Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

baskı yapıldı adama.

Ayrıca hocanın söylemeye çalıştığı başka bir şeyler daha var ama söylemiyor.

Bir oyuncu iyiyken birden bire kötü oluyorsa bunun sebebi fizik,taktik,teknik harici ekonomidir dedi.Pepe'yi örnek gösterdi nasıl oynadı dün dedi ? Yani oyuncular maaşlarını almadıkları için oynamadı/oynamıyor onu söyledi.

Ayrıca fener maçı için ilk yarı için her şey güzeldi 2.ci yarı bir işler döndüğünü söylemeye çalıştı.
bizde dinliyoruz öyle birşey söylemedi oynamama nedeni paramı olur 100 bin euro içinmi oynamadı
pepe. sürekli algı kasıyorsunuz. ne mağlum hocayla anlaşamamış olamazmı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ooooo Konya maçına Posbiyiki vermişler , suyundan da koy :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Milli takımla görüşmesi gerektiğini Başkan söylemiş hocaya buna ne diyeceksin
tff nin zaten kulübe bildirim yapma mecburiyeti var kulüpde izin vermek zorunda
hala neyi anlamak istemiyorsunuz tff nin bu yetkisi var istediği hocayı sözleşmesi devam ederkende milli takıma çağırır
gitmemek gibi bir seçeneğin yok bu konudada direk kulübe resmi yazı gönderilir
kulüpte bunu hocaya iletmekte mükellefdir. hocaya iletmezse kulüp ceza alır. iletir gitmezse hoca ceza alır.
bu konuşduğuda mart ayı maçları için söyledi geçici görevlendirme nedeniyle zaten bunu nihatta açıkladı Beşiktaşa resmi bildirimde bulunduk diye
başkan söylemişi duyuyor buraya getiriyorsunda tff nin böyle bir yetkisi varmış dediğini neden söylemiyorsun
ne dedi hoca sormuş milli takım için başka bir hocayı yardımcı seçsem gelmek zorundamı diye ne demişler gelmek zorunda
gelmezse ceza alır. o yüzden kimseyi çağırmayacağım dedi.

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş yönetimi büyük bir gaflet içinde. Şenol Güneş’i kapının önüne koymadıkları hergün gelecek senemizden bir şeyler götürür. Sezon sonuna kadar kalırsa önümüzdeki sezonu da kaybederiz. Yönetimin aklı başka şeylerde anlaşılan.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2019, 16:05:56 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Akil Emre

tff nin zaten kulübe bildirim yapma mecburiyeti var kulüpde izin vermek zorunda
hala neyi anlamak istemiyorsunuz tff nin bu yetkisi var istediği hocayı sözleşmesi devam ederkende milli takıma çağırır
gitmemek gibi bir seçeneğin yok bu konudada direk kulübe resmi yazı gönderilir
kulüpte bunu hocaya iletmekte mükellefdir. hocaya iletmezse kulüp ceza alır. iletir gitmezse hoca ceza alır.
bu konuşduğuda mart ayı maçları için söyledi geçici görevlendirme nedeniyle zaten bunu nihatta açıkladı Beşiktaşa resmi bildirimde bulunduk diye
başkan söylemişi duyuyor buraya getiriyorsunda tff nin böyle bir yetkisi varmış dediğini neden söylemiyorsun
ne dedi hoca sormuş milli takım için başka bir hocayı yardımcı seçsem gelmek zorundamı diye ne demişler gelmek zorunda
gelmezse ceza alır. o yüzden kimseyi çağırmayacağım dedi.
Abi neden istifa etmiyor sence

Çevrimdışı Ayberk

Kulüpten alacağını cebine koyup öyle gitmek istiyordur. Başkan fesih etse tazminat ödemek zorunda kalabiliriz. Td nin milli takımla anlaşmasında hangi kurallar işliyor onlara bakmak lazım, kulübün tek taraflı fesih yetkisi olabiliyor mu mesela bu durumda?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Librarius

