Kimin ne maas aldigini aciklamayan yonetim 100bin aciklamasi yapiyor sen de burdan algi yapiyorsun abi
Negredonun neden aciklanmadi sartlari
algı olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermektir.
Ben Beşiktaş kulübünün KAP a yaptığı resmi açıklamayı söylüyorum. Ben hala Beşiktaş kulübünün resmi açıklamalarını
herşeyden daha doğru kabul ediyorum sakıncası mı var.
Bu iş hocanın başkanın yada herhangi bir kişinin dost meclisindeki konuşması değil Beşiktaş kulübünün resmi açıklamasıdır.
Kimse Beşiktaşın resmi açıklamasını sorgulama haddinde değildir. Kulübün resmi açıklamasına inanmıyorum demek kişileri değil kulübü
yalancı yapmaktır.
o kap Açıklamasının başında Beşiktaş JK resmi açıklamasıdır yazıyor. bu kelimenin yazdığı yerde acaba tartışması olmaz.
bu konu tartışmaya kapalı bir konu bu forumdada hiç kimse Beşiktaş kulübünün yalan söylediğini söyleme hakkı olamaz.
artık haddinizi bilin başkanla sorununuz varsa onun özelinde görün ama işin içine Beşiktaşı karıştırmayın.
sürekli anlayışlı olmaya çalışıyoruz ama bu anlayış size Beşiktaşa dil atma hakkı vermez.
Tekrar ediyorum Beşiktaşın hiç bir resmi açıklaması tartışmaya açık değildir direk doğru olarak kabul edilir. bunu Başkanın yada
herhangi bir yöneticinin basın açıklamasıyla karıştırmayın. sınırları geçmeye falan zorlamayın burda geçemezsiniz.
şunun için bildirim yapmış bunun için yapmamış o kulübün taktiridir KAP resmi bir kurumdur ve bu sınırlar içinde
yaptığı açıklamalar kendi bilecekleri bir şey.
Benim o açıklamadan anladığım sözleşme fesih edilirken Pepe nin Beşiktaşdan 100 bin euro alacağı vardı. daha önce daha fazla alacağı olmuş bir ay önce ödenmiş bir sene
önce ödenmiş ödenmemiş anlaşmayla silmişler bilemem bildiğim birşey varsa kulüp resmi olarak bizden
100 bin euro alacağı olduğunu ve sözleşme fesihi ile bu paranın ödemesi yapılacağını açıklaması KAP açıklaması
resmi evraktır yalanla dolanla yapılmaz. belki daha fazla vardı bir gün önce ödeme yapıldı bunu bilemem
bildiğim tek şey kulüp bu rakamı açıkladı ve bu doğrudur. Beşiktaş kulübü yalan söylemez.
YD bunun utancını bize bir kere yaşattı. başka kimsenin bu yola sapacağını sanmıyorum. kaldıki o bile tartışmalı bir durumdu
bilinçli yapılmış bir şey değildi sanırım. Genede dikkatli olunması gerekirdi.
Bir şeyi iddia ederken haklıyım tezini savunurken sakın ola bunu Beşiktaş üzerinden yapmayın. O açıklamaları kişiler değil kurum yapıyor bunu unutmayın
sorguladığınızda başkan yada yönetim değil Beşiktaş oluyor. Belki bu hakkı kendinizde görebilirsiniz ama gidip istediğiniz
yerde yapabilirsiniz burda yapamazsınız.
bir hikaye anlatayım bir arkadaşla aziz i konuşuyorduk kendisi hiç sevmez ve gitmesini isterdi. bir konuda yalan söylediğini
söyledim stad isim hakkıyla alakalıydı hemen diklendi fenerbahçe başkanı yalan söylemez dedi. nefret ederken bile makamı koruyordu.
işde neden onlar güçlü oluyor biz olamıyoruzun cevabı burda gizli biz egomuzu kurtarmak için bile Beşiktaş resmi belgesini yalan söylemekle
kolayca suçlayabilirken onlar nefret ettikleri adama bile kulüpleri zarar görmesin diye toz kondurmuyor. Başkanlarıda
tff içinde güçlü olabiliyorsa bu nedenle oluyor biliyorlar ne olursa olsun taraftarları arkasında durur.
biz tam tersi tüketmek için kemirip duruyoruz doğru olan işlerdede yapıyoruz yalan dolan algılarlada yapıyoruz
birde bunun adını Beşiktaşı korumak olarak nitelendiriyoruz aslında alakası yok tek yaptığımız şey ben doğru söyledim diyebilmek.
bu Beşiktaşı korumak değil kendi egomuzu yüceltme çabası.
en basiti şike yaptıysam fener için yaptım diyen adamı mahkeme kapılarına kadar savundular biz serdal adalıya aklanda gel dedik
ve serdal adalı hakkında tek bir tape bile yoktu. onun ismi sadece iddia ile olaya dahil edilmiş tek bir kanıt yoktu.
biz bunu savunmadık aklanda gel dedik bunun adıda duruş oldu. Hakkımızla penaltılarla alabildiğimiz kupayı bile savunmadık
bunlar Beşiktaşı korumak falan değil sadece bencilce kendimizi düşünmemiz Beşiktaş taraftarı böyle dedirtmek için
Beşiktaş şike sürecinde yem edildi. yalnız bırakıldı.
sizler sizlerin ne dediği değil önemli olan Beşiktaşın ne dediği. Her zaman doğru olan Beşiktaşın açıklamasıdır. onun üzerine bir açıklama olamaz
resmi açıklamayıda resmi karar yalanlayabilir. KAP mali dosyalara bakar ödemelere bakar sonrada bu açıklamayı koyar pepe ye bu açıklamadan sonra 100 bin
euro üzeri bir ödeme yapıldıysa bunun hesabını sorar. Beşiktaş yalancı KAP yalancı maliye yalancı bir siz doğrucusunuz öylemi.
bunun iddasınıda neden negredo açıklaması yapılmadı diye yapıyorsun açıklamak zorundamı demek alacağı yok karşılıklı fsih ettiler
anlaşıp gönderdiler kim bilir alacaklarına karşılık belki bonservisini verdiler. neden açıklama yapmak zorunda olsunlar. ne yapacaklardı
açıklamaya Beşiktaşın negredoya borcu yokmu diye koyacaklardı. yada vardı ödemeye bağlandı. neden açıklasınlar bunu.
KAP ın istemediği bir şeyi sen neden istiyorsun.