Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3750624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

mirin ar elinde roco var beğenmiyorsan medeli oynat necip nedir?

mirin zaten oynuyordu sakatlanınca çıktı.
Medel'i oynattık trabzon maçında üstünden aşırttılar gol yedik.
Roco'yu beğenmiyor olabilir yavaş kendisi.

Halen soruyu yanlış soruyorsun abi necip'i oynatanda mı suç mahkum bırakanda mı ?

Çevrimiçi murat

ben hocadan memnunum demiyorum abi yeni yanlış anlıyorsun fakat sorun hocada değil diyorum kadro takım da kötü diyorum bir türlü derdimi anlatamadım şu forumda.

Siz takım kötü gidiyor suçu hoca'ya atıyorsunuz tek suç hoca'da nasıl olabilir ? Bu oyuncular gökten zembille inmediler transferleri yapan kim ?

Kadro yaşlandı bu kadroyu gençleştirmeyen kim ?

Kadronun geriye gittiğini görmüyormusunuz abi ?

3 sene önce santraforun gomez sonra aboubakar sonra  en son love-pektemek oldu ?

+ anadolu takımlarınıda çok hafife alıyorsunuz abi ? Adamların yaptığı transferler bizde yok!

Tolgay-Oğuzhan kendi kendini fizik olarak bitirdi bitirmedi mi ?

Gökhan gönül-adriano 34 yaşındalar ? 2 kere gittiler mi 3.cüyü gidemiyorlar bindiremiyorlar ?  Ve sen sağ bek almıyorsun 2  senedir tek başına bıraktın o bölgeyi ?

Atiba'da 35 yaşında onun yerine adam almadın ha aldın medel'i aldın alan savunması yapamayan.

Her sene kadroyu bozdun transferleri kampa hiç yetişiremedin.

Son kez diyorum ben hoca her şeyi doğru yapıyor demiyorum zaten ama sizin dediğiniz gibi de bütün suç hoca da değil.

Yeni hoca'da gelse bir şey değişmicek.Bunu sende kabul ediyorsun zaten abi yeni hoca geldiğinde "ilerleme kaydederse" diyorsun.Kesin ilerleme kaydeder diyemiyorsun sende farkındasın aslında.

Takımda şuan tek kanat oyuncusu var lens! Koskaca Beşiktaş'ın tek kanat oyuncusu var lens.
orkan ar hocanın gömdüğü töre var hocanın hazırlayamadığı kanat.yaşlı dediğinde 4 oyunu vardı takımda.ne olacak bütün oyuncular genç mi olacak.sene başı atibayla anlaşılmıyor diye tonlarca laf edildi.q7 den asla vazgeçmeyen bir hoca ve bir kısım taraftar var.
hocanın gitmesi bile bir ilerlemedir gülhan bunu da gittiğinde farkedeceksin ama iş işten geçmiş olacak.şu takım bundan kötü durumda olamazdı hoca adım adım başardı.

Çevrimiçi murat

mirin zaten oynuyordu sakatlanınca çıktı.
Medel'i oynattık trabzon maçında üstünden aşırttılar gol yedik.
Roco'yu beğenmiyor olabilir yavaş kendisi.

Halen soruyu yanlış soruyorsun abi necip'i oynatanda mı suç mahkum bırakanda mı ?
roco zaten as değil yedek vida ve mirin oynuyor orada.necip stoperin yedeği olamaz.mirin çıkıncada pektemek girmez.stoperde en azından mevkisi stoper olan birisi oynardı.ben olsam sakatlıktan sonra roco medel yapar neciple 60 a kadar ortasahada idare ederdim.

orkan ar hocanın gömdüğü töre var hocanın hazırlayamadığı kanat.yaşlı dediğinde 4 oyunu vardı takımda.ne olacak bütün oyuncular genç mi olacak.sene başı atibayla anlaşılmıyor diye tonlarca laf edildi.q7 den asla vazgeçmeyen bir hoca ve bir kısım taraftar var.
hocanın gitmesi bile bir ilerlemedir gülhan bunu da gittiğinde farkedeceksin ama iş işten geçmiş olacak.şu takım bundan kötü durumda olamazdı hoca adım adım başardı.

yazın hepsi gitsin abi.

Yönetim (seçim var)
Hoca (Sözleşmesi bitiyor yazın)
Oyuncular (Hepsi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ljajic i taraftar da eleştirmiş bu maç ama anlamadım adam çok kötü değildi. Bikaç kere araya saldı pozisyon değerlendirilmedi. Bi tane de asist yaptı. Ben zaten daha fazlasını beklemiyordum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortada bir oyun planı ve sistem yok

Ljajic her maç takımın en iyisi Dorukhan ile beraber ki

Son 7 maçta 6 Gole direkt etki etmiş 2 Gol 4 asist adam daha ne yapsın :alala:

Forvet Forvet diyorduk sorunun forvet olmadığı da ortaya çıktı , Forvetimiz Burak Yılmaz Karıus dan sonra Topla en az buluşan 2.ci oyuncumuz ( 15 kez ) daha konuşmaya gerek var mı ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bilenlere soruyorum: Bir dahaki seçimde FO hariç başkanlığa ciddi aday varmı?

Bilenlere soruyorum: Bir dahaki seçimde Fikret Orman hariç başkanlığa ciddi aday varmı?

Hürser Tekinoktay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://www.facebook.com/KuzeyKartall/videos/1975622489407646/
%500 Penaltı bu pozisyon

Taraftarin goy goy yapmaktan ve Burakla uğraşmaktan , hakem ve Rakibe baskı yapmaya vakti yoktu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Futbolda klasikleşmiş bir kural vardır tepetaklak gitmeye gör bir daha kolay kolay toparlayamazsın. Şenol Güneşte de durum budur. Geçmişte çalıştırdığı Trabzonda da, bunu yaşadı. Kılpayı şampiyonluğu kaçırdığı sezonların ertesinde birşey yapamadı. Üzerine koyamadı. Hoca geçmişte de böyledi şimdi de böyle. O yüzden diyorum ki Hoca biran önce gönderilsin ki asıl sebepe doğru daha seri yaklaşalım. Hoca bu durumu buradan çeviremeyecek besbelli. Zaten çevirecek olsaydı daha geçen seneden beri üstüne basarak söylediğim SİVAS,MALATYA,KAYSERİ deplasmanlarında çözüm üretirdi. 3 maç üst üste kazanamamak çok önemli bir sinyaldi bu doğru değerlendirilemedi, Başakşehiri üst üste yenememek bir başka sinyaldi o da değerlendirilemedi.

Hocanın kafası Beşiktaşta değil, burada daha çok göz önünde, kötü sonuç alsa bile ses eden yok Trabzonda bile ona karşı bu kadar sessiz kalınmamıştır eminim. Düşünüyor taşınıyor filmin koptuğunu kendide biliyor sadece burada sevgi saygı görmesi onu istifa düşüncesinden uzak tutuyor. Ama yazık artık vereceğin birşey olmadığını bile bile devam etmek ne Trabzonluluğa ne Karadenizliğe ne de delikanlılığa sığmaz.Farkın varsa farkını göster küfür yemeden istifa et hocam!

Git be Hocam git olmadı yapamayacaksın, düzeltemeyeceksin zorlamanın ne manası var. Paraya ihtiyacın da yok ne bizi ne de kendini daha fazla üzme!

Çevrimdışı Kursad_Duran

Hürser Tekinoktay
Manifestosu çok boş. Avrupa’nın 4 büyük Bsi nedir?
Hiç şansı yok bunun.

Çevrimiçi Kartal Ç

Manifestosu çok boş. Avrupa’nın 4 büyük Bsi nedir?
Hiç şansı yok bunun.

Valla şuan için seçimdeki tek rakip aday kendisi. 100 yıllık çınarız çok büyük camiayız diyoruz ama fikret ormanın seçildiği dönemdeki gibi kulüp yokuş aşağı giderken yine aday çıkmıyor. anca kongrelerde kürsüden bağıra bağıra eleştiriyorlar. Son bir umudum Ahmet Nur Çebinin lig sonunda aklıselim bir ekip kurup aday olması. ha o da aday olmaz sadece orman ve tekinoktay seçime girerse mevcut yönetime oy verecek olanların gerekçelerini öğrenmek isterim. bu yönetim feda sefa cefa yı gördü. veda zamanı artık.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2019, 15:35:29 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Kursad_Duran

Valla şuan için seçimdeki tek rakip aday kendisi. 100 yıllık çınarız çok büyük camiayız diyoruz ama fikret ormanın seçildiği dönemdeki gibi kulüp yokuş aşağı giderken yine aday çıkmıyor. anca kongrelerde kürsüden bağıra bağıra eleştiriyorlar. Son bir umudum Ahmet Nur Çebinin lig sonunda aklıselim bir ekip kurup aday olması.
Benim beklentim isimden ziyade biraz vizyonlu birisinin gelmesi. Zengin olmasi gerekmiyor. Altyapı, scouting, sağlıklı kadro mühendisliği. Bunları yapsın yeter.

Çevrimiçi Kartal Ç

Benim beklentim isimden ziyade biraz vizyonlu birisinin gelmesi. Zengin olmasi gerekmiyor. Altyapı, scouting, sağlıklı kadro mühendisliği. Bunları yapsın yeter.

Bir de lobi yapabilmeli. Malum bu coğrafyada işler lobisiz yürümüyor. Sponsorlarından tut bankalarla ve devlet kurumlarıyla olan ilişkilerine kadar her işte lazım.
hele ki borç himalaya dağları kadar olmuşken.

Çevrimdışı murat baltacı

Ayrıca Erzurum maçında lensede ayar oldum söylendiği gibi talibi falan varsa hiç düşünmeden satilsin lensin bundan sonra değil bize kendine bile faydası olmaz jübile yapmış çoktan bize nasıl caktilarsa bizde birine cakalim.

Medel,lens,larin,töre,Orkan,necip,roco,pektemek,ozi,tolgay mümkünse hepsi yada yarısından çoğu yollanmali vida kalsın ama maaşı fazla marcelo gibi uygunsa stoper bulursak yada alt yapıdan falan cikarirsak vidada maaşından dolayı gidebilir.

Yönetim Mayıs'a kadar Şenol hocaya gençleri versin tutan tutar mayistada el ele Beşiktaş'ı terketsinler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

ben hocadan memnunum demiyorum abi yeni yanlış anlıyorsun fakat sorun hocada değil diyorum kadro takım da kötü diyorum bir türlü derdimi anlatamadım şu forumda.

Siz takım kötü gidiyor suçu hoca'ya atıyorsunuz tek suç hoca'da nasıl olabilir ? Bu oyuncular gökten zembille inmediler transferleri yapan kim ?

Kadro yaşlandı bu kadroyu gençleştirmeyen kim ?

Kadronun geriye gittiğini görmüyormusunuz abi ?

3 sene önce santraforun gomez sonra aboubakar sonra  en son love-pektemek oldu ?

+ anadolu takımlarınıda çok hafife alıyorsunuz abi ? Adamların yaptığı transferler bizde yok!

Tolgay-Oğuzhan kendi kendini fizik olarak bitirdi bitirmedi mi ?

Gökhan gönül-adriano 34 yaşındalar ? 2 kere gittiler mi 3.cüyü gidemiyorlar bindiremiyorlar ?  Ve sen sağ bek almıyorsun 2  senedir tek başına bıraktın o bölgeyi ?

Atiba'da 35 yaşında onun yerine adam almadın ha aldın medel'i aldın alan savunması yapamayan.

Her sene kadroyu bozdun transferleri kampa hiç yetişiremedin.

Son kez diyorum ben hoca her şeyi doğru yapıyor demiyorum zaten ama sizin dediğiniz gibi de bütün suç hoca da değil.

Yeni hoca'da gelse bir şey değişmicek.Bunu sende kabul ediyorsun zaten abi yeni hoca geldiğinde "ilerleme kaydederse" diyorsun.Kesin ilerleme kaydeder diyemiyorsun sende farkındasın aslında.

Takımda şuan tek kanat oyuncusu var lens! Koskaca Beşiktaş'ın tek kanat oyuncusu var lens.
Bu yonetim futbolcu getiremiyor gidenin yerine hoca mi getirecek allasen
Ustune burasi yuventus degil 10 senede 9 kere sampiyon olan
7 senede 3 kere sampiyon olan hoca tamamdir 4 kere oluyorsa basarilidir

Lucescuyu paketledik noldi sonra
Delboksa falan rizalar ertugrullar tayfur falan filan
Ayni ortamdAyiz
Oynayani satip ince eleyip sik dokuyup zombileri doldurdular takima
Ancelottiyi getirsen 15 tane adam yazar kagida
Hoca falan da bulamazlar bulduklari da bunlarla calismaz

Çevrimdışı Librarius

necipten stoper uyduranın hocalığına ne dersin.gerçi necipte gelişme var eskisi kadar kart görmüyor.belki bir 100 maç sabredersek futbol oynamaya da başlayabilir.

Abi hoca gönlüne, hislerine göre forma dağıtıyor. Necip’e forma vermek istiyor adam. Önce ön libero da oynattı ısrarla, neden Dorukhan denenmiyor diye eleştirildi. Sırf Necip’i kesmemek için Dorukhan’ı sağbek denedi. Sonra ısrarlar ve Necip’in ortasahada patlamasıyla Dorukhan’ı ortasahada denedi. Çocuk tutununca bu sefer Necip için mevki aramaya başladı ve stopere koydu. Ve her maç sonunda Necip’i övüyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Burak Yılmaz Erzurum maçında topla sadece 15 kez buluşmuş

Kariusdan sonra topla en az buluşan 2.ci Futbolcu Burak

Sorunumuz FORVET değil beyler oyun yok , plan yok malesef..

Demek ki Burak’ta çöp. Cezasahasına 40 orta yapmışız adam dokunamamış. Negredo’da çöptü. Suarez’i getir, Lewandowski’yi getir onlarda çöp olur. Çünkü hocamız sorunu buldu: forvetler ortaya kafa atamıyor. Yoksa orta-kafa sistemimiz über.

Çevrimdışı Librarius

Hoca oynatmiyorsa roko nejipin gerisindedir
Oynadi izledik zaten
Ayni muhabbetler her oyuncu icin yapildi oynadiklarinda gorduk mevzuyu
Mirin iyiydi sakatlandi cocuk ona bisi diyemeyiz

Dorukhan’da Necip’in gerisindeydi hocaya göre. Şunu kabul edelim: hoca Necip’i çaresizlikten değil istediği için oynatıyor. Antremanlarda çok çalışıyormuş Quaresma gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Demek ki Burak’ta çöp. Cezasahasına 40 orta yapmışız adam dokunamamış. Negredo’da çöptü. Suarez’i getir, Lewandowski’yi getir onlarda çöp olur. Çünkü hocamız sorunu buldu: forvetler ortaya kafa atamıyor. Yoksa orta-kafa sistemimiz über.
Burdan hocaya vurulmaz buraq daha hazir degil bi de adami baskidan olduruyoruz
Uvey evlat gibi takiliyor
Gecen mac penalti yapildi itira edemedi
Bu hafta sacma bi kart gosterildi
Bu arada bu hafta da penaltimiz verilmedi

Renklilere olsa
Biz iyi oynamiyoruz bu hakemi ilgilendirmez penaltimizi vereceksin der herifler
Biz efenim hoca efenim yinetim ama buraq hirkiz buralara bakiyoruz
Taraftar buraqla ugrasmaktan acemi hakemi etki altina alamadi
Herif istedigi gibi sacma sapan mac yonetti

Çevrimdışı tuncaboylu

Para edecek herkes satildi zaten
Belki vidayi satsrsin o maasa zor gider
Bi de belki medel
Icini bosaltti yonetim takimin zaten
Su kadroyu tutsunlar seneye 10 gol yazilacak tek adam buraq yani
Kalanlar 1-2 gol anca atar kayit ustunde
Galatasaray 6 ay öncesine kadar adını duymadığımız Kabak'ı 11'e sattı.

Sen şans ver doğru kişilere, elbette satarsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray 6 ay öncesine kadar adını duymadığımız Kabak'ı 11'e sattı.

Sen şans ver doğru kişilere, elbette satarsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru kisilere sans vermek icin once dogru kisileri almak lazim

Çevrimiçi Kartal Ç

konya da yendi 5.liğe düştük akşam ts yenerse 6.yız.
başakcity kasımpaşa maçında supriz beklemiyorum.

Vagner Love tam tamına 30 adet bavulla Brezilya'ya döndü.

Çevrimdışı Librarius

Dogru kisilere sans vermek icin once dogru kisileri almak lazim

Hoca malesef doğru kisileri degil istediği kisileri oynatıyor. Güven Yalcin ne yapti da birden Larin'in bile gerisine düştü? Dorukhan ornegi var önümüzde. Senol Güneş'le mesafe alabileceğimizi düşünüyordum, 10 sene kalsın 5 şampiyonluk kazanalım ben razıyım diyordum. Fakat Erzurum maçında iyice anladım ki Senol Gunes 10 sene kalsa şampiyonluk sayımız yine ayni kalır.

Halen Erzurum macinin 2. yarisina Mustafa'yi 10 numara Ljajic'i de 8 numara oynatarak baslamasinin sokunu atlatamadim. Boyle saçma sapan bir oyun sistemiyle Erzurum'u bile yenemiyorsun iste. Fakat bunu defalarca deneyip basarisiz olmasina ragmen israrla deniyor. Tecrübeyle öğrenme diye bir şey var. Hoca öğrenmiyor, ders almıyor. Antalya macinda da yapacak bunu. Gole ihtiyacimiz olan her maçta bu hatayı sergiliyor malesef.

Senol Gunes ne kadar uzun kalırsa birakacagi hasar o kadar fazla olacak.