Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740768 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ljajic zaten sene sonu zorunlu bizde.
Ben mi yanlış hatırlıyorum, en az 20 maç 45 dakika oynarsa 6.5 m euro zorunlu alıyoruz.

Yanlış anlaşılmasın, iyi ki bu oyuncuyu alıyoruz.
Şu an oyunumuzu güzelleştiren en önemli detay.

Çevrimdışı tangaz

Adamın pozisyon ve yetenek olarak kafa vuruşunu geliştirmeye ihtiyacı yoktu , dünyada hiç bir teknik direktör de o yatz bir adama kafa vuruşunu geliştirmeye çalışmaz.

Talisca kafa vuruşunu geliştirebilecek bir oyuncu olmayabilirdi de, Quaresma'nın ortalar vızır vızır geçerdi sağdan sola. Gol atamadığı her maçtan sonra gömüldüğünü düşünürsek, devre arasında sepetlenirdi Talisca.

Devamlı konuyu oraya getirdiğine göre, Karius hatalı gol yedi diye ağzın kulaklarında herhalde. Aykut bile senin kadar sevinmemiştir herhalde o gole.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dünyada hç bir hoca o tarz bi adama kafa vurmasını geliştirmez diyerek bir çığır açtın  vay be hocaların oyunculara neler diyeceğini demeyeceğini yazmış bir arkadaşımız var aramızda oleeeyyy. çok desteksiz salladıgın mesajın oldu burada ama bu nirvanaydı resmen. yahu forvet oynayıp boyu da 191 olan adama dünyada kafa çalıştırmayacak hoca yoktur aksine bunu smylemeyen beklemeyen hocayı heen kovmak gerekir. düşnsene bi oyuncun var raket gibi ayağı var hareketli çabuk hızlı ama kafa vuramıyor oyuncuyu çeker karşına eksklerini sölersin bunları geliştirirsen komple bir forvete dönüşürsün dersin.

karyusun yediği gole sevinmedik elbette karyusun kötü kaleci oldugunu ispat için öyle yumurtlamasına ihtiyacımız yoktu bizi burda beşiktaş gol yiyince sırıta sırıta mesaj yazanlarla karıştırdın sanırım. odağı bana çevirme karyus övgülerini anlat bize sen. karyusun en az gol yeme rekoru kıracağını iddaa eden senin gol analzini dinleyelim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Ya abi, zamanında Beck için yazılanları da biliyoruz burada.

Hayır bir de sanki takımdaki sağ bek eksikliği büyük bir sorun. Gönül sene başından beri neredeyse her maç belli bir standartın üstünde oynadı, önündeki "Mr 27 orta" yokken daha verimli de oluyor.

aynen onur.ben beck i severdim geride işini iyi yapıyordu ama 2 milyon euroyu daha çok sevdim :D burada da çok gömen vardı.

Çevrimdışı bordele

Onlar Şenol Güneş hayranlıgı 2002 Japonya- Kore Dünya Kupası yüzünden. Bildikleri bişey yok bence. 👍

Hoca onu yatsın kalksın İlhan'a dua etsin adam en cok gol adam olmasına rağmen her maç Şaban ile çıkıyordu 17 yıl oldu değişen bişey yok adam hala Q7 ile çıkıyor  :lol:

İlhan ona yarı finali verdi, o gitti gene Şaban'ı oynattı.
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

necipi de bir 10 dakika seyretseydin keşke.

necip iyi demedim ki necip çok kötü ben hemen şutlrım ailenin çocugu kontenjanı filan maksimum 2 senedir necip o devreyi çoktan geçti necipin çok kötü olması roconun ondan 3 gömlek daha kötü oldugu gerçeğini değiştirmeyecek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben anlamıyorum futboldan sen iyi anlıyorsun mutlu uyuyabilrisin bugün hadi tatmin oldun mu ?

Sistemi adamlar 1 sene de oturtmadılar yıllardır aynı kadro ile oynuyorlar kadrolarının üstüne takviye yapıyorlar!

senin gibi her sene 10 oyuncu gönderip yerine 10 oyuncu almıyorlar! Avrupada da böyle bu iş!

Stoperlerinde epuarunu diye adam var.5 yıldır başakşehirde!

