Abi nerden baslasam
100bin meselesi dogrudur ben yalandir demiyorum bu bir
Adamin belki 2 milyon alacagi vardi onu odediler 100bin cikismadi belge verdiler bunu da kapa acikladilar
Bu adamin parasini aldigi ve icerde 100bini kaldigini mi gosterir.
Parasini zamaninda alamadigini gosterir
Bu yonetim kapa “beyaz yalan” aciklamasi yapti
O konuda boyle 1500 sayir yazin var mi?
Benim var
Kulup gerektigi gibi yonetilmiyor, ciftlik olmus. Yoneticinin abisi ihalelere girer olmus onu bile savunursum sen simdi. Etik degildir bu
Besoktas baskani yalan soylemez diye renkliye dalamayiz biz adam senin dedigin gibi kap aciklamasini getirip koyarsa, ne cevap verecegiZ. Baskan maksatini asan ifadelerde sevhen bulundu mu diyecegiz
Kulup herseyi kapa aciklamak zorunda degil ama cikip tam paralar odenmiyor diye ortalik karismisken kapa 100binli aciklama yaprsa bu algi yonetimidir iste, neden anlamiyorsun. Aciklamadan gecse yonetim daha dogru olurdu
Benim mesela fikret ormanla bir piroblemim yok bin oyum olsa bu secimde gene ona veririm ama artik sart koyuyorum bu yoneticileri etrafindan temizlerse. Ayni kadro ile girerse benim gibi bir cok insanin da oyunu kaybeder
sen beni anlamamışsın bu konu Fikret Orman veya yönetim eleştirisi yada savunması değil
bu Beşiktaş kulübünün yaptığı resmi bir açıklama bunun üzerine sorgu olmaz.
Ben 100 bin euro borcu var derim bu algı falan değil kulübün kapa bildirdiği resmi açıklama ve bunu
sorgulamam diyelim başkan hiç borçu yok dedi resmi açıklamada 1 M ödenecek dendi yinede benim için resmi açıklamadır doğru olan
o zaman başkan yalan söylüyor derim.
Beşiktaşın adı üzerinden sorgulama olmaz algı yönetimi olmaz. Yönetici görev süresini doldurur gider Beşiktaş hep burada
kim ne derse desin her zaman Beşiktaşın resmi beyanı doğrudur. Bu her Beşiktaşlı için kıstasdır.
Beşiktaşın resmi evrakında sahte bilgi verecek adamın kafası saniyede kopmalı hiç kimse Beşiktaşın adını
yalan sahte beyanla kirletemeyeceği gibi bunuda kimse ima edemez.
yönetim kadrosuna gelince ben senin kadar Fikret Ormancı değilim bu konuda saygı duyduğum tek bir yönetici yok
ve ben bu yöneticileri Fikret Orman getirdi diyorum yani bu işden yöneticiler kadar oda sorumlu.
sadece siyahla beyazı birbirine karıştırmıyorum. Ne zaman bunu tartışırım hele bir seçim süreci başlasın listeler açıklansın
bunları görelim Beşiktaş için doğru neyi görüyorsam onu konuşurum. Ben bugünün hesabını görmem bugünü kaybettik zaten
bunuda yazın yönetim seçildiğinde yönetim kadrosunu gördüğümde söylemişdim. o zaman dedim bu kadroyla fikret orman
sorgulanır bütün taraftarı karşısına alır diye bu gün yaşananlar o gün öngördüğüm şeylerdi. Ben eleştirimi o gün yapmışdım zaten
seçildiler benim için konu kapandı. tekrar seçim dönemi açılır. bu arada konuşulacak herşey Beşiktaşa zarar verir.
benim oyum olsa kongre üyesi değilim tabi diğer listelerde önemli ama biraz denk bir listede dahi oyumu fikret ormana vermem bu liste gelirse. Bunu böyle düşünüyor olmam burda Beşiktaş yöneticilerine hakaret edilmesini aşağılanmasını normal göreceğim anlamı çıkartmaz. Yada Beşiktaşı savunmayacağım anlamı çıkartmaz. Eleştirimizi yaparız herkes yapıyor sadece içinde hakaret aşağılama barındıran mesajlara müdahale ediyoruz kimse tanrı parçacığı değil yanlış yaparlar eleştirilirler ama bunu Beşiktaş makamını eleştirme bilinciyle o saygıyla yapmak lazım. unutmayalım a kişisi b kişisi demiyoruz Beşiktaş yöneticisi diyoruz onları gereksiz yıpratmak
Beşiktaşıda yıpratmaktır. hak ediyorlarsa eleştiri en sert şekilde olur. ama bu sertlik küfür hakaret aşağılama içermemeli.
birde yönetici ile Beşiktaşı birbirinden iyi ayırmak lazım. nasıl yöneticinin Beşiktaşa zarar vermesi kabul edilemezse
eleştirirken Beşiktaşa verilecek zararda kabul edilemez. Aslolan Beşiktaşdır. kişiler değil.