Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749219 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

14 yabancı kuralının olduğu yerde beşiktaş şampiyon olamıyorsa, teknik heyet başarısızdır. Net.
Yabanci ile hocanin ne alakasi var
Tiransfer benim isim diyen yoneticilerin sucudur
14 yabanci var diye de 14 yabanci alma zorunlulugu yok
Zaten 12 tanesini yazabiliyorsun
13. Yabanci israf resmen cok genc bir cocuk falan almiyorsan

Çevrimdışı mylife1903

Malesef en ufak şeyde komple dağılıyoruz ve çok çabuk pes ediyoruz

Taraftar , Hoca , Yönetim , Futbolcular komple dağıldık biraz zor toparlaniriz

Neden bu kadar çabuk kırılıyoruz ve travma yasiyoruz bunu gerçekten anlamıyorum
Romantizm

Çevrimdışı MUSTAFA_

hepsi suçlu zaten.

Benim kızdığım nokta sürekli topu hoca'ya atıp duruyorlar.

Bu oyuncuları başkası almadı gökten zembille inmediler.

Yönetim başta olmak üzere hoca,oyuncular diye gidiyor suçlu listesi.

Yapılan transfler tamamen ya tutarsa transfleri bir plan program yok.

Yazın ilk yönetim de başlamalı değişim sonra yeni bir hoca ve yeni bir kadro.Planlı programlı gidilirse çok ucuza maliyetli bir kadro kurulabilir eskiden 8-9 milyon € ilk 11  kurabiliyorduk şimdi bir oyuncuya 6-7 veriyoruz.İsteyince olur yani.

Yazın komple bir değişim şart diğer branşlarda dökülüyor basket takımını takip ediyoruz işte 1 tane guard alınmadı 3-4 senedir oraya futbol takıma bir tane sağ bek alınmıyor.
İşin kötü tarafı başarı gelmez ama oyunculara fazla harcama yapmamışsındır. Bundan dolayı ekonomik olarak sıkıntı yaşamazsın. Biz hem hayvan gibi para harcadık (bonservise olmasa da yüksek maaşlar ve bu maaşı alanları oynamaması) Elimizde ne sportif başarı ne de ekonomik bir denklik söz konusu değil  :tabe: Ya başarı ya çöküş isimli kumarı oynuyoruz 2 sene şampiyonluktan sonra  :tabe: Şu göndermek için uğraştığımız oyuncuların maaşlarını yazsak şok oluyoruz. Yönetim Demirören dönemine döndü. Günü kurtarma peşine düştü iyice. Günü de kurtaramayınca iyice ekonomik anlamda çöküş oldu. Şu an yapacakları hamleler ki yapacak gibi görünmüyorlar bizi vezir de rezil de edebilir. Şu son 2 senedeki kadar istesek bu kadar hızlı çarçur edemezdik elimizdeki değerlerimizi. Yazık oldu yarınlarımıza...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

İşin kötü tarafı başarı gelmez ama oyunculara fazla harcama yapmamışsındır. Bundan dolayı ekonomik olarak sıkıntı yaşamazsın. Biz hem hayvan gibi para harcadık (bonservise olmasa da yüksek maaşlar ve bu maaşı alanları oynamaması) Elimizde ne sportif başarı ne de ekonomik bir denklik söz konusu değil  :tabe: Ya başarı ya çöküş isimli kumarı oynuyoruz 2 sene şampiyonluktan sonra  :tabe: Şu göndermek için uğraştığımız oyuncuların maaşlarını yazsak şok oluyoruz. Yönetim Demirören dönemine döndü. Günü kurtarma peşine düştü iyice. Günü de kurtaramayınca iyice ekonomik anlamda çöküş oldu. Şu an yapacakları hamleler ki yapacak gibi görünmüyorlar bizi vezir de rezil de edebilir. Şu son 2 senedeki kadar istesek bu kadar hızlı çarçur edemezdik elimizdeki değerlerimizi. Yazık oldu yarınlarımıza...
Yonetim hep ayniydi
Hep sacma sapan adamlarla doldurdular
Feda sezonunda atinc kadrodaydo birak oynasin iste
Gittiler eskude meskude beslediler
Rustu kadrodaydi oynat geberene kadsr
Fikret orman kendi demedi mk bu yasta adami besiktasta oynatmam falan diye
Sonra rustunjn askerlik arkadaslari ile doldurduk
Bu yonetim hep boyleydi
Zar atiyorlardi tutarsa sampiyon tutmazsa fazia

Çevrimdışı cursedofdragon

maalesef.

Çevrimiçi Necmi

Madem oyuncuyla alakasi yok
Diger envayi cesit hocalar yapaydi sampiyon
Sampuan yaptilar
Denizli lucescu senol gunes iste
Hala lens diyorsun abi
Top suremeyen bir futbolcu adam 5.5 bonservis verildi buna
Abu dedigin de abduraman celebidir
Zaten bi taliska konusunda haklisin
ooo dönelim geçmişe yapamadı hocalar der şenol hoca yaptı başarılı kabul ederiz peki o başarılı olamadığımız dönemler
Fikret ormanmı başkandı şenol güneş iki kere şampiyon yaptığında başkan kimdi
yd başkandıyda bizimmi haberimiz yoktu. biz biliçle son 5 maçta verdik şampiyonluğu
takım kalitesi kötüydü takım göçebeydi herkes unutuyor şenol güneş geldiğindede stad yoktu
ama biz maçlarımızın çoğunu başak stadında yaptık biliçle olimpiyat ankara dolanıyorduk.
talisca konusunda haklımıyım burda her mesajımda dedim taliscayı tut takımı onun üzerine yap diye burda linç yedim
ha biz taliscayıda hiç kullanamadık yinede allah vergisi yetenekleriyle götürdü hocadan gram destek almadan
biraz talisca üstüne kurulsaydı takım biz geçen senede şampiyon olurduk
sizin sorun burda zaten abou çok iyi oyuncuydu en kötü oynadığı maçlardada söyledim bunu ben bunu savunurken
oyun anlayışına bakıyordum siz yönetimi koruduğum için söylediğimi iddia ediyordunuz
neymiş efendim gol kaçırıyormuş birinin gol kaçırması için pozisyona girmesi lazım diye çok söyledim burda
bizde kaçan gollerde pozisyon olgunluğuyla gelmiyor o golleri forvetler kaçırır abou da negredoda love da kaçırır
burakta kaçıracak çünkü genelde ayaklarına gelen top seken sarhoş top oluyor beklenen bilinçli yaratılmış
pozisyon değil bu seferde düzgün vuramıyorlar. o nedenle iki yıldır diyorum bizim forvet sorunumuz yok
bu takıma messi gelse çare olmaz diye. sorunu forvetsizliğe kitleyip bıraktınız. her zaman söyledim bu takımın önce quaresmadan kurtulması gerekiyor
o varken bizim hücumumuz kaosa dönüşüyor bu kaosda ne forvet oyuncuları ne on numaralar iyi görünmez
çok oyuncu harcarız bu kadar kollanan oyuncu olunca takımda işin kolayına kaçıp topu ona verip sonra hamle bile yapmıyor
miğdemi bulandırıyor artık kırmızı gördüğü pozisyonu inceleyin önce ceza sahasına girmişdi sonra topu aldı dışarı çıkardı orta açacak ya beyfendi tabi iki oyuncuyuda karşısına aldı çalımlayacak tribün şov yapacak sonra topu kaptırdı kaptırıncada her zaman yaptığını yaptı rakibe daldı
sonuç kırmızı kart cezalandırması lazımdı adamın ayağından topu aldılar tribünlere kötü göründü egosu sarsıldı
hesabı hemen kesilmeliydi. ama sorun quaresma değil onun böyle yaptığı zaten biliniyor yinede onu ilk tahtaya 11 e yazan adam suçlu
ben takımda quaresma dışında hocayı seven bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. oyuncunun sahadaki duruşu bunu gösteriyor.
takımda bu kadar fazla sorun varsa sorunu sürekli oyuncularda aramak yanlışdır.

Çevrimdışı Librarius

öyle deme ama Şenol Güneş büyük hoca bizi iki defa şampiyon yaptı.
abou giderken noktayı koydu kimse görmek istemiyor topu quaresmaya verdi al artık oyna dedi.
ama soran olursa şenol hoca büyük hoca deriz. bu takımdan iki senedir kaçarcasına gidiyor oyuncular.
giderkende hep oyuncular suçlu oluyor. Babeli tekme tokat gönderdi taraftar. neymiş efendim kendini bilmez
birine küfür etmişmiş. Quaresma nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapmadığını birbuçuk senede yaptı adam
takımda kim sindirildiyse taraftar tarafından bakın quaresma sevdalıları çıkar altından taliscaya saldıranlar
quaresmayı illah ilan ediyordu. çünkü biri iyi oynar sivrilirse quaresmanın defoları çıkar ortaya takımda quaresmadan daha iyi görünecek tek bir
oyuncu olsun istemiyorlar. sosyal medyada takip ediyorum bu tipleri kaç yıldır dikkat ettim hep aynı.
mesela geldiği günden beri ısrarla lense saldırdılar. quaresma için büyük tehlikeydi. tüketene kadar
bütün taraftarı üstüne salana kadar uğraştılar. lens belki kötü oyuncudur oyunculuğunu tartmıyorum bildiğim birşey
varsa quaresmadan on gömlek daha iyi oyuncu olduğu bir arkadaş quaresmayı eleştiriyordum hemen lens nerde dedi
nerde olacak dedim sahada işde quaresmanın olmadığı sahada bu bile neden lensin oynaması gerektiğini gösteriyor.
36 orta ya biraz daha yazsam küfür edeceğim.

Quaresma hangi oyuncu uzerinden eleştiriliyorsa Quaresma sevdalıları o oyuncuya saldırıyor. Mesela Ljajic'e pas atmiyor, frikikleri birakmiyor diye eleştirildiği icin bu grup Ljajic'e sarmış vaziyette. Mesela sosyal medya da polyannaci bir hesap var (avstas) herif dünkü maçtan sonra bile Quaresma yerine ljajic'e geçirmiş. Senol Güneş'te ayni seyi yapıyor. Dikkat edin Quaresma serbest vuruşları Ljajic'e bırakmıyor eleştirilerinin onunu kesmek icin Ljajic pek basarili olamadı serbest vuruşlarda dedi. Bahsettigi adam 6 serbest vuruş kullanmış en fazla ama 40'tan fazla frikikten 1 gol atabilmiş Quaresma'ya tek laf söylemiyor. Orta-kafa gibi arkaik bir oyun sisteminden vazgeçemeyen bir hocadan basari bekliyoruz. O sistem Talisca varken bir nebze isledi ama onun yokluğunda hic işlemediğini göremeyen bir hoca. Aslında goruyor ama o sistem disina cikildiginda Quaresma'ya yer acamayacagini düşündüğü icin vazgeçemiyor.

Bu arada Senol Gunes kafasında Besiktas'i bitirmis, milli takim icin yol yapıyor. Bunun icin Demiroren'le gorusuyor, Besiktas dusmani gazetecilerle bir araya geliyor falan. Bugunden tezi yok, hocaya teşekkür edip göndermek lazım. Sezon sonuna kadar Guti-Ilhan ikilisi gotursun, yeni bir yapılanmaya gidelim. Genclere yer versinler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Madem oyuncuyla alakasi yok
Diger envayi cesit hocalar yapaydi sampiyon
Sampuan yaptilar
Denizli lucescu senol gunes iste
Hala lens diyorsun abi
Top suremeyen bir futbolcu adam 5.5 bonservis verildi buna
Abu dedigin de abduraman celebidir
Zaten bi taliska konusunda haklisin

Yahu Manchester ornegine bak. Senin mantiginla kadroları lesti, Mourinho'nun yapacağı bir şey yoktu. Ayni kadroya show yaptırıyor baska bir hoca. Kimse Besiktas'in kadrosu Erzurumdan kotu, Kasimpasadan kotu diyemez. Hoca verim alamıyor oyunculardan. Saçma sapan bir oyun sistemi var. Rakipler artık bunu calisiyor bizim maclardan once.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 18:16:01 Librarius ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yonetim hep ayniydi
Hep sacma sapan adamlarla doldurdular
Feda sezonunda atinc kadrodaydo birak oynasin iste
Gittiler eskude meskude beslediler
Rustu kadrodaydi oynat geberene kadsr
Fikret orman kendi demedi mk bu yasta adami besiktasta oynatmam falan diye
Sonra rustunjn askerlik arkadaslari ile doldurduk
Bu yonetim hep boyleydi
Zar atiyorlardi tutarsa sampiyon tutmazsa fazia
Tutturduklarında desteklenirler, tutturamadıklarında da "Beni destekleyin yoksa giderim bak" derler. Ne farkı kaldı gelirken söylediklerinin o zaman. Kimse gelmezken ben geldim. Şimdi işler sarpa sardı bak giderim demek ne? Başkan kimden akıl alıyor, kime danışıyorsa işleri kötü oldu. Gerçi sevdiğim bir söz var. "Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" diye. İşte şu an o durumdayız. Yolda bulduklarını yola çıktıklarına değişme derler. Bu kadar hata arka arkaya yapılıyorsa "Zarara rızası ile girene merhamet olunmaz." En son Hasan Arat Rahmi Koç'un desteğini almış geliyor. Kongrede bu sefer işi zor bir yönetim var. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Manchester ornegine bak. Senin mantiginla kadroları testi, Mourinho'nun yapacağı bir şey yoktu. Ayni kadroya show yaptırıyor baska bir hoca. Kimse Besiktas'in kadrosu Erzurumdan kotu, Kasimpasadan kotu diyemez. Hoca verim alamıyor oyunculardan. Saçma sapan bir oyun sistemi var. Rakipler artık bunu calisiyor bizim maclardan once.
Utd falan ornek olamaz bize
Yuveyi ornek alalim alacasak
Hata orda basliyir
Utd kadrosu hoca degisimi ile kipirdanma yapabilir 200-300 daha harcar ilk5e oynar
Sen oyuncu maasi odeyemiyorsun
Hocana da gecen seneden beri odeme yapmamissin

Tutturduklarında desteklenirler, tutturamadıklarında da "Beni destekleyin yoksa giderim bak" derler. Ne farkı kaldı gelirken söylediklerinin o zaman. Kimse gelmezken ben geldim. Şimdi işler sarpa sardı bak giderim demek ne? Başkan kimden akıl alıyor, kime danışıyorsa işleri kötü oldu. Gerçi sevdiğim bir söz var. "Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" diye. İşte şu an o durumdayız. Yolda bulduklarını yola çıktıklarına değişme derler. Bu kadar hata arka arkaya yapılıyorsa "Zarara rızası ile girene merhamet olunmaz." En son Hasan Arat Rahmi Koç'un desteğini almış geliyor. Kongrede bu sefer işi zor bir yönetim var. Hakkımızda hayırlısı olsun.

ben başkanın "ben gidersem Beşiktaş biter" sözünü daha çok seviyorum!

Çevrimdışı mylife1903

Gecen koydum secim vaatlerini, vidyo hemide algi olmasin kendi agzindan
Seffaf olacaz
Kurumsal olacaz
Vizyon fuzyon
Hesap soracaz
Falan fisman

Çevrimdışı mylife1903

:busted_cop:
Maas istiyordu

Çevrimdışı Librarius

negredonun gitmesi hoca istemesi değil 4.2 milyon € maaşı olmasın ?

Lens'i şenol hoca mı öğüttü yoksa lens kendi kendini mi öğüttü ?

Hocanın bir sistemi olmadığı için oyuncu öğütüyor diyorsunuz da ?

dün  2'ye 1 yakalamışız lens'in ayağında hocamı ez dedi  topu ? Lens oğlum topu ez gol atmayalım mı dedi ? O vukuaat bir değil geçen sene fener maçında kalenin içinde ne pas verdi ne kaleye vurdu kupa maçında gol atmadı.Lens kendi kendini öğütüyor olmasın ?  2 maç var 5 maç yok.Ya sakat ya performansı yerlerde.

Biz sizin gördüklerinizi görebiliyoruz da hoca'nın hataları filan siz bizim gördüklerimizi neden göremiyoırsunuz ?

Bu kadro yetersiz yetersizzzzz! Dün hocanın yerine biz bi kadro yazıcak olsak necip yerine stoperde sadece roco'yu değiştirebiliriz ki o da çok yavaş.Bi de ön liberoda medel yerine atiba geri kalan 9 oyuncu mecbur tahtaya yazılıyor..

Yaşlı,doymuş,isteksiz,parasını alamayan bir gözü gitmekte olan oyuncu grubu ile bu kadar olur o yüzden diyorum guardiola gelsin yine bir şey değişmez.

Oguttu kardeşim oguttu. Negredo'nun satisindan bahsetmiyorum, adamin moralini yerle bir etti. Her konuştuğunda negatif konustu. Lens gecen sene yedek kulübesinden kurtulamadı Quaresma sevdasından dolayı. Kim olsa geriye gider. Dorukhan vardi ama hoca Necip'e forma verip durdu ortasahada. Dorukhan sansa bala forma bulup tutununca bu sefer Necip'i stopere koydu. Sunu anlayın artık, Senol Gunes adam kayırıyor. Lens Quaresma'dan 50 kat daha ahlaklı ve kaliteli bir oyuncu su durumda. Hoca gitsin, yeni bir hoca gelsin bu kadro yine en kotu ilk 2 de bitirir.

Gecen sene ki kadroyu şampiyon yapamayan bir hocadan bahsediyoruz. Bundan sonra bu hocadan bize degil şampiyonluk 2.lik bile gelmez. Bu kadar da iddialıyım.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 18:20:22 Librarius ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz kimsenin adamı olmadık ki şimdi olalım. Gitmek istiyorsa ki şu sözler onu gösteriyor. Kapı açık istediği zaman gidebilir. Beşiktaş her zaman kendine başkan bulur. Giderayak ekonomik durumumuzu iyice batırmasınlar başka bir şey istemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Librarius

Anlasa da bisi degismez
Bizim gelerimizde mucadele var
Basari sonra geliyor
Ayrica camia olarak da gucun lobin falan yok

Senin dedigini gs yapiyor ama onlar bir zumrenin takimi biraz farklilar
Bizim kongreye bak yaklasik 6000 capulcu var neiduyi belirsiz

Iste bu loser yapıyı değiştirmek gerekiyor. Biz de baskanlar istemedikçe gonderemiyoruz. Istedikleri kadar kalıyorlar. Bunun değişmesi şart. 3 sene sans vereceksin, 3 senede bir şampiyonluk gelmezse yol göstereceksin. Mantik bu olmalı.

Çevrimiçi Necmi

Realin sitoperini getirisen arpasini vereceksin
Sonra adam kaciyor demeyeceksin
nerden biliyorsun arpasının verilmediğine kap bildirisi öyle demiyor
belkide hoca nedeniyle kaçtı sorun pepe değilki iki senedir her oyuncu kaçıyor
siz mazeret uyduruyorsunuz ortada birşey yok. neymiş efendim fifaya şikayet etmişmiş
maden oyuncuların parası ödenmiyor neden kadro dışı kalan oyuncular fifaya baş vurup serbest kalmıyor
tolgay bekliyor fenere satalım diye anlaşmış ama hala alt yapıyla antrenman yapıyor maaşını alamıyorsa neden
fifaya gidip serbest kalmıyor bunu yapsa birde sözleşmeden doğan bütün alacaklarınıda alacak
neden love fifaya gidip serbest kalmadıda yönetimle anlaşma yoluna gitti fifaya gitse sözleşmeden doğan bütün
alacaklarını alacak zaten birde serbest kalıp istediği takımla anlaşma yapabilecek demekki çok ahlaklı oyuncuymuş
kozlar elindeyken fifaya baş vurup serbest kalmamış
konuşuyorsunuzda maaşlar ödenmiyor diye neden eylem söyleme uymuyor. demekki fifaya gidecekleri bir gecikme yapmıyor yönetim
başkan uefanın yeri belli gitsin diyor ben oyuncu olsam haklıysam böyle meydan okunduysa canına okurum bir daha kulüp benimle anlaşmak için masaya bile oturamaz
yönetim kötü maaşlarıda vermiyor ama oyuncular çok erdemli Beşiktaş aşkıyla yanıp tutuştukları için fifa ya baş vurmuyorlar
ha maaş gecikince tff ye başvuru bir prosedürdür. maaşını almadığını beyan ediyorsun bunuda oyuncular yapıyor
çünkü iki ay geçirip fesih olma haklarını kullanmak için alacağı iki ay geciken bir oyuncu fifaya baş vurarak serbest
kalabilir serbest kaldığındada sözleşmeden doğan bütün yükümlülüklerden kulüp sorumludur. yani love fifaya baş vursa serbest
kalıp sözleşmesi bitene kadar doğan bütün alacaklarınıda alırdı bunu tolgay da yapar neden yapmıyorlar madem maaşlarını alamıyorlar.
kulüplede araları kötü.

Çevrimdışı Librarius

Utd falan ornek olamaz bize
Yuveyi ornek alalim alacasak
Hata orda basliyir
Utd kadrosu hoca degisimi ile kipirdanma yapabilir 200-300 daha harcar ilk5e oynar
Sen oyuncu maasi odeyemiyorsun
Hocana da gecen seneden beri odeme yapmamissin

Ayni şartlar iki hoca (Mourinho ve Solkjaer) icinde geçerli degil mi? Biri rezil etti digeri show yapıyor ayni kadroyla. Hoca bizim kadrodan verim alamıyor diye kadro kotu demek doğru degil. Bu kadro Erzuruma fark atabilecek bir kadro. Ama sen gidip ortadan delmek yerine kenardan sadece 1 adamimizin olduğu cezasahasina 40 orta yagdirisan yenemezsin. Senol Gunes ortasahayi niye boşaltıyor? Sebebi belli: takimin orta yapmasını istiyor. Dun Ljajic topla hizla geliyor, bakıyorum on tarafta kimse yok ama kanatlarda ikişer kisi bekliyor. Boyle saçma sapan bir diziliş olur mu?

Oguttu kardeşim oguttu. Negredo'nun satisindan bahsetmiyorum, adamin moralini yerle bir etti. Her konuştuğunda negatif konustu. Lens gecen sene yedek kulübesinden kurtulamadı Quaresma sevdasından dolayı. Kim olsa geriye gider. Dorukhan vardi ama hoca Necip'e forma verip durdu ortasahada. Dorukhan sansa bala forma bulup tutununca bu sefer Necip'i stopere koydu. Sunu anlayın artık, Senol Gunes adam kayırıyor. Lens Quaresma'dan 50 kat daha ahlaklı ve kaliteli bir oyuncu su durumda. Hoca gitsin, yeni bir hoca gelsin bu kadro yine en kotu ilk 2 de bitirir.

Gecen sene ki kadroyu şampiyonluk yapamayan bir hocadan bahsediyoruz. Bundan sonra bu hocadan bize degil şampiyonluk 2.lik bile gelmez. Bu kadar da iddialıyım.

Nasıl yapıcak yeni hoca bu kadroyu 2.ci merak ediyorum açıklarmısın ?

Takımda maaşlar alınmıyor,oyuncular yetersiz ve yaşlı ayrıca bi gözü gitmekte olan oyuncular var!

En son duyuma göre Quaresma'da gidiyor!

Hadi yapsın yeni hoca 2.ci bizde görelim 1 tane sağ bek var.

Koskaca Beşiktaş'ın 1 tane kanadı var lens başka yok o da yetersiz.

Sol bekin yok var ama yok.

Santraforun muallak.

6 numaran yok.Medel alan kapatmayı bilmiyor atiba yaşlı.

Hadi yapsın nasıl yapıcak bizde görelim.

Karius
                          Utku
                          Ersin

Gökhan 34      Mirin 27   Vida 29          Adriano 34
Yok                 Roco 26    Yok              Caner 30

Dorukhan 23  Medel 31
                   Oğuzhan 26    Atiba 35
                   Muhayer 19    Necip 28

Lens 31                     Ljajic 27               Yok
Yok                            yok                     Yok

Burak 33
                              Larin 23
                              Pektemek 30
                              Güven 20

Kadro dışılar : Tolga,Tolgay,Töre
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 18:24:41 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Librarius

Nasıl yapıcak yeni hoca bu kadroyu 2.ci merak ediyorum açıklarmısın ?

Takımda maaşlar alınmıyor,oyuncular yetersiz ve yaşlı ayrıca bi gözü gitmekte olan oyuncular var!

En son duyuma göre Quaresma'da gidiyor!

Hadi yapsın yeni hoca 2.ci bizde görelim 1 tane sağ bek var.

Koskaca Beşiktaş'ın 1 tane kanadı var lens başka yok o da yetersiz.

Sol bekin yok var ama yok.

Santraforun muallak.

6 numaran yok.Medel alan kapatmayı bilmiyor atiba yaşlı.

Hadi yapsın nasıl yapıcak bizde görelim.

Senol Gunes gönderilsin hep beraber goruruz nasıl 2. olacagimiz. Yeterki su hoca bir gönderilsin.

Senol Gunes gönderilsin hep beraber goruruz nasıl 2. olacagimiz. Yeterki su hoca bir gönderilsin.

öyle olmaz bana nasıl yapacağını söylemen lazım.Neyi değiştirecek misal ?

Aynı oyuncularla bana nasıl yapıcak parasını almayan oyuncular yaşlı ve yetersiz bi gözü gitmekten olan oyuncularla nasıl 2.ci yapacağını net söyle.

Mevcut kadro bu.

Çevrimdışı mrred

siz mazeret uyduruyorsunuz ortada birşey yok. neymiş efendim fifaya şikayet etmişmiş
maden oyuncuların parası ödenmiyor neden kadro dışı kalan oyuncular fifaya baş vurup serbest kalmıyor
tolgay bekliyor fenere satalım diye anlaşmış ama hala alt yapıyla antrenman yapıyor maaşını alamıyorsa neden
fifaya gidip serbest kalmıyor bunu yapsa birde sözleşmeden doğan bütün alacaklarınıda alacak
neden love fifaya gidip serbest kalmadıda yönetimle anlaşma yoluna gitti fifaya gitse sözleşmeden doğan bütün
alacaklarını alacak zaten birde serbest kalıp istediği takımla anlaşma yapabilecek demekki çok ahlaklı oyuncuymuş
konuşuyorsunuzda maaşlar ödenmiyor diye neden eylem söyleme uymuyor. demekki fifaya gidecekleri bir gecikme yapmıyor yönetim
başkan uefanın yeri belli gitsin diyor ben oyuncu olsam haklıysam böyle meydan okunduysa canına okurum bir daha kulüp benimle anlaşmak için masaya bile oturamaz
yönetim kötü maaşlarıda vermiyor ama oyuncular çok erdemli Beşiktaş aşkıyla yanıp tutuştukları için fifa ya baş vurmuyorlar
ha maaş gecikince tff ye başvuru bir prosedürdür. maaşını almadığını beyan ediyorsun bunuda oyuncular yapıyor
çünkü iki ay geçirip fesih olma haklarını kullanmak için alacağı iki ay geciken bir oyuncu fifaya baş vurarak serbest
kalabilir serbest kaldığındada sözleşmeden doğan bütün yükümlülüklerden kulüp sorumludur. yani love fifaya baş vursa serbest
kalıp sözleşmesi bitene kadar doğan bütün alacaklarınıda alırdı bunu tolgay da yapar neden yapmıyorlar madem maaşlarını alamıyorlar.
kulüplede araları kötü.
Hayır onu da geçtim bu maaşlar ödenmiyorsa Federasyona ya da UEFA ya borcu yoktur yazılarını neden veriyor futbolcular ? Akılsız mi bunlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

İstersen Guardiola, Klopp, Sarri'den birini seç getir, yine 2. olamayız.
Kadro vasat ve kafa olarak bitik adamlarla dolu şu an.
Ben hoca iyi ya da kötü demiyorum. Sadece kadroyu yorumluyorum. Olmaz o iş.

Çevrimdışı mylife1903

kulüplede araları kötü.
Adamlar kagit imzaliyor alacagimiz yoktur diye lisans icin nasil gidecek fifaya sonra

Ayni şartlar iki hoca (Mourinho ve Solkjaer) icinde geçerli degil mi? Biri rezil etti digeri show yapıyor ayni kadroyla. Hoca bizim kadrodan verim alamıyor diye kadro kotu demek doğru degil. Bu kadro Erzuruma fark atabilecek bir kadro. Ama sen gidip ortadan delmek yerine kenardan sadece 1 adamimizin olduğu cezasahasina 40 orta yagdirisan yenemezsin. Senol Gunes ortasahayi niye boşaltıyor? Sebebi belli: takimin orta yapmasını istiyor. Dun Ljajic topla hizla geliyor, bakıyorum on tarafta kimse yok ama kanatlarda ikişer kisi bekliyor. Boyle saçma sapan bir diziliş olur mu?

eldeki kadron iyi olursa söylediğin doğru bende sana bir örnek vereyim ?

Fener Cocu ile kötü dediler hoca kötü kadro aslında o kadar kötü değil dediler yardımcısını getirdiler yine olmadı en son ersunu getirdiler yine kötü peki neden sence ?