Yeni MHK gideni aratacak gibi. Şenol Güneş krizini fırsat bilip Ali Palabıyık (...) maça atamışlar. Vallahi bize herşey müstahak. Bu herifin FB derbisinden sonra hakemliği bırakması gerekirken yine bizim maçımıza verildi. MHK bile delikanlılık gösterisini Beşiktaş üzerinden yapıyor. Yönetim gibi yönetim olsa kulüp sayfasından Ali Palabıyık aleyhine sert bir açıklama yapardı. Ama Beşiktaş heriflerin umrunda değil.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş taraftarına kendini affettirmek için yapılmış boş bir basın toplantısı işde milletede pembe mesajlar verdi

Şenol Güneş: "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Benim Fenerbahçe ile bir sorunum yok. Ali Koç, sevdiğim bir insan."

demezlermi 4 yıldır bize neyi çektirdin o zaman diye. Her fener maçımız olaylı oldu Taki Ali Koç gelene kadar.

Çevrimiçi Necmi

Yeni MHK gideni aratacak gibi. Şenol Güneş krizini fırsat bilip Ali Palabıyık (...) maça atamışlar. Vallahi bize herşey müstahak. Bu herifin FB derbisinden sonra hakemliği bırakması gerekirken yine bizim maçımıza verildi. MHK bile delikanlılık gösterisini Beşiktaş üzerinden yapıyor. Yönetim gibi yönetim olsa kulüp sayfasından Ali Palabıyık aleyhine sert bir açıklama yapardı. Ama Beşiktaş heriflerin umrunda değil.
normal bu yeni gelen mhk eskisinin herşeyini sıfırlar. bu olmasa bir süre sonra atayacak hakem bulamazlar.
ben ilk dış saha maçımıza atarlar diye düşünüyordum.

Çevrimdışı Ayberk

Masaya yumruğumuzu vuracağız, sert açıklamalar yapacağız, düdük astıracaz, haddini bildireceğiz vs.. mekan mı basıyoruz futbol mu oynuyoruz. Oldu olacak maçlara da jiletle çıkalım
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş taraftarına kendini affettirmek için yapılmış boş bir basın toplantısı işde milletede pembe mesajlar verdi

Şenol Güneş: "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Benim Fenerbahçe ile bir sorunum yok. Ali Koç, sevdiğim bir insan."

demezlermi 4 yıldır bize neyi çektirdin o zaman diye. Her fener maçımız olaylı oldu Taki Ali Koç gelene kadar.

çok sevdiğim bir atasözü var bu konu hakkında.

"İmam osursa cemaat kakasını yaparmış" diye.

Bizim başkan çıkıp sabahtan akşama kadar ali koç geldi vizyon geldi Türk futboluna kavga bitti vizyon geldi.Sabah yatıp ali koç akşam kalkıp ali koç derse olacağı bu normal.

Bende soruyorum geçen sene hocamızın kafasını yardılar biz onları bu sene çiçeklerle karşıladık ortak yayın yaptık onlarla ? Hadi diyelim siz hocayı sevmiyorsunuz onu es geçtim kupada ki olay lig de ki gs ile oynadığımız kritik maçıda etkiledi.

Ayrıca bize algı kasmayın diyorsun kendin şuan farklı bir şey mi yapıyorsun ?
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2019, 16:33:42 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

2 şeye şaşırıyorum:

Bir insan 120 dakika boyunca konuşup nasıl bukadar az şey söyleyebilir?

Hoca "1 haftalık görev" diyip diyip durdu. Bir tane muhabir çıkıp da "hocam bu bir haftada oynanacak iki maç hazırlık maçı değil, eleme maçı. Bu maçlar önemli maçlar. Beşiktaştaki konsantrasyonunuzu etkilemeyeceğini söylemek gerçekçi mi?" diye sormadı.

