Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3753746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

O kendince geçmişin öcünü alıyor Fatih Terim'den.. Milli takımdan attılar, tazminatını ödemediler, Mehmet Ağar korkusundan bütün boyalı basın Şenol Güneş eleştirirdi..  Ben hocayı bu anlamda anlıyorum. Sanıyorum kendine yapılan haksılığın hesabını kapattığını düşünüyor.
Farketmediği şey şu, Beşiktaş'la şampiyonluğu olmasaydı bu hikaye böyle yaşanmayabilirdi. Bize borcu var.
o zaman bundan Beşiktaşı kullandı diyebilirmiyiz. neden bu teklif bursada ts de oynarken yapılmadı.
o zaman düşünülmeyen Şenol hoca milli takım için bugün vaz geçilmez oluyorsa bu hocanın değil Beşiktaşın başarısıdır.
ts de iken bursada iken milli takıma hoca lazım değilmiydi. neden şenol güneş seçenek bile olmadı kimsenin aklına gelmiyordu.
üstelik milli takımda kendini kanıtlamış hoca değilmiydi.
Büyük takımda hoca olursan basında eleştirir taraftarda eleştirir. Bunu kaldırabiliyorsan büyük takım hocası olursun meyve
veren ağaç taşlanır. başarılı olursan mercek altına alınırsın. Demekki söylediğine göre Terimden öcünü almak için Beşiktaşı kullandı.
Ben bunun içinde hocayı haklı falan bulmam anlayamamda. ne demişler atalarımız batan gemiyi ilk fareler terk edermiş ben
olaya bu şekilde bakarım. tamam kaptan gemiyi iyi yönetemedi fırtınaya soktu ama gemi fırtınada batmaz fareler gemiyi kemirmiş zayıflatmış olursa fırtınaya dayanmaz batar burda suç fırtına olmuyor.
bu gemi başından beri fırtınalarla boğuşdu ama limana gelmeyi bildi. ama tayfa bakımı üstün körü yapar geminin omurgası bakımsızlıktan zayıflarsa fırtınayada dayanmaz.
gider gitmez bu sorun değil bunu eleştirmem tersine gitmeside beni memnun eder ama haziranda geçerli olan bir anlaşmayı
şimdi açıklıyorlarsa bu Beşiktaşa ihanettir. Bu açıklamada şenol güneşin rızası olmadan yapılmazdı. onun bütün söylemlerine ters bir durum bu yoksa istediği takımla gelecek sezon için anlaşabilir bu hocalrın bir hakkıdır sözleşmesi biter yeni takımını tercih eder ama
Şenol güneş değilmiydi kontratı devam ederken başka takımla görüşmeyen biz bursada devam ederken görüşmek için hocanın sözleşmesinin bitmesini beklemedikmi. o değilmiydi Bursanın hocasıyım kontratım devam ederken başka kulüple görüşmem doğru değil diyen şimdi ne oldu. yeni kontrat verilmemişmiş aslında bence yönetim kurulu kararı yani gelecek sezonlar için 3 yıllık kontrat önerme teklifi hocanın milli takımla anlaşması sonucu alınmış manevraydı. hani diyordu ya kovsalarda gitmem diye yönetim kovmuyoruz tersine 3 yıllık kontrat vereceğiz diye karşı manevra yaptı. Hocanın kovsalarda gitmem lafını havada bıraktı.
serdal adalı sanırım 3 yıllık kontrat önerdik dedi hoca teklif yapılmadı dedi ortada iki zıt söz var neden hocanın dediğine inanıp Yöneticimizin sözüne itibar etmiyoruz Hoca milli takımla anlaşmadımda demişdi oysa. Biz heyecanla fener maçını beklerken hocada heyecanla milli takım görüşmeleri yapıyormuş demekki. Bizim şampiyon olabilirmiyiz en azından ikinci olalım hayallerimiz hoca için hiç birşey ifade etmiyormuş o çoktan gemiyi terketmiş. Kendi ağzıyla söylediği net Beşiktaş taraftarına borcu vardı ve bu borcu çok güzel şekilde ödedi bizede artık yaptıkları için teşekkür edip yolu açık olsun demekten başka birşey kalmıyor.
bilemeyiz belkide yönetim teklif kararını aldı hoca çoktan milli takımla imzaladığı için bir teklif vermenin manasıda kalmadı.
kimse bir şey bilmeden sadece teori üretir milli takım istiyor buda biliniyor hoca dirensin diyede üç yıllık anlaşma teklifi yönetimden karara bağlanmışdır. hocaya anlaşmazsan boşta kalmayacaksın bizle devam edeceksin sinyali verilmişdir. mecbur kalmasın diye adım atılmışdır. yeni kontrat verilse yönetim değişse ve hocayla çalışmak istemezse ne olacak kolaymı kontrat yapmak üç yıllık tazminat ödenir.
o zamanda kontratı vardı neden beklenmedi denirdi. neden aceleye getirildi olurdu eleştirmek istersen her türlü eleştirirsin kalmak isteyen adam bugünden imzalamazdı kontratını bitirir sonra masaya otururdu. neden kontrat vermedik diye sormanın manası yok.
Demirören gidiyordu gitmeden kapağı milli takıma attı olan bu işde o nedenlede gitmeden açıkladılar. federasyonun değişeceği kesin gelen federasyon bakalım Şenol Güneşi isteyecekmi. Dolmuş kaçmadan içine atladı. sözleşmem devam ederken başka takımla anlaşmam lafı taraftara borcum var lafı transfer görüşmesi yapmadım lafı hepsi durakta kaldı. halada haklı diyenler var adamın bizimle devam eden bir kontratı var bunu bitirir istediği takımla anlaşır o zaman haklı olur şimdi ne hakkı. yada kulüp deklare eder hocayla çalışmak istemiyoruz diye sözleşmesini fesih eder o zaman gider istediği takımla anlaşır. ama yönetimin 3 yıl daha devam etme kararı aldığı resmi kayıtlarda yani istemiyoruzda demiyor. hoca hala düştüğü çamurdan çıkarılmaya uğraşıyor hocanın bile koyacağı bir mazeret yokken milletin derdi mazeret üretmek. bırakalım kılıfı minareyi çalan uydursun. milli ara geldiğinde hoca milli takıma gider gitmeden öncede Beşiktaş yollarını ayırdığını açıklarsa hiç şaşırmayacağım. milli araya kadar içerde iki maçımız var ve önemli kazanılması gerekiyor hoca problemiyle uğraşamayız. sonrasında 20 gün kadar boşluk oluyor en iyi zaman budur bence. daha iyisi şenol hocayla ligi bitirmek ama yeni hocayıda bulmak yeni hoca takımı izlesin yeni sezon yapılanmasını ayarlasın bu süreç avantajdır en azından gelecek seneyi kurtarırız
bu sezon gitti zaten kalsada gitti gitsede gitti. bir kayıp olmayacak tersine kalması yeni hoca için avantaj olacak daha iyi takımı görür.
taraftar istemeyecek baskı yapacak büyük olasılıkla ama kalması sağ duyulu bir haraket olur. bu kişisel fikrim değil mantık böyle söylüyor duygularım gitsin bir dakika daha takımın başında olmamalı diyor.

