Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740504 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

necipten kötü stoper hayatımda görmedim.

rokoyu izlemedin sanırım hiç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

roco yu kaç maç seyrettin.necipi görüyoruz işte her maçı facia.

rokoyu analiz etmek için 1 maça gerek yok 10 dk çok bile dünyanınen kötü stoperi roco
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Adem olmasa kesin alırdık zaten kagawayı. Hasbelkader adamın yolu yarım sezonluk buraya düştü işte.

Alınır alınmaz şartlara bağlı sene sonu Kaqawa nın isteğine bağlı o iş. Alınma imkanı olursa onu tercih ederler zaten. Olmazsa Ljacic cepte verirsin parayı alırsın. Kaqawa bekletirse Ljacic den de olabilirsin. İkisi de gelemeyebilir daha önce çok gördük  :D Ama ikisi de aynı anda alınamaz bütçemiz yetmez.

Ona bakarsan Adem ilk devre iyi performans gösterseydi yarım sezonluğuna da olsa buraya işi düşmezdi zaten Kaqawa nın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olayı süzme açısından çok iyi bir yazı olmuş. Okumanızı tavsiye ederim  :tabe:

https://www.faiktribunu.com/yazi/cemfante/kriz/

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

24 yaşında para için Çin'e giden adam, kafa vuruşlarını temel forvet geliştirme isteğinden dolayı geliştirdi; evet.

Talisca kendi söyledi, "Şenol Güneş bana kafa vuruşlarımı geliştirmemi önerdi" diye; Şenol Güneş adamı kendi orta gol sistemine uydurmak için yonttu işte.

eksiklerini geliştirmesini söylemiş hoca işte size kalsa idman bile yaptırmıyor diyorsunuz karar verinidman yaptırıyormu yaptırmıyor mu?

karyusu anlat sen bana kimin en az gol yeme rekorunu kırıyordu o ilk gol de hangi teknikle yumurtladı kahverengi mi yumurtluyuor beyaz mı

Çevrimdışı tangaz

Biz burda taraftar olarak atarız tutarız maşallah çok iştahlı çıktı deriz , diyebiliriz. Ancak hoca da ıslıklayanları eleştirip dünya barışının altını çizdikten sonra imkan olsa Tolga'yı oynatırdım minvalinde konuşmayacak. Tribün ıslıkladı ama sen direk kafasına sıktın hocam. Sevenin çoktur ama samimiyetine zerre inanmıyorum artık senin.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkasında dur dur bir yere kadar adam bildiğin seni sabote edior işte iyi yaptı hoca o açıklamasıyla

Çevrimiçi yaço58

Seneye aynı kadro yeni hoca ile başlıyalım desem kabul edermisin ? Anket açsam yada forumda %99 hayır cevabı çıkar mı çıkmaz mı ?
harbi sen futboldan anlamıyorsun burda milletin yorumları okudum bide seninkileri fark belli avcının elinde jan oblak var kalede stoperler de ramosla varane mı adamlar ligin en az gol yiyeni kalecileri fener ve bursanın ıskartaya çıkardığı mert sene başı karius yerine merti alsak önce sen karşı çıkardın son fener maçı stoperleri mahmut attamah sol bek rus sağ bek kaysara bizim geri beşlimi kağıt üzerinde iyi bunlarınkimi adamlar bizden 3 kat daha az gol yemiş neden bir sistem var şu visca bizde olsa şenol güneşi kessen quaresmanın yerine oynatmazdı avcı bir sistem oluşturdu beğenirsin yada beğenmezsin adam şampiyonluğa koşuyor orta sahada defansif adam olmadan ve iki yaşlı adamla oynuyor irfan emre  mossoro hangisini alırsın bizim orta sahaya irfanıda avcı yıldızlaştırdı bizse oğuzhanı bitirdik aradaki fark şenol güneşi çok severdim ama soğuttu kendinden taktik olarakda 3 maç fırtına gibi esen takıma quaresmayı soktu bozdu işleyen çarkı gördük bugün medel adama gitti kafasına vurdu her topu alma diye bu kadar egoist kendine oynayan bir adam avcının elinde olsa adam oynatırmıydı başakta visca hariç hangi adamı bize alırsın viscayıda sistem yıldızlaştırdı sistemin varsa iyisindir bizde hala necip stoper oynuyor quaresma sağ açık lens bugün skubici ezdi skubic bide en iyi hucümcu bek hiç atağa çıkamadı ama adam maçı sağ bek bitirdi neden lensi sağa at güveni sok yada lensi sağa at kagawayı sok eğer avcının elinde olsa bu kadro ne olurdu bizim lig premier lig değil oyuncu kalitesi belli bir lig eğer sistemin varsa tosicle ismaille tolgayla alexis delgadoyla serdar kurtuluşla şampiyon oluyorsun işte

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Takım yapmayı tahtaya 11 yazmak sananlar var.

Sen bütün oyunculara eşit mesafede misin?
Karius' u herkesin önünde gömerken Necip'e, Quaresma' ya tek satır dokunmadığını sadece biz mi görüyoruz zannediyorsun?
Hoca sana şöyle söyleyeyim, takımındaki(!) herkes farkında.

Bak takım olmak nedir altta izle ve gör.
Senin adaleti sağlayamadığın yerde takım kendi adaletini sağlar.

https://twitter.com/hakanonur04/status/1104784170100932610?s=19

Çevrimdışı İsmail Özyurt

hoca memleketçilik yapıyor bence.
Haşa. O seçilmiş kişi asrın hocası.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alınır alınmaz şartlara bağlı sene sonu Kaqawa nın isteğine bağlı o iş. Alınma imkanı olursa onu tercih ederler zaten. Olmazsa Ljacic cepte verirsin parayı alırsın. Kaqawa bekletirse Ljacic den de olabilirsin. İkisi de gelemeyebilir daha önce çok gördük  :D Ama ikisi de aynı anda alınamaz bütçemiz yetmez.

Ona bakarsan Adem ilk devre iyi performans gösterseydi yarım sezonluğuna da olsa buraya işi düşmezdi zaten Kaqawa nın.
Alınabilirse ikisi de alınmalı, takıma uydular ve yaşları makul.

Yeni hoca ikisini beraber kullanabilecek bir formasyon bulabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

arkasında dur dur bir yere kadar adam bildiğin seni sabote edior işte iyi yaptı hoca o açıklamasıyla
Şu an kaleci alternatifin yok. Yanlış yersiz ve zarar verici bir açıklama.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Alınabilirse ikisi de alınmalı, takıma uydular ve yaşları makul.

Yeni hoca ikisini beraber kullanabilecek bir formasyon bulabilir.

bence de ikisi kalsın formasyon belli zaten kagawa 10 layiç sağ kanat bir sol açık al önde de burak yeter buraka yedek kanada kaçabilen bir siyahi yedek santraforla işlem tamam şayet ikisinden biri kalacaksa seçimi kagavadan yana kullanmalıyız.

Çevrimiçi murat

http://www.sporundibi.com/besiktas/andreas-beck-in-yeni-duragi-h40944.html
ffp yüzünden gönderdik hoca gitmesini istemedi hatta hocanın işleyen düzenini bozmak için gönderdik.inandın mı bak ben inandım. bir kaç kere daha yazarsam tutar bence bu.

öyle veya böyle gitmiş iyide para kazanmışız ama altından hep hocayı haklı çıkarmak, yönetime geçirmek için bir uğraş var.kim için beşiktaşın sene sonunda başında olmayacak halihazırda da başında olmayan kişi için.

bizim artık şenol güneşi geride bırakmamız lazım.şenol güneşi başkan gönderemiyor anladığım kadarıyla şenol güneşte ben paragöz değilim diyor makul olan şenol güneşin milli takıma odaklanayım beşiktaşta geleceği için rahay planlama yapabilsin diyerek çekilmesiydi.

Çevrimiçi murat

rokoyu izlemedin sanırım hiç
ben 10 dakikada futbolcudan  anlayamıyorum.necipi yeterince seyrettim.

Çevrimdışı tuncaboylu

eksiklerini geliştirmesini söylemiş hoca işte size kalsa idman bile yaptırmıyor diyorsunuz karar verinidman yaptırıyormu yaptırmıyor mu?

karyusu anlat sen bana kimin en az gol yeme rekorunu kırıyordu o ilk gol de hangi teknikle yumurtladı kahverengi mi yumurtluyuor beyaz mı

Adamın pozisyon ve yetenek olarak kafa vuruşunu geliştirmeye ihtiyacı yoktu , dünyada hiç bir teknik direktör de o tarz bir adama kafa vuruşunu geliştirmeye çalışmaz.

Talisca kafa vuruşunu geliştirebilecek bir oyuncu olmayabilirdi de, Quaresma'nın ortalar vızır vızır geçerdi sağdan sola. Gol atamadığı her maçtan sonra gömüldüğünü düşünürsek, devre arasında sepetlenirdi Talisca.

Devamlı konuyu oraya getirdiğine göre, Karius hatalı gol yedi diye ağzın kulaklarında herhalde. Aykut bile senin kadar sevinmemiştir herhalde o gole.

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 00:57:31 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Şu an kaleci alternatifin yok. Yanlış yersiz ve zarar verici bir açıklama.

karyus hakkında ne söylenirse söylensin hiç önemi yok daha fazla zarar veremez  fener maçında  kaleyi bulan 3 top gol oldu bu maç yediği ilk golü ben bile yemem başaksitiden yediği gol ligin seyrini değiştirdi o günlerde kimse değinmez mesela buna

Çevrimdışı tuncaboylu

Takım yapmayı tahtaya 11 yazmak sananlar var.

Sen bütün oyunculara eşit mesafede misin?
Karius' u herkesin önünde gömerken Necip'e, Quaresma' ya tek satır dokunmadığını sadece biz mi görüyoruz zannediyorsun?
Hoca sana şöyle söyleyeyim, takımındaki(!) herkes farkında.

Bak takım olmak nedir altta izle ve gör.
Senin adaleti sağlayamadığın yerde takım kendi adaletini sağlar.

https://twitter.com/hakanonur04/status/1104784170100932610?s=19
Son zamanlarda okuduğum en iyi yazı.

Çevrimiçi murat

rokoyu analiz etmek için 1 maça gerek yok 10 dk çok bile dünyanınen kötü stoperi roco
necipi de bir 10 dakika seyretseydin keşke.

Çevrimiçi murat

layiç ve kagawa aynı tipte oyuncular değil tam onlar gibi de değiller ama adem sosa gibi kagawa talisca gibi.ikiside 10 numra ama biri 8.5 biri 9.5 gibi.

Çevrimdışı Orhan_

Şu açıklamayı yapmamalı hoca dediğin. Yapıyorsa tutarlı olsun alayı için yapsın. Birine avazı çıktığı kadar bağıran herif diğerine sus pus, birini basına-taraftara yem eden adam diğerine sus pus. Hiç iyi filan yapmadı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Biz burda taraftar olarak atarız tutarız maşallah çok iştahlı çıktı deriz , diyebiliriz. Ancak hoca da ıslıklayanları eleştirip dünya barışının altını çizdikten sonra imkan olsa Tolga'yı oynatırdım minvalinde konuşmayacak. Tribün ıslıkladı ama sen direk kafasına sıktın hocam. Sevenin çoktur ama samimiyetine zerre inanmıyorum artık senin.

Herif öyle ya da böyle seneye de bizde Karius u gömmesi çok yanlış gider ayak kulübü zora soktu. Taraftar biliyor zaten nasıl müthiş kaleci olduğunu sana mı kaldı gömmesi. Karşılıklı kalkan yapıyorlar birbirlerini de olan Beşiktaş a oluyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tuncaboylu

ffp yüzünden gönderdik hoca gitmesini istemedi hatta hocanın işleyen düzenini bozmak için gönderdik.inandın mı bak ben inandım. bir kaç kere daha yazarsam tutar bence bu.