2 şeye şaşırıyorum:

Bir insan 120 dakika boyunca konuşup nasıl bukadar az şey söyleyebilir?

Hoca "1 haftalık görev" diyip diyip durdu. Bir tane muhabir çıkıp da "hocam bu bir haftada oynanacak iki maç hazırlık maçı değil, eleme maçı. Bu maçlar önemli maçlar. Beşiktaştaki konsantrasyonunuzu etkilemeyeceğini söylemek gerçekçi mi?" diye sormadı.

verdi cevap işte.

Leipzigin antrenoru sene başında başka takıma gidiyor ancak halen leipzigi çalıştırıyor şampiyonluk yarışındı.

Onlarda etkilenme olmuyor bizde etkilenme oluyor!

Bi halt olmaz bizim bu düşünce yapısı ile.

Avrupada adamlar transfer yapıyorlar şuan ajax'ta oynayan 21 yaşında ki çocuk(Frenkie de Jong) barçaya transfer oluyor 70 milyon €'ya çocuk çatır çatır oynuyor.

Bizde olsa konuşalacak olan konu şu ;

Acaba kafasını Beşiktaş için verebilecek mi oyuncu!,Kötü oynasa zaten kafa olarak gitmişti vs.

[ Son Düzenleme: 07 Mart 2019, 16:36:15 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

bizde dinliyoruz öyle birşey söylemedi oynamama nedeni paramı olur 100 bin euro içinmi oynamadı
pepe. sürekli algı kasıyorsunuz. ne mağlum hocayla anlaşamamış olamazmı.
Kimin ne maas aldigini aciklamayan yonetim 100bin aciklamasi yapiyor sen de burdan algi yapiyorsun abi
Negredonun neden aciklanmadi sartlari

Çevrimiçi Necmi

Abi neden istifa etmiyor sence

etmez ederse bırakıp kaçtı olur. hemde istifa demek nerden baksan 500-600 bin euroyu
bırakmak demek hemde hiç iyi anılmaz. zaten neden etsin milli takımın iki maçı var bunlardada çıkmayı garantilemiş
ruhen  bırakmış zaten bu saatten sonra filiyata dökmek kendi zararı.
Beklentisi görevine son verilmesi olur. hem gitmedim gönderildim olacak hemde maddi kaybı olmayacak.
milli takıma martta gittiği için mahçupmuş hadi canım olmaz deseydin 4 yıllık anlaşma yaptıkları hocayımı zorlayacak cezalandıracaklardı
masal anlatmanın bir manası yok 2 saat konuştu tek yapmak istediği ;Beşiktaş taraftarının gazını almaktı.
hocayı savunmayı kendilerine görev bilen herşeyi yönetime atma dürtüsünde olan insanlar hocanın son yaptıklarıyla söyleyecek birşey
bulamıyordu. işde onlara yol açtı. şimdi konuşmalarından destan çıkarırlar.
pepe yi örnek veriyor iyi oynamış verdiğin örnek şl maçı bizde neden oynamıyordu 100 bin euro alacağı yüzündenmi bu laf
pepeyede saygısızlıktır. Hiç bir yabancı oyuncu parasını alamama korkusu içinde olmaz onların parası fifa güvencesinde.

Çevrimdışı mylife1903

etmez ederse bırakıp kaçtı olur. hemde istifa demek nerden baksan 500-600 bin euroyu
bırakmak demek hemde hiç iyi anılmaz. zaten neden etsin milli takımın iki maçı var bunlardada çıkmayı garantilemiş
ruhen  bırakmış zaten bu saatten sonra filiyata dökmek kendi zararı.
Beklentisi görevine son verilmesi olur. hem gitmedim gönderildim olacak hemde maddi kaybı olmayacak.
milli takıma martta gittiği için mahçupmuş hadi canım olmaz deseydin 4 yıllık anlaşma yaptıkları hocayımı zorlayacak cezalandıracaklardı
masal anlatmanın bir manası yok 2 saat konuştu tek yapmak istediği ;Beşiktaş taraftarının gazını almaktı.
hocayı savunmayı kendilerine görev bilen herşeyi yönetime atma dürtüsünde olan insanlar hocanın son yaptıklarıyla söyleyecek birşey
bulamıyordu. işde onlara yol açtı. şimdi konuşmalarından destan çıkarırlar.
pepe yi örnek veriyor iyi oynamış verdiğin örnek şl maçı bizde neden oynamıyordu 100 bin euro alacağı yüzündenmi bu laf
pepeyede saygısızlıktır. Hiç bir yabancı oyuncu parasını alamama korkusu içinde olmaz onların parası fifa güvencesinde.
Bu 100bin dolarin ekmegini iyi yedin valla abi

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşe açıklamasındaki bir konuda kesinlikle katılıyorum. Takımın geleceğini düşünüp Şenol Güneşle yolları ayırması gereken mercii yönetim. Hoca da bunu kendi ağzıyla defalarca söyledi bugün.

Yani sorumlu %100 yönetimdir. Şenol Hoca şunun şurasında 2 buçuk ay sonra gidiyor.

Benim ilgilendiğim konu şu: Guti Beşiktaşa neden geldi? Gutinin denenmesi için bundan daha uygun bir zaman, bundan daha uygun bir senaryo var mı? Gelecek sezon başı pat diye Gutiyi takımın başına getirmek zor, büyük risk. Ama yarım sezonluğuna takımın başına getirip güven veriyor mu vermiyor mu diye bakmak en doğrusuydu. Guti Beşiktaşta yardımcı olarak kalmaz. Beşiktaşa gelirken ben burada teknik direktör olurum kafasıyla geldi. E böyle tam uygun zaman ve senaryo oluşmuşken takımın başına geçirmeyeceksen neden getirdin Gutiyi? Benim sıkıntım bu. Yoksa şimdi başlarsın yeni teknik direktör arayışına, anlaşırsın yarın öbürgün. Adam sezon sonuna kadar izler takımı. Yazın da takımla birlikte çıkar antrenmanlara.

Çevrimdışı 38life

Şenol hocayı zaten başarısız bulup sırf bu sebepten gönderilmesi gerektiği fikrini hariç tutarsam 2 sebepten ötürü daha gönderilmesi gerekiyordu.
Birincisi Guti böyle yarım sezonluk bir fırsatı hak ettiği için,
ikincisi Beşiktaşın ikinci de olabileceği, dördüncü de olabileceği bu yarışta hocanın konsantrasyonunun kaymasına tahammülümüz olmadığı için.

Şenol Güneş: "Milli Takım'dan önce Beşiktaş'tan teklif gelseydi belki kalacaktım. Fakat seçim var ve yönetimde beni istemeyenler var. Kimse bana bunu söylemedi ama bu durumu hissedersiniz. Sosyal medyada kimin yazdığını kim desteklemiş, kim beğenmiş her şey ortada."

Şenol Güneş: Beşiktaş yeni teknik direktörünü şimdi açıklasa ben mutlu olurum. Belli olsun. Bunları aşmamız lazım artık.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Klüp Game of Thrones' e bağlamış arkadaş. Yazık... :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Hoca basın toplantısında nereden baksan bi 6-7 kere Fikret Orman dışındaki bazı yöneticilere ağır mı ağır laflar çaktı. Çok ciddi problemler olduğu ortada. Zaten bu şartlarda milli takım olayı olmasa da ayrılacaktı. Zaten bu şartlarda bu sezon devam etmesi de yanlıştı. Saha içini gözardı etsek bile yanlıştı.

Çevrimdışı 38life

İlhan Mansızın da istifa etmediğini, bazı yöneticiler tarafından kişisel problemlerden ötürü gönderildiğini öğrenmiş olduk Şenol hocanın ağzından. Bu yönetimle bunu da yaşadık... İlhan Mansız gibi bi isme bunun yapıldığını da gördük.

İlhan Mansızın da istifa etmediğini, bazı yöneticiler tarafından kişisel problemlerden ötürü gönderildiğini öğrenmiş olduk Şenol hocanın ağzından. Bu yönetimle bunu da yaşadık... İlhan Mansız gibi bi isme bunun yapıldığını da gördük.

yapılmayan insan kaldı mı ?

-ilhan mansız
-serkan rençber
-şenol güneş
-ahmet nur çebi
-erdal torunoğulları

hepsi tü kaka yapıldı.

Ahmet nur çebi ile yollar ayrıldı taraftara "ezik" diyenle devam edildi.Basın sözcümüz metin albayrağa girmedim bile daha.

Çevrimiçi Necmi

Kimin ne maas aldigini aciklamayan yonetim 100bin aciklamasi yapiyor sen de burdan algi yapiyorsun abi
Negredonun neden aciklanmadi sartlari
algı olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermektir.
Ben Beşiktaş kulübünün KAP a yaptığı resmi açıklamayı söylüyorum. Ben hala Beşiktaş kulübünün resmi açıklamalarını
herşeyden daha doğru kabul ediyorum sakıncası mı var.
Bu iş hocanın başkanın yada herhangi bir kişinin dost meclisindeki konuşması değil Beşiktaş kulübünün resmi açıklamasıdır.
Kimse Beşiktaşın resmi açıklamasını sorgulama haddinde değildir. Kulübün resmi açıklamasına inanmıyorum demek kişileri değil kulübü
yalancı yapmaktır.
o kap Açıklamasının başında Beşiktaş JK resmi açıklamasıdır yazıyor. bu kelimenin yazdığı yerde acaba tartışması olmaz.
bu konu tartışmaya kapalı bir konu bu forumdada hiç kimse Beşiktaş kulübünün yalan söylediğini söyleme hakkı olamaz.
artık haddinizi bilin başkanla sorununuz varsa onun özelinde görün ama işin içine Beşiktaşı karıştırmayın.
sürekli anlayışlı olmaya çalışıyoruz ama bu anlayış size Beşiktaşa dil atma hakkı vermez.
Tekrar ediyorum Beşiktaşın hiç bir resmi açıklaması tartışmaya açık değildir direk doğru olarak kabul edilir. bunu Başkanın yada
herhangi bir yöneticinin basın açıklamasıyla karıştırmayın. sınırları geçmeye falan zorlamayın burda geçemezsiniz.
şunun için bildirim yapmış bunun için yapmamış o kulübün taktiridir KAP resmi bir kurumdur ve bu sınırlar içinde
yaptığı açıklamalar kendi bilecekleri bir şey.
Benim o açıklamadan anladığım sözleşme fesih edilirken Pepe nin Beşiktaşdan 100 bin euro alacağı vardı. daha önce daha fazla alacağı olmuş bir ay önce ödenmiş bir sene
önce ödenmiş ödenmemiş anlaşmayla silmişler bilemem bildiğim birşey varsa kulüp resmi olarak bizden
100 bin euro alacağı olduğunu ve sözleşme fesihi ile bu paranın ödemesi yapılacağını açıklaması KAP açıklaması
resmi evraktır yalanla dolanla yapılmaz. belki daha fazla vardı bir gün önce ödeme yapıldı bunu bilemem
bildiğim tek şey kulüp bu rakamı açıkladı ve bu doğrudur. Beşiktaş kulübü yalan söylemez.
YD bunun utancını bize bir kere yaşattı. başka kimsenin bu yola sapacağını sanmıyorum. kaldıki o bile tartışmalı bir durumdu
bilinçli yapılmış bir şey değildi sanırım. Genede dikkatli olunması gerekirdi.
Bir şeyi iddia ederken haklıyım tezini savunurken sakın ola bunu Beşiktaş üzerinden yapmayın. O açıklamaları kişiler değil kurum yapıyor bunu unutmayın
sorguladığınızda başkan yada yönetim değil Beşiktaş oluyor. Belki bu hakkı kendinizde görebilirsiniz ama gidip istediğiniz
yerde yapabilirsiniz burda yapamazsınız.

