Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

⚫️⚪️ŞENOL GÜNEŞ 🔥🔥🔥

1- Yönetim isteseydi ben anlaşırdım.

Meal : bana üç yıllık sözleşme teklif edeceklerini duyurdular. Ama teklifin T'si gelmedi.

2- Ayrık otları temizlemezseniz bahçeyi kaybedersiniz.

Meal : Bazı isimler gitmedikçe düzelmez kolay kolay bu işler.

3- Bazı gazeteciler burada yok. Keşke onlarla da konuşabilseydim.

Meal : Arkamdan yöneticilerle iş çeviren muhabirler var. Ama hiçbiri karşımda değil.

4- Ben haziran için anlaştım. Yarı yolda bırakmadım. Mart için görevi tff direktifle yaptı.

Meal : Bununda algısını yaptılar.

5- Başkan tek başına vizyonu olan bir adam. Başarıları ortada.

Meal : Böyle giderse yanındakiler onu da bitirecek.

Benim anladıklarım bunlar. El birliği ile hocayı yiyen bir yönetici grubu vardı. Anlaşılan böyle giderse başkanıda yiyecekler.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada sağlam oturtmuş ama lafi :D :D

🎙️Şenol Güneş:

"Bazıları benim konuşma özürlü olduğumu söylüyor. Ama bazıları da anlama özürlü galiba."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

"günlerce kim söyledi :alala:
neyin savunmasını yapıyorsun hoca istemediğini açıklıyor sen yok istiyor diyorsun
madem GG elinde diye hassas davranıyor diğer oyuncular konusunda neden hassas davranmadı.
savunabilirsin bu hakkın ama bunu düzgün yap bari yada savun birileri sana katılmak zorunda değil
fikrini söyle geç sürekli haklı çıkmaya çabalıyorsun

gene algı gene algı
kendi yaptıgın eylemi bana yapıştırıyorsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hala gidip aynı golleri sayıyorsun bana. Başakşehir'den hatalı gol yedi de 3 gol mü sayıldı? En kötü kaleci performansıymış, lafa bak. Hepi topu 1 gol yedi adam o maçta. Kalan 80 dakika 1 golün altından kalkıp maçı çevirememişsin, suçlu kaleci oldu. (Daha kötüsünü dün tarihin en iyi kalecisi Buffon yedi işte.)

Fenerbahçe maçı. Topu vermişsin rakibe, kendi sahanda 3 farklı öndeyken ikinci yarı oyuncularının ayağına top değmemiş. Herifler 16 şut çekmiş, kafa vurmuş, uzaktan vurmuş, yandan vurmuş o maçta. Suçlu yine kaleci.

Takımın geri dörtlüsü değişmedi, tek giden Tosic. Geçen sene ligin ikinci yarısına başlayan idela savunma dörtlüsü (Gönül-Pepe-Vida-Adriano) ile bu sene lige başlayan savunma aynı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dikkatli okumamışsın

tek tek golleri yazsam sayfa yetmez diyorum 1500 satır yazmayı sevmiyorum adamın yediği normal gol 32de 10dur 22si kötü kalecilerin yiyeceği türdendir. kalkmış bana 40 yaşındaki kadayıfı örnek veriyorsun

herifler 16 şut çekmişmiş lafa bak 16 şutun 3ü kaleyi tutmuş 3ünü de içeri almış paşam sen ona bak esas adamlar vurdu die değil kaleyi tutan 3 topu da içeri aldıgı için suçludur.

sonra şu rakamarla oynayıp manipüle etme huyundan bir türlü vaz geçmedin geçen sene de böyle yapıyordun her defasında mat oluyordun ama yenilen pehlivan misalisin.

geçen sene lige başlayan ideal savunma dörtlüsü die bişey icad etmişsin şimdi de neye köre kime göre ideal??? tosiç 5 maç sakattı o mu ideal  :bandit:  sonra bu sene lige başladıgımızda necip oynuyordu stoperde sonra pepe vardı ama yoktu idareten oynuyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

He evet şimdi kadro yetersiz, ondan oldu. Altımızda Hacı Murat var, oysa ilk şampiyon olduğumuz sene Porsche vardı. Ondan dolayı az gol yiyordu.

Fabri küme düşmesi kesinleşen Fulham'da 3. kaleci, ama Karius geçen sene CL finalinde Liverpool'u yaktı. O yüzden Fabri daha iyi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bırak şu kelime oyunlarını onur fabriyle karyusu beşiktaşta yaptıklarıyla mukayese et fabriye karşı karyusu savunan kainattaki tek beşiktaşlısındır

Çevrimiçi mayguntr

bırak şu kelime oyunlarını onur fabriyle karyusu beşiktaşta yaptıklarıyla mukayese et fabriye karşı karyusu savunan kainattaki tek beşiktaşlısındır
siz de su acidan bakin, hic bir basarisi olmayan fabri geldi neler yapti bizde, ama cl finali oynamis karius bir sey yapamiyor. bir sorun oldugu asikar degil mi ?

Çevrimdışı tangaz

etmez ederse bırakıp kaçtı olur. hemde istifa demek nerden baksan 500-600 bin euroyu
bırakmak demek hemde hiç iyi anılmaz. zaten neden etsin milli takımın iki maçı var bunlardada çıkmayı garantilemiş
ruhen  bırakmış zaten bu saatten sonra filiyata dökmek kendi zararı.
Beklentisi görevine son verilmesi olur. hem gitmedim gönderildim olacak hemde maddi kaybı olmayacak.
milli takıma martta gittiği için mahçupmuş hadi canım olmaz deseydin 4 yıllık anlaşma yaptıkları hocayımı zorlayacak cezalandıracaklardı
masal anlatmanın bir manası yok 2 saat konuştu tek yapmak istediği ;Beşiktaş taraftarının gazını almaktı.
hocayı savunmayı kendilerine görev bilen herşeyi yönetime atma dürtüsünde olan insanlar hocanın son yaptıklarıyla söyleyecek birşey
bulamıyordu. işde onlara yol açtı. şimdi konuşmalarından destan çıkarırlar.
pepe yi örnek veriyor iyi oynamış verdiğin örnek şl maçı bizde neden oynamıyordu 100 bin euro alacağı yüzündenmi bu laf
pepeyede saygısızlıktır. Hiç bir yabancı oyuncu parasını alamama korkusu içinde olmaz onların parası fifa güvencesinde.

100 bin konusunun detayı belirsizdir

ne malum bonservisiekarşılık 2 milyon alacağını bırakmadığı???

2,1 mio alacağı vardır 2si düşmüştür bonservise karşılık geriye 100 bin kalmıştır.

Çevrimdışı tangaz

Neyse en azından yönetim içinde aklı selim insanlar varmış.

hocayı begenmeyebilirsin saygı duyarım bu görüşüne hatta katılırım da

AMA

şafaka aklı selim dersen bu görüşüne saygı da duyamam

Çevrimdışı tangaz

siz de su acidan bakin, hic bir basarisi olmayan fabri geldi neler yapti bizde, ama cl finali oynamis karius bir sey yapamiyor. bir sorun oldugu asikar degil mi ?

bizde ismaille şampiyon olduk bu ismaili iyi sol bek mi yapar?

karyus şl finali oynamış hermaçı izlemedik belki de karyusa rağmen şl finali oynamışlardır finali batırdıgı ile hatırlanacak tarihte final oynadı die değl

sorun yok demiyoruz ki zaten bir sürü sorun var sorunlardan biride karyus

Çevrimdışı tangaz

FLAŞ | Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'e 750 bin Euro karşılığında sözleşme fesih teklifinde bulundu.

Güneş ise kulüpten 2.5 milyon € alacaklarının olduğunu belirtip fesih için tam maaşını istediği için taraflar arasında anlaşma sağlanamadı.

[@gokmenozcan]

ben de böle bişey oldugunu tahmin ediyorum başkan birkaç ay evvel hocanın 1 yıldır para almadıgı söylemişti üstüne son 6 ayıda eklersek 3,5 milyon filan gibi bir alacağı oldugunu tahmin ediyorum hocanın başkan da bundan sebep göndermiyor daha doğrusu ne koparsam kardır deyip  pazarlıgı uzatıyordur.

Çevrimdışı tangaz

juve olacaz ambargo koyacaz derken biraz iklim bozuklugu biraz kötü yönetim kurulması ama totalde başkanın bizi boşlaması sonucunda bu noktaya gelinmiştir.

Çevrimiçi murat

hocayı begenmeyebilirsin saygı duyarım bu görüşüne hatta katılırım da

AMA

şafaka aklı selim dersen bu görüşüne saygı da duyamam
Daha doğru ifade nasıl edilir bilemedim ama hocanın faydası olamayacağını düşünmüşse bu konuda haklı olduğunu kendisine konu özelinde aklıselim dediğimi belirtmek isterim.genel bir değerlendirme değil zaten genel değerlendirecek kadar bilgili değilim.

Çevrimiçi murat

juve olacaz ambargo koyacaz derken biraz iklim bozuklugu biraz kötü yönetim kurulması ama totalde başkanın bizi boşlaması sonucunda bu noktaya gelinmiştir.
Bence başkan yeni bir feda organizasyonu yapıyor.verilen yüksek maaşları aşağı çekerek geçen sezon içimize kaçanı çıkarmaya çalışıyor.sponsorluklar euro dolar olabilir ama firmalar yerli veya türkiyede iş yapıyor.5 milyon dolar veren sponsor 3 milyon verirse öp başına koy.vodafon 30 tl lik paketi zamlar dolayısıyla dolar yükseldi diye 50 yapamıyor ne yapacak doğal olarak çalışanından sponsorluktan vs kısacak.gelirler euro dolar diyerek işin içinden çıkamayız.spor ekonomisi bir daralmaya gidecek bu kesin.ilk bizi vuruyor yine her zaman ki gibi ama belki bu ilk olması kârımıza olacak.şenol güneşin teknik direktörlük becerisine inanmıyorum ama şu ne kadar ekmek o kadar köfte muhabbetine katılıyorum.daha kalitesiz olsun ama maaşı ödensin.çalışma ortamın sağlıklı olsun.bu konularda haklı.mazeret olarak öne sürmesi doğal ama yinede td olarak yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Daha doğru ifade nasıl edilir bilemedim ama hocanın faydası olamayacağını düşünmüşse bu konuda haklı olduğunu kendisine konu özelinde aklıselim dediğimi belirtmek isterim.genel bir değerlendirme değil zaten genel değerlendirecek kadar bilgili değilim.

şafakı genel değerlendirmek için bilgi sahibi olmak gerekmez maç sonu bir gazetecinin hocayı gömen iletisini layklamak filan yanlış oğlu yanlış işlerdir üstelik bu kaçıncı yanlışıdır. bu işlerin yeri twitter filan değildir. Beşiktaşın bir yönetim kurulu vardır ve derdini sıkıntını buradaki toplantıda dile getirirsin. ben X bir kurumda başkan olayım bu eylemi yapan kişiyi kovarım. twitterde millete dm.den küfreden veya kavgaya çağıran yöneticiler var deniyor gerçekse başkan onlarında ertesi sabah istifasını almalıydı. liderlik bunu gerektirir.

Çevrimdışı tangaz

Bence başkan yeni bir feda organizasyonu yapıyor.verilen yüksek maaşları aşağı çekerek geçen sezon içimize kaçanı çıkarmaya çalışıyor.sponsorluklar euro dolar olabilir ama firmalar yerli veya türkiyede iş yapıyor.5 milyon dolar veren sponsor 3 milyon verirse öp başına koy.vodafon 30 tl lik paketi zamlar dolayısıyla dolar yükseldi diye 50 yapamıyor ne yapacak doğal olarak çalışanından sponsorluktan vs kısacak.gelirler euro dolar diyerek işin içinden çıkamayız.spor ekonomisi bir daralmaya gidecek bu kesin.ilk bizi vuruyor yine her zaman ki gibi ama belki bu ilk olması kârımıza olacak.şenol güneşin teknik direktörlük becerisine inanmıyorum ama şu ne kadar ekmek o kadar köfte muhabbetine katılıyorum.daha kalitesiz olsun ama maaşı ödensin.çalışma ortamın sağlıklı olsun.bu konularda haklı.mazeret olarak öne sürmesi doğal ama yinede td olarak yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

fedanın kötü bi proje oldugunu hala anlayamaması da enteresan  :alala:

Çevrimiçi mayguntr

bizde ismaille şampiyon olduk bu ismaili iyi sol bek mi yapar?

karyus şl finali oynamış hermaçı izlemedik belki de karyusa rağmen şl finali oynamışlardır finali batırdıgı ile hatırlanacak tarihte final oynadı die değl

sorun yok demiyoruz ki zaten bir sürü sorun var sorunlardan biride karyus

akil var mantik var, o zamana kadar batirmis olsa niye oynatsinlar finalde. hic bir zaman top-class kaleci degildi, ama bizdeki performansi kadar da kotu bir kaleci degildi. 33 mac 31 gol yemis gecen sezon, 16 mac gol yememis. Bu sezon daha 25 macta 35 gol yemis, 5 mac anca gol yemeden tamamlamis. 

Sorun karius, oguzhan, adem, vida, lens, mirin degil, bunlardan verim alamayan hoca, sistemi ve maddi skintilardir. bunu gormemek icin kor olmak gerek. yoksa iki yil onceki oguzhan su anki halinden daha fizikli degildi, veya karius daha kotu kaleci degildi.   

Çevrimdışı mylife1903

dikkatli okumamışsın

tek tek golleri yazsam sayfa yetmez diyorum 1500 satır yazmayı sevmiyorum adamın yediği normal gol 32de 10dur 22si kötü kalecilerin yiyeceği türdendir. kalkmış bana 40 yaşındaki kadayıfı örnek veriyorsun

herifler 16 şut çekmişmiş lafa bak 16 şutun 3ü kaleyi tutmuş 3ünü de içeri almış paşam sen ona bak esas adamlar vurdu die değil kaleyi tutan 3 topu da içeri aldıgı için suçludur.

sonra şu rakamarla oynayıp manipüle etme huyundan bir türlü vaz geçmedin geçen sene de böyle yapıyordun her defasında mat oluyordun ama yenilen pehlivan misalisin.

geçen sene lige başlayan ideal savunma dörtlüsü die bişey icad etmişsin şimdi de neye köre kime göre ideal??? tosiç 5 maç sakattı o mu ideal  :bandit:  sonra bu sene lige başladıgımızda necip oynuyordu stoperde sonra pepe vardı ama yoktu idareten oynuyordu
Abi hoca yuzunden hoca mopink yapiyor ikarusa
Bah mesela baska hoca olsa bu golu yemez bu kaleci, cl finali oynamis kaleci

Tolga varken de ayniydi hikaye
3 top geliyordu biri aut birini kaleci kurtariyordu oburu direkten donerse sampiyon oluyordun buna 3 tane gelirse 3 yiyir cok istahli cikti. Evlendirsinler bunu biraz duzelir bide sacini kessinler
Bu cocuk donup bizim kaleye gol atacak diye korkuyorum

Çevrimdışı mylife1903

Fabri ile kiyaslamamak lazim aslinda
Alaman cocukla aralarinda seviye farki var. alaman daha iyi kaleci ama fabri aralarindaki bosluga calisma kendini verme aidiyet gibi seyler koyuyordu, kafasi da futboldaydi.
Bu alaman antremanlardan sonra aliyordur agilli telefonu gidiyordur bi avmye ona buna ozelden yuruyordur

Çevrimdışı mylife1903

akil var mantik var, o zamana kadar batirmis olsa niye oynatsinlar finalde. hic bir zaman top-class kaleci degildi, ama bizdeki performansi kadar da kotu bir kaleci degildi. 33 mac 31 gol yemis gecen sezon, 16 mac gol yememis. Bu sezon daha 25 macta 35 gol yemis, 5 mac anca gol yemeden tamamlamis. 

Sorun karius, oguzhan, adem, vida, lens, mirin degil, bunlardan verim alamayan hoca, sistemi ve maddi skintilardir. bunu gormemek icin kor olmak gerek. yoksa iki yil onceki oguzhan su anki halinden daha fizikli degildi, veya karius daha kotu kaleci degildi.
Tolgadan fabriden verim alan adam da senol gunesti. Hoca degismedi hala neyse o
Ismaelden de verim aldi iyi kotu simdi adriyanodan mi alamiyor
Degisenin hoca olmadigini anlayacagiz ama uzerinden 4-5 sene gececek

Oyle bir hava yaratildiki sanki senol gunes 2 senedir burada.
Taraftar tolga oynamasin oynamasin diye ortaligi yakiyordu ilk sene telasla yonetim gidip boykoyu aldi hoca bi bakti guvenmedi bir oynatti daha da oynatmadi. Adama neler denildi buralarda var. toprakcilik yapiyor, kaleciden anlamiyor falan dendi. Yonetime tek kelime yok, gidip alip getiren senol gunes degil sonucta. Senol gunese sorsan larini alip gelir mi?
Yahu bazi okuzler aras ermeni oldugu icin oynatmiyor dedi, irkcilik yapiyor dedi hayvan

Fabri seviyesi bir kaleciyi 6 milyona eplye sokmak yapilan en buyuk tiransferdir adami antremana cikarmiyorlar

Fabriden boyle verim alan zaten fatih terimdi, senol gunes cl finali gormus kaleciyi oynatamiyor.
Adam livirpulda vakabayasiydi sanki. Orda yaptiklarinin da vidyolari var ustune tiravma gecirdi bu cocuk olum tehditleri aldi. Bizim icin uygundur sonucta bu halde olmasa bizim butcemizin yetecegi bir mal degil bizim icin lukus olan bir mali azicik defolu azicik serisonu ucuza kapattik ha dogru hamle mi, tartisilmali ama cl finali gordu falan super kaleci gibi guzellemeler reklam amaclidir.
Ayni kadroyu asrin kadrosu sanan zihniyet gibidir.

Simdi bu isi yapanlar seneye avci gelsin kadro yetersiz diyecekler ayni yonetici gidip beyenecek o tiviti

Çevrimdışı mylife1903

Okan buruk cikip sacma sapan konusuyor ama tepki veriyir.
Bizim yonetimden neden hoc aciklama gelmez, secim oncesi ortami germeyin diye telefon mu geldi
Ali palabiyik atamadi nedir arkadas?
Gecen hafta gs macini ayarlamis hakemi gorduk. Ruzgardan dusen gsliye gaul uyduran maca 5 dakka ekleyen suat iki penaltimizi vermeyip abuk sabuk rakibe faul uydura uydura 4 dakika uzatma verdi 10 dKika duran maca.

Kimse bisi demedi. Sen bu kafa oldukca konteyi getir barcayi komple getir gene en cok 2. Olursun o da izin verirlerse bu nasi bi yonetimdir nerde basin sozcusu. Hakeme de fZla laf soyleyemiyoruz renkli baskandan alinti yapiyor

Dedik sunlara boncuk verme dedik bunlar iyiliktsn anlamaz dedik bunlsri seveceksin, kendilerini seveni sever bunlar dedik.

Fbye bah tak aciklama yapiyor gecen sene gene yapmislardi galiba hakem icin aciklama
Bunlar fbli hakemleri boyle koruyor iste seneye de fb sampiyon yapilir bizde gundem 2023

Çevrimiçi murat

fedanın kötü bi proje oldugunu hala anlayamaması da enteresan  :alala:

Feda bence bize en uygun proje.beşiktaşın başarılı olduğu dönemlere bakın bir iki yıldız etrafında makul fiyatlarla örülmüş bir takım göreceksiniz.bence başkan yanlışından dönüyor.türkiye liginde şampiyon olmak için yıldızlar topluluğuna ihtiyaç yok.herşey yerli yerinde olsun yeter.

Çevrimiçi murat

Fabri ile kiyaslamamak lazim aslinda
Alaman cocukla aralarinda seviye farki var. alaman daha iyi kaleci ama fabri aralarindaki bosluga calisma kendini verme aidiyet gibi seyler koyuyordu, kafasi da futboldaydi.
Bu alaman antremanlardan sonra aliyordur agilli telefonu gidiyordur bi avmye ona buna ozelden yuruyordur
Ben kariustaki o seviye farkını göremiyorum boy farkını diyorsan o başka.

Çevrimdışı mylife1903

Ben kariustaki o seviye farkını göremiyorum boy farkını diyorsan o başka.
Bi yerden sonra bu cocugun akli basina gelecek abi yok zaten aklini basina almazsa bu dususu devam eder ikinci likte bile forma bulamaz. Ben toparlayacagini dusunuyorum yasi daha genc. Bi kamp yesin bi evlensin buna duzgun bir hAtun lazim cekip cevirecek kafasini utulemeyecek

Çevrimiçi murat

Bi yerden sonra bu cocugun akli basina gelecek abi yok zaten aklini basina almazsa bu dususu devam eder ikinci likte bile forma bulamaz. Ben toparlayacagini dusunuyorum yasi daha genc. Bi kamp yesin bi evlensin buna duzgun bir hAtun lazim cekip cevirecek kafasini utulemeyecek
kafasını ütülemeyecek hatunu nereden bulacaksın :D