Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3758935 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

kareografi dediğin hiç bir tribüncülüğü olmayan kulüplerin açık kapatmak için bulduğu şey
düşün kasaplanka tribünleri o tribünü bırakıp kareografi yapıyor :D
yapabiliyorsan dortmund gibi yapacaksın kıyafetle sarı duvar.
kareografi çocuk işi hiç birşey yapamayanların kendilerini tanımlama yöntemleri
adamlar slogan bile geliştirecek kapasitede değil bizim sloganlarımızı kullanıyor
adamlar organize olup senin daleni yapamıyorlar daha
benim hoşuma giden bayraklar oluyor onları yapmak kareografiden daha zor
binlerce bayrak elde hazırlanıyor ama güzel görsel oluşturuyor ve maç boyu sallanıyor

ben bayern kale arkasını da seviyorum şöle 5-6 tane büyük bayrak etrafına daha küçük ama büyük 15-20 bayrak ve bu bayrakları sallayacak dönüşümlü çalışacak babayiğit ekibi yeterli görseli sağlıyor.

koreografi şöyle olur mesela bir tribün o maç komple beyaz giyer  ya da bir tribünün bir bölümü siyah beyaz kartonetle kagawa olur japonyada ses getirir marketing kasarsın filan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Acilmasin mi diyorsun abi senin pozisyonunu anlayamiyorum
Acilsin yahu her goruse saygi duymak lazim bi pankartla dunyayi degistirebilsek keske

açılsın tabi açılmasını isterim elbette ama biraz zorlama olmuş bu
pankartla dünyayı değiştiremezsin içinde yazılan sözlerle değiştirirsin :bandit:

Çevrimiçi Necmi

ben bayern kale arkasını da seviyorum şöle 5-6 tane büyük bayrak etrafına daha küçük ama büyük 15-20 bayrak ve bu bayrakları sallayacak dönüşümlü çalışacak babayiğit ekibi yeterli görseli sağlıyor.

koreografi şöyle olur mesela bir tribün o maç komple beyaz giyer  ya da bir tribünün bir bölümü siyah beyaz kartonetle kagawa olur japonyada ses getirir marketing kasarsın filan
onu söylüyorum işde bir kaç tane dev bayrak yanlarında daha küçük boyutlarda bayraklar
muazam görsel şov oluyor bu takımıda çoşturur serenomide yapacağın kareografi neye yarar
tamamen hava atma işi ve ciddi çocukca zaten sırf yapmış olmak için yapıyorlar  :D
komik komik şeyler rocky ney :D fener yapar kanarya aslana tekme atıyor yaparken utanmamışlarmı
doğaya aykırı :D

Çevrimdışı tangaz

içime şimdi şuan derbi zaferi kazandığımız günlerdeki his doldu maçı aldık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

kareografide yaparsın ama bu çok anlamlı birşey olmalıki taraftar gönülden katılsın
bizim stadda rocky açsalar 40 bin kişi toplu küfreder anında yapanlara :D
birde neden derbi değermi bunlara o kadar para harcamaya biz bayrak vs işlerini bile avrupa maçlarında yapıyoruz anca

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ligden düşmeme mücadelesi veren bir takımla maçımız var. Öyle fazla heyecanlanmaya gerek yok

Ne zaman rakibi küçümsesek üzülüyoruz. Bence dozajı koruyalım fazla gaza gelmeyelim derbi bu  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ne zaman rakibi küçümsesek üzülüyoruz. Bence dozajı koruyalım fazla gaza gelmeyelim derbi bu  :D
Olay budur aman kimse gaza gelmesin ne zaman 4-5 atacak desek husan oluyor
Mutevazi olalim

Çevrimdışı mylife1903

onu söylüyorum işde bir kaç tane dev bayrak yanlarında daha küçük boyutlarda bayraklar
muazam görsel şov oluyor bu takımıda çoşturur serenomide yapacağın kareografi neye yarar
tamamen hava atma işi ve ciddi çocukca zaten sırf yapmış olmak için yapıyorlar  :D
komik komik şeyler rocky ney :D fener yapar kanarya aslana tekme atıyor yaparken utanmamışlarmı
doğaya aykırı :D
Cok kucuktum fanstik fbli komsu vardi
En son beni pederi cildirtmisti
Bunlara yagladigimiz bir mac sonrasi
Peder anneme kanarya seeden kartal cizdirmisti
Ben de komsunun kapiya goturup, zile basip kacmistim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben maçın rahat geçeceğini düşünmüyorum. Düsme hattındaki takımlara çok puan kabettik bu sene. Bknz. Erzurumspor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Egos

Cok kucuktum fanstik fbli komsu vardi
En son beni pederi cildirtmisti
Bunlara yagladigimiz bir mac sonrasi
Peder anneme kanarya seeden kartal cizdirmisti
Ben de komsunun kapiya goturup, zile basip kacmistim

ağabey daha o yaşlarda erkekliğin onda dokuzunu icra ediyormuşsun. ideal erkek deyince aklıma ilk sen geliyorsun, ardından da mircea lucescu...

Çevrimdışı tangaz

Ben maçın rahat geçeceğini düşünmüyorum. Düsme hattındaki takımlara çok puan kabettik bu sene. Bknz. Erzurumspor

düşme hattı demişken herifler çok ballı altlarındaki 3 takımda haftayı puansız geçti

Çevrimdışı ferdi1903

Zor gececek bir mac bekliyorum, rakibin durumu ne olursa olsun sonucda derbi, 1-0 olsun bizim olsun insallah

Çevrimdışı ALDENYX

içime şimdi şuan derbi zaferi kazandığımız günlerdeki his doldu maçı aldık  :bandit:

yeminle şöğle bir mesaj bekliyordum , bende acayiiiiiip bir yenecezzzzz rahatliğiiiii var ,tamam maç zorlu olacak ama kazanac rahatliği var bilmem anatabildimmiiii. :)
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2019, 13:14:56 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

birde düşme hattındaki takımların sıklıkla yaptıgı bir hata var. gelip bizim maçta efelenirler puan koparırlar ama bu onları hırpalar yıpratır takip eden birkaç maç kendilerine gelemezler esas çekiştikleri takımlara puan kaybedeler.

fenere benden bir dost tavsiyesi: bu maç yırtınmayın bu size pahalıya patlayabilir  :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Normalde fener buraya en azından beraberliğe falan gelirdi ama bu akşam bence galibiyet hedefiyle gelecekler. Baya baya düşme hattındalar ve burada alınan beraberlik de çok mutlu etmez onları. Şöyle kontrollü bi oyun oynarsak.. Bi de öne geçince Medel Necip Pektemek vs ne kadar ayakta top tutmaktan aciz adam varsa oyuna almazsak oyun bize yakın. Quarsema hamle oyuncusu olsun, öne geçersek yaslanmayalım, saçma değişiklikler yapmayalım maç bizde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

birde düşme hattındaki takımların sıklıkla yaptıgı bir hata var. gelip bizim maçta efelenirler puan koparırlar ama bu onları hırpalar yıpratır takip eden birkaç maç kendilerine gelemezler esas çekiştikleri takımlara puan kaybedeler.

fenere benden bir dost tavsiyesi: bu maç yırtınmayın bu size pahalıya patlayabilir  :D
Bak yorumcunun biri de böyle demiş

Gökhan Dinç: “Fenerbahçe, şu an için Beşiktaş’ın rakibi değil. Fenerbahçe, Rizespor maçına kanalize olmalı.” (Life+ TV)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

yeminle şöğle bir mesaj bekliyordum , bende acayiiiiiip bir yenecezzzzz rahatliğiiiii var ,tamam maç zorlu olacak ama kazanac rahatliği var bilmem anatabildimmiiii. :)

bendeki rahatlık değilde zaman zaman beliren bir iç huzur gibi içimden de 3-0 geçiyor

Çevrimdışı tangaz

Bak yorumcunun biri de böyle demiş

Gökhan Dinç: “Fenerbahçe, şu an için Beşiktaş’ın rakibi değil. Fenerbahçe, Rizespor maçına kanalize olmalı.” (Life+ TV)

doğru, haftaya direkt rakipleriyle iç sahada oynayacaklar bu maçta yıpranmaları işlerine gelmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

bendeki rahatlık değilde zaman zaman beliren bir iç huzur gibi içimden de 3-0 geçiyor
Takip ettiğim bir fbli iddia tahminleri veren adam var. O da bu maçın 3-0 biteceğini tahmin ettiğini söyledi. Diğer verdiği maçların çoğu tuttu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

ne derbisi ya küme düşmeme mücadelesi veren takımla oynuyoruz
derbi deyip havaya sokmayın şunları kendilerini birşey sanacaklar :D

Çevrimdışı Karabay

Bakıyorum keyifler yerinde maşallah  :biggrinking:
Allah bozmasın inşallah.

Çevrimdışı tangaz

bu arada gitarcı da şutlanmış

Çevrimiçi Necmi

doğru, haftaya direkt rakipleriyle iç sahada oynayacaklar bu maçta yıpranmaları işlerine gelmez
sabahtan beri vuruyorsun daha ölmedilermi :D