öyle veya böyle gitmiş iyide para kazanmışız ama altından hep hocayı haklı çıkarmak, yönetime geçirmek için bir uğraş var.kim için beşiktaşın sene sonunda başında olmayacak halihazırda da başında olmayan kişi için.

bizim artık şenol güneşi geride bırakmamız lazım.şenol güneşi başkan gönderemiyor anladığım kadarıyla şenol güneşte ben paragöz değilim diyor makul olan şenol güneşin milli takıma odaklanayım beşiktaşta geleceği için rahay planlama yapabilsin diyerek çekilmesiydi.
Ya abi, zamanında Beck için yazılanları da biliyoruz burada.

Hayır bir de sanki takımdaki sağ bek eksikliği büyük bir sorun. Gönül sene başından beri neredeyse her maç belli bir standartın üstünde oynadı, önündeki "Mr 27 orta" yokken daha verimli de oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

harbi sen futboldan anlamıyorsun burda milletin yorumları okudum bide seninkileri fark belli avcının elinde jan oblak var kalede stoperler de ramosla varane mı adamlar ligin en az gol yiyeni kalecileri fener ve bursanın ıskartaya çıkardığı mert sene başı karius yerine merti alsak önce sen karşı çıkardın son fener maçı stoperleri mahmut attamah sol bek rus sağ bek kaysara bizim geri beşlimi kağıt üzerinde iyi bunlarınkimi adamlar bizden 3 kat daha az gol yemiş neden bir sistem var şu visca bizde olsa şenol güneşi kessen quaresmanın yerine oynatmazdı avcı bir sistem oluşturdu beğenirsin yada beğenmezsin adam şampiyonluğa koşuyor orta sahada defansif adam olmadan ve iki yaşlı adamla oynuyor irfan emre  mossoro hangisini alırsın bizim orta sahaya irfanıda avcı yıldızlaştırdı bizse oğuzhanı bitirdik aradaki fark şenol güneşi çok severdim ama soğuttu kendinden taktik olarakda 3 maç fırtına gibi esen takıma quaresmayı soktu bozdu işleyen çarkı gördük bugün medel adama gitti kafasına vurdu her topu alma diye bu kadar egoist kendine oynayan bir adam avcının elinde olsa adam oynatırmıydı başakta visca hariç hangi adamı bize alırsın viscayıda sistem yıldızlaştırdı sistemin varsa iyisindir bizde hala necip stoper oynuyor quaresma sağ açık lens bugün skubici ezdi skubic bide en iyi hucümcu bek hiç atağa çıkamadı ama adam maçı sağ bek bitirdi neden lensi sağa at güveni sok yada lensi sağa at kagawayı sok eğer avcının elinde olsa bu kadro ne olurdu bizim lig premier lig değil oyuncu kalitesi belli bir lig eğer sistemin varsa tosicle ismaille tolgayla alexis delgadoyla serdar kurtuluşla şampiyon oluyorsun işte

ben anlamıyorum futboldan sen iyi anlıyorsun mutlu uyuyabilrisin bugün hadi tatmin oldun mu ?

Sistemi adamlar 1 sene de oturtmadılar yıllardır aynı kadro ile oynuyorlar kadrolarının üstüne takviye yapıyorlar!

senin gibi her sene 10 oyuncu gönderip yerine 10 oyuncu almıyorlar! Avrupada da böyle bu iş!

Stoperlerinde epuarunu diye adam var.5 yıldır başakşehirde!

Visca dediğin oyuncu 8 senedir başakşehirde!

2 yaşlı adam diyorsun irfan diyorsun irfan 23 yaşında daha.

Biz oğuzhanı bitirmedik oğuzhan kendi kendini bitirdi.Aynı oğuzhan şenol güneş ile yıldızdı şimdi yeni yıldız dorukhan.

Avcı Qauresma'yı oynatmaz dı çünkü kanatları ; Arda,Elia,Visca,Napoleoni,Robinho

Adamların kadrosu yaşlı diyorsun senin ki genç mi ?

Mert - 30
Caicara - 29
Epuaranu - 32
Attamah - 24
Fedor - 31
İrfancan - 23
Emre - 38
Mossoro -35
Visca - 29
Arda - 32
Bajic - 24

-----------------------------