bir hikaye anlatayım bir arkadaşla aziz i konuşuyorduk kendisi hiç sevmez ve gitmesini isterdi. bir konuda yalan söylediğini
söyledim stad isim hakkıyla alakalıydı hemen diklendi fenerbahçe başkanı yalan söylemez dedi. nefret ederken bile makamı koruyordu.
işde neden onlar güçlü oluyor biz olamıyoruzun cevabı burda gizli biz egomuzu kurtarmak için bile Beşiktaş resmi belgesini yalan söylemekle
kolayca suçlayabilirken onlar nefret ettikleri adama bile kulüpleri zarar görmesin diye toz kondurmuyor. Başkanlarıda
tff içinde güçlü olabiliyorsa bu nedenle oluyor biliyorlar ne olursa olsun taraftarları arkasında durur.
biz tam tersi tüketmek için kemirip duruyoruz doğru olan işlerdede yapıyoruz yalan dolan algılarlada yapıyoruz
birde bunun adını Beşiktaşı korumak olarak nitelendiriyoruz aslında alakası yok tek yaptığımız şey ben doğru söyledim diyebilmek.
bu Beşiktaşı korumak değil kendi egomuzu yüceltme çabası.
en basiti şike yaptıysam fener için yaptım diyen adamı mahkeme kapılarına kadar savundular biz serdal adalıya aklanda gel dedik
ve serdal adalı hakkında tek bir tape bile yoktu. onun ismi sadece iddia ile olaya dahil edilmiş tek bir kanıt yoktu.
biz bunu savunmadık aklanda gel dedik bunun adıda duruş oldu. Hakkımızla penaltılarla alabildiğimiz kupayı bile savunmadık
bunlar Beşiktaşı korumak falan değil sadece bencilce kendimizi düşünmemiz Beşiktaş taraftarı böyle dedirtmek için
Beşiktaş şike sürecinde yem edildi. yalnız bırakıldı.
sizler sizlerin ne dediği değil önemli olan Beşiktaşın ne dediği. Her zaman doğru olan Beşiktaşın açıklamasıdır. onun üzerine bir açıklama olamaz
resmi açıklamayıda resmi karar yalanlayabilir. KAP mali dosyalara bakar ödemelere bakar sonrada bu açıklamayı koyar pepe ye bu açıklamadan sonra 100 bin
euro üzeri bir ödeme yapıldıysa bunun hesabını sorar. Beşiktaş yalancı KAP yalancı maliye yalancı bir siz doğrucusunuz öylemi.
bunun iddasınıda neden negredo açıklaması yapılmadı diye yapıyorsun açıklamak zorundamı demek alacağı yok karşılıklı fsih ettiler
anlaşıp gönderdiler kim bilir alacaklarına karşılık belki bonservisini verdiler. neden açıklama yapmak zorunda olsunlar. ne yapacaklardı
açıklamaya Beşiktaşın negredoya borcu yokmu diye koyacaklardı. yada vardı ödemeye bağlandı. neden açıklasınlar bunu.
KAP ın istemediği bir şeyi sen neden istiyorsun.

Çevrimdışı Librarius

normal bu yeni gelen mhk eskisinin herşeyini sıfırlar. bu olmasa bir süre sonra atayacak hakem bulamazlar.
ben ilk dış saha maçımıza atarlar diye düşünüyordum.

Bakalım Fırat Aydınus’u FB GS maçlarına verecekler mi, veya uzun zamandır Başakşehir maçına verilmeyen bir hakem vardı, onu verecekler mi Başak maçına. Bence olmayacak.