Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756063 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon için hala Şenol hocayı düşünmüyoruzdur umarım  :tabe:

Ahmet Kavalcı: "Şenol Güneş sezon sonuna kadar devam edecek. Federasyon bize yazı yazıp Mart'ta 2 maçlığına izin istedi. Gitmez ise hoca ceza yer. Mecburen gidecek. Başkanımız hocanın iki takımı birden çalıştırmasını doğru bulmadığını söylüyordu. Ama şu anki durum bu. Başkan ile hocamız yeniden görüşür farklı karar çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

Geldi karanlik gunler, tasi taragi toplama vakti geldi. Senol Gunes'e her saldirildiginda asil hedef basarili giden Besiktas'in duzenini ve birligini bozmakti, dun Senol Gunes'e -Senor/Senor diyenler simdi buyuk hoca diyor. Icimizdeki bir grup futbol dehasi futbolun sadece sahada oynandigi varsayimiyla hocayi itin bir tarafina sokmayi marifet sandi bu esnada, kendilerine tebriklerimi iletiyorum. 

Neyse, bu gruba mustahak, bundan sonra 10 yilda bir belki sampiyonluk kovalayacak bir klup huvviyetine geri doner Besiktas. Bilic'le sampiyon olacagina inanacak kadar saf mi desek, garip adamlarin oldugu arabeskin dibine vurmus, gerceklerden kopmus insanlar sizlere selam olsun. Sevinmek icin sevmediniz zira, hicbir zaman da sevinemeyeceksiniz bunu yazin bir kenara. Hasbel kader sevindiginizde boyle kafaniza vurup alacaklar ekmeginizi. 

Artik sayfalarca yazarsiniz bu muhtesem kadro nasil oynamadi diye. Nesi muhtesemse, 36 yasindaki adamlarin 90 dk pres yapmasina muhtac olan bir kadro, cogu mevki yedeksiz, bazilarinin as oyuncusu bile yok.   

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Maurizio

iddaa ihalesinden dolayı demirörenin istifası zaten kesindi, mayısta aday olacağını da sanmıyorum. o ihale olayı ile birlikte tff başkanlığı olmaz. iksi bir arada olmaz artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neler oluyor?? YD mayista bashkanliga adayligini koymasin?)

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
İddiayı yönettiği için görevini bıraktı. Beşiktaş'ı yönetemez iddia elindeyken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Elbette çoktan beri çekmecede duruyordu. Bu sebeple futbol kamuoyunda problemli olduğu herkesin ayağına gidip-sarmaş dolaş pozlar verdi, lobisini güçlendirdi. Kötü karakter diye boşuna demiyorum. Zaten seçim sözde özerk yapının yani asaleten değil vekaleten görev alanların seçimi değil. @Osvaldonun Saçı Bundan sonra burada çok uzun zaman önce Beşiktaş başkanlığı ile ilgili yaptığım tahminimin gerçek olacağı günü bekliyorum.

Herkes gereksiz yere yükselmiş, kalem-kağıt alıp hesap-kitap yapıyorken yineleyeyim: Sürekli aynı aktörlerin sahne aldığı, oligarşik kolektivist bir yapıda az olsun-benim olsun zihniyetinde pasta dilimlerin paylaşıldığı yerde kendini yenilemek gibi bir derdi olmayan böyle kötü idareciler, daha fenası kötü karakterler görmeye devam edeceksiniz. Ceplerini doldururlarken altın tepsiyle unvanları ayaklarına gelen fakat kendi taraftarına bile oynayarak medya önünde nümayiş yapan kartondan kahramanlar.

Çevrimdışı f_madida

Ben hocayı hep baş tacı gibi destekledim. Hocayı yönetimin istemediğini de biliyorum. Bunların dışında etkenler olduğunu da biliyorum ama Beşiktaş taraftarına yapılan ayıbı da görmeyecek kadar kör değilim.
Hoca madem bu yönetimin kendini istemediğini düşünüyordu, madem milli takım hedefi vardı, verecekti istifasını biz de oturup konuşacaktık. Şimdi hangi sebeple çıkacak o takımın başında maçlara? Verin parasını yarın gitsin..
Olay Budur!!
Futbolcusun 3 ay snr olmayacak bir hocayla çalışıyorsun profesyonellikmiş yerim öyle profluğu.2.lik ile 3.lük arasında ki maddi boyutu ceplerinden mi ödeyecek bu arkadaşlar çiftlik mi lan burası???

Hocaya sozlesme teklif etmeyen, resmi hicbir teklifte bulunmayan yonetim. Bu pozisyona getirilmesine on ayak olup birlikte TFF ile hareket eden yonetim ama suc hocada oyle mi?

