Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3401364 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Zor kalir o adam
Fazla umutlanmamak lazim
Sonra uzluyor insanlar
Monako falan alir gider
Monaco ligde kalsın önce.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Kagawa ile birlikte takımın IQ ortalaması yükseldi.

Karius yan toplarda çok zayıf yan toplarını geliştirmesi lazım hiç çıkmıyor.

Fabri de yan toplarda zayıftı fakat geldikten sonra yan toplarını geliştirmişti.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

artık bundan sonra dorukhan benzeri oyuncu çıkardığımızda 20-25 altındaki teklifleri düşünmemek lazım.

Geliştirirse kendini bu piyasa da bulur o rakamları takımın seviyesi de önemli 2-3 sene böyle şampiyonluktan koparsak iddiasız oynarsak zor ama cl de 1-2 maç böyle oynasa atarlar kancayı. Bir de kulübün mali durumu da önemli devre arası 10 m euro verseydi biri çıkıp hiç düşünmez satarlardı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Benim bildiğim kadarıyla Kagawa'nın opsiyonu var."

Yönetimin birbirinden haberi yok.Biri yok derken biri var diyor.  :claps:

Çevrimdışı mrred

Toplam 14 orta yapmışız ki bunların yarısı korner falan olsa 7 orta yapmışız.
Ne zaman az orta yapsak maç kazanıyor takım
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Benim bildiğim kadarıyla Kagawa'nın opsiyonu var."

Yönetimin birbirinden haberi yok.Biri yok derken biri var diyor.  :claps:
Bu yönetim ayrı bir boyutta ben çözemedim

Çevrimdışı Maurizio

alıntı yapmayı beceremedim :/ alıntı yapan arkadaşlara teşekkürler, hoşbulduk. iyi haftalar dilerim herkese...

Çevrimdışı ozankarakoc

Larin'i yol yakınken başka bir mesleğe yönlendirmek lazım. Beden eğitimi öğretmeni olabilir, yoga hocası olabilir, ne bileyim yaşam koçu falan...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Şimdi herkes yendik diye seviniyor. Sevinelim sevinmek hakkımız.
Olumlu yanları söylemek istiyorum. Sağ kanatta kesinlikle Lens oynamalı diyorduk artık Lens konusu bence tartışmaya kapalıdır o kanatta lens oynar, zira
1.Lens topun çevirme hızımıza olumlu katkı yapıyor
2.Topu rakibin arkasına atıp adam geçebiliyor
3.Hızlı hücumlarda önüne çok hızlı patlayıcı kuvveti var.
4.Güçlü
5.Savunması çok daha iyi

Bizim hemen atibanın yerine birini bulmamız gerekiyor

Kesinlikle katılıyorum. İnsanlar burada Lensin solda oynadığı maçlardan sonra onu yerin dibine soktular, yapmayın etmeyin dedik ama dinlemediler. Elbette Beşiktaş daha iyi bir kanat oyuncusunu hak ediyor ama eğer istikrarlı ve ısrarlı bir şekilde sağ kanatta oynatılırsa bu lig için yeterli performansı gösterebilecek bir oyuncu. Ayrıca geldiğinden beri söylüyorum Lens takım savunmasına iyi katkı yapan bir hücum oyuncusu. Savunmanın aşırı derecede problemli olduğu bu takımda bu da bir artı.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Almeida'dan beri böyle kötü santrafor görmmiştim de dedi mi  :lol:
Lovrene değdirdi hafif almedia duymadım  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi yaço58

Karius yan toplarda çok zayıf yan toplarını geliştirmesi lazım hiç çıkmıyor.

Fabri de yan toplarda zayıftı fakat geldikten sonra yan toplarını geliştirmişti.
yüz ifadelerinede baktım irrite etti adamı bi memnuniyetsizlik var geri göndermek lazım antalyanın baskı kurduğu 3-4 duran top kullandığı zaman hiçbir topa çıkmadı bile çizgide bekledi hepside tehlike oldu kariusu geri gönderip fabri hamlesi daha mantıklı gibi duruyor çok değişik bir kaleci bu loris bugün deli etti gerçekten

Çevrimdışı Liquidator

Ne maçtı ama))) İlk yarının ilk 25 dakikadı ve ikinci yarıdakı baskını saymazsak güzel oyun oynadık. Bülo yine basit kartları verdi, bunun üzerine gidilmeli, amma nerdeeee, yönetim yine susacak. Maçın adamına gelirsek, bence kesinlikle Adem sonrada Dorukhan. Kagawa kalitesini konuşturdu tamam, amma ve lakin Antalya oyundan kopdukdan sonra geldi, ve antalyayı oyundan koparan Ademin güzel oyunuyla Takımımız oldu. Mirinide beyendim bu arada. İnşallah hoca Kagawayıda ilk 11 e monte eder, ve pas oyunu oynarız.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA - Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Benim bildiğim kadarıyla Kagawa´nın opsiyonu var."

FLAŞ! Ahmet Ürkmezgil: "Kagawa´nın opsiyonu yokmuş. Bir anda ağzımdan çıktı." (TRT Spor)

Muz Cumhuriyeti'nin sekreteri misin be adam!!!

Çevrimdışı mylife1903

Ne maçtı ama))) İlk yarının ilk 25 dakikadı ve ikinci yarıdakı baskını saymazsak güzel oyun oynadık. Bülo yine basit kartları verdi, bunun üzerine gidilmeli, amma nerdeeee, yönetim yine susacak. Maçın adamına gelirsek, bence kesinlikle Adem sonrada Dorukhan. Kagawa kalitesini konuşturdu tamam, amma ve lakin Antalya oyundan kopdukdan sonra geldi, ve antalyayı oyundan koparan Ademin güzel oyunuyla Takımımız oldu. Mirinide beyendim bu arada. İnşallah hoca Kagawayıda ilk 11 e monte eder, ve pas oyunu oynarız.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Goller gelince rahat mac oluyor ama daha iyi oynayip puan kaybettigimiz maclar oldu
Var olmasa penalti verilmez antalya gol bulur 1-0 kaybedebilirdik

Kalan 14 maçta.

1.ci santrafor Burak
2.ci santrafor Güven

3.cü santraforumuz Larin ve 4.cü santraforumuz Pektemek oynamamalı.

SON DAKİKA - Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Benim bildiğim kadarıyla Kagawa´nın opsiyonu var."

FLAŞ! Ahmet Ürkmezgil: "Kagawa´nın opsiyonu yokmuş. Bir anda ağzımdan çıktı." (TRT Spor)

Muz Cumhuriyeti'nin sekreteri misin be adam!!!

:claps:

Çevrimdışı mylife1903

Lovrene değdirdi hafif almedia duymadım  :evillol:
Lovrene takmis durumda da lovren kotu oyuncu degil
Seviye bi anda yukselince mavi ekran verdi cocuk livirpulda

Çevrimdışı Gökhan Kurt

45-65. Dakika arasındaki baskıyı neden kıramadık biri anlatsın.
Biran Barca ile oynuyoruz sandık valla. Daha başak ile gs ile oynamadık .  :akuma:

Çevrimdışı Savaş

Ljajic kanatta yağ gibi değil miydi ya? Aktı resmen adam..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ergin

Toplam 14 orta yapmışız ki bunların yarısı korner falan olsa 7 orta yapmışız.
Ne zaman az orta yapsak maç kazanıyor takım
Birde ilk maçtaki istatistikler var yanlış hatırlamıyorsam 40 dan fazla orta yapmıştık

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bu arada 4. golde Lensin azmi müthiş. Golü yaratmış resmen.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

6-2 yendiğimiz maçtan sonra bile oyuncu yüzünden tartışıyorsunuz.  eldekilerin içinde en iyi kanat oynayabilecek adam u 21 de çalışıyor kadro dışı. 3-0 öne geçilen bir iç saha maçında q7 diğer zamanlarda lens tercih edilir de zaten hoca 2 hafta sonra hem q7 hem lensi kullanacak maalesef... ama hiçbiri şampiyonluğa oynayacak takımın kanadı olamaz.

Q7 zaten ahlaki olarak bağ olarak koptu taraftar sevsin sevmesin. O yüzden bana göre Töre den farkı yok ya ikisi de kadro dışı kalmalı ya da ikisi de alınmalı kadroya bu sezon için sene sonu zaten giderler. Babel i parasal konulardan küstürüp o varken bile 1 kanat eksik oynarken şimdi 2 kanat ihtiyacı varken böylesine uygun bir ortamda bile 2-3 gurbetçi 2-3 fransa 2.ligden zenci kanat alıp denemeyen yönetimdir sorun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal