Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3761896 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

son dakika muhtemel 11 sercan dikmeden;

karius,
gökhan gönül,vida,mirin,adriano
atiba,dorukhan,
lens,kagawa,caner
burak

quaresma yok

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu arada hocaya kalan %10 saygımda yarın quaresmayı 11de oynatırsa sıfıra düşecek
Bende saygı kalmadı
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

sercan dikmede şimdi diyor quaresma yedek diye büyük ihtimal böyle olur ileride lens kagawa caner bence güzel bir kadro fenerin sağ kanadı tehlikeli moses ve ıslaya karşı adriano caner sağlam dururlar caner malatya maçının 2. yarısı gibi oynarsa gözlerimizin pasını siler ancak ilk yarı gibi oynarsa geçmiş olsun yarın ne olursa olsun kazanmak zorundayız bence başkanın ali koçla yapacağı toplantı ortamı germemek için güzeel bir adım maç geçen senenin 2. yarısındaki gibi olursa yeneriz gerginlik bize yaramaz şuan sinan engin quaresmayı mutlaka oynatmalı diyor bu adam bizim kulüpte menajerlik yaptı birde futbol aklı 0 adamın

Çevrimdışı Librarius

son dakika muhtemel 11 sercan dikmeden;

karius,
gökhan gönül,vida,mirin,adriano
atiba,dorukhan,
lens,kagawa,caner
burak

quaresma yok

Kadro buysa hocayi tebrik ederim. Dogrulari görmüş. Caner'i Adriano'nun onune koymasının sebebi ise FB'nin etkili sag tarafı. Bu da hosuma gitti. Caner iyi oynar kotu oynar bilemem ama düşünce doğru. Quaresma'yi da gerek duyulursa hamle oyuncusu yapar, yorgun FB defansına karşı iyi isler de yapabilir. Allah utandırmasın. 
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 06:48:02 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Karagümrük' ten Ufuk Akyol diye birini alıyormuşuz.

Çevrimdışı ferdi1903

Bende saygı kalmadı
Hocanin su hareketlerine hic anlam veremiyorum, heleki oradaki bu durumu gören futbolcularimiz ne düsünüyorlardir acaba

Çevrimdışı kyiv

Karagümrük' ten Ufuk Akyol diye birini alıyormuşuz.

genç yetenek geleceğin yıldızı diyorlar 1997 doğumluymuş.22 yaşındaki nasıl geleceğin yıldızı oluyor. 22 yaşındaki adam olmuşssa olmuştur. 17,18 yaşında olsa anlarım da...Bşka yerlere bakacağımıza Oğuzhan Akgünü yavaş yavaş takıma alalım çocuk daha 17 yaşında her hafta golü var. Mustafa Pektemek gibi geleceği olmayan adam yerine 17 lik çocuğu 100 kere tercih ederim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

+1903

onun için organize olmak lazım ama kimse uğraşmaz tribünden
Diegerleri oluyorsa bizimkilerde olsun. Aslında organizasyonu firmalar yapiyor, parasını kulüb veriyor, asıl sıkıntı orda. Mesela eintracht frankfurt'un 1 macda yapdıgı koreografi 100 bin euro tutuyor, tabi almanya sartlarina göre. Tr'de 100-150 bin tl'ye yaparsın. Zaten her mac degil derbilerde, ŞL maclarinda falan. Parada futbolculara kesilen cezalardan toplanabilir mesela, yada is adamları verebilir. Su güzelim stadda artik tüm stadi kapsayan güzel tribün koreografiler yapilmali
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi mayguntr

Bende saygı kalmadı
Ozellikle Guvene yaptigi baya saygisizcaydi. Bildigin sallamadi, bi ihtimal oyuna cok konsantre olmustu diyorum ama zannetmiyorum

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Cıkmasada olurdu. Bıktım artık böyle spray ile yapilmis comic tarzı pankartlardan. tamam el emegine saygı falan filan, ama gercekden yeter artik, yil olmus 2019 halen böyle cag dışı demode panlartlarla ugrasiyoruz, ya hic yapilmasin yada adam akilli koreografi yapilsin artik. Hani ne bileyim kücük bir sehir takimi oluruz anlarimda, biz Besiktasız ve hic yakışmıyor böyle 1-2 pankartlarla koreografi yapma cabalaması
Onun icin yönetim desteği gerek simdi taraf tutmayı bir kenara bırakırsak bu pankartları dewe yapıyor yani çarşı depo da hazırlanıyor her şey ,adam instagramdan sprey boya lazım şu kadar filan yazıyor yani ucuz şeyler değil yapanlar bu fb pankartına en az bir asgari maaş harcanmıştır ki taraftar her zaman kendi yapıyor ben yönetimin organize bir iş yaptıgını şuana kadar görmedim tam tersi stada sokmuyor neymiş pankartta çarşı yazmayacak çünkü çarşının A'sı anarşiyi temsil ediyormuş her takımın bir taraftar sembolü oluşmuş bizim de çarşı oluşmuş kutuplaşıp ayrışmaya gerek yok o isme sahip cıkalım ki sonra malum 1453 bjkliler gibi saçma şeyler türetmeye çalışıyorlar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

oooo kalkın beyler, öğlen olmuş siz halen yatıyorsunuz))))))))))))Bu gün günlerden Beşiktaş)
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

oooo kalkın beyler, öğlen olmuş siz halen yatıyorsunuz))))))))))))Bu gün günlerden Beşiktaş)
Ligden düşmeme mücadelesi veren bir takımla maçımız var. Öyle fazla heyecanlanmaya gerek yok

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın,

feneri biliyosunuz adamlar derbilerde kaos futbolu oynuyorlar.
Tek istediğim lütfen şunların oyununa gelmeyelim.
Futbolumuzu oynayalım zaten gerisi gelir.  :pray:

Çevrimdışı tangaz

genç yetenek geleceğin yıldızı diyorlar 1997 doğumluymuş.22 yaşındaki nasıl geleceğin yıldızı oluyor. 22 yaşındaki adam olmuşssa olmuştur. 17,18 yaşında olsa anlarım da...Bşka yerlere bakacağımıza Oğuzhan Akgünü yavaş yavaş takıma alalım çocuk daha 17 yaşında her hafta golü var. Mustafa Pektemek gibi geleceği olmayan adam yerine 17 lik çocuğu 100 kere tercih ederim.

burada 22den küçükler bebe 22-26 arası genç yetenek die gidiyor. dorukhanda 22 belli olmaz yani bir de çocuk almanya alt yapılı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şu maçı 21:00 yapmak yarın işe gideceklere bildiğin eziyet toki de bile 20:30 yapıyorlar bugün pek ala 20:00 olabilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

MAF'ın A'sı başın sağolsun, nurlar içinde uyusun...

Çevrimiçi Necmi

Cıkmasada olurdu. Bıktım artık böyle spray ile yapilmis comic tarzı pankartlardan. tamam el emegine saygı falan filan, ama gercekden yeter artik, yil olmus 2019 halen böyle cag dışı demode panlartlarla ugrasiyoruz, ya hic yapilmasin yada adam akilli koreografi yapilsin artik. Hani ne bileyim kücük bir sehir takimi oluruz anlarimda, biz Besiktasız ve hic yakışmıyor böyle 1-2 pankartlarla koreografi yapma cabalaması
ya arkadaş anlamıyorsunuz Beşiktaş taraftarı kareografi yapmaz biri bana stadda karton verse bunu kaldıracaksın
dese yere atar işime bakarım benim gibi yapacak dolu insan var o nedenle kimse yapamaz bunu bayrak koyuyorlar taraftarın %80 i
bayrakları rulo yapıp kenara koyuyor. kim yapacak sanıyorsunuz kareografiyi. Taraftar tribüne girdiği anda koltuklara konmuş
kartonları kaldırıp yere atarlar. Bizde öyle kültür yok sevmiyor taraftar tribün çoğunluğunun yaşı 30 35 in üstünde
ha yukardan iple birşey sarkıtacaklarsa bunun yapılan pankarttan bir farkı yok
birde siz o asılan pankartın anlamını bilmiyorsunuz eğer asılırsa onu asmak dünya çapında ses getirir uefa maçında olsa o pankarta uefa izin vermez tüm dünya devrimcilerinin ortak sloganıdır o duvarlara yazılır daha akşam bir film izliyordum kamerada duvarda bu slogan
girdi görüntüye yanında che nin resmiyle uefa nın çarşının A sına izin vermediğini unutuyorsunuz kulüp asma izni aldıysa bu büyük başarıdır. Türkiye gibi bir ülkede o pankartı asmaya yürek ister yarın gazeteler basarmı akşam tv gösterirmi şüpheli o pankart on tane kareografiye bedeldir. düşün maç amerikada yayınlansa o pankartın üstünü buzlarlardı :D akşam naklen yayındada buzlalarsa şaşırmam

Çevrimdışı tangaz

ya arkadaş anlamıyorsunuz Beşiktaş taraftarı kareografi yapmaz biri bana stadda karton verse bunu kaldıracaksın
dese yere atar işime bakarım benim gibi yapacak dolu insan var o nedenle kimse yapamaz bunu bayrak koyuyorlar taraftarın %80 i
bayrakları rulo yapıp kenara koyuyor. kim yapacak sanıyorsunuz kareografiyi. Taraftar tribüne girdiği anda koltuklara konmuş
kartonları kaldırıp yere atarlar. Bizde öyle kültür yok sevmiyor taraftar tribün çoğunluğunun yaşı 30 35 in üstünde
birde siz o asılan pankartın anlamını bilmiyorsunuz eğer asılırsa onu asmak dünya çapında ses getirir uefa maçında olsa o pankarta uefa izin vermez tüm dünya devrimcilerinin ortak sloganıdır o duvarlara yazılır daha akşam bir film izliyordum kamerada duvarda bu slogan
girdi görüntüye yanında che nin resmiyle uefa nın çarşının A sına izin vermediğini unutuyorsunuz kulüp asma izni aldıysa bu büyük başarıdır. Türkiye gibi bir ülkede o pankartı asmaya yürek ister yarın gazeteler basarmı akşam tv gösterirmi şüpheli o pankart on tane kareografiye bedeldir. düşün maç amerikada yayınlansa o pankartın üstünü buzlarlardı :D akşam naklen yayındada buzlalarsa şaşırmam

bende koreografi sevmiyorum ne o öle bayram çocuğu gibi karton sallama yok adam asmaca gibi ipler filan haa şu olur misal bu polonyada legia taraftarı gibi sis bulutu meşaleler falan filan arasından iplerle göndere bu pankart çekilir eyvallah

Çevrimdışı mylife1903

Abi eltin con eltimizin kilibini de yasakliyorlar mi, duvar yazisina mahsuben yani

Çevrimdışı tangaz

Abi eltin con eltimizin kilibini de yasakliyorlar mi, duvar yazisina mahsuben yani

organize işler 1 film sonundaki ses tonuyla eltin cona şu söylenir ve salıverilir "bacımsın"

Çevrimiçi Necmi

sercan dikmede şimdi diyor quaresma yedek diye büyük ihtimal böyle olur ileride lens kagawa caner bence güzel bir kadro fenerin sağ kanadı tehlikeli moses ve ıslaya karşı adriano caner sağlam dururlar caner malatya maçının 2. yarısı gibi oynarsa gözlerimizin pasını siler ancak ilk yarı gibi oynarsa geçmiş olsun yarın ne olursa olsun kazanmak zorundayız bence başkanın ali koçla yapacağı toplantı ortamı germemek için güzeel bir adım maç geçen senenin 2. yarısındaki gibi olursa yeneriz gerginlik bize yaramaz şuan sinan engin quaresmayı mutlaka oynatmalı diyor bu adam bizim kulüpte menajerlik yaptı birde futbol aklı 0 adamın
caner fenere karşı hırslı oynar ama sinirlenmese iyi.
sinana gelince adan fenerli tabi öyle söyleyecek bizde yöneticilik yaptı ama Beşiktaş kadrosunuda azize taşıyormuş
iftira gibi olmasında bu tolgaydanda bilgi sızdırıyor diye bir dedikodu vardı. adam tapelere konu oldu ötesi varmı.

Çevrimiçi Necmi

Onun icin yönetim desteği gerek simdi taraf tutmayı bir kenara bırakırsak bu pankartları dewe yapıyor yani çarşı depo da hazırlanıyor her şey ,adam instagramdan sprey boya lazım şu kadar filan yazıyor yani ucuz şeyler değil yapanlar bu fb pankartına en az bir asgari maaş harcanmıştır ki taraftar her zaman kendi yapıyor ben yönetimin organize bir iş yaptıgını şuana kadar görmedim tam tersi stada sokmuyor neymiş pankartta çarşı yazmayacak çünkü çarşının A'sı anarşiyi temsil ediyormuş her takımın bir taraftar sembolü oluşmuş bizim de çarşı oluşmuş kutuplaşıp ayrışmaya gerek yok o isme sahip cıkalım ki sonra malum 1453 bjkliler gibi saçma şeyler türetmeye çalışıyorlar
bir asgari maaşmı onu bir yıllık yap o pankart 20 bin liranın altına maal olmaz bir metre boyunda 4-5 metre eninde pankart yaptırmaya kalkıyorsun bin lira civarı tutuyor. nerdeyse bin metrekareye yakın o pankart bir tüp sıprey boya metal üstünde 3 metre yer boyamıyor kumaşta bir metre bile boyamaz herhalde bin kutu gitse tanesi on lira olsa onbin lira tutar sadece boyası, bu pankart raifin sanırım onun imzası var.
bu arada pankartları stada yönetim izniyle sokulmuyor bu işe direk emniyet bakıyor uefa maçlarındada her pankart uefa onayından geçiyor bizde tff ve spor polis onayından geçiyor kulübün söz hakkı yok. bu pankart için izin almaya yönetim uğraşıyordu. polis izin vermeyince yönetim devreye girmiş

Çevrimiçi Necmi

eltin con la che birmi ernostanın sözü tüm dünyaca biliniyor ve bayrak olmuş bir söz
Çarşının A sıda avrupa maçlarında yasak uefa izin vermiyor. che nin o sözünü
duvar yazısı diye basite indirgeyemezsin  o yazılar duvarlara yazılırken dünyada kaç devrimcinin can verdiğini biliyormusun
herşeyi bu kadar sulandırıp hafife almayın o kelimenin izninin alınma ihtimali çok düşükken o pankartın hazırlanması
yanlış olmuş Türkçe yazsan sorun olmayacak ispanyolca yazınca tüm dünyada kırmızı çizgi olmuş bir pankart çıkıyor ortaya
millet o yazıyı kumaşın altına bomba yerleştirip asıyor. o kelime emperyalizme meydan okumadır onun için dünyanın her yerinde insanlar ölüyor.
sulandıracağımız şeyler var ciddi davranacağımız şeyler var. o yazıyı tşörtte 12 eylülde giysen sokakta asker ya seni vururdu yada alırdı bir daha kaybolurdun
siyasi düşüncene uyar uymaz o bir tarafa ama bu dünyada o kelime için can verenler varken saygı göstermek gerekir.

Çevrimiçi Necmi

bende koreografi sevmiyorum ne o öle bayram çocuğu gibi karton sallama yok adam asmaca gibi ipler filan haa şu olur misal bu polonyada legia taraftarı gibi sis bulutu meşaleler falan filan arasından iplerle göndere bu pankart çekilir eyvallah
kareografi dediğin hiç bir tribüncülüğü olmayan kulüplerin açık kapatmak için bulduğu şey
düşün kasaplanka tribünleri o tribünü bırakıp kareografi yapıyor :D
yapabiliyorsan dortmund gibi yapacaksın kıyafetle sarı duvar.
kareografi çocuk işi hiç birşey yapamayanların kendilerini tanımlama yöntemleri
adamlar slogan bile geliştirecek kapasitede değil bizim sloganlarımızı kullanıyor
adamlar organize olup senin daleni yapamıyorlar daha
benim hoşuma giden bayraklar oluyor onları yapmak kareografiden daha zor
binlerce bayrak elde hazırlanıyor ama güzel görsel oluşturuyor ve maç boyu sallanıyor

Çevrimdışı mylife1903

eltin con la che birmi ernostanın sözü tüm dünyaca biliniyor ve bayrak olmuş bir söz
Çarşının A sıda avrupa maçlarında yasak uefa izin vermiyor. che nin o sözünü
duvar yazısı diye basite indirgeyemezsin  o yazılar duvarlara yazılırken dünyada kaç devrimcinin can verdiğini biliyormusun
herşeyi bu kadar sulandırıp hafife almayın o kelimenin izninin alınma ihtimali çok düşükken o pankartın hazırlanması
yanlış olmuş Türkçe yazsan sorun olmayacak ispanyolca yazınca tüm dünyada kırmızı çizgi olmuş bir pankart çıkıyor ortaya
millet o yazıyı kumaşın altına bomba yerleştirip asıyor. o kelime emperyalizme meydan okumadır onun için dünyanın her yerinde insanlar ölüyor.
sulandıracağımız şeyler var ciddi davranacağımız şeyler var. o yazıyı tşörtte 12 eylülde giysen sokakta asker ya seni vururdu yada alırdı bir daha kaybolurdun
siyasi düşüncene uyar uymaz o bir tarafa ama bu dünyada o kelime için can verenler varken saygı göstermek gerekir.
Acilmasin mi diyorsun abi senin pozisyonunu anlayamiyorum
Acilsin yahu her goruse saygi duymak lazim bi pankartla dunyayi degistirebilsek keske