kadar kötü olduğuna da inanmıyorum, herif 21 kez Şili milli takımında oynamış.

Hepi topu 500 dakika forma giydi adam bizde. Bugün Necip'in yerine Roco, Quaresma'nın yerine Güven başlasa, stadda teknik direktöre bu kadar tepki olmazdı bence.

algı budur işte beyler, neymiş 21 defa milli olmuşmuş

13ü dostluk maçı (1045 dk)  tam da söylediğim gibi bi yerlere satmak için menacer oyunu
6sı dk elemeleri (466 dk) avrupada oynayıp gelmeyenlerin yerine oynatılmş görecezayıf maçlardaoynamış rakip uruguay arjantin olunca hemen kızaga çekilmiş
2si copa amerika (30 dk)

vay be dünya kupalarının copa amerikanın gediklisi çocuğa ne haksızlık etmişim ben

Çevrimdışı Orhan_

açıklamaları dikkatli izlemeden yorum yapıyorsunuz hocaya karyusu sordular bunları söyledi burakı sordular yediğimiz ikinci golle ilgili onu da gömdü soru soruluca yapılan açıklamayı diğerine de yapsaydı diyorsunuz güven sorulunca onu gömdü dorukhan sorulunca onu gömdü quaresma sorulunca onu gömdü

karyus konusunda bu açıklamayı neden yaptı detayı atlıyorsunuz diyorki "adam geldiğinden beri aidiyet duygusu ile aramızda değil " esas odaklanmanız gereken bu iken herif bizim parayı yiyor ama aklı burda değil die gömmeniz gerekirken vay hoca bunu nasıl der die veryansın ediyorsunuz amaç her koşulda  hocayı gömmek çünkü

Burak'a, Quaresma'ya yaptığı (ne zaman yaptıysa bunu) eleştiriler ile Tolga olsa onu oynatırdım demek arasında dünyalar kadar fark var. Pozisyon değerlendirmesi ile oyuncuyu yem etmesi arasında dünyalar kadar fark var. Önce bu farkı bir koyalım. Güven'e de aynı haltı yaptı. Dorukhan'a da düz dedi. Ayrıca hadi ben yanlış değerlendirdim de sen doğrusunu söylüyorsun burada yine de hocanın görevini, konuşmalarını sorgulamak gerekmez mi? Biz hocayı gömmek için fırsat arıyoruz da siz ne yapıyorsunuz? Adam asli görevlerini unutup oyuncularını yem etmekte sıkıntı görmüyor siz de haklı çıkarmak için bahanelerini üretiyorsunuz. Hocanın kafasında bu fikir varsa bile ağzından çıkana hakim olacak. Bugün zaten sinir kustu resmen. Sinir kusarken taraftarından oyuncusuna sataştı.

Ayrıca çok haklı hocamız bugün kaleci Serkan için sorulan "10 kurtarışı var" sorusuna taraftarların şutlarını da kurtarmış gibi saçma sapan bir cevap verdi. Adamın ağzına hakim olması gerekiyor. Bu kadar basit.

Son olarak Karius'u da gömeriz biz. Odak noktamızın tek olması gibi bir gereklilik yok. Karius'u kötü diye başka bir saçmalığı eleştirmeyecek değiliz.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 02:20:01 Orhan_ ]

Çevrimdışı tangaz

Burak'a, Quaresma'ya yaptığı (ne zaman yaptıysa bunu) eleştiriler ile Tolga olsa onu oynatırdım demek arasında dünyalar kadar fark var. Pozisyon değerlendirmesi ile oyuncuyu yem etmesi arasında dünyalar kadar fark var. Önce bu farkı bir koyalım. Güven'e de aynı haltı yaptı. Dorukhan'a da düz dedi. Ayrıca hadi ben yanlış değerlendirdim de sen doğrusunu söylüyorsun burada yine de hocanın görevini, konuşmalarını sorgulamak gerekmez mi? Biz hocayı gömmek için fırsat arıyoruz da siz ne yapıyorsunuz? Adam asli görevlerini unutup oyuncularını yem etmekte sıkıntı görmüyor siz de haklı çıkarmak için bahanelerini üretiyorsunuz. Hocanın kafasında bu fikir  varsa bile ağzından çıkana  hakim olacak. Bugün zaten sinir kustu resmen. Sinir kusarken taraftarından oyuncusuna sataştı.

adam 25 maç dayandı sabrın da bir sonu var karyus takımın da hocanın da her hafta anasını ağlatıyor sus sus bir yere kadar az bile dedi ben daha basın toplantısında hoca bunları demeden evvel tolganın maaşı ödemiyormuyuz affedelim kaleyi verelim demiştim. karyus konusunda hocayla hem fikirim ben olsam çok daha evvel yapardım bu açıklamayı.

hocanın burak quaresma eleştirlerini ne zaman yaptıysa bunu die sanki yokmuş gibi dawranıyorsan demekki ezberden yazıyorsun işine gelenleri duyup gelmeenleri dinlemiyorsun derim gömmek için bahane üretiyrmuşsun bunu da ispatladın der geçerim

Çevrimiçi COB

Senol Gunes ikidebir topu yönetime atiyor, içerde önemli sorunlar olugundan bahsediyor ama detay vermiyor. Bukadar da eveleyip gevelemek artik kabak tadi vermeye basladi. Herkes kacak dövüsuyor ve artik son 3-5 yil rayina oturan bilinçli taraftari bile yuhalamaya ve istifa tezahuratlarina ittirdiniz. Hatta maci kazanmamiza ragmen de tepki gosteren bir taraftar profili cikti bugun karsimiza.

Kisacasi, Fikret Orman yönetime soktugu Safak ve Umut yüzünden iyi çalisan çarka çomak soktu ve bu yaptigi hataninda farkinda degil. Bu iki arkadas yuzunden kulupten giden kac kisi oldu? Ahmet Nur Cebi, Erdal Torunogullari, Serkan Recber, Senol Gunes, Ilhan Mansiz vee bu llistenin sonuna yazilacak son kurban da Fikret Orman'in ta kendisi olacak.

Bu durum keyifsiz bir hal almaya basladi. Senol Gunes'in daha buyuk tepkilerle gitmesine gonlum razi olmaz, o yuzden de en yakin zamanda ayrılıp, daha fazla yara almamasi taraftariyim.

Çevrimdışı tangaz

Burak'a, Quaresma'ya yaptığı (ne zaman yaptıysa bunu) eleştiriler ile Tolga olsa onu oynatırdım demek arasında dünyalar kadar fark var. Pozisyon değerlendirmesi ile oyuncuyu yem etmesi arasında dünyalar kadar fark var. Önce bu farkı bir koyalım. Güven'e de aynı haltı yaptı. Dorukhan'a da düz dedi. Ayrıca hadi ben yanlış değerlendirdim de sen doğrusunu söylüyorsun burada yine de hocanın görevini, konuşmalarını sorgulamak gerekmez mi? Biz hocayı gömmek için fırsat arıyoruz da siz ne yapıyorsunuz? Adam asli görevlerini unutup oyuncularını yem etmekte sıkıntı görmüyor siz de haklı çıkarmak için bahanelerini üretiyorsunuz. Hocanın kafasında bu fikir  varsa bile ağzından çıkana  hakim olacak. Bugün zaten sinir kustu resmen. Sinir kusarken taraftarından oyuncusuna sataştı.

Ayrıca çok haklı hocamız bugün kaleci Serkan için sorulan "10 kurtarışı var" sorusuna taraftarların şutlarını da kurtarmış gibi saçma sapan bir cevap verdi. Adamın ağzına hakim olması gerekiyor. Bu kadar basit.

içinizdeki öfke gözlerinizi kör etmiş bu zihniyetten sağlıklı yorum çıkmaz hocanın serkanla alakalı yaptıgı espriyi bile ciddiye alıp gömü malzemesine çeviriyorsunuz.