Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742583 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Masaya yumruğumuzu vuracağız, sert açıklamalar yapacağız, düdük astıracaz, haddini bildireceğiz vs.. mekan mı basıyoruz futbol mu oynuyoruz. Oldu olacak maçlara da jiletle çıkalım

Evet normal bir ülkede bunlar konuşulmaz ama Türkiye’de vara bakarak olmayan penaltıyı aleyhimize veren, yine vara bakarak GS aleyhine net penaltıyı Vermeyen Ümit Öztürklerin hakemlik yaptığı bir ülke burası. Polyannacılığa gerek yok.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sen kafası yarıldı diye her şeyi göze alıp maça çıkma, o basın toplantısında çıksın maydanozu yalayıp yutsun  :claps: Çektirip gidiniz efendim. Yönetimimiz zaten yok, meğer hocamızda yokmuş. Taraftardan hafta sonu ağır tepki bekliyorum yada umuyorum. Bunlar anlaşılan iki elleriyle bir 'kürdanı' doğrultamayacaklar

Çevrimiçi Necmi

Sen kafası yarıldı diye her şeyi göze alıp maça çıkma, o basın toplantısında çıksın maydanozu yalayıp yutsun  :claps: Çektirip gidiniz efendim. Yönetimimiz zaten yok, meğer hocamızda yokmuş. Taraftardan hafta sonu ağır tepki bekliyorum yada umuyorum. Bunlar anlaşılan iki elleriyle bir 'kürdanı' doğrultamayacaklar
Bence bekleme Beşiktaşın tribün taraftarını sosyal medyadakiyle bir görüyorsunuz ama değil
tribün öyle kimsenin gazına gelmez Şenol Güneşe geldiği günden beri istemeyen ben bile tribünde aleyhinde
tezaruhat yapmam. Olabilir kızgın olabiliriz Beşiktaşa artık fayda sağlamayacağınıda düşünüyor olabiliriz
ama bu zaten giden bir hocanın yaptıklarını silmemize sebep olmamalı ahde vefa gösterilir.
sezon sonuna kadar katlanmamız gerekiyorsa katlanılır ama mesafede konur.
Tribünün tepki vereceğine ben ihtimal vermiyorum. Tribün birinin kalemini çok zor kırar kırdığındada bunun geri dönüşü olmuyor.

Çevrimiçi tolga1903

Hoca çok şey söylemek için çok fazla efor sarfediyor ve söylediği şeyler kafa karışıklığı yaratıyor tam olarak anlaşılamıyor. "Kovsalar da gitmem dedim ama şu şu şu sebeplerle sevdiğim kulüpten ayrılmak zorunda kaldım" demiyor mesela. Böyle herkese her kulübe özellikle bize karşı gülücükler boncuklar dağıtarak olaysız tepkisiz kurtulmanın derdinde gibi geldi bana. Mesela önce 2 maçlık bir görev bu sonrasına bakacağız gibi bişey söyledi ama haziran ayından itibaren milli takım hocalığını resmiyete döken sözleşmesinin varlığını da yalanlamadı ya açıkçası fazla uzatıyor konuyu "bıktım sizin oyuncuya para ödememe oyuncuyu küstürme herkesi satmaya çalışma politikanızdan gidiyorum işte" dese vallahi yeterdi yönetim tepki gösterirdi ama taraftar eminim arkasında dururdu. Şenol güneş ne taraftar gözünde ne başkan nezninde kötü intiba bırakmadan ve hatta çaktırmadan pılını pırtısını toplayıp gitme derdinde bence haklı da olabilir bu stratejisini eleştirmiyorum ama kızdığım konu neden bırakmıyor? Leipzig örneği doğru değil çünkü ortada şampiyonluk gibi hedefimiz yok guti veya başkası da gelse kendi de kalsa ya 2. ya 3. bitircez ligi e bıraksana hocam önümüze bakalım o kadar güzel gün geçirdik kovulmak yakışmazki sana gel bırak hem milli takımın 2 maçına çok daha yüksek konsantre ol hem de biz potansiyel hoca adaylarımıza 10 maçlık bir görev verip seneye olacak mı olmayacak mı kararını verelim ne katacaksın bize kalan maçlarda gözünü seveyim.

Çevrimdışı mylife1903

Carsi tepki verilecek adami gosterdi
Taraftar pala ile ilgilenecek bu mac
Ayrica saha kenarinda aykut olacak
Bu mac hocaya da yonetime de sira gelmez

Palanin yonetimine bagli olarak acayip olaylar da cikabilir bu mac
Basin hatirlamaz ama konya ile super kipa macini taraftar unutmadi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bence bekleme Beşiktaşın tribün taraftarını sosyal medyadakiyle bir görüyorsunuz ama değil
tribün öyle kimsenin gazına gelmez Şenol Güneşe geldiği günden beri istemeyen ben bile tribünde aleyhinde
tezaruhat yapmam. Olabilir kızgın olabiliriz Beşiktaşa artık fayda sağlamayacağınıda düşünüyor olabiliriz
ama bu zaten giden bir hocanın yaptıklarını silmemize sebep olmamalı ahde vefa gösterilir.
Tribünün tepki vereceğine ben ihtimal vermiyorum. Tribün birinin kalemini çok zor kırar kırdığındada bunun geri dönüşü olmuyor.

Keşke gitse ama gitmiyor, sezon sonuna kadar takımda.

Taraftar tepki vermiyorsa artık şikayetçi olma hakkımız yok demektir. Bu adam Beşiktaş'a artık bir şeyler kazandıramaz aksine kaybettirir, tıpkı Fikret Orman'ın her hareketinde yaptığı gibi. En son başkan artık daha nasıl batabilirim denemesi yapıp M. Cengiz'den özür dilemiş. Sabır testine sokuyorlar camiayı, öyle ki bizden sabırlı bir camiada Türkiye'de yok.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Carsi tepki verilecek adami gosterdi
Taraftar pala ile ilgilenecek bu mac
Ayrica saha kenarinda aykut olacak
Bu mac hocaya da yonetime de sira gelmez

Palanin yonetimine bagli olarak acayip olaylar da cikabilir bu mac
Basin hatirlamaz ama konya ile super kipa macini taraftar unutmadi

Yönetim değişmezse gelecek teknik direktörümüz de Aykut olur.  Sonra vur patlasın çal oynasın

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Taraftarı olmayan bir takımın hocası Abdullah Avcı. Büyük takımlarda çuvallar baskıya gelemez
Yada taraftari olan büyük bir takimla ligi alt üst eder. Herkez tutturmus baski yok falan filan, birde bu isin öbür tarafi var. Taraftari olsa belki 15 puan fark atmışlardi simdi. Kim ne derse desin türkiyenin en iyi sistem hocasi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

