Hiç kimse kusura bakmasın Lens ve Negredo Şenol Güneş’in öğüttüğü iki kaliteli oyuncu. Negredo gittiği takımda 11 maçta 9 gol atmış. Bak bakalım Şenol Güneşle bu ilgin golcüsü Burak kaç gol atabilecek. Adamın orta kafa dışında çizdiği bir plan yok. Ljajic çok top kaptırıyor diye yol yapıyor kesmek için. Güven geriye gidiyor diyerek genç oyuncuyu bitiriyor. Bitik Larin’e gelişiyor diyor. Necip ve Mustafa’yı övüyor. Bakın bu takıma Suarez gelse çöp görünür. 36 orta saçmalığı nedir kardeşim? Çıldırmamak elde değil. Adam aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyor.
öyle deme ama Şenol Güneş büyük hoca bizi iki defa şampiyon yaptı.
abou giderken noktayı koydu kimse görmek istemiyor topu quaresmaya verdi al artık oyna dedi.
ama soran olursa şenol hoca büyük hoca deriz. bu takımdan iki senedir kaçarcasına gidiyor oyuncular.
giderkende hep oyuncular suçlu oluyor. Babeli tekme tokat gönderdi taraftar. neymiş efendim kendini bilmez
birine küfür etmişmiş. Quaresma nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapmadığını birbuçuk senede yaptı adam
takımda kim sindirildiyse taraftar tarafından bakın quaresma sevdalıları çıkar altından taliscaya saldıranlar
quaresmayı illah ilan ediyordu. çünkü biri iyi oynar sivrilirse quaresmanın defoları çıkar ortaya takımda quaresmadan daha iyi görünecek tek bir
oyuncu olsun istemiyorlar. sosyal medyada takip ediyorum bu tipleri kaç yıldır dikkat ettim hep aynı.
mesela geldiği günden beri ısrarla lense saldırdılar. quaresma için büyük tehlikeydi. tüketene kadar
bütün taraftarı üstüne salana kadar uğraştılar. lens belki kötü oyuncudur oyunculuğunu tartmıyorum bildiğim birşey
varsa quaresmadan on gömlek daha iyi oyuncu olduğu bir arkadaş quaresmayı eleştiriyordum hemen lens nerde dedi
nerde olacak dedim sahada işde quaresmanın olmadığı sahada bu bile neden lensin oynaması gerektiğini gösteriyor.
36 orta ya biraz daha yazsam küfür edeceğim.