Bizim taraftar gibisi yok arkadas
Romantizm melankoli
Ustune cok kolay yonlendiriliyor
Yahu pala gelmis pala yaninda aykutla hediye paketi gibi
Oyuncu hoca isliklasinlar yonetime bagirsinlar
Bu yonetimin kufur yiyecegini soyluyordum da ben boyle daha farkli olur saniyordum, mac cikisi yonetim demec verirken mevzuya dalip iki uc kelime olur saniyordum, eski inonu sitayl
Basari bozuyor bizim camiayi
Senelerce sampiyon olamadigimizda hinca hinc dolan semtin gobegindeki sitat bos, tarafatrin elinde telefon layk pesinde midir nedir. Cekirdekci tayfa diye dalga gecerdik renkliler ile biz telefoncu tayfa olduk, gol atiyoruz yahu sevin orgazm ol bisi ol bagir cagir dejarj ol, yok tiribunun yarisi selfi cekiyor obur yarisi maci kaydediyor
SitadyumdAki pirofil boyle devam ederse barcayi getir hoca olarak da konte gelsin bos, hakemler dagitir seni. Yahu pala yaa kafayi yiyecem, mac basinda palanin yuzune bak, sapsal cocuk gibi, tirsiyor buzuk stiyor sonra iki fAul denemesi ne tepki ne bisi ohhh mis koy gitsin. Erkek eleman ya bizim sitadta deplasman takimini ezdirmiyor herif lo kadikoyde ezdirmeyeydin bizi
Obur tarafta aykut yahu insan nezaketsn bisiler atar buna, hosgelmisin hocam alsana telefon falan kafasina atarsin, yakalanirsan selfi ceksin diye attim, falan dersin yani
Tac yapilir kartondan atarsin, emzik atarsin azicik anasini bajicisini sorarsin sihhatleri yerinde mi diye
Oyuncuydu takimdi yonetimdi bunlar degisir degisecek o sitad bi 50-60 sene kalacak orda