algı olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermektir.
Ben Beşiktaş kulübünün KAP a yaptığı resmi açıklamayı söylüyorum. Ben hala Beşiktaş kulübünün resmi açıklamalarını
herşeyden daha doğru kabul ediyorum sakıncası mı var.
Bu iş hocanın başkanın yada herhangi bir kişinin dost meclisindeki konuşması değil Beşiktaş kulübünün resmi açıklamasıdır.
Kimse Beşiktaşın resmi açıklamasını sorgulama haddinde değildir. Kulübün resmi açıklamasına inanmıyorum demek kişileri değil kulübü
yalancı yapmaktır.
o kap Açıklamasının başında Beşiktaş JK resmi açıklamasıdır yazıyor. bu kelimenin yazdığı yerde acaba tartışması olmaz.
bu konu tartışmaya kapalı bir konu bu forumdada hiç kimse Beşiktaş kulübünün yalan söylediğini söyleme hakkı olamaz.
artık haddinizi bilin başkanla sorununuz varsa onun özelinde görün ama işin içine Beşiktaşı karıştırmayın.
sürekli anlayışlı olmaya çalışıyoruz ama bu anlayış size Beşiktaşa dil atma hakkı vermez.
Tekrar ediyorum Beşiktaşın hiç bir resmi açıklaması tartışmaya açık değildir direk doğru olarak kabul edilir. bunu Başkanın yada
herhangi bir yöneticinin basın açıklamasıyla karıştırmayın. sınırları geçmeye falan zorlamayın burda geçemezsiniz.
şunun için bildirim yapmış bunun için yapmamış o kulübün taktiridir KAP resmi bir kurumdur ve bu sınırlar içinde
yaptığı açıklamalar kendi bilecekleri bir şey.
Benim o açıklamadan anladığım sözleşme fesih edilirken Pepe nin Beşiktaşdan 100 bin euro alacağı vardı. daha önce daha fazla alacağı olmuş bir ay önce ödenmiş bir sene
önce ödenmiş ödenmemiş anlaşmayla silmişler bilemem bildiğim birşey varsa kulüp resmi olarak bizden
100 bin euro alacağı olduğunu ve sözleşme fesihi ile bu paranın ödemesi yapılacağını açıklaması KAP açıklaması
resmi evraktır yalanla dolanla yapılmaz. belki daha fazla vardı bir gün önce ödeme yapıldı bunu bilemem
bildiğim tek şey kulüp bu rakamı açıkladı ve bu doğrudur. Beşiktaş kulübü yalan söylemez.
YD bunun utancını bize bir kere yaşattı. başka kimsenin bu yola sapacağını sanmıyorum. kaldıki o bile tartışmalı bir durumdu
bilinçli yapılmış bir şey değildi sanırım. Genede dikkatli olunması gerekirdi.
Bir şeyi iddia ederken haklıyım tezini savunurken sakın ola bunu Beşiktaş üzerinden yapmayın. O açıklamaları kişiler değil kurum yapıyor bunu unutmayın
sorguladığınızda başkan yada yönetim değil Beşiktaş oluyor. Belki bu hakkı kendinizde görebilirsiniz ama gidip istediğiniz
yerde yapabilirsiniz burda yapamazsınız.

bir hikaye anlatayım bir arkadaşla aziz i konuşuyorduk kendisi hiç sevmez ve gitmesini isterdi. bir konuda yalan söylediğini
söyledim stad isim hakkıyla alakalıydı hemen diklendi fenerbahçe başkanı yalan söylemez dedi. nefret ederken bile makamı koruyordu.
işde neden onlar güçlü oluyor biz olamıyoruzun cevabı burda gizli biz egomuzu kurtarmak için bile Beşiktaş resmi belgesini yalan söylemekle
kolayca suçlayabilirken onlar nefret ettikleri adama bile kulüpleri zarar görmesin diye toz kondurmuyor. Başkanlarıda
tff içinde güçlü olabiliyorsa bu nedenle oluyor biliyorlar ne olursa olsun taraftarları arkasında durur.
biz tam tersi tüketmek için kemirip duruyoruz doğru olan işlerdede yapıyoruz yalan dolan algılarlada yapıyoruz
birde bunun adını Beşiktaşı korumak olarak nitelendiriyoruz aslında alakası yok tek yaptığımız şey ben doğru söyledim diyebilmek.
bu Beşiktaşı korumak değil kendi egomuzu yüceltme çabası.
en basiti şike yaptıysam fener için yaptım diyen adamı mahkeme kapılarına kadar savundular biz serdal adalıya aklanda gel dedik
ve serdal adalı hakkında tek bir tape bile yoktu. onun ismi sadece iddia ile olaya dahil edilmiş tek bir kanıt yoktu.
biz bunu savunmadık aklanda gel dedik bunun adıda duruş oldu. Hakkımızla penaltılarla alabildiğimiz kupayı bile savunmadık
bunlar Beşiktaşı korumak falan değil sadece bencilce kendimizi düşünmemiz Beşiktaş taraftarı böyle dedirtmek için
Beşiktaş şike sürecinde yem edildi. yalnız bırakıldı.
sizler sizlerin ne dediği değil önemli olan Beşiktaşın ne dediği. Her zaman doğru olan Beşiktaşın açıklamasıdır. onun üzerine bir açıklama olamaz
resmi açıklamayıda resmi karar yalanlayabilir. KAP mali dosyalara bakar ödemelere bakar sonrada bu açıklamayı koyar pepe ye bu açıklamadan sonra 100 bin
euro üzeri bir ödeme yapıldıysa bunun hesabını sorar. Beşiktaş yalancı KAP yalancı maliye yalancı bir siz doğrucusunuz öylemi.
bunun iddasınıda neden negredo açıklaması yapılmadı diye yapıyorsun açıklamak zorundamı demek alacağı yok karşılıklı fsih ettiler
anlaşıp gönderdiler kim bilir alacaklarına karşılık belki bonservisini verdiler. neden açıklama yapmak zorunda olsunlar. ne yapacaklardı
açıklamaya Beşiktaşın negredoya borcu yokmu diye koyacaklardı. yada vardı ödemeye bağlandı. neden açıklasınlar bunu.
KAP ın istemediği bir şeyi sen neden istiyorsun.
Abi nerden baslasam
100bin meselesi dogrudur ben yalandir demiyorum bu bir
Adamin belki 2 milyon alacagi vardi onu odediler 100bin cikismadi belge verdiler bunu da kapa acikladilar
Bu adamin parasini aldigi ve icerde 100bini kaldigini mi gosterir.
Parasini zamaninda alamadigini gosterir