Visca dediğin oyuncu 8 senedir başakşehirde!

2 yaşlı adam diyorsun irfan diyorsun irfan 23 yaşında daha.

Biz oğuzhanı bitirmedik oğuzhan kendi kendini bitirdi.Aynı oğuzhan şenol güneş ile yıldızdı şimdi yeni yıldız dorukhan.

Avcı Qauresma'yı oynatmaz dı çünkü kanatları ; Arda,Elia,Visca,Napoleoni,Robinho

Adamların kadrosu yaşlı diyorsun senin ki genç mi ?

Mert - 30
Caicara - 29
Epuaranu - 32
Attamah - 24
Fedor - 31
İrfancan - 23
Emre - 38
Mossoro -35
Visca - 29
Arda - 32
Bajic - 24

-----------------------------

Karius - 25
Gökhan - 34
Mirin - 27
Vida - 29
Adriano - 34
Atiba - 36
Dorukhan - 22
Ljajic - 27
Quaresma - 35
Lens - 31
Burak - 33

ben anlamıyorum futboldan sen iyi anlıyorsun mutlu uyuyabilrisin bugün hadi tatmin oldun mu ?

Sistemi adamlar 1 sene de oturtmadılar yıllardır aynı kadro ile oynuyorlar kadrolarının üstüne takviye yapıyorlar!

senin gibi her sene 10 oyuncu gönderip yerine 10 oyuncu almıyorlar! Avrupada da böyle bu iş!

Biz oğuzhanı bitirmedik oğuzhan kendi kendini bitirdi.Aynı oğuzhan şenol güneş ile yıldızdı şimdi yeni yıldız dorukhan.

Avcı Qauresma'yı oynatmaz dı çünkü kanatları ; Arda,Elia,Visca,Napoleoni,Robinho

Mert - 30
Caicara - 29
Epuaranu - 32
Attamah - 24
Fedor - 31
İrfancan - 23
Emre - 38
Mossoro -35
Visca - 29
Arda - 32
Bajic - 24

Karius - 25
Gökhan - 34
Mirin - 27
Vida - 29
Adriano - 34
Atiba - 36
Dorukhan - 22
Ljajic - 27
Quaresma - 35
Lens - 31
Burak - 33

Ya Gülhan saydığın adamlara bak, Epureanu, Mahmut, Attamah, Napoleoni, Mossoro. Bunlar 10 sene aynı takımda olsalar ne olacak? Adamların kapasite belli.

Başakşehir 1 sezonda Pektemek'ten bile kaç gollük katkı aldı işte, herif şampiyonluktan edecekti bizi.

Necip, Quaresma, Atiba, Oğuzhan kaç senedir bizde?

Adamların 11'i yazıyorsun, 34'lük Robinho yerine Bajic'i koyuyorsun. Attamah yedek zaten, 30'luk Serdar Taşçı ile 30'luk Mahmut Tekdemir'in yedeği. İdeal ilk 11'lerinde 29 yaş altı tek adam İrfan. Adamların 3 santraforu var, en genci 34 yaşında.

Allah aşkına ya, Attamah'ın yedirdiği golü görmedin mi geçen gün? Bizim stoperlerden biri öyle bir gol yedirse, "ligin seyri değişti" diye hoca aklanırdı. Herifler bozulmadı, 2. golü attı işte.

Çevrimdışı tangaz

Şu açıklamayı yapmamalı hoca dediğin. Yapıyorsa tutarlı olsun alayı için yapsın. Birine avazı çıktığı kadar bağıran herif diğerine sus pus, birini basına-taraftara yem eden adam diğerine sus pus. Hiç iyi filan yapmadı.

açıklamaları dikkatli izlemeden yorum yapıyorsunuz hocaya karyusu sordular bunları söyledi burakı sordular yediğimiz ikinci golle ilgili onu da gömdü soru soruluca yapılan açıklamayı diğerine de yapsaydı diyorsunuz güven sorulunca onu gömdü dorukhan sorulunca onu gömdü quaresma sorulunca onu gömdü

karyus konusunda bu açıklamayı neden yaptı detayı atlıyorsunuz diyorki "adam geldiğinden beri aidiyet duygusu ile aramızda değil " esas odaklanmanız gereken bu iken herif bizim parayı yiyor ama aklı burda değil die gömmeniz gerekirken vay hoca bunu nasıl der die veryansın ediyorsunuz amaç her koşulda  hocayı gömmek çünkü

Çevrimiçi murat

necip iyi demedim ki necip çok kötü ben hemen şutlrım ailenin çocugu kontenjanı filan maksimum 2 senedir necip o devreyi çoktan geçti necipin çok kötü olması roconun ondan 3 gömlek daha kötü oldugu gerçeğini değiştirmeyecek
roco ağır olabilir ama stoperliği daha kötü değildir.bize uymuyor belki o doğru defansa yaslanmış bir takımın oyuncusu olabilir belki ama necipten o da olmaz.necipten vasat takımda yararlanabilirsin medelden de ama şampiyonluğa oynuyorsan olmaz.roco dan da olur demiyorum ama en azından necipten iyidir.medelin en iyi özelliği birebirde rakibe üstünlüğü oyun kurma ,omurganın ana öğesi olma konusunda zayıf bence bekte verimli olur.roco çok kötüyse de en kötü medeli koyarsın stopere.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

layiç ve kagawa aynı tipte oyuncular değil tam onlar gibi de değiller ama adem sosa gibi kagawa talisca gibi.ikiside 10 numra ama biri 8.5 biri 9.5 gibi.
Burak ın arkasında oynayacaklar hangisi olursa o mevkiye aynı anda ikisini de almak bize lüks kaçar. Ama Şenol Güneş Ljacic i deneseydi Q7 yerine orada iyi sonuç alıp almayacağımızı görseydik. Kaqawa yı da zorlayabilirdik almak için. Yine zorlarlar gerçi ama ihtimal düşük. Keşke ikisini verip Talisca yı geri alabilsek  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya Gülhan saydığın adamlara bak, Epureanu, Mahmut, Attamah, Napoleoni, Mossoro. Bunlar 10 sene aynı takımda olsalar ne olacak? Adamların kapasite belli.

Başakşehir 1 sezonda Pektemek'ten bile kaç gollük katkı aldı işte, herif şampiyonluktan edecekti bizi.

Necip, Quaresma, Atiba, Oğuzhan kaç senedir bizde?

Adamların 11'i yazıyorsun, 34'lük Robinho yerine Bajic'i koyuyorsun. Attamah yedek zaten, 30'luk Serdar Taşçı ile 30'luk Mahmut Tekdemir'in yedeği. İdeal ilk 11'lerinde 29 yaş altı tek adam İrfan. Adamların 3 santraforu var, en genci 34 yaşında.

Allah aşkına ya, Attamah'ın yedirdiği golü görmedin mi geçen gün? Bizim stoperlerden biri öyle bir gol yedirse, "ligin seyri değişti" diye hoca aklanırdı. Herifler bozulmadı, 2. golü attı işte.

Ya sistem oturtursun sistem yetenekli olmasalar bile birlikte oynama alışkanlığı kazanırlar! Serdar Kurtuluş,Olcay,İsmail,Töre biz ilk şampiyon olduğumuz da da oyuncu kalitemiz o kadar iyi değildi.Ancak birlikte oynama alışkanlıkları vardı ta samet aybaba döneminden kalma bilic ile pekişen.Birbirlerinin ne yapacakalrını saha içinde biliyorlardı.

Sistemin olursa atar zaten ona laf etmiyorum yalnız sistemi oturtabilmen için 4-5 sene kadroyu ellememen lazım böyle bizim gibi her sene kadroyu bozarsan üstüne kadroyu geriye götürürsen başarı sadece hayal olur.

Quaresma,Atiba,Oğuzhan hatta necip ile 2 şampiyonluk kazandık zaten kazanmadık mı ? Ancak yaşlandılar artık.Yanlarına ve yerlerine iyi oyuncular getiremedik.

Takıldığın şey gerçekten bu mu en son kadroları aklımda öyle kalmış ne farkeder ha robinho ha bajic.

Çevrimiçi yaço58

Mert - 30
Caicara - 29
Epuaranu - 32
Attamah - 24
Fedor - 31
İrfancan - 23
Emre - 38
Mossoro -35
Visca - 29
Arda - 32
Bajic - 24

Karius - 25
Gökhan - 34
Mirin - 27
Vida - 29
Adriano - 34
Atiba - 36
Dorukhan - 22
Ljajic - 27
Quaresma - 35
Lens - 31
Burak - 33
adamlara kaysara geçen sene geldi mahmut geçen sene orta saha oynuyordu sol bek yeni geldi arda robinho yeni geldi sayılır mert desen ortalıkta yoktu al sana 5 adam değişmiş sanki başak senelerdir aynı onbirle oynayıp bir sistem oluşturdu komik olmayın şenol hocada 4 yıldır bu takımın başında oğuzhan niye geri gitti sorgulayalım bi oyuncu grubu 5 sene birlikte oynayınca sistem oluşmuyor mossoro 35 emre 38 bu iki adam orta saha bu adamların eğer sistemi olmazsa bu adamlarla elek olurlar adamlar topu koşturuyor kendileri koşmuyor ekonomik oynuyor biz öyle bir orta saha ile oynasak elek oluruz kendimizi kandırmayalım bizim kadromuz bu lig için gayette yeterlidir ligin en iyi forveti ve 10 numarası sende burak adem kagawayı ve lensi monte etsen sorun yaşamazsın ilerde orta ikilinde atiba-dorukhan oturmuş 6 ay idare eder savunma yine gökhan-vida mirin-adriano bu kadroya kimse kötü diyemez kalecimiz kağıt üstünde iyi ama performans olarak vasatın altı ayrıca şenol güneş kagawa için bizi eksik bıraktı 10-10 oynadık bazen derken quaresmaya neden hiç eleştiri getiremiyor ademden memnum değilim diyordu sene başı lensi gördük azarladı maç içinde işte bunların hiçbirini neden quaresmaya yapmadı mükemmelmi top oynuyor hayır bizi ekksik oynatıyor bunu görmemek için kör olmak lazım kırmızı görünce gitti sırtını sıvazladı sonra cezası bitti hemen 2.yarı oyuna aldı acelesi var gibi kendini quaresmanın yerine koy dersinki ben ne yaparsam yapayım formam garanti zaten kırmızıda görse takımı 10 kişide oynatsa keyfine görede oynasa forması garanti ve bunun diğer oyunculara verdiği negatif enerjiyi düşün

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence Necip herhangi bir oyuncu değerlendirmesinde kıstas olabilecek ve futbolcu sayılabilecek statüde değildir.

Bu nedenle Şili milli takımında 21 defa stoper oynamış oyuncu ile kıyaslanması Roco' ya ayıp olur.

Necip oynayacağına 10 kişi çıksak en azından oyuncular ona göre tedbirini alır.
Adamın zamanlama özürlü kaymalarından film yapsak izlenme rekorları kırar.

Ben ömrümde böyle transfer politakası görmedim....

Franco ağır dendi yerine ağır rhodolfo alındı.
Rhodolfo ağır dendi yerine ağır mitrovic alındı.
Mitrovic ağır dendi yerine ağır roco alındı.
Roco gidicek yerine ağır biri gelicek seneye.

Sürekli kendini tekrar ediyoruz..

Çevrimdışı tangaz

roco ağır olabilir ama stoperliği daha kötü değildir.bize uymuyor belki o doğru defansa yaslanmış bir takımın oyuncusu olabilir belki ama necipten o da olmaz.necipten vasat takımda yararlanabilirsin medelden de ama şampiyonluğa oynuyorsan olmaz.roco dan da olur demiyorum ama en azından necipten iyidir.medelin en iyi özelliği birebirde rakibe üstünlüğü oyun kurma ,omurganın ana öğesi olma konusunda zayıf bence bekte verimli olur.roco çok kötüyse de en kötü medeli koyarsın stopere.

rokoyu en son oynadıgı 2 milli maçta izlemişliğm var ordada fecaat hatta maçların birinde vidal dövecekti bunu neredeyse  :D

medeli ben geçen seneden beri düzenli olarak oynatırdım stoperde bu konuda katılıyorum sana hatta ben tandemi pepe medel yapardım geçen yıl

Çevrimiçi murat

Mert - 30
Caicara - 29
Epuaranu - 32
Attamah - 24
Fedor - 31
İrfancan - 23
Emre - 38
Mossoro -35
Visca - 29
Arda - 32
Bajic - 24

Karius - 25
Gökhan - 34
Mirin - 27
Vida - 29
Adriano - 34
Atiba - 36
Dorukhan - 22
Ljajic - 27
Quaresma - 35
Lens - 31
Burak - 33

bizden hocanın adamını çıkarıırsan biraz daha gençleşiriz.başakşehire de bajiç yerine robinho yazabilirsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya ben denildiği kadar kötü olduğuna da inanmıyorum, herif 21 kez Şili milli takımında oynamış.

Hepi topu 500 dakika forma giydi adam bizde. Bugün Necip'in yerine Roco, Quaresma'nın yerine Güven başlasa, stadda teknik direktöre bu kadar tepki olmazdı bence.

Çevrimdışı tangaz

rokodan daha ağırı dünyada yok o nedenle rahat ol daha kötüsü gelemez  :D

Çevrimiçi murat

Burak ın arkasında oynayacaklar hangisi olursa o mevkiye aynı anda ikisini de almak bize lüks kaçar. Ama Şenol Güneş Ljacic i deneseydi Q7 yerine orada iyi sonuç alıp almayacağımızı görseydik. Kaqawa yı da zorlayabilirdik almak için. Yine zorlarlar gerçi ama ihtimal düşük. Keşke ikisini verip Talisca yı geri alabilsek  :D
belki başka bir hoca 4321 oynamayı dener.yada 442 yapıp kagawa 2. forvet.yada layiç veya kagawadan biri solda oynar q7 tarsı değilde babel gibi yada üst düzey takımlardaki gibi örneğin firmino.ikisi yerine taliscayıda önüne koysak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya sistem oturtursun sistem yetenekli olmasalar bile birlikte oynama alışkanlığı kazanırlar! Serdar Kurtuluş,Olcay,İsmail,Töre biz ilk şampiyon olduğumuz da da oyuncu kalitemiz o kadar iyi değildi.Ancak birlikte oynama alışkanlıkları vardı ta samet aybaba döneminden kalma bilic ile pekişen.Birbirlerinin ne yapacakalrını saha içinde biliyorlardı.

Sistemin olursa atar zaten ona laf etmiyorum yalnız sistemi oturtabilmen için 4-5 sene kadroyu ellememen lazım böyle bizim gibi her sene kadroyu bozarsan üstüne kadroyu geriye götürürsen başarı sadece hayal olur.

Quaresma,Atiba,Oğuzhan hatta necip ile 2 şampiyonluk kazandık zaten kazanmadık mı ? Ancak yaşlandılar artık.Yanlarına ve yerlerine iyi oyuncular getiremedik.

Takıldığın şey gerçekten bu mu en son kadroları aklımda öyle kalmış ne farkeder ha robinho ha bajic.

Robinho ile Bajic arasında 10 yaş var, yaş konuşuluyorsa farkeder.

Ben de diyorum ki ilk şampiyonlukta ne oldu? Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkamadık.

Kadro değişti, 10 kişi gitti 10 kişi geldi. Ne oldu?

İkinci sampiyonluk + Avrupa Ligi'nde çeyrek final geldi.

Kadro değişti, 10 kişi gitti 10 kişi geldi. Ne oldu?

CL'den namağlup çıktık.

Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Mustafa Pektemek vs, bunların sahada ne yapacaklarını kendileri bile bilmiyordu, takım arkadaşları nereden bilecek? 10 sene beraber oynasalar ne olacak?

Şu anki sorun uyum sorunu değil. Al işte, Burak ile Ljajic kaç maçtır beraber oynuyor? Kagawa kaç maç oynadı, kaç golü var? Nereden geldi bu uyum?

