Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2919358 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Maçın adamı maça girdiği gibi 2 tane sallayan kagawa mı maç boyu döktüren llajic mi bilemedim  :ebebe:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın gelecek sezon kadrosu için birinci adımı Atiba'nın muadili; alan oyununu bilen, pas kanalarını kapatan ve pivot orta saha pas özelliklerine sahip bir oyuncuyu almak olmalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçın adamı maça girdiği gibi 2 tane sallayan kagawa mı maç boyu döktüren llajic mi bilemedim  :ebebe:

ljajic kanada kagawa ortaya bilemicek bir şey yok  :)

Karius

Gökhan      Vida       Mirin       Adriano

Dorukhan  Atiba

Lens                 Kagawa        Ljajic

Burak

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ne oluyor kardeşim , bu ne Kagawa?  :lol:  ( Alıntı)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

q7'siz mac izlemenin keyfi baska. Dogrusu yeniliriz dedim ama guzel oynadik.

Larin sanslari iyi degerlendiremiyor. Lens'te ayni sekilde. Lens bu kadar kotu topcu degildi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Diagneye 10 milyon verilen yerde bizim kagawa ve ljajic için en az 6-7 milyonu gözden çıkartsak kimsenin sesi çıkmaz saçma sapan genç oyunculara (larin,mitrovic.vb) bonservis dökmektense kumaşı olan kendini kanıtlamış oyunculara verelim artık
Sadece Beşiktaş

Kadronun etkisinin önemini herkes görüyordu herhalde.

Atiba ayarında bir adam alınmış olsaydı şimdiye kadar daha da farklı olucaktık biz medel'i almaya tercih ettik.

1 tane kaliteli 10 numara alınca neler oluyor görüyoruz 1 tane de daha güzel bir santrafor olsa daha da farklı olucak.

Yine de Burak & Kagawa iş birliği çok farklı şeyler ortaya çıkartabilir.

Sorun hoca'da!

Çevrimiçi murat

şenol güneş büyük hoca kagavanın gol atacağı dakikayı bile biliyor ona göre sahaya sürüyor.3 fark olmasa dakika 80 de oyuna alırmıydı acaba?

Çevrimiçi levitate

şenol güneş büyük hoca kagavanın gol atacağı dakikayı bile biliyor ona göre sahaya sürüyor.3 fark olmasa dakika 80 de oyuna alırmıydı acaba?
:kop:
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Bu arada atlanmansın yönetimin çıkıp konuşması gerekiyor hakem hakkında veya taraftarın tepki göstermesi gerekiyor.

2.ci yarı daha da hakem biçmeye devam etti.

-Maç başlar başlamaz caner'in ayağına vuruldu sadece faul verdi.
-4.cü golde lens'i 2 kez indirdiler 2 oyuncuya da kart bile vermedi.
-Skor 6-1 olduktan sonra göz boyamak amacı ile kartlarını çıkardı.

Maçın başından sonuna kadar doğradı.

Çevrimiçi murat

kagawanın bilmediğimiz bir opsiyonu varmış ürkmezgil öyle söyledi.

Çevrimiçi Akil Emre

Kagawa bana tekrar umut oldu, Şenol hoca bile mest oldu, ayrıca ljaiçte çok iyiydi.
Takımda q7, pekto, necip olmayınca akıyoruz, artık Burağa da sahip çıkalım en kötü ligi ikinci bitirip yeni sezona umutla başlayalım.

Eğer tepki gösterilmezse anadolu takımları kagawa'yı sindirecek hakemlerde müsama göstericektir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ali Ece: Larin'i Beşiktaş'a öneren adam, Allah rızası için bir daha hiçbir takıma oyuncu önermesin  :evillol: :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

bazı arkadaşlar kagawa sözleşmesindeki opsiyonu tartışırken, şu noktayı atlıyorlar.

talisca, aboubakar ve gomez'in opsiyonları vardı da ne oldu? Biri para gözlülüğünden, diğeri porto'yu tercih ederken, öbürü ise darbeden dolayı uçup gitti...

oyuncunun isteği çoook önemlidir. hergesin hayadına gimse garışamass.. :evillol: sonuçta kariyer meselesi...

Ben atlamıyorum, ama sürekli olayın futbolcu isterse yönünü işleyen arkadaşlar başka birşeyin üzerinden atlıyor. Mesela ödeyebilsek Abou'yu alıyorduk, futbolcu seni isterse opsiyon çok değerli..
İyi oynayıp seni isterse dahada değerli.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Qral - Kagawa uyumunu yakalarsak bu sezon ikinciliğin en büyük adayi biz oluruz.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi murat

Ben atlamıyorum, ama sürekli olayın futbolcu isterse yönünü işleyen arkadaşlar başka birşeyin üzerinden atlıyor. Mesela ödeyebilsek Abou'yu alıyorduk, futbolcu seni isterse opsiyon çok değerli..
İyi oynayıp seni isterse dahada değerli.
bizim opsiyonumuz anlaşma yaptığımız japon devi basın yayın organı olabilir.

Çevrimiçi murat

Qral - Kagawa uyumunu yakalarsak bu sezon ikinciliğin en büyük adayi biz oluruz.

daha önemlisi quaresma ile olan uyumu..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

daha önemlisi quaresma ile olan uyumu..
Ağlamak istiyorum

Çevrimdışı mrred

Şimdi herkes yendik diye seviniyor. Sevinelim sevinmek hakkımız.
Olumlu yanları söylemek istiyorum. Sağ kanatta kesinlikle Lens oynamalı diyorduk artık Lens konusu bence tartışmaya kapalıdır o kanatta lens oynar, zira
1.Lens topun çevirme hızımıza olumlu katkı yapıyor
2.Topu rakibin arkasına atıp adam geçebiliyor
3.Hızlı hücumlarda önüne çok hızlı patlayıcı kuvveti var.
4.Güçlü
5.Savunması çok daha iyi

Bizim hemen atibanın yerine birini bulmamız gerekiyor

The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Dorukhan eğer iki yönlü oyunu oynamayı becerirse bu ligde lampard etkisi yapar. Savunma tarafında çok kayboluyor oyundan yediğimiz 1. golde de gereğinden fazla 4lü hatta yaklaştı ve dönen topa baskıda gecikti. Zamanla çözerse bu sorunları ya iyi paraya gider ya da yıllarca oyuncu aramayız yerine.

Seneye yerlerini doldurmak zor olacak ama en az onlar kadar iş yapacak adam şart olan ve kadroya ilk yazılacak 2 oyuncu var Adriano-Atiba.
Vida-Mirin ceza ve sakatlık harici idare eder rahat bu sene. GG ye iyi alternatifle seneye o da 1 sene daha götürür. Bu sene kadro belli artık Adriano-Atiba-Kaqawa-GG-Dorukhan-Vida-Mirin-Burak yazılacak diğerleri değişir maç maç...ama yönetim genç gurbetçi ve fransa 2 ligden genç zenciler almayarak ve 1 kanat transferi yapmayarak ciddi hata yaptı tam zamanıydı bir iddiamız yok iyi süreler bulabilirlerdi 2-3 dorukhan daha çıkarabilirdik. Gelecek için.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi herkes yendik diye seviniyor. Sevinelim sevinmek hakkımız.
Olumlu yanları söylemek istiyorum. Sağ kanatta kesinlikle Lens oynamalı diyorduk artık Lens konusu bence tartışmaya kapalıdır o kanatta lens oynar, zira
1.Lens topun çevirme hızımıza olumlu katkı yapıyor
2.Topu rakibin arkasına atıp adam geçebiliyor
3.Hızlı hücumlarda önüne çok hızlı patlayıcı kuvveti var.
4.Güçlü
5.Savunması çok daha iyi

Bizim hemen atibanın yerine birini bulmamız gerekiyor
Lens besiktasta oynamaz

Kagawa opsiyonu

Tahmin : Kagawa burada kalmak isterse devreye giren bir anlaşma olabilir.

Çevrimiçi murat

Dorukhan eğer iki yönlü oyunu oynamayı becerirse bu ligde lampard etkisi yapar. Savunma tarafında çok kayboluyor oyundan yediğimiz 1. golde de gereğinden fazla 4lü hatta yaklaştı ve dönen topa baskıda gecikti. Zamanla çözerse bu sorunları ya iyi paraya gider ya da yıllarca oyuncu aramayız yerine.

Seneye yerlerini doldurmak zor olacak ama en az onlar kadar iş yapacak adam şart olan ve kadroya ilk yazılacak 2 oyuncu var Adriano-Atiba.
Vida-Mirin ceza ve sakatlık harici idare eder rahat bu sene. GG ye iyi alternatifle seneye o da 1 sene daha götürür. Bu sene kadro belli artık Adriano-Atiba-Kaqawa-GG-Dorukhan-Vida-Mirin-Burak yazılacak diğerleri değişir maç maç...ama yönetim genç gurbetçi ve fransa 2 ligden genç zenciler almayarak ve 1 kanat transferi yapmayarak ciddi hata yaptı tam zamanıydı bir iddiamız yok iyi süreler bulabilirlerdi 2-3 dorukhan daha çıkarabilirdik. Gelecek için.
artık bundan sonra dorukhan benzeri oyuncu çıkardığımızda 20-25 altındaki teklifleri düşünmemek lazım.