Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742159 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

kafasını ütülemeyecek hatunu nereden bulacaksın :D
Kirikkale keskin abi
Olmazsa ivanova esrafindan aliriz

Toptan alacaz zaten ozzi falan da var

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgadan fabriden verim alan adam da senol gunesti. Hoca degismedi hala neyse o
Ismaelden de verim aldi iyi kotu simdi adriyanodan mi alamiyor
Degisenin hoca olmadigini anlayacagiz ama uzerinden 4-5 sene gececek

Oyle bir hava yaratildiki sanki senol gunes 2 senedir burada.
Taraftar tolga oynamasin oynamasin diye ortaligi yakiyordu ilk sene telasla yonetim gidip boykoyu aldi hoca bi bakti guvenmedi bir oynatti daha da oynatmadi. Adama neler denildi buralarda var. toprakcilik yapiyor, kaleciden anlamiyor falan dendi. Yonetime tek kelime yok, gidip alip getiren senol gunes degil sonucta. Senol gunese sorsan larini alip gelir mi?
Yahu bazi okuzler aras ermeni oldugu icin oynatmiyor dedi, irkcilik yapiyor dedi hayvan

Fabri seviyesi bir kaleciyi 6 milyona eplye sokmak yapilan en buyuk tiransferdir adami antremana cikarmiyorlar

Fabriden boyle verim alan zaten fatih terimdi, senol gunes cl finali gormus kaleciyi oynatamiyor.
Adam livirpulda vakabayasiydi sanki. Orda yaptiklarinin da vidyolari var ustune tiravma gecirdi bu cocuk olum tehditleri aldi. Bizim icin uygundur sonucta bu halde olmasa bizim butcemizin yetecegi bir mal degil bizim icin lukus olan bir mali azicik defolu azicik serisonu ucuza kapattik ha dogru hamle mi, tartisilmali ama cl finali gordu falan super kaleci gibi guzellemeler reklam amaclidir.
Ayni kadroyu asrin kadrosu sanan zihniyet gibidir.

Simdi bu isi yapanlar seneye avci gelsin kadro yetersiz diyecekler ayni yonetici gidip beyenecek o tiviti

+1903  :claps: :claps:

Çevrimiçi Akil Emre

Anladığım kadarıyla yönetim ne hocaya ne de oyunculara gerekli ödemeleri yapamıyor, amatör şubeler de bu işe dahil. Madem para vermeden yönetiliyor Necmi abi önderliğinde bu forumdan bi ekip kurulsun yönetime aday olunsun ekip belli scout atalay, basın sözcüsü mylife abi, kaleci değerlendirme yunus emre, basketbol mustafa Bu ekip iş yapar. Eksikler ve unuttuklarım var, değerlendirmeler alınır.

Çevrimdışı mylife1903

Anladığım kadarıyla yönetim ne hocaya ne de oyunculara gerekli ödemeleri yapamıyor, amatör şubeler de bu işe dahil. Madem para vermeden yönetiliyor Necmi abi önderliğinde bu forumdan bi ekip kurulsun yönetime aday olunsun ekip belli scout atalay, basın sözcüsü mylife abi, kaleci değerlendirme yunus emre, basketbol mustafa Bu ekip iş yapar. Eksikler ve unuttuklarım var, değerlendirmeler alınır.

Basin sozcusu olunca cezalari cepten mi odeyecez, kulup mu odeyecek?

Çevrimdışı Egos

Basin sozcusu olunca cezalari cepten mi odeyecez, kulup mu odeyecek?

koskoca yöneticiye yakıştı mı bu soru? elini taşın altına sokmak yetmez ağabey, diğer elini de cebine atacaksın.

hem "kulübün kasasından tek kuruş çıkmadı." diye reklamını da yaparsın. külfet olursa veririz bir sponsorluk, konçlara ismini yazarız.

Çevrimdışı mylife1903

koskoca yöneticiye yakıştı mı bu soru? elini taşın altına sokmak yetmez ağabey, diğer elini de cebine atacaksın.

hem "kulübün kasasından tek kuruş çıkmadı." diye reklamını da yaparsın. külfet olursa veririz bir sponsorluk, konçlara ismini yazarız.
Kariyi bosamam lazim cepten vereceksem ona mahsuben

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Aslında ikincilik hicde zor degil, ama Şenol Güneş. ile olmaz, takım derhal gutiye teslim edilmeli, hic degilse kafasi burda tek düsüncesi Besiktas, bu saaten sonra Şenol Güneş. ile bu takim tamamen cöker.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aslında ikincilik hicde zor degil, ama Şenol Güneş. ile olmaz, takım derhal gutiye teslim edilmeli, hic degilse kafasi burda tek düsüncesi Besiktas, bu saaten sonra Şenol Güneş. ile bu takim tamamen cöker.

Bırak ikinciliği şampiyonluk bile mümkün tüm kalan maçları kazanırsan. Olayların bu hale gelmesinin sorumlusu sadece Şenol hoca değil. Bence belki de en küçük etken o. Şenol Hoca'yı değiştirsen de değiştirmesen de bitti bu sezon bence. Avrupa'ya gidelim yeter. O da bunca emekle biriktirdiğimiz kulüp puanı çöpe dönmesin diye istiyorum başarı geleceğinden değil.

Çevrimiçi Necmi

100 bin konusunun detayı belirsizdir

ne malum bonservisiekarşılık 2 milyon alacağını bırakmadığı???

2,1 mio alacağı vardır 2si düşmüştür bonservise karşılık geriye 100 bin kalmıştır.
öyle bir açıklama yok Beşiktaş evrakları ihtimallerle sorgulanmaz
böyle bir durum olsa bu evrakta yer alır. Beşiktaş evrağını yalan beyan olarak kanıtlamak için
kafanızda geçen ihtimallerden çok daha fazlası gerekiyor.
burda atladığınız konu şu o Beşiktaş kurumuna ait resmi bir evraktır. Başkanın yada herhangi bir yöneticinin lafı değil
o evrağın sorgulanması Beşiktaşın sorgulanmasıdır. Beşiktaşın remi evrakları üzreinde spekülasyon yapılacak konu değildir
Beşiktaş resmi olarak bir başka resmi kuruma bildirim yapıyor. Bu bildirimde pepe nin sözleşmesinin sonlandırıldığı
ve alacağı olan 100 bin euronun pepeye ödeneceği yazıyor burda yorum yok yazılan resmidir.
şöyle olmuş böyle olmuş hayal mahsulü düşüncelerle bu evrak sorgulanamaz resmi evrak resmi belgeyla yalanlanır
Beşiktaşın yayınladığı resmi belgenin yalan olduğunu ima bile etmek Beşiktaşa kurum olarak yalancı demektir
bu iş kişilerin üstündedir. Beşiktaş sizin düşündüğünüzün aksine ortalıkta sahta yalan belgelerini dolandıran gayri ciddi bir kurum değildir.
bir belgenin altına kurum imzası atmak bu kadar hafife alınacak birşey değil. Başkan yalan söyledi dersiniz bunu
oturur tartışırız hoca yalan söyledi denir bunu oturur tartışırız ortada söylenen söz var nihayetinde söylenen sözde kişiyi bağlar kişi
tartışılır ama Beşiktaş jk imzalı bir resmi belge tartışılamaz. Bu belge kişileri değil kurumu bağlar. YD döneminde
sahte evrak verildi uefa ya bunun sonucu YD mi zarar gördü kurum olarak biz cezasını çektik bedelini biz ödedik
o çekti gitti cezayı bu yönetim döneminde yedik. o nedenle kurum imzaları önemlidir kişileri bağlamaz bu tür birşeyin dile getirilmesi
Fikret Ormanı değil Beşiktaşı yıpratır burda saldırı Beşiktaşa yapılıyor demektir.
anlattığın hesaplar muhasebe burda gerçek olan pepe ayrıldığında kulüpden 100 bin euro alacağı olduğu
ha borcu vardı ona karşılık bonservisinimi aldı böyle bir açıklama yok olmayan açıklamayı böyle olmuş gibi konuşamayız.
kaldıki bu olsa bunu açıklarlar bedava gitti suçlamalarına muatap olmazlar neden gizlesinler. bunların hepsi farazi şeyler
aslı astarı yok dediğin gibi kişilerin ihtimal hesabı kafanda geçen ihtimallerlede Beşiktaş resmi belgesini sorgulayamazsın.
bir şeyi kanıtlamaya uğraşıyorsunuz resmi belgeleri bile yalan olarak itham etmekten geri kalmıyorsunuz.
Beşiktaş kulübünün oyunculara ödenmemiş uzun süreli borcu olsa kadro dışı kalmış dışlanmış Töre bunu neden kullanmıyor
her kelimesiyle Beşiktaşa saldırmayı kendine ilke edinmiş bir Tolgay neden paramı alamadım şu kadar alacağım vardı diye
serbest kalmak için baş vurmuyor onu bırak bunun lafını bile etmiyor. Beşiktaşı çok mu düşünüyorda dile getirmiyor
ortada bu gerçekler varken bunun üstünden yürümek gerekirken neden kendi kafanızda kurduğunuz hayallerle Beşiktaşın
resmi evrakını tartışmaya açma çabası içindesiniz bu iş sizin ego kasmanıza konu olacak bir şey değil.
ortada somut gerçekler var bu gerçeklerden yola çıkıp Beşiktaşı koruma çabasına gireceğinize sürekli Beşiktaşı yalancı ilan etme çabası niye. bu işden Beşiktaş zarar görür.
Defalarca söyledim tolgay gibi bir insan Beşiktaşdan alacağı olsa fener bonservisini ödesin diye beklemez serbest kalmanın yoluna bakardı
ne düşünüyorsunuz borç vardı ama tolgay çok ahlaklı biriydi bunu kullanmadımı diyorsunuz aslında direk kelimeler kullanmasanızda bu kapıya çıkıyor. Beşiktaşı bir kaşık suda boğacak birinin bile ağzından Beşiktaşdan alacağım vardı lafı çıkmazken siz sürekli Beşiktaş oyunculara parasını ödemiyor algısını kasmaya çalışıyorsunuz.
ben yaşananlara bakınca çıkarımım şu oluyor evet Beşiktaş ödemeleri geç yapıyor ama bu gecikme hiç bir zaman oyuncuların yasal haklarını kullanacak süreye gelmiyor. buda bildiğim kadarıyla iki ay. Bu nedenlede oyuncular bunu kullanma yoluna gidemiyor ellerinde yasal sınırların dışında bir gecikme yok bunun lafını bile etmiyorlar o nedenle edemiyorlar.
ama siz ediyorsunuz tolgayın söyleyemediğini söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz. şimdi bunada algı kasmak diyeceksin
ama algı kasıyorsam bunu Beşiktaşın haklarını korumak için yapıyorum hiçde rahatsız olmam ortada gerçekler var o gerçekde
tolgayın tukaka edilmesi dışlanmasına ramen alacaklarına karşılık en ufak bir işlem yapamaması mecbur fenerin istediğimiz parayı vermesini beklemesi buda tolgayın bile işlem yapabilecek bir alacağının olmadığını gösterir bu algı değil ortada olan somut gerçektir
tff ye alacağı yatmadığı zaman oyuncular bildirim yapar bu yasal haktır ve iki aylık süreci başlatır. sorun bu değil yönetim hiç bir oyuncuya yasal sınırlar dışına çıkıp ödeme aksatmamış demekki buda ters düştüğü ayrılan oyuncular tarafından kullanılmadı
böyle birşey olsa bunu love da kullanırdı tolgayda kullanırdı babelde kullanırdı. hiç biri bu yola sapmadı sapamadı. töre bile öncesinde defalarca avukat gönderen şahsın ağzından paramızı alamıyoruz lafı çıkmıyor.
Bu kadar Beşiktaşı koruyabileceğimiz kanıt varken siz verilen resmi evrağın bile yalan olduğunu kanıtlama çabasındasınız amacınız ne
iddanızın doğru olduğunu ispat etmekmi bunun için Beşiktaş kurumunu yıpratma çabasına değermi.
ha bunu Beşiktaş için yapıyoruz dersiniz belki ama bunu kafanızdaki kurgudan daha fazlasıyla yapmanız gerekir ihtimallerle değil
somut gerçeklerle konuşacaksınız. kafanızdan geçen ihtimallerle Beşiktaşı karalayamazsınız. kişilerle kurumu birbirinden ayırmak lazım.
bu yapılmadı falan demeyin Beşiktaşın verdiği resmi evrak üzerinden spekülasyon yapmak Beşiktaşı karalamaktır.

Çevrimiçi Necmi

fedanın kötü bi proje oldugunu hala anlayamaması da enteresan  :alala:
feda kötü proje falan değildi bunu feda kelimesiyle bayraklaştırmak kötüydü
bunu birbirinden ayırmak gerekiyor yoksa feda projesi sayesinde o kötü durumdan çıktık
belkide bu bayrağı açmasa camianın desteğini alamayacaktı yaşanmış üzerine yorum yapmak kolaydır.
renklilerde feda yapıyor bizden farklı değiller ama onlar feda kelimesini kullanmıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

merak ettim gutinin kafasının burda olduğunu nerden biliyorsun
ben hiçde öyle şeyler duymuyorum mesela takip eden gazeteciler hiçde olumlu konuşmuyor.
çok umursamaz antrenman bittiği anda tesisleri terkediyormuş hiç bir şeyle ilgilenmiyormuş
gibi sözler sarfediliyor doğrudur demiyorum tabiki ama bunlar konuşulurken kafasının burda olduğunu neye göre söylüyorsun
merak ettim. Ben şenol güneşin gönderilip takımın gutiye teslim edileceği ihtimalini hiç düşünmedim
uzun zamandır guti hakkında pek olumlu konuşulmuyor.  Yönetim böyle bir hata yapmaz
konuşulanların %10 u bile doğru olsa yapmazlar. Şenol hocanın altında çalışmak zordur
kaldıki alttaki hocalar içinde birinci sırada olanda guti değil neden böyle düşünüyorsunuz adı guti diyemi :alala:
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2019, 17:43:55 Necmi ]

Çevrimdışı Orhan_

Bir süredir taraftar çeşitli sebeplerden haklı-haksız bölünüyor. Buna vesile olanların iki yakası bir araya gelmesin.

Çevrimiçi Necmi

Bir süredir taraftar çeşitli sebeplerden haklı-haksız bölünüyor. Buna vesile olanların iki yakası bir araya gelmesin.
sebeplerin çoğunda Beşiktaş yok ama bölünüyorda bu Beşiktaş menfaatleri için olmuyor
herkes ben doğruyu söylüyorum derdinde. sosyal medyada takip ediyorum fenomen hesaplarda bile ani u dönüşleri oluyor
kişisel değil topluca. insan düşünceleri değişir ama bu bu kadar ani olmaz özellikle birden fazla kişi
ani dönüşler yapmaz bunun bir birikimi olmalı dün ölümüne başkanı savunan bugün Başkanı kötülemeye başlamış
bunu kişilerde değil gruplar yapıyor ortak haraket eden kişiler bizim gibi saf arkadaşlarda taraftar bölündü diyor
ben öyle görmüyorum birileri birilerinin kuklası olmuş ipi nereye çekiyorsa oraya gidiyor. fikir değiştirdikleri için
söylemiyorum bunu fikirler değişir ama bu fikir değiştirmenin ötesinde birşey. bunu taraftara mal edip bölündü demek yanlış
bireysel olup tek başlarına haraket eden insanlar esnemeden dimdik duruyor. burda bölünmek istenmiyorsa yazılanları doğru okumak lazım.
bazen yazılanın bile önemi olmuyor niyet okumak zorunda kalıyorsun.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

merak ettim gutinin kafasının burda olduğunu nerden biliyorsun
ben hiçde öyle şeyler duymuyorum mesela takip eden gazeteciler hiçde olumlu konuşmuyor.
çok umursamaz antrenman bittiği anda tesisleri terkediyormuş hiç bir şeyle ilgilenmiyormuş
gibi sözler sarfediliyor doğrudur demiyorum tabiki ama bunlar konuşulurken kafasının burda olduğunu neye göre söylüyorsun
merak ettim. Ben şenol güneşin gönderilip takımın gutiye teslim edileceği ihtimalini hiç düşünmedim
uzun zamandır guti hakkında pek olumlu konuşulmuyor.  Yönetim böyle bir hata yapmaz
konuşulanların %10 u bile doğru olsa yapmazlar. Şenol hocanın altında çalışmak zordur
kaldıki alttaki hocalar içinde birinci sırada olanda guti değil neden böyle düşünüyorsunuz adı guti diyemi :alala:
Abi sende isi e gelince renkli medya diyorsun isine gelmeyince medya guti hakkinsa ama böyle diyor diyorsun. Sursa kalmis 10 mac, bu 10 mac icin benim bu saaten sonra senol günes tahamülüm yok, sezon sonuna kadar bari baskasi calistirsin, illa guti olsun demiyorum ama senol günes olmasin yeter. Guti yardimci antrenör oldugu icin söyledim, hem bundan cok dahada kötü olamayiz, biraksinlar bari guti 10 haftalik bir performans sergilesin, iyimi kötümü sezon sonu degerlendirilir.  Bizim renkli basına inaniyorsak ozaman real madrid özel basınana hayli hayli inanmamiz lazim, ordada guti real madrid T.D. adaylarindan biriydi, hic guti hakkinda kötü haber yazilmadi. 10 mac kaldi, denemekte fayda var, yanliz senol günes ile sonumuz hic hayirli gözükmüyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı atalay

"Take the ball, pass the ball" güzel belgesel olmuş. İzlemelisiniz.

Çevrimiçi Necmi

Abi sende isi e gelince renkli medya diyorsun isine gelmeyince medya guti hakkinsa ama böyle diyor diyorsun. Sursa kalmis 10 mac, bu 10 mac icin benim bu saaten sonra senol günes tahamülüm yok, sezon sonuna kadar bari baskasi calistirsin, illa guti olsun demiyorum ama senol günes olmasin yeter. Guti yardimci antrenör oldugu icin söyledim, hem bundan cok dahada kötü olamayiz, biraksinlar bari guti 10 haftalik bir performans sergilesin, iyimi kötümü sezon sonu degerlendirilir.  Bizim renkli basına inaniyorsak ozaman real madrid özel basınana hayli hayli inanmamiz lazim, ordada guti real madrid T.D. adaylarindan biriydi, hic guti hakkinda kötü haber yazilmadi. 10 mac kaldi, denemekte fayda var, yanliz senol günes ile sonumuz hic hayirli gözükmüyor.
ben birşey demiyorum kardeşim renkli basına görede konuşmuyorum sadece sen nerden duydun dedim.
ben guti falan düşünmem Beşiktaşı kaldıracak biri değil düşüncem bu reale düşünülüyormuş böyle ufak ihtimali bile olsa
Beşiktaşda sence ne işi olur. Dedikodularla yürümeyelim bence.
Beşiktaşın yapacağı en önemli iş hocasını bulmak olur bu seneyi kaybettik zaten hiç olmazsa hazırlık olsun gelecek seneyide kaybetmeyelim
bu iş guti ile falan olmaz Beşiktaş hocasını bulmak zorunda başada geçmesi önemli değil dışarda dursun gözlem yapsın
hazırlansın bu saatten sonra şenol hoca yönetmiş guti yönetmiş hiç bir önemi yok. sadece sırf dedikodularla Beşiktaşa
yetersiz insanları yakıştırmamak lazım. fark yaratacak adam şenol hocanın altındada fark yaratırdı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 'TaNeR'

"Take the ball, pass the ball" güzel belgesel olmuş. İzlemelisiniz.

Tanıtımı ekleyim dedim :)

edit: acaba bize uyar mı diye editledim ki konu Beşktaş forumuna uysun  :D
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2019, 21:49:00 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ben birşey demiyorum kardeşim renkli basına görede konuşmuyorum sadece sen nerden duydun dedim.
ben guti falan düşünmem Beşiktaşı kaldıracak biri değil düşüncem bu reale düşünülüyormuş böyle ufak ihtimali bile olsa
Beşiktaşda sence ne işi olur. Dedikodularla yürümeyelim bence.
Beşiktaşın yapacağı en önemli iş hocasını bulmak olur bu seneyi kaybettik zaten hiç olmazsa hazırlık olsun gelecek seneyide kaybetmeyelim
bu iş guti ile falan olmaz Beşiktaş hocasını bulmak zorunda başada geçmesi önemli değil dışarda dursun gözlem yapsın
hazırlansın bu saatten sonra şenol hoca yönetmiş guti yönetmiş hiç bir önemi yok. sadece sırf dedikodularla Beşiktaşa
yetersiz insanları yakıştırmamak lazım. fark yaratacak adam şenol hocanın altındada fark yaratırdı.
Abi sence önümüzdeki sezon için yeni hocayla en azından söz kesilmiş midir dışarıdan takımı gözlemleyip hazırlık yapması noktasında? Neticede bu futbolcu transferi değil son günlere kadar bekleyip fiyat düşsün öyle alalım diyecek. Ne dersin?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ozankarakoc

Rakibimiz Konyaspor;

- Ligin en az gol yiyen 2. takımı (25 gol).
- Ligin en çok berabere kalan 2. takımı (11 kez).

- Topla oynama oranı ortalaması %48.4.
- İsabetli pas yüzdesi ortalaması %76.6.
- Maç başına ortalama şut sayısı 10.2.

- Oynadığı 12 deplasman maçından 3'ünü kazandı, 7'sinde berabere kaldı, 2'sini kaybetti.

- Son 9 maçında sadece 1 kez mağlup oldu (Kayserispor 0-1)
- Bu 9 maçta 10 gol attı, 7 gol yedi.

- Son 5 maçında galibiyet alamadı, 3 gol attı, 4 gol yedi.
- Son 5 maçında galibiyet alamayan 3 takımdan biri.
- Son 5 maçında iki takım da 1'den fazla gol atamadı.

- En golcü oyuncusu 6 golle Jahovic. Ardından 5 golle Yatabare ve 4 golle Fofana - Ömer Ali Şahiner geliyor.

- Tek eksiği, bu sezon 14 maça ilk onbirde başlayan savunma oyuncusu Ferhat Öztorun.
- Şu an ligin, sarı kart ceza sınırında en çok oyuncusu bulunan takımı (8 oyuncu)
- Sakatlıkları süren Yatabare (5 gol 2 asist) ve Hurtado'nun (1 gol 1 asist) oynayıp oynamayacağı belirsiz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı AigleBordeaux

sonra niye batıyoruz!

Birde beğenilecek bir tarafı yok bu adamı alın diyene bir daha külübe sokmam.
2ligde yedek olur.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Abi sence önümüzdeki sezon için yeni hocayla en azından söz kesilmiş midir dışarıdan takımı gözlemleyip hazırlık yapması noktasında? Neticede bu futbolcu transferi değil son günlere kadar bekleyip fiyat düşsün öyle alalım diyecek. Ne dersin?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sanmıyorum seçimli kongre var kongre sonuçlanana kadar hoca ile anlaşma yapılması etik olmaz.
diyelim yönetim değişti yeni gelen yönetim anlaşma yapılan hocayla çalışmak istemiyor bambaşka bir yol haritası var
ne olacak o zaman tazminatmı ödeyeceğiz. o zamanda neden anlaşma yapıldı diye saldırırız.
iyi bir hocayla görüşsen sen bekle kimseyle anlaşma kongremiz var bunun sonucuna göre seninle çalışırız diyemezsin
mesela bir jesusa bunu diyemezsin. yılmaz vurala dersin :D eğer bunu diyebileceğin bir hocayla anlaşıyorsan anlaşmasanda
olur sonsuza kadar bekler zaten şu anda takım için doğru olan yeni bir hocayla anlaşılması yönetim için doğru olanda anlaşılmaması
yönetim kazanacağına yüzde yüz emin ise anlaşır. Burda sorun aslında anlaşmanın yapıldığının açıklanmasıydı
burda Hoca kulübü çok zor duruma soktu. Haziranda yaptığın anlaşmayı bugünden açıklamanın hiç bir anlamı yok kötü niyet dışında
bunun tek açıklaması Beşiktaşı kaosa sokmaktır. bu iş ft nin 1905 liralık anlaşmasına benziyor. aslında imzayı attığından itibaren milli takımın hocası oldu
ama Beşiktaşdaki haklarının bertaraf olmaması için haziranda yapılmış gibi gösterildi. mevcut sözleşmesine Beşiktaşın itiraz hakkı kaldırıldı
onun yerine marttaki maçlar için talep çıkarıldı. Hoca Beşiktaşı katakulleye getirdi. TFF istediğini aldı hoca istediğini aldı Beşiktaş kaosa atıldı.
tıpkı ft nin milli takımdaki tazminat hakkının kaybolmaması için gs ye attığı imza gibi. Şenol güneşin Beşiktaşdaki tazminat hakkının kaybolmaması için
tff ye atılmış imza bu.
sonrada iki saat basının karşısına çıkıp günah çıkarıyor. Beşiktaş taraftarının desteğini almaya uğraşıyor milleti suçluyor.
bugün tff ye imza atmış olsaydı Beşiktaşdan tazminat hakkı kalmıyordu. Beşiktaşın itiraz hakkı oluyordu.
Beşiktaşda hocalığı bittimi bitti milli takımın şu andan itibaren bütün maçlarına çıkacakmı çıkacak ama kağıt üstünde Beşiktaşın hocası sözleşmesi bitene kadar.
hukuksal olarak Beşiktaşın bütün yollarını kapattılar.
sonra çıkıyor Beşiktaş için bütün herşeyi vereceğim sonuna kadar diyor hadi ordan. bu belkide bizim gelecek senemize mal olacak
bende yönetimin yerine olsam sözleşmesini fesih etmem zaten kaybetmişim bu yılı anlaşırım mümkünse yeni bir hocayla kenarda tutarım.
hatta Şenol güneşin üstüne getiririm. Geçiş dönemi derim.
yönetimde istemeyenler varmış bu yaptıklarıyla istemeyenlerin neden istemediği konusunda ne kadar haklı olduklarını gösteriyor işde.

Çevrimdışı Egos

sanmıyorum seçimli kongre var kongre sonuçlanana kadar hoca ile anlaşma yapılması etik olmaz.
diyelim yönetim değişti yeni gelen yönetim anlaşma yapılan hocayla çalışmak istemiyor bambaşka bir yol haritası var
ne olacak o zaman tazminatmı ödeyeceğiz. o zamanda neden anlaşma yapıldı diye saldırırız.
iyi bir hocayla görüşsen sen bekle kimseyle anlaşma kongremiz var bunun sonucuna göre seninle çalışırız diyemezsin
mesela bir jesusa bunu diyemezsin. yılmaz vurala dersin :D eğer bunu diyebileceğin bir hocayla anlaşıyorsan anlaşmasanda
olur sonsuza kadar bekler zaten şu anda takım için doğru olan yeni bir hocayla anlaşılması yönetim için doğru olanda anlaşılmaması
yönetim kazanacağına yüzde yüz emin ise anlaşır. Burda sorun aslında anlaşmanın yapıldığının açıklanmasıydı
burda Hoca kulübü çok zor duruma soktu. Haziranda yaptığın anlaşmayı bugünden açıklamanın hiç bir anlamı yok kötü niyet dışında
bunun tek açıklaması Beşiktaşı kaosa sokmaktır. bu iş ft nin 1905 liralık anlaşmasına benziyor. aslında imzayı attığından itibaren milli takımın hocası oldu
ama Beşiktaşdaki haklarının bertaraf olmaması için haziranda yapılmış gibi gösterildi. mevcut sözleşmesine Beşiktaşın itiraz hakkı kaldırıldı
onun yerine marttaki maçlar için talep çıkarıldı. Hoca Beşiktaşı katakulleye getirdi. TFF istediğini aldı hoca istediğini aldı Beşiktaş kaosa atıldı.
tıpkı ft nin milli takımdaki tazminat hakkının kaybolmaması için gs ye attığı imza gibi. Şenol güneşin Beşiktaşdaki tazminat hakkının kaybolmaması için
tff ye atılmış imza bu.
sonrada iki saat basının karşısına çıkıp günah çıkarıyor. Beşiktaş taraftarının desteğini almaya uğraşıyor milleti suçluyor.
bugün tff ye imza atmış olsaydı Beşiktaşdan tazminat hakkı kalmıyordu. Beşiktaşın itiraz hakkı oluyordu.
Beşiktaşda hocalığı bittimi bitti milli takımın şu andan itibaren bütün maçlarına çıkacakmı çıkacak ama kağıt üstünde Beşiktaşın hocası sözleşmesi bitene kadar.
hukuksal olarak Beşiktaşın bütün yollarını kapattılar.
sonra çıkıyor Beşiktaş için bütün herşeyi vereceğim sonuna kadar diyor hadi ordan. bu belkide bizim gelecek senemize mal olacak
bende yönetimin yerine olsam sözleşmesini fesih etmem zaten kaybetmişim bu yılı anlaşırım mümkünse yeni bir hocayla kenarda tutarım.
hatta Şenol güneşin üstüne getiririm. Geçiş dönemi derim.
yönetimde istemeyenler varmış bu yaptıklarıyla istemeyenlerin neden istemediği konusunda ne kadar haklı olduklarını gösteriyor işde.

hangi şenol güneş'ten bahsediyorsun burada ağabey? federasyon başkanı olandan mı, cumhurbaşkanı olandan mı? bir de bahsettiğin şenol güneş gözlerinden nasıl ateş çıkartıyor onu çözemedim.

Çevrimdışı 38life

Gökhan Keskin: "Beşiktaş'ta çalışırken Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Dudu ve Ahmet Kutucu'nun alınması için rapor verdik. Kendi işi tekstil olan bir yönetici geldi, her işe karıştı." (TRT Spor)

Çok yırtındık burada Cengizle Çağlar için, parası neyse verin alın diye. Yönetimde futboldan anlamayan garip gurup tipler söz sahibi olduğu sürece bir halt olmaz bu kulüpten.