Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744418 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş teknik heyetinin Başakşehirli futbolcuların sahaya yerleşimindeki doğruluğa bakıp ibret alması lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

scout nedir sadece oyuncumu beğenir yada Beşiktaşa alınacak bütün oyuncuları scoutmu bulur
yada beşiktaşa alınan bu süreçteki yüzün üzerindeki oyuncu hep diğer oyuncuların tavsiyesi
siz daha scoutun ne olduğunu bile bilmiyorsunuz sanıyorsunuz profesyonel kulüpler sadece scoutla oyuncu alıyor
tabi mesela juve ronaldoyu bulmuş scoutla belkide bir oyuncu tavsiye etmişdir. yanlış olmasın
allah allah bu dorukhanı yada güveni acaba hangi oyuncu tavsiye etti yada belkide yöneticidir acaba hangi yönetici tavsiye etti
acaba adını duymadığımız fabri hangi yöneticinin dikkatini çektide transfer ettik
scout olamaz onlar hak getire yokki
ama hiç bir şeyden anlamayan yönetici transferde %50 başarı gösterebiliyorsa tebrik etmek lazım
yazı tura atsan % 50 tutturamazsın.

haklısın özür dilerim müthiş bir scout ekibimiz var.

Milosevic,mitrovic 4.2 milyon € bonservis.

31 yaşında ki lense 5.5 milyon € bonservis.

33 yaşında ki love'a 3 milyon € gitmesi için üstüne 1 milyon €.

Bunlar scout ekibinin başarısı.

300 tane adam alıyoruz 2 tanesi tutuyor yeaaah transfer başarısı dorukhan-güven ok.

Güven'i kim aldı scout aldı ? Negredo,love,larin,pektemek ile sözleşme uzatma bunları da ben yaptım.

Çevrimdışı levitate

Gökhan Keskin: Kolombiyalı futbolcuyu almak istiyorduk. Paramız yok dediler.Kolombiyalı'nın alınmasını çok istedim.Şu anda Santos'a transfer oldu.800 bin dolar verseydik çocuğu alıyorduk.Paramız yok dediler ertesi gün Mitrovic alındı.

Gökhan Keskin: Üzüldüğüm bir nokta var. Herkes kendi işini yapmalı. Bize bir yönetici arkadaş geldi. Her şeyi kendi yapmaya başladı. Her şeyi bildiğini düşünüyor. Kendi yaptığı iş tekstil. Sanki 20 sene o futbol oynadı. O seyretmeyle biliyor.(TRT Spor)

Gökhan Keskin: "Beşiktaş'ta çalışırken Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Dudu ve Ahmet Kutucu'nun alınması için rapor verdik. Kendi işi tekstil olan bir yönetici geldi, her işe karıştı." (TRT Spor)

Gökhan Keskin: Biz Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'i almak istedik. Ahmet Kutucu'yu 2 sene izledik. Biz raporu veriyoruz gerisi yöneticiye kalıyor. Çağlar Söyüncü'nün imzaya kaldığını biliyorum. Almadılar.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
bu tekstilci yöneticimiz kim
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı levitate

şef scout metin albayrak
ben medya sektöründe sanıyodum onu :D

bi ara basından sorumlu yöneticiydi konuşmuyodu falan
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ben medya sektöründe sanıyodum onu :D

bi ara basından sorumlu yöneticiydi konuşmuyodu falan

ne iş olsa yapan bir yöneticimiz  :D yd zamanı galiba  kartal yuvalarına bakıyordu sonra basın sözcüsü oldu sonra futbol ve alt yapı scouting den sorumlu oldu vs...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı levitate

ne iş olsa yapan bir yöneticimiz  :D yd zamanı galiba  kartal yuvalarına bakıyordu sonra basın sözcüsü oldu sonra futbol ve alt yapı scouting den sorumlu oldu vs...
10 parmağında 10 marifet maşallah
bipbipbupbup

yarın posbıyık bizi nasıl doğrayacak onu izliyelim tam sevdiği kaos ortamı var.

Çevrimiçi yaço58

yarın posbıyık bizi nasıl doğrayacak onu izliyelim tam sevdiği kaos ortamı var.
eğer taraftarı tahrik ederse sahaya inebilir taraftar bunun müsebbibide mhkdır bu hakem geçen sene kadıköydeki fener maçından sonra nasıl hala maç alır aklım almıyor hakem göre göre maçı fenere vermişti aklıma valbuena pepe mücadelesi geliyor adam kendini havaya atıp düştü pepeye faul çaldı şenol hocada orda sövmüştü adam tam bir tetikçi yarın ortam gergin olcak inşallah bi olay patlamaz taraftara oynayacak bu ayrıca şu avcıyı bi şekilde ayartmak lazım sistemi var o mert tek uzun top atmadı o kadar baskıda sürekli pas adebayor falan şenol hocanın elinde olsa sağdan soldan orta açtırır adam resmen defansif orta saha kullanmıyor 37 yaşında emre ile irfan orta ikili adama helal olsun kolay değil kendi evinde deplasmanı yaşamak fener gol attı adamlar karşılıklı marş söyledi bence abdullah avcı bizde şaha kalkabilir arkasındaki taraftar gücüyle

Çevrimiçi Akil Emre

10 parmağında 10 marifet maşallah
Kendisini çok geliştirdi , maşallah diyelim kıymetini bilelim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bunları şimdi söylemesi terbiyesizliktir madem böyleydi görevliyken çıkıp söyleyecektin. şimdi neyin hesabını dürüyorsun
o zaman konuşmaman demekki menfaatin gereğiydi. zamanında susmuşsun konuşmamışsın şimdi konuştuğunda bunların doğru olduğuna nasıl inanalım
ayrılalı ne kadar oldu hadi çalışırken korktun işine son verilir diye itiraz edemedin hemen ayrılır ayrılmaz neden sustun
bunca süre neden bekledin bu kadar bekledin neden şimdi konuşuyorsun.

İnsanları bence bu kadar kolay ve temelsiz yargılama.
Bu söylediklerini 12 Haziran' da da söylemiş.
(yasaklı link : n-7691-gokhan-keskin-sessizligini-XXXe-bozdu-mitrovici-bir-gecede-aldilar)
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2019, 21:25:18 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı f_madida

haklısın özür dilerim müthiş bir scout ekibimiz var.

Milosevic,mitrovic 4.2 milyon € bonservis.

31 yaşında ki lense 5.5 milyon € bonservis.

33 yaşında ki love'a 3 milyon € gitmesi için üstüne 1 milyon €.

Bunlar scout ekibinin başarısı.

300 tane adam alıyoruz 2 tanesi tutuyor yeaaah transfer başarısı dorukhan-güven ok.

Güven'i kim aldı scout aldı ? Negredo,love,larin,pektemek ile sözleşme uzatma bunları da ben yaptım.

Olayin scoutla da dogrudan alakasi yok aslinda..Scouting departmani izler, tarar, begenirse tavsiye eder.

Yani maliyeti dusunecek, oyuncuyla gorusecek, transfer sartlarini ayarlayacak olan yonetim. Oyuncunun yeterliligi ve kadro yapilanmasindaki konumunu dusunmesi gereken de futbol subesi ve Besiktas ozelinde teknik heyettir. Eskiden olsa sportif direktor (Onder Ozen) bunu yapacak derdik ama o kurumsallasma 'hamlesi' cok kisa surdu.

Besiktas yonetimi cok uzun suredir yapmasi gereken isleri (odemeleri duzene koymak, kaynak yaratmak, basinda/kamuoyunda klubun haklarini mudafaa etmek) kisimlarini ikinci plana koyup, yapmamasi gereken; futbolcu izlemek, kadro yapisini kafasina gore sekillendirmek gibi buyuk olcude teknik bazli islerin icine girdi. Icine girdi de, girdigi isin icinden de cikamiyor bir turlu. Bu yonetimin isi degil zira. Baskanin ve yonetim kurulunun futbolcu izlemesi gibi gariplikler soz konusu. Halbuki Fikret Orman'in ilk vaatlerinden biri kurumsallasmaydi.

Simdi hoca gitti mesela. Tamam gitti de bu takim seneye oynamayacak mi? Adriano-Kagawa-Ljajic ne olacak? Takimda kaliyor mu, planlamasi yapildi mi bu transferlerin? Mirin-Vida tandemi devam edecek mi mesela? Kalede Karius yeterli goruluyor mu? Fabri veya bir baska kaleci alinacak mi? Bunlari planlamasi gereken bir yapi olmali, bizde var mi yok mu cok da belli degil. An itibariyle bir iki yoneticinin keyfi kararlarina birakilmis durumda, teklif gelirse satariz, iyisini bulursak aliriz yoksa eldekilerle idare eder vs gibi bir kafa var. Hersey "firsat" konsepti uzerine dizilmis. Firsat gelince yapilan transfer, firsattan istifade satilan oyuncular. Denk geldi aldik denilen oyuncular vs vs. O zaman performans da boyle denk gelirse sampiyon olunan yillardan ibaret olacak tabi ki.

Larin'in-Negredo'nun bu ligde is yapamayacagi 10000 km oteden belliyken bu transferlere sasirmak da futbol koru adamlarin isi olur ancak. Sergen'e sorsan mesela, "Bu adam Besiktas formasi giyer mi desen (larin icin)", "cok istiyorsa magazadan alsin giysin" der, herhalde.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

onu diyorum işde kardeşim söyledikleri doğru yanlış diye yorum yapmadım söylediğinin bir hükmü yok
bunu ne zaman çalışırken söylerdi o zaman önemli olurdu. şimdi konuşman yada kovulduktan sonra konuşman seni
o suçladığın yönetici kadar suçlu yapar. çalışırken neden sustun senin menfaatin Beşiktaşın menfaatinden dahamı önemli
madem o zaman sustun şimdi neden konuşuyorsun o zaman kol kırılır yen içinde kalır diye düşündün diyelim
şimdi ne alaka.
Bu büyük takımlarda bu göreve gelen eski futbolcular neden hep yiyip de s.camamış gibi oluyorlar, Fenerbahçe'deki Müjdat da böyleydi.

Hani resmine baksan, eski futbolcu demezsin bunlara.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olayin scoutla da dogrudan alakasi yok aslinda..Scouting departmani izler, tarar, begenirse tavsiye eder.

Yani maliyeti dusunecek, oyuncuyla gorusecek, transfer sartlarini ayarlayacak olan yonetim. Oyuncunun yeterliligi ve kadro yapilanmasindaki konumunu dusunmesi gereken de futbol subesi ve Besiktas ozelinde teknik heyettir. Eskiden olsa sportif direktor (Onder Ozen) bunu yapacak derdik ama o kurumsallasma 'hamlesi' cok kisa surdu.

Besiktas yonetimi cok uzun suredir yapmasi gereken isleri (odemeleri duzene koymak, kaynak yaratmak, basinda/kamuoyunda klubun haklarini mudafaa etmek) kisimlarini ikinci plana koyup, yapmamasi gereken; futbolcu izlemek, kadro yapisini kafasina gore sekillendirmek gibi buyuk olcude teknik bazli islerin icine girdi. Icine girdi de, girdigi isin icinden de cikamiyor bir turlu. Bu yonetimin isi degil zira. Baskanin ve yonetim kurulunun futbolcu izlemesi gibi gariplikler soz konusu. Halbuki Fikret Orman'in ilk vaatlerinden biri kurumsallasmaydi.

Simdi hoca gitti mesela. Tamam gitti de bu takim seneye oynamayacak mi? Adriano-Kagawa-Ljajic ne olacak? Takimda kaliyor mu, planlamasi yapildi mi bu transferlerin? Mirin-Vida tandemi devam edecek mi mesela? Kalede Karius yeterli goruluyor mu? Fabri veya bir baska kaleci alinacak mi? Bunlari planlamasi gereken bir yapi olmali, bizde var mi yok mu cok da belli degil. An itibariyle bir iki yoneticinin keyfi kararlarina birakilmis durumda, teklif gelirse satariz, iyisini bulursak aliriz yoksa eldekilerle idare eder vs gibi bir kafa var. Hersey "firsat" konsepti uzerine dizilmis. Firsat gelince yapilan transfer, firsattan istifade satilan oyuncular. Denk geldi aldik denilen oyuncular vs vs. O zaman performans da boyle denk gelirse sampiyon olunan yillardan ibaret olacak tabi ki.

Larin'in-Negredo'nun bu ligde is yapamayacagi 10000 km oteden belliyken bu transferlere sasirmak da futbol koru adamlarin isi olur ancak. Sergen'e sorsan mesela, "Bu adam Besiktas formasi giyer mi desen (larin icin)", "cok istiyorsa magazadan alsin giysin" der, herhalde.

hangisinin uzun sürdü ki ?

önder özen
Serken reçber

Çevrimdışı Librarius

bu adamları gönderdi ne yaptıkları yapmadıklarını tartışamam ne yaptılar bilmiyorum ama bunların koltuğunda şimdi ali naibi oturuyor
ali naibidemi vasıfsız bu teoriye göre öyle olmalı :alala: gökhan pazarlığı bilmem diyor bu işin başındayken yöneticiler yapıyor diyor
sonra birden bir dedikodu çıkıyor işde masada konuşuluyormuş ben bu kadar veririm sen bu kadar verirsin sonra başkan dönüp ali naibiye bu işi görüş bakalım pazarlığı yap diyor
neden ali naibi pazarlık yapabilirken gökhan yapmıyordu birden yöneticilermi değişti gökhan rapor veriyor aynı koltuğa oturan ali naibi pazarlık yapabiliyor
bu arada bütün pazarlıkların başında ali naibi var şimdi bir yönetici gökhana güvenmemiş ama ali naibiye güveniyor burda kim vasıfsız oluyor kim vasıfsızı tercih ediyor
bunda bir tuhaflık yokmu gökhan otursun önce kendini sorgulasın yöneticiye dil uzatacağına çünkü o koltukta otururkende o pazarlıkları ali naibi yapıyordu hemde kendi yetkiliyken ve ali naibinin yetkisi yokken. oturup neden bana güvenilmedi ona güvenildi diye önce kendini sorgulasın. Başkan geldiğinden beri ali naibi bu kulübün içinde milletin işine son berilirken bu adam sürekli adım adım sessizce yükseliyor bu kadar ego sahibi yönetici bu güne kadar bunun başını nasıl yemedi

Abi Allah askına Ali Naibi deyip duruyorsun. Eğer onun yükselmesi ile takimin cokusu denk dusuyorsa Ali Naibi'yi bu kadar ovmenin bir anlamı kalmıyor. Kaldıki Ali Naibi'ye bir sozum yok. Çünkü söyleneni yapan, insiyatif kullanmayan ve itiraz etmeyen bir tip. Kabul edelim ki ANC'nin bu yönetime kattigi bir agirlik vardi. Kaybedilen maclardan sonra kameralar önüne cikip oldukça usturuplu bir sekilde gerekli mesajları veriyordu. Baskanada düşüncelerini acikca söyleyebilen bir yoneticiydi. Adami Safak Mahmutyazicioglu icin harcadı baskan. Neyse sana gore yönetimin hiç sucu yok. Butun suc hocada. Bende diyorumki yönetim en az Senol Güneş kadar suclu. Takimi resmen sahipsiz bıraktılar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bugun Başakşehir maçında yayıncı kurulusun çizdiği ofsayt çizgisini gordunuz mu? Hakemler, yayıncı kuruluş hepsi FB'den, Basak'tan ve GS'den çekiniyor. Hepsinin gucunun yettiği tek kulüp Beşiktaş. Sebebi de belli: yonetim gaflet icinde (çünkü esiri derecede güçsüz tiplerden oluşuyor). FB kulübü açık secik ofsayt olan pozisyon icin bile açıklama yapıp herkesi hizaya çekiyor ama Beşiktaş'a verilmeyen net penaltılardan sonra bile açıklama yapamayan etkisiz bir yönetimimiz var.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2019, 23:17:37 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Abdullah Avcı Tolgay Arslan'i çok iyi çözmüş. Gecen sene bize attıkları golde de Tolgay'a basip top kapıyorlardı, golu de boyle bulmuşlardı. Bugünde top Tolgay'a gelir gelmez 2'li basip top kaptılar. Gol de buldular. Simdi bizde Tolgay yok, Basaksehir'i yeneceğiz bence.  :D
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2019, 23:35:44 Librarius ]

Bu arada Abdullah Avcı Tolgay Arslan'i çok iyi çözmüş. Gecen sene bize attıkları golde de Tolgay'a basip top kapıyorlardı, golu de Boyle bulmuşlardı. Bugünde top Tolgay'a gelir gelmez 2'li nasip top kaptılar. Gol de buldular. Simdi bizde Tolgay yok, Basaksehir'i yeneceğiz bence.  :D

yenmemeliyiz ama  :upto:

Çevrimdışı Librarius

yenmemeliyiz ama  :upto:

Bizim maçı biz alalım, Zaten GS FB ile oynayacak o hafta. 2. ilk icin bu şart. GS bu saatten sonra şampiyon falan olamaz. GS lobisi psikolojik olarak çöktü. Şampiyonluk yarısında degillerse hakemler ve diger takımlarda oynayan GS taraftarı yerli oyuncular GS icin calismayi bırakıyor. FB Gs'yi yensin, biz de Basak'i yenelim.

Bizim maçı biz alalım, Zaten GS FB ile oynayacak o hafta. 2. ilk icin bu şart. GS bu saatten sonra şampiyon falan olamaz. GS lobisi psikolojik olarak çöktü. Şampiyonluk yarısında degillerse hakemler ve diger takımlarda oynayan GS taraftarı yerli oyuncular GS icin calismayi bırakıyor. FB Gs'yi yensin, biz de Basak'i yenelim.

geçen sene son 4-5 maçta başağı doğradılar tak tak diye belli olmaz o iş.

garanti olmadan riske atmaya gerek yok.

Çevrimdışı Librarius

geçen sene son 4-5 maçta başağı doğradılar tak tak diye belli olmaz o iş.

garanti olmadan riske atmaya gerek yok.

Sanmiyorum, hiçbir hakemde o toto yok. Dograyanin kariyeri o hafta biter.  Olsa bugun Arda'ya kirmizi verirlerdi ve hiç ses çıkaran da olmazdi. Basak'ta ki lobi GS lobisini bile sindirdi.  :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

mesela Beşiktaşı başkan devraldığında 320 M dolar borç vardı şimdi 420 M dolar var diyelim tam rakamı bilmiyorum ama bu civardadır
hemen bak işde artmış borç deniyor herkesde 320 M bolar borcun altı yıldır hep o kadar kalacağını düşünüyor hiç faizi olmuyor sanıyor
320 M nin altı yıllık karşılığı minimum %70 dir. yani bu gün o borcun reeli 540 M dolardır bunu 420 de tutmak demek o borçtan 120 M dolar eritmek demektir.
bu günkü borç değerleriyle o borç %70 değil %30 faiz artışına denk geliyor. finansal durum belli borç ödeyemiyoruz şu şartlarda
anca kendi yağımızla kavruluyoruz. bu süre içinde çünkü stadı yaptık tesisleri yeniledik ikide şampiyonluk sığdırdık
bunları yapmasaydık zaten mevcut borcun faizlerini ödeyemeyecek durumdaydık bu kadar geliri elde ettik ama etmemizin nedeni stadı yapmak ya yapmasaydık ne olacaktı
o borçla çoktan iflas etmişdik gelir olmuyordu. çoktan kulübe devlet birilerini atamışdı çoktan transfer tahtamız kapanırdı.
hadi devleti ayarladık uefayı fifayı nasıl ayarlayacaktık bu gün uefa Beşiktaşın mali raporlarına bakıyor Türkiyede en iyi yönetilen kulüp Beşiktaş diyor
bunu bana söylemedi fenerin başkanına söylemiş ben onun yalancısıyım Ali koç çıkıyor uefa bama içinizde tek iyi yönetilen kulüp Beşiktaş dedi diyor.
ama ses etmeyelim bunun üstünü hızlıca örtelim bizim yönetime sövmeye devam edelim bu kulüp kötü yönetiliyor Fikret Orman paralar nerde
demeye devam edelim ama uefa paraların nerde olduğunu biliyor sanırım böyle dediğine göre. biz hislerimizle karar veririz Beşiktaşın kötü
yönetildiğine ama uefa kimki o kadar bağımsız denetçi raporuylamı buna karar verecek. bak en iyi raporlar bizim gerimizden çıkıyor.
zaten Beşiktaşın yayınladığı resmi raporlarada inanmıyoruzki Beşiktaş başkanı yalancı yöneticisi yalancı bunları geçtim Beşiktaş kurumsal olarakta yalancı canım
baksana verdiği resmi raporlara bile inanılmıyor taraftarı tarafından sorgulanıyor. Beşiktaş o kadar sahtekar bir kurumki bağımsız denetleme firmalarına bile müdahale ediyor
istediği raporu yazdırıyor borsayı uefayı fifayı kandırıyor canım hatta ffp için uefanın gönderdiği denetçiyi bile kandırıyor
her tarafımızdan yalan dolan akıyor oyuncular maaş alamıyoruz diye şikayet etmez gerek yokki biz biliyoruz oyuncular maaş alamıyor
tabi ne olacak taraftar böyle düşünürse hocada çıkar beni istemeyen yöneticiler var der bunu söyledilermi yok ben bunu hissediyorum der
ama Beşiktaş yönetiminin sözleşme yenileme kararı almasının bir önemi yok zaten onlar yalancı kurum kararınında bir önemi yok
onlarda yalancı bak hoca bile söylüyor o  öyle hissediyormuş hocanın hissiyatı Beşiktaş kararlarından önemli tabiki
ben bunları neden söylüyorum bir kere hocaya düşmanım sonra yönetimi savunuyorum bunlar giderse zaten böyle düşünmem
Beşiktaş kimki onu korumaya kollamaya çalışayım tam tersi Beşiktaşı korumak için herkesin yaptığını yapmam lazım kişileri değil Beşiktaşı yerle bir etmem gerekiyor
Abi kulüp çalışanların ve futbolcuların maaşını veremiyorsa mali açıdan iyi falan yönetilmiyordur. UEFA'nın finansal fairplay sistemini çok ciddiye aldık bizim kadar dünyada ciddiye alan da olmadı..  UEFA iyisin dedi diye iyi olmuyoruz bazı kriterlere bakıyorlar onu sağlıyorsan tamam diyorlar hepsi bu. Bence çok büyüttük başkanın ekonomik yönetimini.. Başta iyi şeyler yaptı ama sonra hepsini geri aldı hızlıca.

Çevrimdışı tangaz

akil var mantik var, o zamana kadar batirmis olsa niye oynatsinlar finalde. hic bir zaman top-class kaleci degildi, ama bizdeki performansi kadar da kotu bir kaleci degildi. 33 mac 31 gol yemis gecen sezon, 16 mac gol yememis. Bu sezon daha 25 macta 35 gol yemis, 5 mac anca gol yemeden tamamlamis. 

Sorun karius, oguzhan, adem, vida, lens, mirin degil, bunlardan verim alamayan hoca, sistemi ve maddi skintilardir. bunu gormemek icin kor olmak gerek. yoksa iki yil onceki oguzhan su anki halinden daha fizikli degildi, veya karius daha kotu kaleci degildi.

evet akıl var mantık var biz ismaili nie batırdıgı onca maça rağmen oynattık? çünkü alternatifi yoktu. adamlarda alteratifsizlikten karyusu oynattılar biraz da klop toprakçılık ypmıştır al sana mis gibi kaçan ŞL finali batıran kim karyus. ben sonuca bakarım 16 maç gol yememişmiş premier ligdeki en az 10 takım bildiğin mantar kendi aralarındaki maçları izlerken insanın içi geçiyor uykuya dalıyor slimani gibi beceriksizlerin bile 30-40a gittiği bir yer premier lig oynana futbol abartılıyor 3-4 tane doğru düzgün takım var onların ekmeğini yiyorlar gerisi pazarlama dehası biraz da güneş batmayan imparatorluğun lobisinin eseridir ve bunu görememek için kör olmak gereklidir.

hasan alinin attıgı gole 2 elle uzanmak fundamental eksiklikten başka birşey değildir karyusun hem mental hem de fundamental sorunları var umarım zorunlu satın alma opsiyosu yoktur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Feda bence bize en uygun proje.beşiktaşın başarılı olduğu dönemlere bakın bir iki yıldız etrafında makul fiyatlarla örülmüş bir takım göreceksiniz.bence başkan yanlışından dönüyor.türkiye liginde şampiyon olmak için yıldızlar topluluğuna ihtiyaç yok.herşey yerli yerinde olsun yeter.

bu tanımladıgın şeyin adı feda değil ki doğru yapılanma. feda fiyasko bir proje ve isimdir. taraftarın modunu düşürmekten camiayı meze etmekten öte faydası da olmamıştır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

öyle bir açıklama yok Beşiktaş evrakları ihtimallerle sorgulanmaz
böyle bir durum olsa bu evrakta yer alır. Beşiktaş evrağını yalan beyan olarak kanıtlamak için
kafanızda geçen ihtimallerden çok daha fazlası gerekiyor.

burda atladığınız konu şu o Beşiktaş kurumuna ait resmi bir evraktır. Başkanın yada herhangi bir yöneticinin lafı değil
o evrağın sorgulanması Beşiktaşın sorgulanmasıdır. Beşiktaşın remi evrakları üzreinde spekülasyon yapılacak konu değildir
Beşiktaş resmi olarak bir başka resmi kuruma bildirim yapıyor. Bu bildirimde pepe nin sözleşmesinin sonlandırıldığı
ve alacağı olan 100 bin euronun pepeye ödeneceği yazıyor burda yorum yok yazılan resmidir.
şöyle olmuş böyle olmuş hayal mahsulü düşüncelerle bu evrak sorgulanamaz resmi evrak resmi belgeyla yalanlanır
Beşiktaşın yayınladığı resmi belgenin yalan olduğunu ima bile etmek Beşiktaşa kurum olarak yalancı demektir
bu iş kişilerin üstündedir. Beşiktaş sizin düşündüğünüzün aksine ortalıkta sahta yalan belgelerini dolandıran gayri ciddi bir kurum değildir.
bir belgenin altına kurum imzası atmak bu kadar hafife alınacak birşey değil. Başkan yalan söyledi dersiniz bunu
oturur tartışırız hoca yalan söyledi denir bunu oturur tartışırız ortada söylenen söz var nihayetinde söylenen sözde kişiyi bağlar kişi
tartışılır ama Beşiktaş jk imzalı bir resmi belge tartışılamaz. Bu belge kişileri değil kurumu bağlar. YD döneminde
sahte evrak verildi uefa ya bunun sonucu YD mi zarar gördü kurum olarak biz cezasını çektik bedelini biz ödedik
o çekti gitti cezayı bu yönetim döneminde yedik. o nedenle kurum imzaları önemlidir kişileri bağlamaz bu tür birşeyin dile getirilmesi
Fikret Ormanı değil Beşiktaşı yıpratır burda saldırı Beşiktaşa yapılıyor demektir.
anlattığın hesaplar muhasebe burda gerçek olan pepe ayrıldığında kulüpden 100 bin euro alacağı olduğu
ha borcu vardı ona karşılık bonservisinimi aldı böyle bir açıklama yok olmayan açıklamayı böyle olmuş gibi konuşamayız.
kaldıki bu olsa bunu açıklarlar bedava gitti suçlamalarına muatap olmazlar neden gizlesinler. bunların hepsi farazi şeyler
aslı astarı yok dediğin gibi kişilerin ihtimal hesabı kafanda geçen ihtimallerlede Beşiktaş resmi belgesini sorgulayamazsın.
bir şeyi kanıtlamaya uğraşıyorsunuz resmi belgeleri bile yalan olarak itham etmekten geri kalmıyorsunuz.
Beşiktaş kulübünün oyunculara ödenmemiş uzun süreli borcu olsa kadro dışı kalmış dışlanmış Töre bunu neden kullanmıyor
her kelimesiyle Beşiktaşa saldırmayı kendine ilke edinmiş bir Tolgay neden paramı alamadım şu kadar alacağım vardı diye
serbest kalmak için baş vurmuyor onu bırak bunun lafını bile etmiyor. Beşiktaşı çok mu düşünüyorda dile getirmiyor
ortada bu gerçekler varken bunun üstünden yürümek gerekirken neden kendi kafanızda kurduğunuz hayallerle Beşiktaşın
resmi evrakını tartışmaya açma çabası içindesiniz bu iş sizin ego kasmanıza konu olacak bir şey değil.
ortada somut gerçekler var bu gerçeklerden yola çıkıp Beşiktaşı koruma çabasına gireceğinize sürekli Beşiktaşı yalancı ilan etme çabası niye. bu işden Beşiktaş zarar görür.
Defalarca söyledim tolgay gibi bir insan Beşiktaşdan alacağı olsa fener bonservisini ödesin diye beklemez serbest kalmanın yoluna bakardı
ne düşünüyorsunuz borç vardı ama tolgay çok ahlaklı biriydi bunu kullanmadımı diyorsunuz aslında direk kelimeler kullanmasanızda bu kapıya çıkıyor. Beşiktaşı bir kaşık suda boğacak birinin bile ağzından Beşiktaşdan alacağım vardı lafı çıkmazken siz sürekli Beşiktaş oyunculara parasını ödemiyor algısını kasmaya çalışıyorsunuz.
ben yaşananlara bakınca çıkarımım şu oluyor evet Beşiktaş ödemeleri geç yapıyor ama bu gecikme hiç bir zaman oyuncuların yasal haklarını kullanacak süreye gelmiyor. buda bildiğim kadarıyla iki ay. Bu nedenlede oyuncular bunu kullanma yoluna gidemiyor ellerinde yasal sınırların dışında bir gecikme yok bunun lafını bile etmiyorlar o nedenle edemiyorlar.
ama siz ediyorsunuz tolgayın söyleyemediğini söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz. şimdi bunada algı kasmak diyeceksin
ama algı kasıyorsam bunu Beşiktaşın haklarını korumak için yapıyorum hiçde rahatsız olmam ortada gerçekler var o gerçekde
tolgayın tukaka edilmesi dışlanmasına ramen alacaklarına karşılık en ufak bir işlem yapamaması mecbur fenerin istediğimiz parayı vermesini beklemesi buda tolgayın bile işlem yapabilecek bir alacağının olmadığını gösterir bu algı değil ortada olan somut gerçektir
tff ye alacağı yatmadığı zaman oyuncular bildirim yapar bu yasal haktır ve iki aylık süreci başlatır. sorun bu değil yönetim hiç bir oyuncuya yasal sınırlar dışına çıkıp ödeme aksatmamış demekki buda ters düştüğü ayrılan oyuncular tarafından kullanılmadı
böyle birşey olsa bunu love da kullanırdı tolgayda kullanırdı babelde kullanırdı. hiç biri bu yola sapmadı sapamadı. töre bile öncesinde defalarca avukat gönderen şahsın ağzından paramızı alamıyoruz lafı çıkmıyor.
Bu kadar Beşiktaşı koruyabileceğimiz kanıt varken siz verilen resmi evrağın bile yalan olduğunu kanıtlama çabasındasınız amacınız ne
iddanızın doğru olduğunu ispat etmekmi bunun için Beşiktaş kurumunu yıpratma çabasına değermi.
ha bunu Beşiktaş için yapıyoruz dersiniz belki ama bunu kafanızdaki kurgudan daha fazlasıyla yapmanız gerekir ihtimallerle değil
somut gerçeklerle konuşacaksınız. kafanızdan geçen ihtimallerle Beşiktaşı karalayamazsınız. kişilerle kurumu birbirinden ayırmak lazım.
bu yapılmadı falan demeyin Beşiktaşın verdiği resmi evrak üzerinden spekülasyon yapmak Beşiktaşı karalamaktır.

esas senin atladıgın detay şu: ifademin hiç bir yerinde yönetimin yalan beyanı die bir iddaa ya da spekülasyon olmaması. kimse yönetim yalan söylüyor demiyor ama bir oyuncunun üstelik de yılda 5milyon maaşı olan bir oyuncunun sadece 100bin dolar gecikmiş maaşı alacağı varken maaş problemi nedeniyle gitmesi oynadıgı son 6 ayda ise tümüyle sermesi eşyanın tabiatına aykırıdır. buna kimse inanmaz. şayet inananlar varsa o arkadaşlara alışveriş yaparken filan 40 defa düşünsün sorgulasın tavsiyesinde bulunmak isterim.

birde şunu eklemek isteri süreki sanki tek sen beşiktaşlıymışsın gibi tavır takınıyorsun yok karalayamazsınız yok şöyle yok böyle tarzı bir dil kullanıyorsun sürekli bir suçlama hallerindesin. esas sen gibi yönetimi sürekli pohpohlayan aklama paklama içerisindeki kitle kulübe daha büyük zarar veriyor.