Bu yonetim kapa “beyaz yalan” aciklamasi yapti
O konuda boyle 1500 sayir yazin var mi?
Benim var

Kulup gerektigi gibi yonetilmiyor, ciftlik olmus. Yoneticinin abisi ihalelere girer olmus onu bile savunursum sen simdi. Etik degildir bu

Besoktas baskani yalan soylemez diye renkliye dalamayiz biz adam senin dedigin gibi kap aciklamasini getirip koyarsa, ne cevap verecegiZ. Baskan maksatini asan ifadelerde sevhen bulundu mu diyecegiz

Kulup herseyi kapa aciklamak zorunda degil ama cikip tam paralar odenmiyor diye ortalik karismisken kapa 100binli aciklama yaprsa bu algi yonetimidir iste, neden anlamiyorsun. Aciklamadan gecse yonetim daha dogru olurdu

Benim mesela fikret ormanla bir piroblemim yok bin oyum olsa bu secimde gene ona veririm ama artik sart koyuyorum bu yoneticileri etrafindan temizlerse. Ayni kadro ile girerse benim gibi bir cok insanin da oyunu kaybeder

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim değişmezse gelecek teknik direktörümüz de Aykut olur.  Sonra vur patlasın çal oynasın
Bu yonetimde hayranlari var zaten
Babadan besiktasli aykut zaten
Pirlanta gibidir
Tesekkur ederiz

Çevrimdışı mylife1903

Yada taraftari olan büyük bir takimla ligi alt üst eder. Herkez tutturmus baski yok falan filan, birde bu isin öbür tarafi var. Taraftari olsa belki 15 puan fark atmışlardi simdi. Kim ne derse desin türkiyenin en iyi sistem hocasi.
Sistem hocasi mi sistemin hocasi mi

Çevrimiçi murat

Hoca basın toplantısında nereden baksan bi 6-7 kere Fikret Orman dışındaki bazı yöneticilere ağır mı ağır laflar çaktı. Çok ciddi problemler olduğu ortada. Zaten bu şartlarda milli takım olayı olmasa da ayrılacaktı. Zaten bu şartlarda bu sezon devam etmesi de yanlıştı. Saha içini gözardı etsek bile yanlıştı.
Neyse en azından yönetim içinde aklı selim insanlar varmış.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesin tepki gorup gormemesini milli takim kadrosu belirleyecek
Besiktas taraftari 30 senedir milli takima kirgindir
Ilk defa besiktasa sirt cevirmeyecegini dusundugumuz bir insan olacak milli takimin basinda
Bizim gonlumuze yatan bir secim yaparsa hocaya tiribunden tepki gelmez hatta hazirandan itibaren milli tAkimlari dizYn ederken gsnin de ayagina basarsa milli takim sonraki maclari vodafon arenada oynar ve vodafone arena da olmasi gerektigi gibi milli takimin da sitadi olur

Hincal gibiler efenim milli takim neden vodafond oynuyor oraya giden fbli gsli topculsr milli takimda da olsa korkuyorlar orda, deplasman gibi geliyor demeye basladiginda anlayinki milli takim rayinda

Çevrimdışı mylife1903

Neyse en azından yönetim içinde aklı selim insanlar varmış.
Akli selim dedigin adam bize ezik renkli hayrani diyor abi oburu taraftara anne meslegi ile ilgili kufur ediyor oburu abisine otopark veriyor bir digeri zaten sef sikat

Çevrimiçi murat

:ishock:
Akli selim dedigin adam bize ezik renkli hayrani diyor abi oburu taraftara anne meslegi ile ilgili kufur ediyor oburu abisine otopark veriyor bir digeri zaten sef sikat
şimdi daha çok taktir ettim :evillol:

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneşe açıklamasındaki bir konuda kesinlikle katılıyorum. Takımın geleceğini düşünüp Şenol Güneşle yolları ayırması gereken mercii yönetim. Hoca da bunu kendi ağzıyla defalarca söyledi bugün.

Yani sorumlu %100 yönetimdir. Şenol Hoca şunun şurasında 2 buçuk ay sonra gidiyor.

Benim ilgilendiğim konu şu: Guti Beşiktaşa neden geldi? Gutinin denenmesi için bundan daha uygun bir zaman, bundan daha uygun bir senaryo var mı? Gelecek sezon başı pat diye Gutiyi takımın başına getirmek zor, büyük risk. Ama yarım sezonluğuna takımın başına getirip güven veriyor mu vermiyor mu diye bakmak en doğrusuydu. Guti Beşiktaşta yardımcı olarak kalmaz. Beşiktaşa gelirken ben burada teknik direktör olurum kafasıyla geldi. E böyle tam uygun zaman ve senaryo oluşmuşken takımın başına geçirmeyeceksen neden getirdin Gutiyi? Benim sıkıntım bu. Yoksa şimdi başlarsın yeni teknik direktör arayışına, anlaşırsın yarın öbürgün. Adam sezon sonuna kadar izler takımı. Yazın da takımla birlikte çıkar antrenmanlara.

500-600k paranın hesabını yapıyorlar oysa o kararı alsan belki daha fazlasını kazanacaksın
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ilk defa besiktasa sirt cevirmeyecegini dusundugumuz bir insan olacak milli takimin basinda
Bizim gonlumuze yatan bir secim yaparsa hocaya tiribunden tepki gelmez hatta hazirandan itibaren milli tAkimlari dizYn ederken gsnin de ayagina basarsa milli takim sonraki maclari vodafon arenada oynar ve vodafone arena da olmasi gerektigi gibi milli takimin da sitadi olur

Hincal gibiler efenim milli takim neden vodafond oynuyor oraya giden fbli gsli topculsr milli takimda da olsa korkuyorlar orda, deplasman gibi geliyor demeye basladiginda anlayinki milli takim rayinda

çok güvenme derim abi

tek bizi memmun edecek hali yok diğer takımlar hayatta rahat bırakmaz

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi nerden baslasam
100bin meselesi dogrudur ben yalandir demiyorum bu bir
Adamin belki 2 milyon alacagi vardi onu odediler 100bin cikismadi belge verdiler bunu da kapa acikladilar
Bu adamin parasini aldigi ve icerde 100bini kaldigini mi gosterir.
Parasini zamaninda alamadigini gosterir

Bu yonetim kapa “beyaz yalan” aciklamasi yapti
O konuda boyle 1500 sayir yazin var mi?
Benim var

Kulup gerektigi gibi yonetilmiyor, ciftlik olmus. Yoneticinin abisi ihalelere girer olmus onu bile savunursum sen simdi. Etik degildir bu

Besoktas baskani yalan soylemez diye renkliye dalamayiz biz adam senin dedigin gibi kap aciklamasini getirip koyarsa, ne cevap verecegiZ. Baskan maksatini asan ifadelerde sevhen bulundu mu diyecegiz

Kulup herseyi kapa aciklamak zorunda degil ama cikip tam paralar odenmiyor diye ortalik karismisken kapa 100binli aciklama yaprsa bu algi yonetimidir iste, neden anlamiyorsun. Aciklamadan gecse yonetim daha dogru olurdu

Benim mesela fikret ormanla bir piroblemim yok bin oyum olsa bu secimde gene ona veririm ama artik sart koyuyorum bu yoneticileri etrafindan temizlerse. Ayni kadro ile girerse benim gibi bir cok insanin da oyunu kaybeder
sen beni anlamamışsın bu konu Fikret Orman veya yönetim eleştirisi yada savunması değil
bu Beşiktaş kulübünün yaptığı resmi bir açıklama bunun üzerine sorgu olmaz.
Ben 100 bin euro borcu var derim bu algı falan değil kulübün kapa bildirdiği resmi açıklama ve bunu
sorgulamam diyelim başkan hiç borçu yok dedi resmi açıklamada 1 M ödenecek dendi yinede benim için resmi açıklamadır doğru olan
o zaman başkan yalan söylüyor derim.
Beşiktaşın adı üzerinden sorgulama olmaz algı yönetimi olmaz. Yönetici görev süresini doldurur gider Beşiktaş hep burada
kim ne derse desin her zaman Beşiktaşın resmi beyanı doğrudur. Bu her Beşiktaşlı için kıstasdır.
Beşiktaşın resmi evrakında sahte bilgi verecek adamın kafası saniyede kopmalı hiç kimse Beşiktaşın adını
yalan sahte beyanla kirletemeyeceği gibi bunuda kimse ima edemez.
yönetim kadrosuna gelince ben senin kadar Fikret Ormancı değilim bu konuda saygı duyduğum tek bir yönetici yok
ve ben bu yöneticileri Fikret Orman getirdi diyorum yani bu işden yöneticiler kadar oda sorumlu.
sadece siyahla beyazı birbirine karıştırmıyorum. Ne zaman bunu tartışırım hele bir seçim süreci başlasın listeler açıklansın
bunları görelim Beşiktaş için doğru neyi görüyorsam onu konuşurum. Ben bugünün hesabını görmem bugünü kaybettik zaten
bunuda yazın yönetim seçildiğinde yönetim kadrosunu gördüğümde söylemişdim. o zaman dedim bu kadroyla fikret orman
sorgulanır bütün taraftarı karşısına alır diye bu gün yaşananlar o gün öngördüğüm şeylerdi. Ben eleştirimi o gün yapmışdım zaten
seçildiler benim için konu kapandı. tekrar seçim dönemi açılır. bu arada konuşulacak herşey Beşiktaşa zarar verir.
benim oyum olsa kongre üyesi değilim tabi diğer listelerde önemli ama biraz denk bir listede dahi oyumu fikret ormana vermem bu liste gelirse. Bunu böyle düşünüyor olmam burda Beşiktaş yöneticilerine hakaret edilmesini aşağılanmasını normal göreceğim anlamı çıkartmaz. Yada Beşiktaşı savunmayacağım anlamı çıkartmaz. Eleştirimizi yaparız herkes yapıyor sadece içinde hakaret aşağılama barındıran mesajlara müdahale ediyoruz kimse tanrı parçacığı değil yanlış yaparlar eleştirilirler ama bunu Beşiktaş makamını eleştirme bilinciyle o saygıyla yapmak lazım. unutmayalım a kişisi b kişisi demiyoruz Beşiktaş yöneticisi diyoruz onları gereksiz yıpratmak
Beşiktaşıda yıpratmaktır. hak ediyorlarsa eleştiri en sert şekilde olur. ama bu sertlik küfür hakaret aşağılama içermemeli.
birde yönetici ile Beşiktaşı birbirinden iyi ayırmak lazım. nasıl yöneticinin Beşiktaşa zarar vermesi kabul edilemezse
eleştirirken Beşiktaşa verilecek zararda kabul edilemez. Aslolan Beşiktaşdır. kişiler değil.

Çevrimiçi Necmi

sen inanıyormusun böyle olacağına. duymadınmı bugün Beşiktaşlı türk oyuncularda milli takıma girmek için çabalasın dedi
ben sadece tek bir isme bakarım dorukhan milli takıma çağırılacakmı. Çağrılması sadece bizim değil genel basınında istediği birşey
işde bu en önemli kıstas olur. caneri çağırır bu kıstas değil hocanın istediği oyunu oynuyor Burak geri dönebilirde dönmeyebilirde
bu tff ye bağlı. Beşiktaşlı oldukları için olmaz burda tek isim dorukhan bakalım hoca düz bulduğu oyuncusunu milli takıma layık görecekmi.
çağırıp oynatabilecekmi. luce kalsaydı kesin çağırırdı en çok milli takımda eksik olan bölge orası çünkü
bu arada vodafone milli takım stadı olmaz onun için ankaraya stad yapıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

500-600k paranın hesabını yapıyorlar oysa o kararı alsan belki daha fazlasını kazanacaksın
Beşiktaş bunun hesabını yapmıyor Beşiktaş şu anda hoca değişikliğine falan gidemez
önünde bir kongre var atacağı adım gelecek yönetimi bağlıyor bu doğru değil.
hoca alacağını almasa bile Yönetimin gitsin diye verebileceği bir karar değil bu
bencede istifa etmeli ama doğru olan kalması. yoksa avrupa ligini bile unuturuz
bu risk alınabilecek bir risk değil. Yeni hoca ile görüşme yapılmalı yeni hocaya takımı tanıması için
süre verilmesi bir avantajdır gelecek seneyi kurtarır. ama bunu takımın başında değil tribünden seyrederek yapmalı
aslında bu nimet olur oyuncularda seremez yeni hocaya kendilerini göstermek zorunda çünkü.
birde sahaya inmeden yukardan gözlem daha iyi netice verir olaya taraftar gibi ama tarafsız olarak bakar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mylife1903

sen beni anlamamışsın bu konu Fikret Orman veya yönetim eleştirisi yada savunması değil
bu Beşiktaş kulübünün yaptığı resmi bir açıklama bunun üzerine sorgu olmaz.
Ben 100 bin euro borcu var derim bu algı falan değil kulübün kapa bildirdiği resmi açıklama ve bunu
sorgulamam diyelim başkan hiç borçu yok dedi resmi açıklamada 1 M ödenecek dendi yinede benim için resmi açıklamadır doğru olan
o zaman başkan yalan söylüyor derim.
Beşiktaşın adı üzerinden sorgulama olmaz algı yönetimi olmaz. Yönetici görev süresini doldurur gider Beşiktaş hep burada
kim ne derse desin her zaman Beşiktaşın resmi beyanı doğrudur. Bu her Beşiktaşlı için kıstasdır.
Beşiktaşın resmi evrakında sahte bilgi verecek adamın kafası saniyede kopmalı hiç kimse Beşiktaşın adını
yalan sahte beyanla kirletemeyeceği gibi bunuda kimse ima edemez.
yönetim kadrosuna gelince ben senin kadar Fikret Ormancı değilim bu konuda saygı duyduğum tek bir yönetici yok
ve ben bu yöneticileri Fikret Orman getirdi diyorum yani bu işden yöneticiler kadar oda sorumlu.
sadece siyahla beyazı birbirine karıştırmıyorum. Ne zaman bunu tartışırım hele bir seçim süreci başlasın listeler açıklansın
bunları görelim Beşiktaş için doğru neyi görüyorsam onu konuşurum. Ben bugünün hesabını görmem bugünü kaybettik zaten
bunuda yazın yönetim seçildiğinde yönetim kadrosunu gördüğümde söylemişdim. o zaman dedim bu kadroyla fikret orman
sorgulanır bütün taraftarı karşısına alır diye bu gün yaşananlar o gün öngördüğüm şeylerdi. Ben eleştirimi o gün yapmışdım zaten
seçildiler benim için konu kapandı. tekrar seçim dönemi açılır. bu arada konuşulacak herşey Beşiktaşa zarar verir.
benim oyum olsa kongre üyesi değilim tabi diğer listelerde önemli ama biraz denk bir listede dahi oyumu fikret ormana vermem bu liste gelirse. Bunu böyle düşünüyor olmam burda Beşiktaş yöneticilerine hakaret edilmesini aşağılanmasını normal göreceğim anlamı çıkartmaz. Yada Beşiktaşı savunmayacağım anlamı çıkartmaz. Eleştirimizi yaparız herkes yapıyor sadece içinde hakaret aşağılama barındıran mesajlara müdahale ediyoruz kimse tanrı parçacığı değil yanlış yaparlar eleştirilirler ama bunu Beşiktaş makamını eleştirme bilinciyle o saygıyla yapmak lazım. unutmayalım a kişisi b kişisi demiyoruz Beşiktaş yöneticisi diyoruz onları gereksiz yıpratmak
Beşiktaşıda yıpratmaktır. hak ediyorlarsa eleştiri en sert şekilde olur. ama bu sertlik küfür hakaret aşağılama içermemeli.
birde yönetici ile Beşiktaşı birbirinden iyi ayırmak lazım. nasıl yöneticinin Beşiktaşa zarar vermesi kabul edilemezse
eleştirirken Beşiktaşa verilecek zararda kabul edilemez. Aslolan Beşiktaşdır. kişiler değil.
Fikret orman kasarlandi yeni gelecekler onun baglantilarinda olamazlar, gelecek olana da bagli tabi ama guclu yonetim kurmali fikret orman.
Yoneticinin sectigi adamlara cok karismak pirensipim degldir sonucta kendisi calisacak ve rahat calisacagi elemanlari sececek ama bu elemanlar azicik besiktas kalibresinde olsun.

Ustune zaten son donemi fikret ormanin bence secilmeli ama dedigim gibi sartim var artik ozellikle son olaganustu kongredeki listeden sonra.

Umudum var mi, yok. Cunku yuksek kalibre besiktaslilar fikret ormanla calismak istemezler bu yonetimdekilerden 1 tanesi bile devam etse

Çevrimdışı mylife1903

sen inanıyormusun böyle olacağına. duymadınmı bugün Beşiktaşlı türk oyuncularda milli takıma girmek için çabalasın dedi
ben sadece tek bir isme bakarım dorukhan milli takıma çağırılacakmı. Çağrılması sadece bizim değil genel basınında istediği birşey
işde bu en önemli kıstas olur. caneri çağırır bu kıstas değil hocanın istediği oyunu oynuyor Burak geri dönebilirde dönmeyebilirde
bu tff ye bağlı. Beşiktaşlı oldukları için olmaz burda tek isim dorukhan bakalım hoca düz bulduğu oyuncusunu milli takıma layık görecekmi.
çağırıp oynatabilecekmi. luce kalsaydı kesin çağırırdı en çok milli takımda eksik olan bölge orası çünkü
bu arada vodafone milli takım stadı olmaz onun için ankaraya stad yapıyorlar.
Abi adam ne desin. 4 senedir calisiyorum takir takir alacam hepsini mi desin
Ben bir temizlik yapmasini bekliyorum, zaten gsde fbde oyle fazla tartisilacak oyuncu yok gidip ft gibi gsde oynamayani alip 11 baslatmasini da beklemiyorum senol gunesten

Ama cikip nejipjani falan alirsa da kimse sasirmasin

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2019, 19:45:34
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
FLAŞ | Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'e 750 bin Euro karşılığında sözleşme fesih teklifinde bulundu.

Güneş ise kulüpten 2.5 milyon € alacaklarının olduğunu belirtip fesih için tam maaşını istediği için taraflar arasında anlaşma sağlanamadı.

[@gokmenozcan]

Çevrimdışı cursedofdragon

FLAŞ | Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'e 750 bin Euro karşılığında sözleşme fesih teklifinde bulundu.

Güneş ise kulüpten 2.5 milyon € alacaklarının olduğunu belirtip fesih için tam maaşını istediği için taraflar arasında anlaşma sağlanamadı.

[@gokmenozcan]

twitterında öyle bir şey buılamadım ben  :alala: