Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3754432 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi o nasıl form ya olmaz olsun öyle form yanlış hatırlamıyorsam fenerle 4 maç yaptık biliç dönemi 2 mağlubiyet 2 beraberlik.. gs ile de 4 mağlubiyet.. gs'ye golümüz var mı onu bile hatırlamıyorum. Bu mu form? Adama İngiltere'de fena olmayan bi kadro verdiler eline yüzüne bulaştırdı. Araplara gitti berbat performans. Adam bizde iyi bile olsa geri gitmiş işte. Şenol Hoca'nın ölüsü bile Bilic'ten iyidir hainliğininden bahsetmiyorum bile.
ben biliç gelsin demiyorum hocalığı hakkında yorum yaptım
derbi kazanamayan biliçdi ama liverpool ü totenhamı eleyende biliçdi
bazı şeyleri şartları düşünmeden konuşmamak lazım biliç dönemi ülkenin konjektörü nasıldı geziden çıkmışız bütün şimşekler
Beşiktaşın üzerine çevrilmiş telefon tapelerinde tff koridorlarında şampiyon olunda görelim naraları atılıyor
Takıma oynayacağı stad bulamıyoruz maçlarımızı ankarada konyada oynuyoruz unuttunuzmu bu şartlarda
ligde biliç başarısız olmuş falanda değil ama derbi maçlarınında nasıl olduğunu unutmadık o kadar değil
o halimizle bile şampiyonluğu son 5 haftada verdik bütün olumsuz koşullar vardı ama yinede rakibimiz
bizden şampiyonluğu alabilmek için saraya çıkıp etek öptü unutuldu bunlar. birilerinin performansı
başka yerde ne yaptığıyla alakalı değil senle ne yaptığıyla ölçülür şl finali oynamış kaleci bizde top tutamıyor mesela
uefa kupasını almış kaleciyi nasıl göndereceğiz diye düşündük. sonra kalktık liglerin babalarından birinin liginde
başarılı olmamış bir kaleciyi aldık mükemmel çıktı.
olayları değerlendirirken lokal bakılmaz bütünü değerlendirmek gerekir. o dönem biliç şampiyon olmazdı yapmazlardı
sorun biliç değildi. Biliçi değerlendirirken başka şeyler gündeme getirilir hocalığı değil istemem ama bu hocalığından kaynaklı değil
bunu anlatmaya çalışıyorum adam bizi bursa ayarında görüyordu ötesi varmı sana inanmayan hoca sen ne kadar
iyi olursan ol başarılı falan olamaz. Biliçin hocalığını ayrı adamlığını ayrı konuşmak lazım iyi hocamı bence iyi hoca
Beşiktaşda olmalı bence asla olmamalı. Gelirse getirilirse tepkimi gösteririm hayır göstermem ama onada hiç bir zaman güvenmem
bir şeyler yaşanırsada yönetimi suçlarım. başarılı olursa çalışan olarak görürüm işini yapıyor derim
bir bağ kurmam ben şenol hocaylada bir bağ kurmadım gelmesini istemiyordum getirdiler bunada muhalif olmadım Beşiktaşın çalışanı
olarak gördüm faydalı olduğunda işini yapıyor dedim yanlışlarını eleştirdim gidiyor zerre kadar üzülüyormuyum asla
hatta geç bile kalındı yazın gönderilmeliydi. artık verebileceği hiç birşey kalmamışdı. Yönetimde biliyordu bunu ama
taraftar korkularına yenik düştüler.
Burak diye tutturup bütün kulübü kaosa sürükle taraftarın istememesine ramen alınsın taraftar senin için onu bile affetsin
bağrına bassın. sonra ben gidiyorum de. demek bu gün değil devre arası belliymiş gideceği peki neden o zaman burak diye
bu kadar ısrar etti burak alınmasını sorgulamıyorum hocanın ısrarını sorguluyorum 34 yaşındaki oyuncuda ısrarı Beşiktaşın geleceğinimi düşünmek içindi. yoksa ts ye gider ayak son bir kıyak yapayımmı dedi. şimdi burakada yazık olmadımı gidiyor artık onun korumasındada
olmayacak muhalif olanlar hala muhalif ama hoca hatırına yutkundular. böyle olacak demiyorum ama bu ocak ayında belliyken
bu ısrar niyeydi.

Çevrimdışı mylife1903

Jorge Jesus boşta mi ? Yoksa hala Lisbonun başında mi ?
Cesus teklif gelse sence pepeyle konusmaz mi?

Çevrimdışı f_madida

Fikret Orman -> TFF
Ahmet Nur Çebi -> Beşiktaş
Allahım nolur yaşansın ya.

Guzel hayal ama bu senaryoda ilk sampiyon yapilacak klup fb olur bence, zaten onumuzdeki sene icin bu senaryo kurgulanmis.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Baskan  TRT Sporda aciklama yapio su an
Yorgo

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

"Fikret Orman: "Yönetim kurulu toplantımız var. Ondan sonra açıklama yapacağız. Şenol Hoca şu anda haziran ayına kadar takımın başında. Hayırlısı olsun." Orman: "Yıldırım Demirören'in istifası hiç beklemediğim bir sürpriz oldu. Aklıma gelmeyen bir sürpriz. Herkes şok oldu. Bir gerekçeleri vardır. Bununla ilgili bir şey konuşmadık. Türk futbolu için hayırlısı olsun."

Yahu daha ne gerekçesi olacak adam iddaa'yı satın aldı yasal olarak ayrılmak zorunda. Yasal şeylere şaşırıyor şok oluyor başkan.

Çevrimdışı mylife1903

bazı şeyleri şartları düşünmeden konuşmamak lazım biliç dönemi ülkenin konjektörü nasıldı geziden çıkmışız bütün şimşekler
Beşiktaşın üzerine çevrilmiş telefon tapelerinde tff koridorlarında şampiyon olunda görelim naraları atılıyor
Takıma oynayacağı stad bulamıyoruz maçlarımızı ankarada konyada oynuyoruz unuttunuzmu bu şartlarda
ligde biliç başarısız olmuş falanda değil ama derbi maçlarınında nasıl olduğunu unutmadık o kadar değil
o halimizle bile şampiyonluğu son 5 haftada verdik bütün olumsuz koşullar vardı ama yinede rakibimiz
bizden şampiyonluğu alabilmek için saraya çıkıp etek öptü unutuldu bunlar. birilerinin performansı
başka yerde ne yaptığıyla alakalı değil senle ne yaptığıyla ölçülür şl finali oynamış kaleci bizde top tutamıyor mesela
uefa kupasını almış kaleciyi nasıl göndereceğiz diye düşündük. sonra kalktık liglerin babalarından birinin liginde
olayları değerlendirirken lokal bakılmaz bütünü değerlendirmek gerekir. o dönem biliç şampiyon olmazdı yapmazlardı
sorun biliç değildi. Biliçi değerlendirirken başka şeyler gündeme getirilir hocalığı değil istemem ama bu hocalığından kaynaklı değil
bunu anlatmaya çalışıyorum adam bizi bursa ayarında görüyordu ötesi varmı sana inanmayan hoca sen ne kadar
iyi olursan ol başarılı falan olamaz. Biliçin hocalığını ayrı adamlığını ayrı konuşmak lazım iyi hocamı bence iyi hoca
Beşiktaşda olmalı bence asla olmamalı. Gelirse getirilirse tepkimi gösteririm hayır göstermem ama onada hiç bir zaman güvenmem
bir şeyler yaşanırsada yönetimi suçlarım. başarılı olursa çalışan olarak görürüm işini yapıyor derim
bir bağ kurmam ben şenol hocaylada bir bağ kurmadım gelmesini istemiyordum getirdiler bunada muhalif olmadım Beşiktaşın çalışanı
olarak gördüm faydalı olduğunda işini yapıyor dedim yanlışlarını eleştirdim gidiyor zerre kadar üzülüyormuyum asla
hatta geç bile kalındı yazın gönderilmeliydi. artık verebileceği hiç birşey kalmamışdı. Yönetimde biliyordu bunu ama
Burak diye tutturup bütün kulübü kaosa sürükle taraftarın istememesine ramen alınsın taraftar senin için onu bile affetsin
bağrına bassın. sonra ben gidiyorum de. demek bu gün değil devre arası belliymiş gideceği peki neden o zaman burak diye
bu kadar ısrar etti burak alınmasını sorgulamıyorum hocanın ısrarını sorguluyorum 34 yaşındaki oyuncuda ısrarı Beşiktaşın geleceğinimi düşünmek içindi. yoksa ts ye gider ayak son bir kıyak yapayımmı dedi. şimdi burakada yazık olmadımı gidiyor artık onun korumasındada
olmayacak muhalif olanlar hala muhalif ama hoca hatırına yutkundular. böyle olacak demiyorum ama bu ocak ayında belliyken
bu ısrar niyeydi.
Sen hocanin onune mal mal adamlari getirip hangisini alalim dersen adam da bildigi guvendigi buraki ister
Hocam buyur copinho var 2.5 milyon maldonyo var 5.5 milyon salako var 3 milyon
Sec beyen al hocam
Metin gozunu sevem sen topcu onerme buraki alin getirin bana yeter

Çevrimdışı yoruk

Anlaşıldı plan falan yok.Geçmiş olsun

Çevrimdışı f_madida

Cesus teklif gelse sence pepeyle konusmaz mi?

Jesus, mesus, bu adamlar icin Besiktas ancak basamak olur. Bir sene sampiyon olsa veya az bucuk uefada tur atlasa birakip gider, bu tarz heriflere hic bakmamak gerek. Yabanci td zaten alisamiyor, alisacak, basarili olacak da kalacak, cok zor is. 

Madem bu kadar yabanci isteniyor, takim kossun diye de gaza gelecekse millet o zaman Tudor aku gelsin. Gegenpress yaptirsin, 12.haftada pili biter takimin ama ligin basinda zevkli maclar izleriz.

Çevrimiçi Necmi

anlamıyorlar abi boşver.

Sorunları söylemeyi mazeret sayıyorlar.

Ben bizim golcümüz yok negredo,love bunlardan bir şey olmaz dediğimde.Sorun negredo'da değil biz santraforu pozisyona sokamıyoruz diyorlardı! Burak geldi 2 şer 2 şer atıyor.Demek ki sorun santrafordaymış atan nasıl atıyor bak!

Oyuncuların yaşlandığını kadronun vasatlaştığını günden güne kabul edemiyorlar.Giden oyuncuların yerlerinin dolmadığını kabul edemiyorlar.Doğaçlama transferler...

Atiba yaşlanmış gelmiş 35 yaşına bu adamın yedeğini alamadık.Yerine medel'i aldık atiba ile defans nasıl toparlandı 2.ci yarı.Atiba'nın yedeğini almadığımız gibi 200 bin € gibi bir rakam için oyuncu ile pazarlık yapıp oyuncunun kamp yemesine bile engel oldu yönetim. 7-8.ci hafta katıldı takıma ilk yarı hiç oldu adam.

yönetim topun ağzına kendisi geldikten sonra paragöz babel'i göndermek aklına geldi.Maaş dengesini bozdukları negredo'ya,pepe'ye 5 milyon € maaş verdikleri akıllarına geldi.Halbu ki hocanın sürekli söylediği şeyler oyuncu maaş dengesini denk tutalım.Maaşları düzgün ödeyelim, kadroyu bozmayalım.

Takımda sağ kanat yok sol kanat yok.Güven'i santrafor 19 yaşında ki çocuğu sol kanada atıyoruz.

2 senedir sağ bek yok takımda alınmıyor.Yerine oynayan gökhan gönül 34 yaşında 3 kulvarı kaldırmasını bekliyoruz.

35 yaşında ki quaresma'nın yedeği 31 yaşında lens'i alıyoruz 5.5 milyon €'ya.

Daha bi kere ağızlarından yönetim suçlu onlarda hata yaptı yapıyorlar lafını duymadım.Tek bildikleri hoca.

belkide siz anlamıyorsunuz iki iki atıyormuş ligin 6 maçı oynandı bir maç cezalı diğer 5 maç oynadı iki maçta ikişer gol attı
3 maç gol atamadı. Belkide atmasının nedeni o ortaları açmayı bırakmamız oldu. al işde quaresma girer orta açar kafayla vurursun iyi orta olsa bile onun gol olma ihtimali düşüktür. neden göremiyorsunuz burak oynasın oynamasın sorun oyun sisteminin değişmesiydi antalyada burakmı vardı 6 gol attık şimdi maçlarda pozisyon sayıyoruz 10 lu rakamlara geldi koskoca ilk yarı bir iki pozisyonla maçlar bitiyordu. Atibanın yerine kimseyi bulamamışız ama öylemi gerçekten dorukhanı yokmu sayıyorsun atibanın alternatifi olacak kalitede
ama siz başka bir atiba istiyorsunuz arayın bulun varmı.

Çevrimdışı f_madida

"Fikret Orman: "Yönetim kurulu toplantımız var. Ondan sonra açıklama yapacağız. Şenol Hoca şu anda haziran ayına kadar takımın başında. Hayırlısı olsun." Orman: "Yıldırım Demirören'in istifası hiç beklemediğim bir sürpriz oldu. Aklıma gelmeyen bir sürpriz. Herkes şok oldu. Bir gerekçeleri vardır. Bununla ilgili bir şey konuşmadık. Türk futbolu için hayırlısı olsun."

Yahu daha ne gerekçesi olacak adam iddaa'yı satın aldı yasal olarak ayrılmak zorunda. Yasal şeylere şaşırıyor şok oluyor başkan.

Sasirmisim gibi cek panpa!

Çevrimdışı mylife1903

bu ısrar niyeydi.
Ben yazinca kiziyorsun disardan birinin nasil gordugunu
Bilicin hocaligini sevmem ben once ama adamin hakkinin yendigini 150 sefer yazdim burda
Boyle buyuk takimiz biyle guclu takimiz diye anlatiyorsun adama
Adam geliyor sitadin yok
Oyuncusunun girtlagini sikip dovuyorlar adamin oyuncusu kirmizi goruyor
Hakemler kesip biciyor
Yayinci habire desiyor
Basin habire ustune atliyor
O adam ne sanacak abi, lan ne cins adamlar bunlar demistir, ilk tekliftede kacar gider, gayet normal

Hakeme federasyona tek kelime edemeyen bir camiayiz bu yonetim zayiftir kalibresi dusuktur falan ama baska yonetimler varken de boyleydi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/1903blackwhite1/status/1100918851909414912
  Fatih Doğan (@fatihdogan_38): Guti, idmanların başında gelip idman bitiminde hemen ayrılıyor. Hiç hırsı yok. 🤔
Guti  yerine  Sergeni tercih ederdim -ki  onun da  istikrarsizligi ve maymun istahliligi  herkesce bilinen bir gercek
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım toplantıdan neler çıkacak  :money:

Alıntı
Fikret Orman hocasını verirken umarım, özellikle son 2 senede yaşadığımız fikstür ve hakem facialarının tekrar etmemesi konusunda taahhüt almıştır..
Öbür türlü başarısızlığı, kendilerine yakın muhabirler vasıtası ile üzerine yıkacakları bi figür artık yok, ihale üzerlerine kalır. (via. Umut_Beşiktaş)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bakalım toplantıdan neler çıkacak  :money:

Ne çıkabilir ki? Başkan demiş zaten Mayıs ayına kadar takımın başında Şenol Hoca diye.. Daha ne diyebilir bunun üzerine?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eğer bu alacak işi de doğruysa hoca giderken bizi sandığımızdan da çok yıpratabilir  :tabe:

Alıntı
Şenol Güneş'in kulüpten oluşmuş/oluşacak alacaklarının ödenmesi için bir taktik savaşı yaşanacak muhtemelen. O yüzden bu aşamada kimsenin gerçek fikirlerini söyleyeceğini sanmıyorum. (via. İlker Pırlant)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne çıkabilir ki? Başkan demiş zaten Mayıs ayına kadar takımın başında Şenol Hoca diye.. Daha ne diyebilir bunun üzerine?
Onu hoca ile yaşanan para krizinden dolayı öyle söylüyor diyorlar. Alt tarafta paylaştım. Hoca ile yönetim arasında bilmediğimiz bir çatışma var anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Mesajımda haddini aşan kısım tam olarak neresi çok merak ettim ?
neresi had aşmak söyleyeyim bu forumda Beşiktaşa hocalık yapmış birini övmek yada eleştirmek için sendenmi izin alacağımda
övdüm diye bana laf sokmaya çalışıyorsun sadece bana değil herkese yapıyorsun bunu sürekli insanların attığı mesajlara saldırıyorsun
bu had aşmaktır fikrin varsa söylersin başkalarının düşüncesini tartmak senin haddin değil yada neyi söyleyip neyi söyleyemiyeceklerine sen karar veremezsin. bunu yaptığında had aşmış olursun. millete mahalle baskısı uygulamış olursunki bu konuda ne düşündüğümüz en iyi senin bilmen gerekiyor nasıl tepki verdiğimizide
Biliç bu takıma hocalık yaptımı Güneşde hocalık yapıyormu isteyen istediği kadar iki hocanın performansını karşılaştırır
ikisindede konu Beşiktaş hocalıkları senin haddinemi kaldıda iki hocanın mukayesesine laf sokmaya çalışıyorsun.
bu lafı bana değil başkasına sarf etsen direk ceza alırdın bunuda biliyorsun değilmi
bu forumda mahalle baskısı asla kabul edilmeyecek bir şey insanlar fikirlerini istediği gibi dile getirir kimsede onların fikirlerini dile getiriş
biçimine laf edemez varsa bir kural dışı buna forum kurulu müdahale eder. senin bir sıkıntın varsa mesaj hakkında bunu yazamazsın sadece moderatöre rapor et tuşunu kullanabilirsin ben müdahale edeceğim diyorsan haddini aşmış oluyorsun
burda attığın her mesaj forum üyelerinin mesajlarına saldırmak olmamalı. insanlar senin düşüncelerine uygunmu yazmak zorunda istediğin bumu

Çevrimdışı mylife1903

Onu hoca ile yaşanan para krizinden dolayı öyle söylüyor diyorlar. Alt tarafta paylaştım. Hoca ile yönetim arasında bilmediğimiz bir çatışma var anlaşılan  :tabe:
Senol gunes varken tesislere Ayda yilda bir gelen bazi yoneticiler yabanci hoca gelince fink atacak

Çevrimdışı mylife1903

Anlaşıldı plan falan yok.Geçmiş olsun
Yahu ne pilani ne pirohrami
Bilmedigin yonetim mi bu

Çevrimdışı Savaş

Aynı cümleyi yazacağım: Beşiktaş'ın tüm unsurlarını Beşiktaş'ın önüne koymayın. Günü gelince en büyük hatalarında bile toz konduramadığınız isimlerden nefret eder, vazgeçemediklerinden vazgeçersiniz. Bugün Güneş'e sarılanlar dün Orman'la yanıp tutuşuyordu.
Bahsettiğin asset oyuncular kimler? Yazar mısın merak ettim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Evde oturuyorum babam gelip diyor ki sen güzel pasta yaparsın akşam için pasta yapman lazım akşama misafir gelecek diyor.

Mutfağa gidip buzdolabını açıyorum...

Pasta yapmak için gerekli malzemeler ;

3 yumurta lazım benim buzdolabımda 1 tane var.
Un lazım o var.
1 su bardağı şeker lazım o yok.
1 paket kabartma tozu lazım o var.
1 bardak süt lazım o yok.
1 vanilya lazım o var.
2 yemek kaşığı kakao lazım o yok.
1 çay bardağı sıvı yağ lazım o var.

Pasta yapamıyorum eksik malzemem çok.Markete babamı gönderiyorum babama eksik malzemelerin listesini yazıp veriyorum.Az biraz zaman sonra babam elinde 2 tane malzeme ile geliyor.Aldığı ürünlerde hep kalitesiz marka.Ayrıca halen eksik malzeme var.Babama diyorum ki baba neden kötü ürün ve eksik malzeme aldın.Babam diyor ki "yapacak bir şey yok bu malzemelerle pasta yapacaksın idare et".Babam 1 paket süt ve 1 tane yumurta getirmiş.Halen 1 yumurtam eksik,Şekerim eksik ve kakaom eksik.Yine de pasta yapmaya koyuluyorum.Şeker yerine tuz koyuyorum.Kakao yerine kahve koyuyorum.1 yumurtam eksik olduğu için tam kıvamına gelmiyor pastam.Babamın aldığı ürünlerde kalitesiz olduğu için pastanın zaten lezzetli olmayacağını biliyorum.Neyse öyle böyle pastamı yapıyorum.
Akşam misafirler gelip pastamı yiyorlar.Hiç kimse memnun olmuyor herkes bana bakıyor pastayı yapan benim çünkü.Babamda bizim oğlan pasta işini hiç beceremez zaten diyor. topu iyice benim üstüme atıyor.Aslında suçlu babam iken bütün suç bana kalıyor...
işde anlamadığın konu bu orda konu pasta yapmak değil misafiri ağırlamak
yoksa çıkarttığın ürün değil sen eldeki imkanlarla misafiri en iyi şekilde ağırlaman gerekiyor
pasta yapacak malzemen yoksa kek yap kurabiye yap belki pasta ikram edemezsin ama
pasta yapamıyorum malzemem yok diye misafiri kapıdan çeviremezsin elindeki bütün imkanları kullanır
en iyi şekilde ağırlamaya çalışırsın. insanların anlatmak istediği bu herkes menüde pasta yok diyor
ama genel olarak insanlar menüde hiç bir şey yok diyor pasta yoksa kek olsun kurabiye olsun
elinde ne varsa birşeyler üret diyor. yoksa misafir ağırlamanın sınırı yokki pasta koyarsın neden
havyar yok denir. yada bu misafir çok önemli rakı sofrası kurmak lazımda denir ama eldeki imkanlar o keki çıkartmayı gerektiriyorsa
senin işin o keki mükemmel yapmak pasta malzemesi yok diye ağlamamak. ama sen ne yapıyorsun pasta malzemesi yok diye keki yakmış yenmez duruma sokumuşsun ama baban diyecek sonrasında bu keki düzgün yapsaydın misafiri keklede ağırlayabilirdik
ama bu bizim toplumsal defomuz Türk milleti hep kayal peşinde koşar hep en iyisini ister
her zaman elinde olanı küçümser aslında elindekilerdende faydalansa mutlu bir hayat süreceğini idrak edemez gözü hep yukarda kalır
o pastayı yapacak malzemen olsada bunu neden altın tabakta ikram etmedim diye dert eder.
bu bizim toplumsal sorunumuz hiç yetinmeyi bilmiyoruz ve her zaman komşudaki bizdekinden iyi oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Senol gunes varken tesislere Ayda yilda bir gelen bazi yoneticiler yabanci hoca gelince fink atacak
şenol güneş varken çebi tesislerden çıkmıyordu
yöneticilerde sürekli tesislerde bunu antrenman yaparken sürekli izleyen yöneticilerden görebilirsin
tesisleri yöneticiye kapatan bir hoca olmadıki Şenol Güneş burda yönetime sallayayım derken Hocayada halsızlık yapmış olmuyormusun
oyuncuların muatap olacağı yöneticilerin olması hoca işi ile alakalı olmayan konularda oyuncularla muhatap olması doğru değilki
naibi sürekli tesislerde başkan sürekli gidiyor diğer yöneticilerde gidiyor. yarın yeni hoca geldiğinde
bir yönetici fotosu gördüğünde tesisde hemen bak demişdim yöneticiler tesislerden ayrılmıyor dersin :D
yönetimi her konuda eleştirebiliriz ama hiç bir zaman hocanın işine karışan yönetim olmadık
bu sebadada böyleydi bilgilidede YD dönemindede böyle oldu Fikret Orman dönemide değişmedi
sorun soyunma odasına inmek tesislere gelmek değil sorun hocaya karışıp karışmamak
yoksa soyunma odasınada iniyorlar tesislerde geliyorlar. yönetici gelir soyunma odasınada girer bu normal
normal olmayan Başkanın soyunma odasına girmesidir oraya başkan girerse ya kucaklamak için girer yada kafa
kopartmak için girer. Başkanın soyunma odasına girmesinin bir ağırlığı olmalı.
bu arada benim fikrimce karışmasıda gerekiyor kimse kral falan değil ama herşeyin sınırları iyi çizilmeli.
çalıştığın iş yerinde patronunun yanına gelip bu işi yanlış yapmışsın senden bunu istiyorum demesi haktır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Anlamadığım hem Şenol Güneş hem Fikret Orman hem milli takım hem lig aynı anda yürümez demiyorlarmıydı şimdi tam tersini söylüyorlar.aklımızla alay etmeyi bırakın azıcık net olun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin de miadı doldu herhalde. Hoca gibi zorlamaya gerek yok. Her zorladığımızda sezonlarımız gidiyor. Umarım iyi bir aday çıkar.

Alıntı
Yönetimin ve hocanın karşılıklı hamleleri, iki tarafın da şeffaf, açık ve samimi olmamalarından dolayı olan Beşiktaş'ın koca sezonuna oldu... (via. Engin Aslan)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Giden gelmesin su isi birakmak lazim artik
Vallahi yonetimi de tembellestiriyor bu isler
Gomez bu sene kume dusmeyi basaracak gibi duruyor bedeva gelecek olsa o bile gelmesin

Yeter yahu
Dunya topcu kayniyor
Biz ufacik akvaryumdan seciyoruz
Vizyon mizyon diye gomezle dalga geciyorduk ama bizim yonetimin vizyonu falan da sikinti

Maas vermeyin kimseye arkadasim zaten menejerin eline bakiyonuz neden bir suru insan calistiriyonuz
Metin albayrak sikat yapacakmis oyuncu izleyecekmis yahu sen oyuncu izlesen nolur
Basin sozcusu ama piyasada yok
Ya gorevden el cektirirsin ya istifa ettirirsin
Garip garip isler
bende bunu anlamıyorum denenmişi tekrar denemek ne oluyor
karından boşanmışsın tekrar evlenmek istiyorsun ama seni aldatmış
bir daha yapmaz diyebilirmisin yada ama mutlu günlerimiz olmuşdu diyebilirmisin
fabriyi çok severim burda ilk karşı gelinirken bu iyi kaleci demişdim
ama bu onun fifayı kullanır yine giderim lafını söylememiş yapmıyor
gitmek istedi gitti gidenin topuğuna bakılmaz üzülürsün canın yanar ama yoluna devam edeceksin.
geçmişde ne yaşadıysan yaşa gelecekte bunun aynı olacağı garantisi olmaz
bir kere ayrılık girdiğinde kırgınlıklar oluştuğunda bir daha eski havayı kimse yakalayamaz
zorlama olur. zorlama işdende birşey çıkmaz.
bir kere gelişmek için değişmek zorundasın eskiye özlemle gelişme olmaz sürekli eskiye yönelmek gelişme
değil durağanlığı kabul etmektir.
bir kere gittin neden geri geliyorsun yada bir kere gönderdin neden geri alıyorsun.
madem sürdürebilirdin o zaman neden gitmesine göz yumdun diye uzar gider bu konu.
her zaman belli olan şey ortada biri öldüyse gömeceksin gömemezsen çürür pis kokar
istediğin kadar sev öldü işde toprağın altına sokman gerekiyor. sonrada yoluna devam edeceksin.