Kadro kötü değil, uyumsuz da değil. Sıkıntı eskisi kadar özen göstermeyen hoca olması.

adamlara kaysara geçen sene geldi mahmut geçen sene orta saha oynuyordu sol bek yeni geldi arda robinho yeni geldi sayılır mert desen ortalıkta yoktu al sana 5 adam değişmiş sanki başak senelerdir aynı onbirle oynayıp bir sistem oluşturdu komik olmayın şenol hocada 4 yıldır bu takımın başında oğuzhan niye geri gitti sorgulayalım bi oyuncu grubu 5 sene birlikte oynayınca sistem oluşmuyor mossoro 35 emre 38 bu iki adam orta saha bu adamların eğer sistemi olmazsa bu adamlarla elek olurlar adamlar topu koşturuyor kendileri koşmuyor ekonomik oynuyor biz öyle bir orta saha ile oynasak elek oluruz kendimizi kandırmayalım bizim kadromuz bu lig için gayette yeterlidir ligin en iyi forveti ve 10 numarası sende burak adem kagawayı ve lensi monte etsen sorun yaşamazsın ilerde orta ikilinde atiba-dorukhan oturmuş 6 ay idare eder savunma yine gökhan-vida mirin-adriano bu kadroya kimse kötü diyemez kalecimiz kağıt üstünde iyi ama performans olarak vasatın altı ayrıca şenol güneş kagawa için bizi eksik bıraktı 10-10 oynadık bazen derken quaresmaya neden hiç eleştiri getiremiyor ademden memnum değilim diyordu sene başı lensi gördük azarladı maç içinde işte bunların hiçbirini neden quaresmaya yapmadı mükemmelmi top oynuyor hayır bizi ekksik oynatıyor bunu görmemek için kör olmak lazım kırmızı görünce gitti sırtını sıvazladı sonra cezası bitti hemen 2.yarı oyuna aldı acelesi var gibi kendini quaresmanın yerine koy dersinki ben ne yaparsam yapayım formam garanti zaten kırmızıda görse takımı 10 kişide oynatsa keyfine görede oynasa forması garanti ve bunun diğer oyunculara verdiği negatif enerjiyi düşün

-tmm

Çevrimdışı tuncaboylu

aynen onur.ben beck i severdim geride işini iyi yapıyordu ama 2 milyon euroyu daha çok sevdim :D burada da çok gömen vardı.
O tarz adamlar hediye çeki gibi zaten, ne zaman istesen paraya dönüştürebiliyorsunm :D

Çevrimdışı tangaz

Ya ben denildiği kadar kötü olduğuna da inanmıyorum, herif 21 kez Şili milli takımında oynamış.

Hepi topu 500 dakika forma giydi adam bizde. Bugün Necip'in yerine Roco, Quaresma'nın yerine Güven başlasa, stadda teknik direktöre bu kadar tepki olmazdı bence.

bu rokko günün sonunda başaksitide oynasa şuan başak siti sene sonunda tek haneli yenilen golle sezonu kapatır die noktalanacak  :D

bu latin oyuncuları menacerlerin pazarlamak için milli yaptırdıgını ne filmeler döndüğünü burda ençok dillendiren sen değilmiydin?

sonra bu rokko ispanyada 2dönem kiralık oynamış hemde epey süre almış ama ne hikmetse kimse satın almamış bu bile bir ipucudur yahu

Çevrimiçi murat

şenol hocanın sistemsizliğinin defolarını örtebilmek için spedy gonzales i transfer etmek lazım yada road runner.

şenol hocanın sistemsizliğinin defolarını örtebilmek için spedy gonzales i transfer etmek lazım yada road runner.

bilic'in de defolarını mı örtüyorduk franco bilic var iken vardı brugge maçında adam 5 metre arkasından depar atıp gol atmıştı umutlarımızı bitirmişti Olimpiyat stadında.

Rhodolfo'da vodafone parkta gençlerbirliği maçında adam 50 metre arkadan gelip geçip gol atmıştı.

Oyuncu yavaş değil hocanın defolarını örtmek için anlıyorum...

Onun adı defo değil defansı öne kurmak modern futbolda böyle artık.

Çevrimdışı tangaz

marcelo çok mu hızlıydı? adamın ayagı düzgündü iyi kafaya çıkardı dingin biriydi aidiyet hissi yüksekti
tosiç çok mu hızlıydı? adam aidiyet hissi ve yürekle işi kotardı.

hocanın sistemi var basit sığ ve tek bi plandan oluşan bir sistem b planı yok hiç olmadı 2 sene üst üste şampiyon yaparken de yoktu ama konu sistemsizlik plansızlık vbvb dersek bizim yönetim herkese rahmet okutur. gomez > abuş > negredo > larin > love