Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3761879 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

9 kişi kalsak o maç 3-3 bitmez böyle laubalilik olur mu ya.bu karius denen arkadaş seneye kalsın Liverpool da gerek yok.fulham düştü zaten fabri geri gelsin bu arkadaş geleni alıyor bir tane ya ekstra bir kurtarışın olmazmı ya

Çevrimiçi tolga1903

Sorduğun sorunun cevabı sorunun diğer yüzünde saklı. Bugün skoru 3-0 getiren şey iyi bir forechecking ve baskıyla kazanılan toplarda direkt oynama çabası. Örneğin gollere baktığımızda build-up yine yok. Bunlara her zaman deorganize denmez ama zorlama. Duran top veya akan oyunda topun yere inmediği sürekli ilk reaksiyonu gösterdiğiniz pozisyonlar. İkinci gol penaltısı ittire-ittire. Tıpkı Antalya maçında yine Gökhan'ın aldığı penaltı gibi. Orada da oyunun karşılığından fazla skor kısa sürede geldi ama 3-0'dan sonra devrenin başlangıcında aynı tablo vardı. İki takım bir ara topu yere indiremedi, ki rakamsal destek vermek gerekirse karşılıklı olarak pas isabetlerinde koca devrede %70'de kalmışlar. Hulasa öncesindeki doğrular ikinci yarıda yapılamayanlar şeyler değil. Build-up meselesi başka bir sorun. Zira geçen hafta Malatya maçı yine kilit benzer bir duran top golü ile gelmişti. Yine direkt oynamaya çalışan bir ekip vardı. Ki oradaki 1-0, Antalya ve bugüne göre daha anlaşılırdı, belki de rakibin bir kişi eksik oynamasının yanıltıcı tarafı da olabilir. @tolga1903

Sonuç olarak bu takımda neler değişmeli oyuncu mu hoca mı varsa oyuncu mentörleri veya antrenörler mi kimsenin bu takımı bu hale getirmeye hakkı yok akılla izah edilemeyecek şekilde oyunu kaybediyoruz ve skor ne olursa olsun kaybediyoruz çok üzücü atalay hoca aynı hoca porto deplasmanında 90 dakika oyunu vermiyorsun 1 yıl sonra gelinen noktaya bak çöküş.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Son değişiklik yapılınca oğuzhanın ne yapıyor bu hoca hareketi her şeyi özetliyor oğuzhanla belki orta sahayı tekrar toparlayabilirdik
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Sene başından beri Beşiktaş'ın hoca scout etmesi gerek diyoruz. Öyle ya da böyle 3-0 öne geçilen bir maçı hiçbir rol, taktik ya da plan ilgili olmayan değişiklikler ile bu hale getirmek büyük başırı!
Yapmamız gereken sadece pas yapa yapa rakibi yorup maçı bitirmekti. En kötü medel girsin
Caner ile Güven neden değişti ? Caner değişikliği ile biz hangi oyuna geçtik ? Ne oynamaya çalıştık anlayan var mı ? Caner'in rolü nedir ? İkinci yarı oyuncuların yorulacağı çok belliydi neden orta sahayı kalabalıklaştırmadı ?
Hocamız yetersiz arkadaşlar derhal değilmeli
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya bu Caner denen arkadaş sahada nerede duracağını bilmiyor bu adam nasıl futbolcu olmuş inanamıyorum?casper gibi herkes içinden geçiyor.ya hocam alsaydın orta sahaya diri bir adam ulan Necip bile olurdu el birliğiyle maçı verdiniz.

Çevrimiçi murat

''İlk yarıda oyunun hakimiydik. Hakemin yanlış verdiği birkaç kararla sahamıza gelebildiler. Onun dışında oyunun hakimi bizdik. Pozisyon vermeden goller attık ve pozisyonlar bulduk.

İkinci yarıda normal bir oyun var. Olmayacak goller yedik. Bu gollerin gelişi hakimiyeti Fenerbahçe'ye verdi. Gerçi pozisyon vermedik ama uzaktan yediğimiz golle panik başladı. Savaşarak kazandığımız topları ikinci yarı kolay verdik. İkinci yarıda golleri yememize rağmen iki tane de gol pozisyonu bulduk. Rakibimiz hem fiziksel olarak hem moral olarak diri kaldı. İkinci yarı Fenerbahçe bizden daha iyiydi. Çok rahat kazanacağımız bir maçta 2 puan kaybettik. Fenerbahçe için ne anlam ifade ediyor bilemem. Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi mücadele ediyor. İyi bir kadroları var. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz ama bugün önemli puanlar bıraktık.''

wooooooooooow aşırı yüzeysel
şu konuşmada tek beğendiğim yer fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi mücadele ediyor.gerisi boş.hocam sen ne yaptın ikinci yarı onu söyle?

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim hocayı yediğimiz yok hoca bizi yedi bitirdi.
3 gol atmış öne geçmişsin 45 dakika bunu koruyamıyorsan hocayım diye ortalıkta dolaşmayacaksın.

ya tamam abi işte diyorum hoca gitsin diye.

Guti çalıştırsın.

Gutiyede yapacağını şey ya guti yetersiz diyeceğiniz yada kadro yetersiz diyeceğiniz demi ?

Suçlu hep teknik adam!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sercan Dikme:

Şenol hoca kurmaylarına istifa edebileceği söylemiş.

Soyunma odasında yüzde yüz şekilde oynamayan futbolcular var diye bir cümle kurmuş Şenol Güneş.

İçeriden aldığımız bilgi Beşiktaş yönetimi olağanüstü toplantıya başladı.
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

Lens gitsin o gobegiyle kebapciya cirak olsun ancak o ise yarar. Adamlar Lens'in kanadindan yardirdikca Gokhan Gonul'le bire karsi iki gelerek top cevirdiler resmen.

Guven gibi kosabilen oyuncuyu cikartip Lens'i sahada tutmak da Senol Gunes'in taktik dehasi diyecegim ama taktikle alakasi yok, skor 5-0 da olsa, 0-2 biz yeniliyor da olsak Guven'i 62. dkda cikartacakti.

Mirin de ayri bir klas, klas diyelim de anlayin artik, yazim hatasi oldugunu. Herif her topu taca vurdu, iceride tutmaya oyuna sokmaya bile calismadi. Neyse, en azindan yeteneginin sinirlarini biliyor diyelim yetenek fakiri bir adam. 350 binlik defans bu kadar oluyormus demek.

Karius'a da lafim var ama bosverdim.
The world is better in black and white, and red.

boyko'yu oynatmıyor hoca toprakcılık memleketçilik yapıyor.
Quaresma'yı oynat hoca,Quaresma'yı oynatma hoca.
Hoca lens'e mobbing yapıyor,Lens'in mobbing yapılmamış hali bu.Sırf Hoca'ya çamur bulamak için lens'e kenarda Quaresma oturduğu için morali bozuluyor diyen yazılar bile gördü bu gözler.
Tolgay gibi adam nasıl oynamaz diyenleri de gördü alın size tolgay (Tolgay Arslan: "Puan tablosuna bakarak olmaz. Bugün kim daha büyük gördük.")
Sizin gözleriniz kapanmış hoca odaklı olmuşsunuz.

Futbolun içinde siyaset var diyorum.x siyasetçi başakşehir benim takımım diyor çatır çatır adamlar kollanıyor siz hoca diyorsunuz.
Geçen sene fener maçında biz maça çıkalım diye baskı yapıldı diyorum çıkmadık karşı geldik hakemler lime lime doğradılar bizi diyorum siz hoca diyorsunuz.
Bu maçta garip şeyler oldu yine x siyasetçi maç berabere bitsin dedi diyorum siz yine hoca diyorsunuz.
Siz hoca demeye devam edin...

Çevrimdışı 38life

En çok "topu iyi kullanan oyuncu"ya ihtiyaç duyduğumuz anda oyuna Caner girdi...

Çevrimdışı caner.eryigit

3-0 içeri girmişsin 2.yarı 10 dk şöyle top bizde kalsa yana geri çevirsen adam aman tarihi fark yemeyelim diyip bekleyecek seni nedir bu panik arkadaş her topu bam güm vurmak kagawa delirdi 2. Yarı.
Lens falan desen şaka gibi topla kavga ediyor necipin kenar oyuncusu versiyonu.
Sezonu bitirdik bugün itibariyle.ne yapacaklarsa da neye karar vereceklerse de bir an önce versinler

Çevrimdışı atalay

dört dörtlük top oynuyoruz, ama hoca top çevirin demediği için çevirmiyoruz, top bizde kalsın demediği için top bizde kalmıyor'. Nefis.

TR'de problem tam olarak bu cümle. Ciddi böyle zannediliyor. Teknik direktörlük söylemek işi değil yaptırmak işidir. Oyuncu yönetmek; sahada, antrenmanda fark etmez önce karakterleri yönetmek ile başlar. Her zaman derim: İyi bir taktisyen de olsanız öncelikli iş oyuncu yönetmektir. Sonra oyunculardan bir şeyler istersiniz. Eğer saha içi uygulamalarınız sınırlı ise ortaya çıkacak tablo da bu olur. Merak etme 3-0'da devrede top bizde kalsın demiştir, oyun merkezini geriye çekmeyin de demiştir. Fakat sonuç olarak bu takım 1,5-2 yıldır build-up sorunu olan, saha içi parselizasyonu sıkıntılı, hücum aksiyonları tekdüze, oyun ve oyuncu mesafeleri uzak, son bölümde direkt oynamaktan başka şansı olmayan ondan önce ise istasyon atlayarak-bölgeleri topsuz geçerek oynayan bir ekip yani sizin tabirinizle geriden dan-dun vurarak çıkan. Mesele budur. O yüzden teknik direktörülük söylemek değil yaptırmak işidir. Tıpki Napoli'ye karşı Roma maçını analiz edip, merkezden kenara oyunun yönünü açarak-beki destek koşusu ile 2v1 oynatacak şekilde çalıştırıyorsanız, Leipzig'e ilk maçta 25 dakika alan bırakmayıp, şahane daralıyor; ikinci maçta, topu koşturup-üç pasla kaleye iniyorsanız... Tempolu, genç, dinamik üç rakibe karşı tempoyu düşürüp, iki kenara koşturuyor ve ligde yapamadığın kadar topu hızlı koşturduğunuz ve üç farklı takıma karbon kağıdı goller atmanız gibi. Oradaki statik oyundan 14 puan çıkarırken ligde iki kenar arası 60 metrede 6'lı blok haline yerleşen kalabalık birinci bölge savunmasında 60 tane yüksek orta açıp-tembel oyun oynamak ve böylelikle bir devre 30, ondan sonraki sezonda 26 puan alıp. Her maç 3-4 pas opsiyonu yaratan takıma, üç pas üst üste yaptıramamak-topu koşturacak oyunculara topu koşturamamak gibi. Hatta geldiğiniz ilk sezon belli bir oyun alışkanlığı ve oyun yazılımı olan oyuncu grubunun oynama şeklinde çok müdahale etmeyip-tavrınızı katıp, bu oyunculara oyun özgürlüğü tanımak gibi. Çünkü teknik direktörlük söyleme değil, yaptırma işidir. İyi yaparken-başarılı iken de öyle, kötü yaparken de.   
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 00:16:31 atalay ]

Çevrimiçi murat

ya tamam abi işte diyorum hoca gitsin diye.

Guti çalıştırsın.

Gutiyede yapacağını şey ya guti yetersiz diyeceğiniz yada kadro yetersiz diyeceğiniz demi ?

Suçlu hep teknik adam!
ne zaman kadro yeteriz demişim.hocanın katkısı yok futbolcuların bireysel yeteneğiyle gidiyoruz dedim .hocanın ekstra bir katkısı oldumu hiç.birşeyler denediğinde deçorbaya çeviriyor .maç elden gittiğinde karşı bir plan sunamıyor.bari oynarken takımı dizginleme.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 00:19:05 MURAT ]

Çevrimdışı tangaz

futbolcularında illaki suçları var bu sonuçta ama bana hocanın rakibe nasıl bir önlem aldığını oyunu neden soğutamadığını bir açıklayın.her zaman ve her takıma karşı öne geçtikten sonra neden geri çekildiğimizi birisi izah etsin.hemde hiçbir zaman yerleşik savunmayı beceremiyorken.topu rakibe verdiğimizde oyunu da skoruda veriyoruz.baskı yediğimizde gol de yiyoruz.

bu soruyu her sayfada ısrarla soruyorsun da aksini neden sen izah etmiyorsun? oyuncu ayağını neden izah etmiyorsun? hoca mı dedi çıkın ikinci devre her topu kolayca rakibe verin die? hoca mı dedi kazandığınız topları olumsuz kullanın die?  mesela dorukhan topları pıtır pıtır 45-55 arası tam ataga çıkarken hemde kolayca rakibe veriyor lens tek top tutamıyor olumlu tek hareketi yok güven neredeyse yok gibi adri öyle mirin küçük takım stoperi gibi oynuyor vida düşmüş gg sakatlıgın etkisi ile bişey yapamaz olmuş bu oyuncuların neden tek reaksyon veremediğini açıklarmısın? maç 3-1 iken kendini yere atıp oyunu soğutacak groki hali üstümüzden atacak tek oyuncu hamlesi yok. bunları biri (mesela sen) izah etsin.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

neyse geceyi böyle kapatıyorum.

Çevrimdışı atalay

Uzun zaman emek verip oyun üzerine bir şeyler karalıyorum ama dönüp-baktığımda izleyenler ekseriyetle izlediğinden memnun. Problemi sorgulamak yerine taraf olup-Beşiktaş'ın unsurlarını Beşiktaş'ın önüne koyduklarını görüyorum. Anlamıyorum ve artık umursamıyorum. O sebeple ne diyeyim, en iyisi yineleyeyim: Önemseyenlere geçmiş olsun. @tolga1903

Çevrimdışı ferdi1903

Süper baslayan aksamin gecesi böylemi olmaliydi, gelde uyu uyuyabiliyorsan

bu soruyu her sayfada ısrarla soruyorsun da aksini neden sen izah etmiyorsun? oyuncu ayağını neden izah etmiyorsun? hoca mı dedi çıkın ikinci devre her topu kolayca rakibe verin die? hoca mı dedi kazandığınız topları olumsuz kullanın die?  mesela dorukhan topları pıtır pıtır 45-55 arası tam ataga çıkarken hemde kolayca rakibe veriyor lens tek top tutamıyor olumlu tek hareketi yok güven neredeyse yok gibi adri öyle mirin küçük takım stoperi gibi oynuyor vida düşmüş gg sakatlıgın etkisi ile bişey yapamaz olmuş bu oyuncuların neden tek reaksyon veremediğini açıklarmısın? maç 3-1 iken kendini yere atıp oyunu soğutacak groki hali üstümüzden atacak tek oyuncu hamlesi yok. bunları biri (mesela sen) izah etsin.

Hayal dünyası : "2.ci yarı sahada top oynuyanı sallandırırım dar ağacında demiş hoca."

Gerçekte hocanın söylediği ise  : "soyunma odasına gidip %100'ünü vermeyen oyuncular var demiş bugünkü maç bitiminde"

Çevrimiçi murat

ben niye izah ediyorum onu anlamadım.kenardaki hoca ne iş yapar.yoksa ben buradan oturduğum yerden maç 3-0 ken bile dorukhanın önceki maçlarının çok gerisinde olduğunu güvenin paslarda yön ve şiddeti ayarlayamadığını lensin çok tkisiz olduğunu mirin in topları taca bırakışını vidanın uzun isabetsiz paslarını görebliyorum.kenardaki adam uyarmayacak ben mi uyaracağım.bir iki de değil hepsi söylediklerimi en az 4-5 kere yaptı.hocayı savunuyor olsaydım hocayı varsa izahı savunurdum yoksa haklısınız derdim.futbolcuları savunmuşmuyum savunmamışım. şimdi oyuncularıda koruyacak halim yok.futbolcular suçsuzda dememişim kenardaki hoca ne iş yapıyor demişim.bir değil 2 değil yapamıyorsan bırakmayı bileceksin bu kadar net.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 00:28:41 MURAT ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bir gslinin maç hakkında görüşü ve cevap veren fblinin olayı özetlemesi

- Benim mantığım bu skoru almıyor Beşiktaş'ın vadafone arenada 3.0 dan şu fenere maçı 3.3 bitirmesi mümkün değil..

- Vodafone Park'ın öyle bir şeyi yok ki hocam. Çok fazla çekirdekçi zengin tayfa var. O stad bizde veya sizde olsa varya inletiriz her maç bence. Stadın akustiği bence çok iyi, ŞL maçlarında gördük Beşiktaş'ın adamlar uğultudan oynayamamıştı.
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

Bu maç direk hocaya yazar. Nedenide şu, fener 2 değişiklik yapıp bütün riskleri alıp 2 ci devreye çıltı. Bizim yapmamız gereken yine pas oyunu oynayıp ya bir gol atmak yada feneri oynatmamak. Amma hoca ne yaptı? takımın arkaya yaslanmasına be fenerin oynamasına göz yumdu. ve sonuc ortada! şampiyonluk şansı zaten azdı, bu gün itibariyle son buldu. 2 lik için savaşalım.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ozankarakoc

neyse geceyi böyle kapatıyorum.

Güzel bir kapanış oldu. Bunun başka izahı yok. Bu takımın 'karakteri' bu... Garip ama öyle... Nasıl Fenerbahçe'nin ölüsü bile derbilerde aslan kesiliyorsa, Beşiktaş da öne geçtiği kritik maçları kazanmakta zorlanıyor. Valarenga'dan, Rosenborg'dan, Malmö'ye kadar bu hep böyle oldu. 70'te 2-0 öndeysek diken üstünde izleriz maçları... Takımını tanıyan hiçbir Beşiktaşlı, ilk devresini 3-0 bitirdiği maçı 6-0 kazanacağını düşünmez. 'Ya başımıza bir şey gelirse' diye düşünür. Tribündeki 40 bin adam da öyleydi. 3-1 oldu, dünya başlarına yıkıldı. Biliyorlar çünkü olabilecekleri. Kimsenin ağzını bıçak açmadı. Bağırsanıza kardeşim deli gibi... Çıldırtsanız takımı, ayağa kaldırsanıza... 3-2'den sonra 4-2 olsa 6-7'ye gidecek maç... Ama yok. Herkesin aklında o aynı soru... 'Ya yine olursa'...

Bugünkü mağlubiyetin (ki bence bu düpedüz bir mağlubiyet) sorumlusu ne tek başına hoca, ne tek başına oyuncu, ne tek başına yönetim, ne de önceki 11 deplasman maçında toplam 5 gol atabilen rakibimizden 45 dakikada yediğimiz 3 gol... Bu, psikolojik bir zaaf... Geçen sene Galatasaray'a karşı olan da oydu... Kronik bir hastalık. Gordon Milne zamanında da vardı, Scala'da da vardı, Lucescu'da da vardı, hep var. Biz, hüzünden beslenen bir topluluğuz. Rahat batıyor.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Yediğimiz ilk golde düşen taraftar
lens’in berbat oyunu güvemin titreyen ayaklarına rağmen değişmeyen hocayı
Fabri gibi yıllar sonra bulduğumuz kaleciyi yollayan yönetimi
Hangisini suçlasak

Çevrimiçi murat

Bir gslinin maç hakkında görüşü ve cevap veren fblinin olayı özetlemesi

- Benim mantığım bu skoru almıyor Beşiktaş'ın vadafone arenada 3.0 dan şu fenere maçı 3.3 bitirmesi mümkün değil..

- Vodafone Park'ın öyle bir şeyi yok ki hocam. Çok fazla çekirdekçi zengin tayfa var. O stad bizde veya sizde olsa varya inletiriz her maç bence. Stadın akustiği bence çok iyi, ŞL maçlarında gördük Beşiktaş'ın adamlar uğultudan oynayamamıştı.
buna katılabilirim.ilk dönemde her maç başım ağrıyarak eve gelirdim sonradan böyle bir etkisi kalmadı stadın.