-LJAJIC GELECEK SEZON...-
"Ljajic gelecek sezon da bizimle olacak gibi gözüküyor. Kontratındaki bazı maddeler var, o maddeler tutarsa alınacak. Karakterli bir çocuk. Takımımızda görmek istiyoruz. Kulüpler ekonomik olarak daralacaklar seneye. Biz de %30-40 daralmak durumundayız"
-KAGAWA İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE KARAR VERECEĞİZ-
"Kagawa biraz daha oynasın, Beşiktaş'a alışsın, biz ona alışalım, önümüzdeki süreçte karar vereceğiz. Tüm takımlar için de geçerli bu, kulüpler bütçe itibarıyla daralacaklar. Bizim kadro mühendisliğini tekrar masaya yatırmamız lazım. Şu an tek konsantrasyonumuz lig."
Kuculecegizden daralicagiza tiransfer olduk. Boyle konusulmaz kamu onunde.
Kadro muhendisligini masaya yatiracakmis, simdi ne nereye yatar diye iki kelime etsem gene nopost yoyecez, muhendislik falan yapmayin arkadas siz, beceremezsin.
Kagavaya bakacakmis, kagava da sana bakacak yahu
Bu konusmalarin buyuk ihtimal gercegi donusu su
Seneye layic kalmaz kagava da kacar adim mars
Vida satilir burak satilir ikarus geri iade
Kadro degerin de 30-40 milyon olur bulgar ligi takimi gibi
Bu kafalarin besiktasi getirdigi yer burasidir
Koylu zihniyeti ile sonradan gorme manevralari ile akildan yoksun bilimden ilimden yoksun yonetim boyle olur, topculara diyoruz buranin oyuncusu degil, kucuk takim oyuncusu diye yoneticiler de besiktasin yoneticisi degil, herifler besiktas kucuk olsun bizim olsun modunda, buna yetersizlik₁ denir
2-3 sene once yazmistim
Bakin dedim sirketler neden adam cikarir cunku isler iyi giderken herkes rahatlamistie, salmistir, tembellesmistir gider bir suru adam alirlar normalde riske girmeyecekleri islere atilirlar bu islerin basina yanlis adamlari koyarlar sonra kiriz ortaminda isci cikartmaya baslarlar.
Bu yonetim de boyle
Para yok diyor, ulan ben mi yaptim mantar tiransferleri
Mitro negredo larin lens medel pepe vida love 8 tane adam sunlara verilen paralar nedir. Paran yoksa alma kardesim odeyemeyeceksen maasini alma
Yiyemeyecegin falakanin altina yatma dedik
Beceriksizler ordusu yonetmeye calisiyor besiktasi, dedik bunlari hepsini dedik
Unal aysal gssi olmasin dedik
Zamaninda umut gunerin arkasindan falan kosan adamlar simdi besiktas yoneticisi ile kufurlesiyor
Hoca da gitti, hoca konusu renkli algisini yiyen taraftara ders olsun diyecem ama lucescu konusunda dersini almamisti kimse. Ben severim kaos ortamini zaten bunlarin yasanacagi da belliydi. Tarihin boyle tekrar ettigi baska bir ulke yok dunyada, akildan uzak olunca boyle oluyor
Malzeme cok olacak mayisa kadar, insallah bazi yonetici arkadaslar ile yolumuz kesisir avrupada, hal hatir sorariz kendilerine, edebiyat falan konusuruz, futbol konusulmaz bunlarla
Ziya pasadan gelsin
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
30-40 daralacaz nedemek ya
Yaw fbli soylese 20 sene sosisli yumurta yaparim