Çevrimiçi Necmi

Benim zenci turk cocuk gs maci oncesi kart cezalisi olmus
Adamlat sadece kendi maclarini degil diger maclari da manipule ediyor arkadas
Fetodan kalma tecrube, bu heriflerin rakiplerini 2-3 hafta onceden incelemeye baslayacan
Adamlar kulupler birligine ozur gibi aciklama yaptirdi

Ibb bile bunlarla basa cikamaz
Turk futbolunu kurtarmak icin gsyi kapatmak lazim

Bizim yonetim de uyusun.
yönetim uyumasın ne yapsın gs yimi kapatsın :D
heö ibb bile baş edemez diyorsun kaldıki bütün yönetim kurulları hükemetten oluşuyor.
sonrada bizim yönetim uyuyor diyorsun.

Çevrimiçi Necmi

şu piyasa ortamında güçlü yönetim kuracak bir aday göremiyorum tecrübesi olması nedeni ile ANÇ bence de en ideal seçenek gibi duruyor en azından gidip yunan adalarından yatta transfer görüşmesi fotosu paylaşmaz
Çebi ödemelere ve borçlara odaklanır sportif başarıyı ikinci plana bırakır denge kurmaz
Çebi varken iki taraflı denge kuruluyordu.
Bence boşa kahraman yaratma çabası yine birçok kişi Çebi diyor ama Çebi ne yaptı desek söylenecek birşey yok
torunoğulları diyorlar transferi mükemmel yapıyormuş o mükemmellikte gomez transferi adam canlı yayında benim transferim değil
başkan beni ingilterede durdurdu git yüzde bir ihtimal varsa onu al dedi diye yoksa kimdi o ts ye gelen onunla anlaşma masasındaymış
ama taraftar bu söylenenleri duymuyor torunoğullarından kahraman yaratma çabasında.
umalım kurdukları hayaller gibi çıkarlar ve gelip Beşiktaşı başarıya götürürler. yoksa linesle masaya oturup anlaşamayan
gidip apar topar opareyi alan torunoğulları değilmiydi. Başkanın en fazla eleştirilen transferlerinde transfer komitesi başında torunoğulları yokmuydu. kötü çıkınca başkan iyi çıkınca torunoğulları diyor taraftar. Bakalım göreceğiz.
Fikret Orman keşke tff başkanı olsa en azından bilirizki orda gerçek bir Beşiktaşlı oturuyor.
orda en azından uzun vadeli birşeylerin temeli atılır.
yönetime kim gelirse gelsin şimdikinden iyi olacağını düşünmüyorum en azından tff yi kurtarırız.

Çevrimdışı Librarius

yönetim uyumasın ne yapsın gs yimi kapatsın :D
heö ibb bile baş edemez diyorsun kaldıki bütün yönetim kurulları hükemetten oluşuyor.
sonrada bizim yönetim uyuyor diyorsun.

Vallahi ilk kez Basaksehir'in hükümet baglantisi bu kadar gundeme geldi ülkede. Bizimle yarisirlarken "muazzam bir proje" "mükemmel yönetim basarisi," "muazzam hoca performansı" övgülerinden geçilmiyordu. Fakat GS ile yarisinca birden her mecra "Başakşehir kayriliyor" haberleriyle doldu. Hukumetin resmi yayını Turkuvaz medya bile bu yonde haber yapıyor. Heriflerdeki lobinin esi benzeri yok vallahi. Ya Aspor gibi bir kanada tam 1 saat Başakşehir kayriliyor programı yapildi Antalya macindan sonra. Ahaber gibi siyaset kanalı bile Arda Turan uzerinden Basaksehir'e cakmis Twitter'da. Pes vallahi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Su an ki kadroya bos, komple yenilenmesi lazim diyenler cidden hayal goruyorlar. Kimse sampiyonlar liginde ceyrek final beklemiyor, sampiyonluk bekliyoruz. Su an basaksehirin kadrosu bizden iyi degil. Ama en yaslisindan, en gencine maksimum verim aliyor Abdullah Avci.  Vida, Adriano, Gonul, Atiba, Medel, Burak, Ljajic, Oguzhan, Dorukhan bu oyunculari kadrosunda istemeyecek turk takimi yoktur. Mirin, Karius, Guven de idare eden, potansiyelli oyuncular. Bunlardan verim alabilmek mesele.

Seneye Defans hattina dokunma, bir tane sag bek yedegi al, adriano ile sozlesme uzat. Atiba ile sozlesme uzat, Medeli yolla yerine 28-30 yas arasi bi alan bilgisi yuksek defansif orta saha al. Q7 ve ihtimali varsa Lens ile de yollarini ayir. 2 tane kanat transfer et. 4 gelen 2 giden.

Tolga, Tore, Pektemekin de sozlesmeleri bitiyor zaten.

Elinde ki malzemeyi doğru kullanacak bir hocayla saha dışı etkenler olmazsa ideal kadronda hiç sakatlık yorgunluk ceza  vs olmazsa haklılık payın var Başak tan iyi olmasa da (4-5 senedir beraber oynuyorlar takım olma konusunda daha çok ekmek yememiz lazım) haklısın. Ama hiç ideal kadroyla üst üste 3-4 maç oynayamadık 2-3 oyuncu değişince orta sıra takımından beter duruma düşüyoruz. 3-4 maç galibiyet serisi yapamazsan ve süreklilik sağlayamazsan şampiyon olamazsın.

x-gg-vida-mirin-adriano-atiba-dorukhan-kaqawa-x-x-burak dediğim aksilikler olmazsa yeterli ama olmuyor kadronun derinliği yok. 0 kanat oyuncusu ile oynuyoruz forvet yedeği yok bek yedeği yok orta saha Atiba nın piline bağlı vs.
Eksik çok o x leri adriano-atiba-gg gibi top oynamayı bilen karakter koyacak adamlarla doldurup bekleri Beck gibi Burak ı Cenk gibi topçularla yedeklersek kanatlara caner sol güven sağ yedekleyip lig için gayet iyi kadro oluşturabiliriz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı admsngl898

Şöyle ragnick tarzı alman bi sportif direktör altınada nagelsman tarzı genç alman teknik direktör hayalim

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Çebi ödemelere ve borçlara odaklanır sportif başarıyı ikinci plana bırakır denge kurmaz
Çebi varken iki taraflı denge kuruluyordu.
Bence boşa kahraman yaratma çabası yine birçok kişi Çebi diyor ama Çebi ne yaptı desek söylenecek birşey yok
torunoğulları diyorlar transferi mükemmel yapıyormuş o mükemmellikte gomez transferi adam canlı yayında benim transferim değil
başkan beni ingilterede durdurdu git yüzde bir ihtimal varsa onu al dedi diye yoksa kimdi o ts ye gelen onunla anlaşma masasındaymış
ama taraftar bu söylenenleri duymuyor torunoğullarından kahraman yaratma çabasında.
umalım kurdukları hayaller gibi çıkarlar ve gelip Beşiktaşı başarıya götürürler. yoksa linesle masaya oturup anlaşamayan
gidip apar topar opareyi alan torunoğulları değilmiydi. Başkanın en fazla eleştirilen transferlerinde transfer komitesi başında torunoğulları yokmuydu. kötü çıkınca başkan iyi çıkınca torunoğulları diyor taraftar. Bakalım göreceğiz.
Fikret Orman keşke tff başkanı olsa en azından bilirizki orda gerçek bir Beşiktaşlı oturuyor.
orda en azından uzun vadeli birşeylerin temeli atılır.
yönetime kim gelirse gelsin şimdikinden iyi olacağını düşünmüyorum en azından tff yi kurtarırız.
Fikret orman tff baskani olsun, kendisine laf gelmesin diye bizi kesip bicer haluk ulusoydan fena yapar

Çevrimdışı Librarius

Vallahi su spor basını tamamen kanalizasyona baglanmis. Ulan Marcao denen copu "20 milyona transfer olur" söylemleriyle oyle parlattılar ki herifin her mac ölümcül hata yapması bile bu söylemleri değiştiremiyor, ama FB macindan sonra bugun paçavranın teki "Mirin sezon sonu yolcu" diye haber yapıyor.   :lol:

Çevrimdışı Librarius

Dunden beri ilginç bir safsata dillendiriliyor. Yok efendim "Besiktas ve Fenerbahce olsa 8 puan farki kapatmaları zor olurmuş, ama bu gS imiş ve bu puani kapatabilirmis."  GS'lilerin modu düşmesin diye neredeyse bedenlerini satışa çıkaracak bazı yalaka spor yorumcuları. One yandan su GS'den cok daha iyi bir durumdayız ama nedense 2. lik sansimiz yokmuş gibi davranılıyor. Yönetim boslamis, hoca çoktan gitmiş Beşiktaş'tan. Vallahi yazık.

Çevrimiçi Necmi

olaya tek taraflı bakarak sürekli hocayı suçlayıp yönetimi ise en ufak eleştiri getirmeden aklama paklama gayretleriniz nedeni ile böle bir karşıt görüş belirtme gereği hissediliyor olabilir mi?

hocayı suçluyorsun diyelim ki suçlamalarının tümü doğru.

o zaman şu konulardaki görüşünü merak ediyorum. zira hiç duyamadık bunu senden.

1-sene bitiminde dakka 1 küçülücez bütçeyi %40 azaltmazsak batarız tarzı söylemler doğru mu değil mi? doğru görüş olsa bile basına deklare etmek doğru mu?

2-sağ bek santrafor yeter talisca giderse 10 numara lazım denirken üstüne de kaleci ve stoperde gitmişken tüm yaz sadece rocoyu ve dorukhanı alıp transferin son 3 günü layiç v karyusu almak santrafor almamak sağ bk almamak kısaca eksik görülen yerlere hamle yapmamak babel krizini yönetememek en az 5 milyon (o paragöz menacere komisyon verdikten sonra kalan) kazanmak varken 2ye fit olmak bu hamleleri mikonosta oldugu için tüm yaz yan gelip yattıgı için yapmamak konusu

3-elindeki tek santraforumsu adam negredoyu transfer tahtası kapanınca yollamak vagneri yollamak için kırk takla atıp eline yüzüne bulaştırmak ve lige santraforsuz başlamak

4-hocanın bizi milli takımla tehdit edip gitme kartını hep cebinde tuttugu görüldüğü bilindiği halde alternatif üretmemek kötü gidişte masaya yumrugu vurup krizi yönetememek halen kalan son şansı da 6 aylık maaştan yırtarmıyız hoca istifa etsin de 3 kuruş paradan kurtulsak maksadı ile operasyon yapmamasını hocayı göndermemesini

toplayacak olursak başkanın beşiktaşı boşlaması husundaki görüşlerini de yazarmısın?
yazayım burda konuştuğum hoca yönetim değil. hocayı eleştirdiğim konuların yönetimle bir bağlantısı yok
forvet alınmamış bu oyunu quaresmaya teslim etmesinimi açıklıyor hoca elinden geleni yapar
eldekilerden yüzde yüz demiyorum en azından yüzde elli verim alır olmaz olmuyor hoca ne yapsın derim o zaman
benim sorum kadro kalitesi değil mevcut kadronun yapması gerekeni yapıp yapamadığı o dediklerin ikinci planda konuşulacak şey
başkan mikanosa gitmişmiş gider başkanmı gidip pazarlık yapacak tek tek oyuncularla görüşecek bunları başkan yapacaksa
o kadar insana ne gerek var başkanın yapacağı şey bir telefonla çözülüyor bunu mikanossdada yapsa kulüpdede yapsa aynı şey.
bunu gündeme getirmek bile komik.kulübün başkanı ne gerekiyorsa o şekilde davranır 3 yıl stad devam ederken hiç mikanos adı duydunmu stadda yatıp kalktı o zaman bu gerekliydi bu şekilde davrandı. patronlar ayak peşinde koşmaz senin iş yerinde yaptığın işi
gelip patronunmu yapsın diye bekliyorsun Beşiktaş başkanı bu kulübün patronu sadece yapılmasını ister ekiplerde yapar bunu mikanosdaykende söyler. çok anlamsız saçma sapan bir eleştiri bu. Başkanın bir oyuncunun ayağına gidip pazarlık yapmasınımı istiyorsunuz yanlış olan bu.
sağ bek diyorsun hala bunu elinizde kart olarak kullanıyorsunuz bu takımın sağ bek sorunu yokki. gereksiz para harcamamışlar işde
takımın en fazla forma giyen oyuncusu katkısıda yadsınamaz quaresma oynamadıkca Gökhan mevkisinde büyüyor.
stoper gitmişken yerine stoper bakılmamış altı ay öncesinden vidanın alınmasını yatak altınamı süpürelim iki stoper vida ve
pepe var elinde yedek roco var tosiç kalsa bile vida pepenin arkasında yedek olacak elinde oynatabileceğin medel roco necip
varken tosiçin yerine altı ay öncesinden transfer yapılmışken ne eleştirisi hem gideceği belli olan oyuncunun yerini dolduramadın diyorsun
hemde stoper diyorsun nerden biliyorsun tosiçin gideceği devre arası belli olmadığını onun yerine hemen vida alındığını
altı ay önce yapılınca çözüm olmuyormu
talisca gideceği belli neden yedeklenmedi diyorsun bu kolaymı iyi birini altı ay öncesinden yedekleyebilirmisin
hiç birşeymi yapmadılar bilemezsin teklif edip peşinde koşup yapamadıklarını rapormu etmeliler kagawa diyor
yazın istediler olmadı diye demek birşeylere çabalanmış. çaba verilir olmazla hiç çaba gösterilmedi demek aynı şey değil
birde büyük oyuncularla konuşup bekle diyemezsin beklemezler. her an devreye senden daha iyi bir kulüp girer öncelik olur
on numara bulamazsa suçlarsın geç buldu diye değil.
negredo love elindeyken gönderemedinde nasıl göndereceksin adamların elinde sözleşme var sözleşme fesih etsen parasını ödeyeceksin bu seferde ondan suçlanacaklar.
yönetimi eleştirelim ama ipe dokunan şeyler olsun kolayca çürütülecek konularda yönetim eleştirisi olmaz.
temlikler konusunda eleştirelim en korktuğum konu bu ama takım söz konusu olduuğunda yönetim eleştirmeden önce eleştirilecek şeyler var forvet yok diyordunuz şimdi var ama 7 maçın sadece ikisinde gol atmış diğer 5 maç ne olacak 7de 2 yapan
forvet 50 gol atsa ne işe yarar sorun forvetmiymiş iyi bir forvet var arkasında bir değil iki tane çok iyi on numara var
şimdi suçu kime atacağız yönetimemi kagawa yı çıktığı daha ikinci maçında gömdü hoca güveni gömdü ertesi maç 11 yazdı
bunlardadamı yönetim suçlu ben neyi iddia ettim sorun forvette değil dedim bu takım pozisyona giremiyor dedim quaresma oynamyınca merkezden oynuyoruz takım bir maçta 8-10 pozisyon üretiyor ama hoca hala quaresmaya yer açmaya çalışıyor lens belki kötü ama
oynadığında takım daha iyi oynuyor bulensden kaynaklanmasa bile quaresma oynadığında takımın pozisyona bile girememesinimi tercih ediyorsun. burda çok konuştum merkez orta saha yok diye topu kanatlara açıp orta açmak tek opsiyonumuz
taliscaya kafa atmayı öğreten bir hocamız var hemde dünyanın en iyi ayaklarından birine iyi olanı kullanmak yerine şapkadan tavşan çıkartmaya uğraşan bir hoca merak ediyorum acaba ljajic ve kagawayada kafa atmayı öğretiyormudur.
bu bahsettiklerim yönetim sorunu değilki direk hoca sorunu bunları görüp ama yönetim şöyle böyle demek mazeret üretmektir
bu takım kötü olabilir istediğimiz kıvamda olmayabilir bu zaten böyle ama bu takım sahasında antalyaya yenilmeyecek
yeniliyorsa bunun tek suçlusu hoca olur bu takım gol attığı anda dağılmayacak gol atana kadar herşey iyi oyuncular iyi sonrasında dağıldığımızda yönetimmi kötü bu takım şl gruplarından na mağlup çıkarken iyi takım ama ligde çuvallayınca yönetimmi suçlu oluyor
takım başarısız olsa bende sizinle birlikte yönetimi suçlarım takımın kalitesini düşürdü diye
ama bu takım başarısız olsa şl de onu yapmasının imkanı yok şl de şans faktörü yoktur şansa bir gol atabilirsin bir maç kazanabilirsin ama gruptan na mağlup lider çıkmak için kaliteye ihtiyacın var ve takım kaliteli olduğunu şl de gösterdi demekki yönetim işini yapmış ligde başarısız oluyorsa kime soracağım heleki ilk yarı şampiyonluğu bırakıyor ikinci yarı esip geçiyorsa yönetimmi suçlayalım takım kötüyse ikinci yarı o puanları nasıl topladı kötü kötüdür kötüden iyi çıkaramazsın ama iyiyi kötü hale getirirsin
şimdi özete gelelim ya bu takım iyi şl de esti yada bu tamamen şansdı takım kötüydü şanssa bunu hocaya mal edemeyiz
ama şans değilse ligdeki kötü gidişin hesabını yönetimemi soralım.
Beşiktaşın büyüklüğü küçüleceğiz söylemini kaldırmaz ben feda söyleminde karşıydım sizden farkım sürekli tekrarlamamak
ben koymam gereken her seferinde tepkimi koydum burda Metin Beşiktaş yönetimine yakışmıyor diyen ilk insanım bunu dediğimde Beşiktaş şampiyon bile olmamışdı. bunu sürekli tekrarlamamak onları övdüğüm anlamı taşımaz. yönetim listesi
açıklandığındada bu yönetim Fikret Ormanın sonu olur diyende benim açıklandığı anda söyledim. ne yapayım her dakika bunumu konuşayım ne yapayım mylife ın yaptığı gibi altı sene önceki sezer transferinimi eleştireyim kötü olanları alıp iyi yaptıklarını görmezdenmi geleyim. ben her zaman söylüyorum madde madde almam bütüne bakarım kar zarar hesabı yaparım yolda yaşadığın fırtınalar değil
geminin limana gelip gelmemesi önemli getirirken yarada alır hasarda oluşur ama bunlar onarılır bütün önemli
benim yönetime bakış açım bu bir baba çocuğuna oyuncak alıyorsa iyi baba alamıyorsa kötü baba olmaz önemli olan o çocuğun
nasıl büyütülüp hayata kazandırıldığıyla alakalı bunu özel okullarda okutarakta yapabilirsin devlet okulundada yapabilirsin hiç birini
yapamayıp evdede yetiştirebilirsin bunlar imkan dahilinde ama hiç bir seçenek iyi yada kötü diye tanımlanmaz özel okullarda yetişip hırsızda olabilir yada evde eğitir ama doğru insan başarılı insan yetiştirirsin.
başkan Beşiktaşı boşladımı evet bencede boşladı ama bu boşlayışı geçmişinde yaptıklarını yok etmiyor ancak son bir seneyi değerlendirerek bunu konuşabiliriz mayısda kongre var onun dışında yapacak birşey yok bunun kararını kongre verecek
ama konumuz bu değil hocanın taraftrı kandırmasını konuşuyoruz işi yönetime getiriyorsunuz taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylemesi yönetiminmi suçu
ben yön değiştirmiyorumki dört sene önce hoca hakkında fikrim neyse şimdide o şampiyon olurkende aynı şeyleri söylüyordum bugünde aynı şeyleri söylüyorum fikrim hiç değişmedi. Fikret orman başarılı başkankende sözlerim aynıydı bazı şeyler ters gitti diye bahaneler uydurmuyorum. birşeyleri bunlara örnekleyip üstünü kapatmaya çalışmıyorum. bu gün hoca ile alakalı yaşananların olacağını 4 senedir söylüyorum zaten bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok zaten görünüyordu. ama gelen şampiyonluklar üstünü kapatıyordu.yönetim iyiyken böyle değilken böyle olmuyorumki çok netim her zaman net oldum takımın bu hale gelmesindeki en büyük etken hoca bunu yönetim başarılı kabul edilirkende söyledim şimdi yönetime neden atayım suçu yönewtimi eleştireceksek buyrun tutarlı konularda eleştirelim ama eleştirmek için bahane üretmeyelim bunun anlamıda olmaz sonucuda olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şöyle ragnick tarzı alman bi sportif direktör altınada nagelsman tarzı genç alman teknik direktör hayalim

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülke olarak o kafaya gelmemize daha çok var. Gençleri oynatalım dediğinde gelen kötü sonuçlardan sonra sıkıntı yaşarsın. Biz kazanırken bile galibiyeti konuşamıyoruz, hakemi yada rakipleri konuşuyoruz :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

bundan sonra yapılması gereken ilk maçta hocayı maçın devre arasında yollamak.galipte olsak mağlup veya berabere durumda olsak ta hocanın ikinci yarının başında sahaya çıkmaması gerek.

Çevrimdışı mylife1903

yazayım burda konuştuğum hoca yönetim değil. hocayı eleştirdiğim konuların yönetimle bir bağlantısı yok
forvet alınmamış bu oyunu quaresmaya teslim etmesinimi açıklıyor hoca elinden geleni yapar
eldekilerden yüzde yüz demiyorum en azından yüzde elli verim alır olmaz olmuyor hoca ne yapsın derim o zaman
benim sorum kadro kalitesi değil mevcut kadronun yapması gerekeni yapıp yapamadığı o dediklerin ikinci planda konuşulacak şey
başkan mikanosa gitmişmiş gider başkanmı gidip pazarlık yapacak tek tek oyuncularla görüşecek bunları başkan yapacaksa
o kadar insana ne gerek var başkanın yapacağı şey bir telefonla çözülüyor bunu mikanossdada yapsa kulüpdede yapsa aynı şey.
bunu gündeme getirmek bile komik.kulübün başkanı ne gerekiyorsa o şekilde davranır 3 yıl stad devam ederken hiç mikanos adı duydunmu stadda yatıp kalktı o zaman bu gerekliydi bu şekilde davrandı. patronlar ayak peşinde koşmaz senin iş yerinde yaptığın işi
gelip patronunmu yapsın diye bekliyorsun Beşiktaş başkanı bu kulübün patronu sadece yapılmasını ister ekiplerde yapar bunu mikanosdaykende söyler. çok anlamsız saçma sapan bir eleştiri bu. Başkanın bir oyuncunun ayağına gidip pazarlık yapmasınımı istiyorsunuz yanlış olan bu.
sağ bek diyorsun hala bunu elinizde kart olarak kullanıyorsunuz bu takımın sağ bek sorunu yokki. gereksiz para harcamamışlar işde
takımın en fazla forma giyen oyuncusu katkısıda yadsınamaz quaresma oynamadıkca Gökhan mevkisinde büyüyor.
stoper gitmişken yerine stoper bakılmamış altı ay öncesinden vidanın alınmasını yatak altınamı süpürelim iki stoper vida ve
pepe var elinde yedek roco var tosiç kalsa bile vida pepenin arkasında yedek olacak elinde oynatabileceğin medel roco necip
varken tosiçin yerine altı ay öncesinden transfer yapılmışken ne eleştirisi hem gideceği belli olan oyuncunun yerini dolduramadın diyorsun
hemde stoper diyorsun nerden biliyorsun tosiçin gideceği devre arası belli olmadığını onun yerine hemen vida alındığını
talisca gideceği belli neden yedeklenmedi diyorsun bu kolaymı iyi birini altı ay öncesinden yedekleyebilirmisin
hiç birşeymi yapmadılar bilemezsin teklif edip peşinde koşup yapamadıklarını rapormu etmeliler kagawa diyor
yazın istediler olmadı diye demek birşeylere çabalanmış. çaba verilir olmazla hiç çaba gösterilmedi demek aynı şey değil
birde büyük oyuncularla konuşup bekle diyemezsin beklemezler. her an devreye senden daha iyi bir kulüp girer öncelik olur
negredo love elindeyken gönderemedinde nasıl göndereceksin adamların elinde sözleşme var sözleşme fesih etsen parasını ödeyeceksin bu seferde ondan suçlanacaklar.
yönetimi eleştirelim ama ipe dokunan şeyler olsun kolayca çürütülecek konularda yönetim eleştirisi olmaz.
temlikler konusunda eleştirelim en korktuğum konu bu ama takım söz konusu olduuğunda yönetim eleştirmeden önce eleştirilecek şeyler var forvet yok diyordunuz şimdi var ama 7 maçın sadece ikisinde gol atmış diğer 5 maç ne olacak 7de 2 yapan
forvet 50 gol atsa ne işe yarar sorun forvetmiymiş iyi bir forvet var arkasında bir değil iki tane çok iyi on numara var
şimdi suçu kime atacağız yönetimemi kagawa yı çıktığı daha ikinci maçında gömdü hoca güveni gömdü ertesi maç 11 yazdı
bunlardadamı yönetim suçlu ben neyi iddia ettim sorun forvette değil dedim bu takım pozisyona giremiyor dedim quaresma oynamyınca merkezden oynuyoruz takım bir maçta 8-10 pozisyon üretiyor ama hoca hala quaresmaya yer açmaya çalışıyor lens belki kötü ama
oynadığında takım daha iyi oynuyor bulensden kaynaklanmasa bile quaresma oynadığında takımın pozisyona bile girememesinimi tercih ediyorsun. burda çok konuştum merkez orta saha yok diye topu kanatlara açıp orta açmak tek opsiyonumuz
taliscaya kafa atmayı öğreten bir hocamız var hemde dünyanın en iyi ayaklarından birine iyi olanı kullanmak yerine şapkadan tavşan çıkartmaya uğraşan bir hoca merak ediyorum acaba ljajic ve kagawayada kafa atmayı öğretiyormudur.
bu bahsettiklerim yönetim sorunu değilki direk hoca sorunu bunları görüp ama yönetim şöyle böyle demek mazeret üretmektir
bu takım kötü olabilir istediğimiz kıvamda olmayabilir bu zaten böyle ama bu takım sahasında antalyaya yenilmeyecek
yeniliyorsa bunun tek suçlusu hoca olur bu takım gol attığı anda dağılmayacak gol atana kadar herşey iyi oyuncular iyi sonrasında dağıldığımızda yönetimmi kötü bu takım şl gruplarından na mağlup çıkarken iyi takım ama ligde çuvallayınca yönetimmi suçlu oluyor
takım başarısız olsa bende sizinle birlikte yönetimi suçlarım takımın kalitesini düşürdü diye
ama bu takım başarısız olsa şl de onu yapmasının imkanı yok şl de şans faktörü yoktur şansa bir gol atabilirsin bir maç kazanabilirsin ama gruptan na mağlup lider çıkmak için kaliteye ihtiyacın var ve takım kaliteli olduğunu şl de gösterdi demekki yönetim işini yapmış ligde başarısız oluyorsa kime soracağım heleki ilk yarı şampiyonluğu bırakıyor ikinci yarı esip geçiyorsa yönetimmi suçlayalım takım kötüyse ikinci yarı o puanları nasıl topladı kötü kötüdür kötüden iyi çıkaramazsın ama iyiyi kötü hale getirirsin
şimdi özete gelelim ya bu takım iyi şl de esti yada bu tamamen şansdı takım kötüydü şanssa bunu hocaya mal edemeyiz
Beşiktaşın büyüklüğü küçüleceğiz söylemini kaldırmaz ben feda söyleminde karşıydım sizden farkım sürekli tekrarlamamak
ben koymam gereken her seferinde tepkimi koydum burda Metin Beşiktaş yönetimine yakışmıyor diyen ilk insanım bunu dediğimde Beşiktaş şampiyon bile olmamışdı. bunu sürekli tekrarlamamak onları övdüğüm anlamı taşımaz. yönetim listesi
açıklandığındada bu yönetim Fikret Ormanın sonu olur diyende benim açıklandığı anda söyledim. ne yapayım her dakika bunumu konuşayım ne yapayım mylife ın yaptığı gibi altı sene önceki sezer transferinimi eleştireyim kötü olanları alıp iyi yaptıklarını görmezdenmi geleyim. ben her zaman söylüyorum madde madde almam bütüne bakarım kar zarar hesabı yaparım yolda yaşadığın fırtınalar değil
geminin limana gelip gelmemesi önemli getirirken yarada alır hasarda oluşur ama bunlar onarılır bütün önemli
benim yönetime bakış açım bu bir baba çocuğuna oyuncak alıyorsa iyi baba alamıyorsa kötü baba olmaz önemli olan o çocuğun
nasıl büyütülüp hayata kazandırıldığıyla alakalı bunu özel okullarda okutarakta yapabilirsin devlet okulundada yapabilirsin hiç birini
yapamayıp evdede yetiştirebilirsin bunlar imkan dahilinde ama hiç bir seçenek iyi yada kötü diye tanımlanmaz özel okullarda yetişip hırsızda olabilir yada evde eğitir ama doğru insan başarılı insan yetiştirirsin.
başkan Beşiktaşı boşladımı evet bencede boşladı ama bu boşlayışı geçmişinde yaptıklarını yok etmiyor ancak son bir seneyi değerlendirerek bunu konuşabiliriz mayısda kongre var onun dışında yapacak birşey yok bunun kararını kongre verecek
ama konumuz bu değil hocanın taraftrı kandırmasını konuşuyoruz işi yönetime getiriyorsunuz taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylemesi yönetiminmi suçu
ben yön değiştirmiyorumki dört sene önce hoca hakkında fikrim neyse şimdide o şampiyon olurkende aynı şeyleri söylüyordum bugünde aynı şeyleri söylüyorum fikrim hiç değişmedi. Fikret orman başarılı başkankende sözlerim aynıydı bazı şeyler ters gitti diye bahaneler uydurmuyorum. birşeyleri bunlara örnekleyip üstünü kapatmaya çalışmıyorum. bu gün hoca ile alakalı yaşananların olacağını 4 senedir söylüyorum zaten bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok zaten görünüyordu. ama gelen şampiyonluklar üstünü kapatıyordu.yönetim iyiyken böyle değilken böyle olmuyorumki çok netim her zaman net oldum takımın bu hale gelmesindeki en büyük etken hoca bunu yönetim başarılı kabul edilirkende söyledim şimdi yönetime neden atayım suçu yönewtimi eleştireceksek buyrun tutarlı konularda eleştirelim ama eleştirmek için bahane üretmeyelim bunun anlamıda olmaz sonucuda olmaz.
Futbol sadece sahada oynanmiyor
Saha disinda sifir bir yonetim bu
Gs ile lobide yarisamazlar zaten bizim camianin boyle bir gucu yok
Ama boyle de rezil olmazsin
7 senedir bastaki baskan azicik ceki duzen vermeliydi
Camiayi da butunlestirip oyi yonetemiyor

7 senede alttan hakem sokardin ortamlara az buz bi zaman degil
Camianin modunu dusurup birlikteligi bozan fevri bir insan fikret orman
Iyi baskan olabilir lider degildir

Gs baskani da kotu baskan olabilir ama iyi liderlik ediyor camiasina adam hasirt diye lafi soktu bizimkiler susuyor

Erzurum macinda penalti verilmedi konusulmadi fb macinda adam atilmadi konusulmadi bu hafta iki penalti gitti konusulmadi ustune rakiplere verilenlere bak
Bunu sadece biz taraftarlar degil futbolcular gormuyor mu saniyorsun abi

Cok ama cok zayif bir yonetim var ustelik hala acemiler zaten isbilmezlerdi
Bunlara koyun versen yolda kaybederler

Malatya kayseri baskani posta koyuyor herkese bizimkiler susuyor. Boyle yonetim olmaz, yusuf namogluna tesekkur edilmez, hesap soracakti bu yonetim hesap sorulacak hale geldiler

Bunlar daha bu yonetimin iyi gunleri

Ben ilk gunden beri elestiriyorum, sampiyon olurken de elestirdim cunku bunlarin beceriksizlikleri belliydi
Sezer degil sadece eneramosu niyanki dentinyosu gomhan suzeni sinan kurumusu bunlarin ustune samet aybabayi getirdi bunlar, eriksona tazminat odediler.

Bombos bir yonetim kurulu var fikret ormanin bos sise kadar mukavemeti var

Akildan uzak olmalarini gectim en kotu pilan pilansiz olmaktan oyidir

Bunlar sitada giremeyek kufur yiyecekler diye uyariyorum, kendilerine ceki duzen versinler
Suleyman sebaya kufur eden taraftar bu yoneticileri napar

Yildirim demioren 84 tane tiransfer yapmis 8 senede
Fikret orman da 70-80 tane yapmistr 6 senede
Yildirim demioren kac kupa almis fikret orman kac kupa almis
Yildirimdan bile kotu anilacaklar bu kafada devam ederse

Ilk yari antalya macini diyorsun, ampul gibi ofsaytten gol yemissin, kaleci almamisin utku oynuyor cocuk sanssiz bir gol daha yemis, penaltin verilmemis gene

Biz turk futbolunun enayisi miyiz abi sen bana onun cevabini ver. Ibbye verilen penaltiya bah sabaha kadar oynansa 1-0 malatyanin kazanacagi mac tam tersi bitiyor. Yok kotu oynamisiz yok hoca yok sagbek yok bilmem ne benim ic islerim bjnlar hakemi baglamiz benim penaltimi versin
Yahu ggye tekme atiyor adam vara gitmeden penalti veremiyir hakemler

Fikret orman bu islere baksin, futbola falan da karismasin zaten anlamiyor
Yoneticilikten de anlamiyor
Bir dedigi bir dedigini de tutmuyor
Cok itici de beyanlari var

Rustuyu yasli diye gondermedi mi? Yasli oyuncu istemiyorum demedi mi?
Noldi?
Boyle kaflar edip arkasinda duramayan adama nasil guvenecegiz, babamin oglu falan da degil

Secimi kaybettikleri anda bakalim neler patlayacak

Pektoyla 1.7den sozlesme yenileyen adama amator kumede bile futbol seyrettirmezler

Bu yonetim patlamistir zaten patlakti da
Fikret ormanin akibetini kuracagi yonetik kurulu belirleyecek
Ben hala 1 donem daha yonetmesi taraftariyim belki basladigi bitiremedi isler vardir ama bu yoneticilerle degil

Boyle zayif beceriksiz yonetim gormedim, yakcin karadenizi levent erdogani falan alsin yanina daha iyi o derece zayif gereksiz yetersiz₁ bi kurul

Çevrimdışı 38life

Adamlar (Şenol Güneş - Şeref Çiçek) şimdiden milli takım için izlemelere başlamış. Maşallah ne de çalışkanlar.

Vah benim sahipsiz Beşiktaşım. Seni sallayan yok taraftarından başka. Yönetim kendi ihtirasının peşinde, hocanın zaten umrunda değilsin. Yok mu Beşiktaşın çıkarlarını herşeyin üstünde tutacak biri bu alemde!

Çevrimdışı ozankarakoc

Doğrudur ama, fotoğraftakilerden hangisi Şenol Güneş, hangisi Şeref Çiçek? ben ikisini de göremedim :) Ortadaki siyah pardesülü kişi Şenol Hoca'ya hiç benzemiyor. Şeref Çiçek'i de aradım aradım bulamadım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Doğrudur ama, fotoğraftakilerden hangisi Şenol Güneş, hangisi Şeref Çiçek? ben ikisini de göremedim :) Ortadaki siyah pardesülü kişi Şenol Hoca'ya hiç benzemiyor. Şeref Çiçek'i de aradım aradım bulamadım.

bende göremedim  :alala:

Çevrimdışı balkan-kartal

senol gunes soldan ucuncu adam saga dogru yukardan asagi
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı cursedofdragon

ama hangisi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ben hala göremedim ya :D

Çevrimdışı 38life

Soldan 3.cü kişi Şeref Çiçek işte arkadaşlar. Neyi göremiyosunuz anlamadım?  :alala: Adam 4 senedir Yedek kulübemizde oturuyor. Bi göz âşinalığı olmuş olması lazım artık.

Çevrimdışı mrred

Gs Lobisi
Dış güçler
Hakemler
Aziz
Fatih
Fetö
Kampa geç katılma
Maaşlar ödenmiyor
Volkan Şen'i almadık
Ozan Tufan'ı almadık
Harun Tekin'i almadık
Bunlar aklıma gelen ilk bahaneler.

Hiç kimse oyunu tarif etmiyor sahada ne oynanıyor açıklamıyor herkes oyuncuların topla becerilerini izlemeyi futbol izlemek sanıyor sen hala açıklama yapmaya çalışıyorsun. Bu yukarıda saydığım "nedenler" ki bana göre "ağlak" insanların bilgisizce ifadeleri oyunu tarif etmiyor.
Bu sebeplerden hangisi sahada beşiktaşın
1.Saha parselasyonunu ikinci lig takımı seviyesinde olmasını
2.Oyunun merkezini tutamayışını
3.600 paslardan 300 paslara inişini
4.Beklerin hücumda verimli olmayışını
5.Top tutamayışını ?
6.Sürekli orta yaparak top kaybedişini açıklıyor ?
.
.
.
daha devam etmek istemiyorum yazdıkça içim karardı

Cevap Hiçbiri.
Vasat yorumcular Ali Ece, Serdar Ali Çeliker, Tugay Kerimoğlu, Mustafa Doğan, Tümer Metin bunlardan hangilerinde direkt ya da dolaylı takımın böyle zaafları olduğunu duydunuz ?
Cevap Hiçbiri.
Bu vasat yorumcuları dinleyeceğinize evde gidip uyuyun hiç olmazsa bünye dinlenir.
Oyunu tarif etmeyen, hiçbir yorum , görüş ciddiye alınmaz arkasından gidilmez. Suçu önce kendinde arayan her insan gelişir . Gerçeği göremediğini kabul etmeyen insanlar yukarıda saydığım bahanelere sığınıyorlar oysa kral çıplak. BERBAT OYNUYORUZ. FUTBOL TAKIMININ OYUNUNDAN TEKNİK HEYET SORUMLUDUR.

Şenol Güneş ve Fatih Terimi savunanların sığındıklar biricik bir neden var o da şampiyonluk. Yahu tamamda iyi oyun her zaman şampiyonluk getirir fakat her şampiyonluk iyi oyunla gelmez. Akıllı bir insanın hedefi her zaman güçlü ve iyi oynayan bir takım olmalı. Çoğun içinde zaten az vardır.

İşin komik tarafı aynı ruh hali ve bilgisizlik Gs'lilerde de var. Aynı inat değişiklikler aynı yanlış oyuna müdahaleler aynı vasatlık Fatih Terimde de var. Onlarda daha da kötüsü Fatih Terim transferlere direkt müdahil oluyor kulübün anahtarını direkt ona vermişler tam teslimiyet. Neyse ki biz öyle bir hata yapmadık yoksa ara transferde Diagne ve Marcao gibi felaketleri biz de yaşardık. Maaş + bonservisleri 25 milyon euro.
Fatih Terim'i seneye göndermezlerse ki 5 senelik sözleşme imzalamışlar Gs satılır. Daha ne olduğunu anlamadan borçları 500 milyon daha artar . Bu vasat taktik ve oyun anlayışı ile de şampiyon falan olamazlar.

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 00:28:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Teknik Direktör Türk olacaksa kesinlikle tercih Abdullah Avcı olmalı.
Adam her türlü oyunu oynatmayı biliyor. Oyunu evrimleştirmeyi biliyor . Evrimi olmayan şeyin devrimi olmaz takımını direkt oyundan topa sahip olma oyununa evrimleştirdi ve sadece bir oyuncu üzerine kurulu oyun planıyla devrim yaptı . Daha ne yapsın? Her maç aynı planı üstüne üstlük göstere göstere anlata anlata gözümüze soka soka uyguluyor ve yaptırıyor. Bu ufak çapta olsa da devrimdir.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 00:14:33 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

En soldaki kişi de Abdullah Ercandır bu arada. Şenol Güneşin Trabzonspordan öğrencisi, elinde büyüdü, parladı. Geçtiğimiz günlerde milli takımdaki görevinden ayrılmıştı.

Çevrimdışı tangaz

abi 1500 satır hoca gömmüşsün gene bu yazdıklarını defalarca yazdın okuduk zaten sen soruları yanıtlamamışsın. 50 sefer yazınca yönetim eleştirisi sezer öztürk transferi yazıyorsunuz diyorsunda sen her gün aynı şeyi hocaya yapmıyormusun aynı şey işte.

madem sağ bek transferi gereksizdi biz yaz başı neden ilk sağ bek baktın isviçreli milliçocuk lynlu çocuk filan boşuna mı transfer görüşmesi yapıldı haftalarca sonra serkan reçber die biri geldi gençleştreceklerdi başkanla ikisi takımı ama rivayetegöre umut ve şafak elemanı kapının önüne koymuşlar

ffp ffp diyorsun yönetim satmayıp napacaktı diyorsun satmadan alamama şeyi vardı diyorsun her sene mi takımın üstüyle başıyla bu kadar oynanır gesede ffp.de ama adamlar yazın sadece gomisi sattı onunda ffp ile alakası yoktu uefanın gücü bitek bize mi yetiyor

acaba bu denli sirkülasyon oyuncu alışı satışı yönetimden birilerinin menacerlerle ortaklığı filan konulu olabilir mi? hiç bu olasılık aklına gelmiyor mu? bu bir iddia değil itham değil ama midemi bulandıran bir olasılık neden renkliler bu denli sirkülasyon yapmadılar hele hele şampiyon olurken takımları bu denli sirküle etmediler? hiç bu olasılık aklına gelmiyor mu?

yönetim bahane üretmez tüm yaz yan gelip yattılar işte abi santrafor bile almadılar üstelik de ffp bitmişken yapmadılar bunu ffp varken transfer yapabilen yönetim yokken nie yapmadı bana kimse bunun açıklamasını yapamaz. burakın arkasında 2 tane harika 10 numara var diyorsun kagawa 45 dk oynadı maç sonu bacağını eline almış işte kendisi hala hazır değilim diyor ama sana göre uçuyor kaçıyor hoca oynatmıyor gömüyor güveni gömmüşse az bile etmiş o çocuk bu gidişle 2 sene sonra orkan çınar moduna bürünür görürsünüz.

sonra burak 2maçta gol attı diyorsun erzurum ve kayseri maçlarında 3 penaltın verilmedi yönetim sus pus olacağına penaltılarımızı çaldırtsaydı burakın da 6 maç 4ünde attıgı 7 gol olurdu. ikinci devre 7de 7 yapacak fırsatımız vardı yönetim yüzünden yapamadık. ben iyi oynarım kötü oynarım gereği ayrıca düşünülür ama yönetim önce takımı dışa karşı koruyacak penaltıları alacak sonra hocayı mı dövüyor oyuncuları falakaya mı yatırıyor bakarız ona ama sonra.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şeref çiçek budur paylaşılan fotoda nerede bu adam :alala: soldan 3. filan denmişde o adamın şeref hocayla alakası yok sanki :alala: üstelik şeref hoca 55-60 yaş arası biri bu 3. adam ise daha genç 45 gibi sanki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona