harbi sen futboldan anlamıyorsun burda milletin yorumları okudum bide seninkileri fark belli avcının elinde jan oblak var kalede stoperler de ramosla varane mı adamlar ligin en az gol yiyeni kalecileri fener ve bursanın ıskartaya çıkardığı mert sene başı karius yerine merti alsak önce sen karşı çıkardın son fener maçı stoperleri mahmut attamah sol bek rus sağ bek kaysara bizim geri beşlimi kağıt üzerinde iyi bunlarınkimi adamlar bizden 3 kat daha az gol yemiş neden bir sistem var şu visca bizde olsa şenol güneşi kessen quaresmanın yerine oynatmazdı avcı bir sistem oluşturdu beğenirsin yada beğenmezsin adam şampiyonluğa koşuyor orta sahada defansif adam olmadan ve iki yaşlı adamla oynuyor irfan emre mossoro hangisini alırsın bizim orta sahaya irfanıda avcı yıldızlaştırdı bizse oğuzhanı bitirdik aradaki fark şenol güneşi çok severdim ama soğuttu kendinden taktik olarakda 3 maç fırtına gibi esen takıma quaresmayı soktu bozdu işleyen çarkı gördük bugün medel adama gitti kafasına vurdu her topu alma diye bu kadar egoist kendine oynayan bir adam avcının elinde olsa adam oynatırmıydı başakta visca hariç hangi adamı bize alırsın viscayıda sistem yıldızlaştırdı sistemin varsa iyisindir bizde hala necip stoper oynuyor quaresma sağ açık lens bugün skubici ezdi skubic bide en iyi hucümcu bek hiç atağa çıkamadı ama adam maçı sağ bek bitirdi neden lensi sağa at güveni sok yada lensi sağa at kagawayı sok eğer avcının elinde olsa bu kadro ne olurdu bizim lig premier lig değil oyuncu kalitesi belli bir lig eğer sistemin varsa tosicle ismaille tolgayla alexis delgadoyla serdar kurtuluşla şampiyon oluyorsun işte
ben anlamıyorum futboldan sen iyi anlıyorsun mutlu uyuyabilrisin bugün hadi tatmin oldun mu ?
Sistemi adamlar 1 sene de oturtmadılar yıllardır aynı kadro ile oynuyorlar kadrolarının üstüne takviye yapıyorlar!
senin gibi her sene 10 oyuncu gönderip yerine 10 oyuncu almıyorlar! Avrupada da böyle bu iş!
Stoperlerinde epuarunu diye adam var.5 yıldır başakşehirde!
Visca dediğin oyuncu 8 senedir başakşehirde!
2 yaşlı adam diyorsun irfan diyorsun irfan 23 yaşında daha.
Biz oğuzhanı bitirmedik oğuzhan kendi kendini bitirdi.Aynı oğuzhan şenol güneş ile yıldızdı şimdi yeni yıldız dorukhan.
Avcı Qauresma'yı oynatmaz dı çünkü kanatları ; Arda,Elia,Visca,Napoleoni,Robinho
Adamların kadrosu yaşlı diyorsun senin ki genç mi ?
Mert - 30
Caicara - 29
Epuaranu - 32
Attamah - 24
Fedor - 31
İrfancan - 23
Emre - 38
Mossoro -35
Visca - 29
Arda - 32
Bajic - 24
-----------------------------