Su an tabi takimda durmasi sacmalik olur.. Gitsin baslasin orada calismaya Besiktas'ta gelecegi olmayan bir adamin teknik direktor olarak kalmasi hic mantikli degil ama bu sureci bu noktaya getirenler Besiktas yoneticileridir. Gecen seneden beri hocayi gondermeye calisan guruh basarili oldu, kendi istedikleri gibi Besiktas kucuk olsun, benim olsun zihniyeti kazandi..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sezon için hala Şenol hocayı düşünmüyoruzdur umarım  :tabe:

Ahmet Kavalcı: "Şenol Güneş sezon sonuna kadar devam edecek. Federasyon bize yazı yazıp Mart'ta 2 maçlığına izin istedi. Gitmez ise hoca ceza yer. Mecburen gidecek. Başkanımız hocanın iki takımı birden çalıştırmasını doğru bulmadığını söylüyordu. Ama şu anki durum bu. Başkan ile hocamız yeniden görüşür farklı karar çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum."

bu saatten sonra durmasının bir anlamı yok.

11 maç kalmış.

guti geçebilir kalan maçlarda.

Çevrimdışı f_madida

11 maç kalmış.

Guti'yle de uzun vadeli plan yapilamaz yalniz.. Adam basarili olursa 1-1.5 seneye Real'e gider bizde kalmaz. Basarisiz olursa zaten burada duramaz. Guti tercihinin sonu da bu ikileme cikiyor. Bize az bucuk basarili oldugu vakit Besiktas'i terketmeyecek biri lazim.

Çevrimdışı ferdi1903

halen iknci olma gibi bir sansimiz varken, senol hocanin bizde devam etmesi dogru olmaz

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bundan sonrası baş aşağı gider. Mayısta başkan ve yönetim değişmezse başımızı çok vururuz duvarlara.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıklamalar havada uçuşuyor. Ancak biz herhangi bir açıklama yapmadık. Artık biz de resmi bir açıklama duymayı hak ediyoruz  :money:

TFF Başkanvekili Nihat Özdemir: "Şenol Güneş'in Mart ayındaki 2 maça çıkması için gerekeni yapacağız."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Guti'yle de uzun vadeli plan yapilamaz yalniz.. Adam basarili olursa 1-1.5 seneye Real'e gider bizde kalmaz. Basarisiz olursa zaten burada duramaz. Guti tercihinin sonu da bu ikileme cikiyor. Bize az bucuk basarili oldugu vakit Besiktas'i terketmeyecek biri lazim.

kalan 11 maç için sezon sonu bakılır.

Yönetim seçimi filan zaten komple yenilenebilir Beşiktaş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bundan sonrası baş aşağı gider. Mayısta başkan ve yönetim değişmezse başımızı çok vururuz duvarlara.
Karşılarında bak bu daha iyi diyebileceğimiz bir aday görünmüyorken burada ne desek boş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Öyle ya da böyle Beşiktaş'ın gelecek sezonun teknik planını yapması gerekiyor. Çoğunluğun aksine futbol birimlerini en başından beri çalışmıyor buluyorum ama halihazırda o pozisyonda iseniz bu süreci irtibat halinde kurduğunuz bir ekiple planlayarak yönetmelisiniz. Eğer sezon sonu stajyer bir teknik direktör arıyorsanız bunu şimdi denemek lazım. Yoksa sezon başı daha büyük sancılar yaşanılır.
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2019, 15:08:36 atalay ]

Fikret Orman TFF başkanı olabilir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

11 maç kalmış.

Aklın yolu bir. Şu saatten sonra hocanın takımın başında durmasının gereği yok. Yönetimin de olası bir "Sezon sonuna kadar hocamız görevinin başındadır" tarzı açıklamasının hiçbir tutarlı yanı olamaz, kimseye de açıklayamazlar zaten. Bu sebepten yakın bir vakitte yeni hoca konusunda ciddi gelişmeler bekliyorum. Duyumcular görev başına lütfen. :)
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hocaya sozlesme teklif etmeyen, resmi hicbir teklifte bulunmayan yonetim. Bu pozisyona getirilmesine on ayak olup birlikte TFF ile hareket eden yonetim ama suc hocada oyle mi?

Su an tabi takimda durmasi sacmalik olur.. Gitsin baslasin orada calismaya Besiktas'ta gelecegi olmayan bir adamin teknik direktor olarak kalmasi hic mantikli degil ama bu sureci bu noktaya getirenler Besiktas yoneticileridir. Gecen seneden beri hocayi gondermeye calisan guruh basarili oldu, kendi istedikleri gibi Besiktas kucuk olsun, benim olsun zihniyeti kazandi..
Çıkıp anlatacaktı abi o zmn aynısını ts yaptı yok öyle bir dünya kabul etmiyorum.biZde olayların farkındayız zaten yönetimi de ayırmıyorum bu durumdan zaten esas ihale onların adı üstünde yönetim ama yönetemiyorlar.o kadar olay olacak adamlar paralı muhabirlerle algı yapacak sana sen de susacaksın kabul etmiyorum abi kusura bakma herkes yolunda olan taraftara oluyor yani bize

Çevrimdışı Ömer Kaan

Karşılarında bak bu daha iyi diyebileceğimiz bir aday görünmüyorken burada ne desek boş  :tabe:
Bir hayalim var...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir hayalim var...

O herkesin hayali ancak "Fikret Orman gitmeden aday olmam." dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarı hak ettiğini yaşıyor. Hatta içinde bulunduğu tablodan daha fazlasını hak ediyor. Dürüst olmak gerekirse bu durumdan keyif alıyorum. Çünkü başarı addettikleri süreçte alabildiğine yanlış bi' değerler hiyerarşisi yarattılar. Kimisine ederinden daha fazlasını-çok daha azını layık gördüler. Ve büyük değerler atfettikleri figürlere karşı çok kısa sürelerde aynı doğruları veya yanlışları kendileri ile çelişme pahasına savundular. Kazandıran dinamikleri sorgulayıp, etüt etmediler. Sürekli kabul görmeyecek bahaneler ile problemleri, önemli kusurları halının altına süpürdüler. Bittabi bunu mali, idari, sportif, temaşa ve bilumum noktada yaptılar. Aslında coğrafyanın klasikleşen ortak döngüsünü yaşadılar. Bu sürede de Beşiktaş'ın tüm unsurlarını, Beşiktaş'ın önüne koyarak totemleştirdiler. Bu, başlangıcı sonu olmayan sürekli değişen bir proses ama muhtemelen ekseriyet bu tabloyu yalnızca yakın döneme ait sorunlar olarak görmeye devam ediyordur. Problem değil. Beşiktaş yeniden anlaşabilir bir düzleme geri dönecektir. O döngüyü kısa sürede yakalar. Zira rekabet alanı belli, makası aralığı oldukça dar. Bu, elbette bugünkü totemleştirdikleri figürler ile olmayacaktır. Zaten bana göre en büyük problem bu değil. Kalıcı olan en büyük problem: Ne talep edeceğini bilmemezlik hali.
Beşiktaş'ı ilerleyen dönemde gerek saha içi gerek saha dışında kimlerin yöneteceği bilmiyorum ama hayat devam ediyor. O sebeple içinde bulunduğu durumdan yola çıkarak elindeki birkaç asset oyuncuyu kaybetmesin. Muhtemelen o birkaç isim çoğunluk nezdinde ıskartaya çıkmışlardır. Fakat onlar ıskarta falan değiller. Hatta sezonun kalanı için müdahil olup-onlar ile devam etmek lazım. Kulüplerimizin bir master planı olmadığı için iyimser bir yaklaşım ama sezon sonu yapılacak birkaç ekleme ile çözüm bu olmalı. Tabii sorun şu ki: Halihazırda eldeki assetleri görebilecek, sonrasında buna uygun bir yapı kurabilecek teknik kadro ve yönetici ekibi var mı?

Aynı cümleyi yazacağım: Beşiktaş'ın tüm unsurlarını Beşiktaş'ın önüne koymayın. Günü gelince en büyük hatalarında bile toz konduramadığınız isimlerden nefret eder, vazgeçemediklerinden vazgeçersiniz. Bugün Güneş'e sarılanlar dün Orman'la yanıp tutuşuyordu.

Çevrimdışı Ömer Kaan

O herkesin hayali ancak "Fikret Orman gitmeden aday olmam." dedi  :tabe:
Fikret Orman -> TFF
Ahmet Nur Çebi -> Beşiktaş
Allahım nolur yaşansın ya.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Fikret Orman -> TFF
Ahmet Nur Çebi -> Beşiktaş
Allahım nolur yaşansın ya.
Şu anda milyonlarca Beşiktaşlının aklında olan şey. :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı atalay

@atalay sıkça bahsetti bende uzun süredir takip ediyorum olacaksa bence çok zor Quique Setién favorim.büyük ihtimal ilerde Barça ya hoca olacak.

Onun burada en ufak işi olmaz ama tam olarak prime dönem Pep Barça'sının oyun vizyonuna sahip. Keşke sezon sonu Barça'da görsek. Kendim gitmiş kadar mutlu olurum. Oyuncu yönetimi konusunda şüpheler dışında tahayyül ettiğim oyun Cruyff ekolüyle taban tabana uyuşuyor.

Çevrimdışı mylife1903

TFF nin sezon bitmeden bu açıklamayı yapması son derece yanlış ve etik değil..
Bu da gitmis
Neler olmus neler
Yahu herif giderken bile salca oldu arkadas

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi bugün saat 16:30'da olağanüstü toplantı kararı aldı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık