Cıkmasada olurdu. Bıktım artık böyle spray ile yapilmis comic tarzı pankartlardan. tamam el emegine saygı falan filan, ama gercekden yeter artik, yil olmus 2019 halen böyle cag dışı demode panlartlarla ugrasiyoruz, ya hic yapilmasin yada adam akilli koreografi yapilsin artik. Hani ne bileyim kücük bir sehir takimi oluruz anlarimda, biz Besiktasız ve hic yakışmıyor böyle 1-2 pankartlarla koreografi yapma cabalaması
ya arkadaş anlamıyorsunuz Beşiktaş taraftarı kareografi yapmaz biri bana stadda karton verse bunu kaldıracaksın
dese yere atar işime bakarım benim gibi yapacak dolu insan var o nedenle kimse yapamaz bunu bayrak koyuyorlar taraftarın %80 i
bayrakları rulo yapıp kenara koyuyor. kim yapacak sanıyorsunuz kareografiyi. Taraftar tribüne girdiği anda koltuklara konmuş
kartonları kaldırıp yere atarlar. Bizde öyle kültür yok sevmiyor taraftar tribün çoğunluğunun yaşı 30 35 in üstünde
ha yukardan iple birşey sarkıtacaklarsa bunun yapılan pankarttan bir farkı yok
birde siz o asılan pankartın anlamını bilmiyorsunuz eğer asılırsa onu asmak dünya çapında ses getirir uefa maçında olsa o pankarta uefa izin vermez tüm dünya devrimcilerinin ortak sloganıdır o duvarlara yazılır daha akşam bir film izliyordum kamerada duvarda bu slogan
girdi görüntüye yanında che nin resmiyle uefa nın çarşının A sına izin vermediğini unutuyorsunuz kulüp asma izni aldıysa bu büyük başarıdır. Türkiye gibi bir ülkede o pankartı asmaya yürek ister yarın gazeteler basarmı akşam tv gösterirmi şüpheli o pankart on tane kareografiye bedeldir. düşün maç amerikada yayınlansa o pankartın üstünü buzlarlardı

akşam naklen yayındada buzlalarsa şaşırmam