Ya sistem oturtursun sistem yetenekli olmasalar bile birlikte oynama alışkanlığı kazanırlar! Serdar Kurtuluş,Olcay,İsmail,Töre biz ilk şampiyon olduğumuz da da oyuncu kalitemiz o kadar iyi değildi.Ancak birlikte oynama alışkanlıkları vardı ta samet aybaba döneminden kalma bilic ile pekişen.Birbirlerinin ne yapacakalrını saha içinde biliyorlardı.
Sistemin olursa atar zaten ona laf etmiyorum yalnız sistemi oturtabilmen için 4-5 sene kadroyu ellememen lazım böyle bizim gibi her sene kadroyu bozarsan üstüne kadroyu geriye götürürsen başarı sadece hayal olur.
Quaresma,Atiba,Oğuzhan hatta necip ile 2 şampiyonluk kazandık zaten kazanmadık mı ? Ancak yaşlandılar artık.Yanlarına ve yerlerine iyi oyuncular getiremedik.
Takıldığın şey gerçekten bu mu en son kadroları aklımda öyle kalmış ne farkeder ha robinho ha bajic.
Robinho ile Bajic arasında 10 yaş var, yaş konuşuluyorsa farkeder.
Ben de diyorum ki ilk şampiyonlukta ne oldu? Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkamadık.
Kadro değişti, 10 kişi gitti 10 kişi geldi. Ne oldu?
İkinci sampiyonluk + Avrupa Ligi'nde çeyrek final geldi.
Kadro değişti, 10 kişi gitti 10 kişi geldi. Ne oldu?
CL'den namağlup çıktık.
Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Mustafa Pektemek vs, bunların sahada ne yapacaklarını kendileri bile bilmiyordu, takım arkadaşları nereden bilecek? 10 sene beraber oynasalar ne olacak?
Şu anki sorun uyum sorunu değil. Al işte, Burak ile Ljajic kaç maçtır beraber oynuyor? Kagawa kaç maç oynadı, kaç golü var? Nereden geldi bu uyum?
Kadro kötü değil, uyumsuz da değil. Sıkıntı eskisi kadar özen göstermeyen hoca olması.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi