Madem oyuncuyla alakasi yok
Diger envayi cesit hocalar yapaydi sampiyon
Sampuan yaptilar
Denizli lucescu senol gunes iste
Hala lens diyorsun abi
Top suremeyen bir futbolcu adam 5.5 bonservis verildi buna
Abu dedigin de abduraman celebidir
Zaten bi taliska konusunda haklisin
ooo dönelim geçmişe yapamadı hocalar der şenol hoca yaptı başarılı kabul ederiz peki o başarılı olamadığımız dönemler
Fikret ormanmı başkandı şenol güneş iki kere şampiyon yaptığında başkan kimdi
yd başkandıyda bizimmi haberimiz yoktu. biz biliçle son 5 maçta verdik şampiyonluğu
takım kalitesi kötüydü takım göçebeydi herkes unutuyor şenol güneş geldiğindede stad yoktu
ama biz maçlarımızın çoğunu başak stadında yaptık biliçle olimpiyat ankara dolanıyorduk.
talisca konusunda haklımıyım burda her mesajımda dedim taliscayı tut takımı onun üzerine yap diye burda linç yedim
ha biz taliscayıda hiç kullanamadık yinede allah vergisi yetenekleriyle götürdü hocadan gram destek almadan
biraz talisca üstüne kurulsaydı takım biz geçen senede şampiyon olurduk
sizin sorun burda zaten abou çok iyi oyuncuydu en kötü oynadığı maçlardada söyledim bunu ben bunu savunurken
oyun anlayışına bakıyordum siz yönetimi koruduğum için söylediğimi iddia ediyordunuz
neymiş efendim gol kaçırıyormuş birinin gol kaçırması için pozisyona girmesi lazım diye çok söyledim burda
bizde kaçan gollerde pozisyon olgunluğuyla gelmiyor o golleri forvetler kaçırır abou da negredoda love da kaçırır
burakta kaçıracak çünkü genelde ayaklarına gelen top seken sarhoş top oluyor beklenen bilinçli yaratılmış
pozisyon değil bu seferde düzgün vuramıyorlar. o nedenle iki yıldır diyorum bizim forvet sorunumuz yok
bu takıma messi gelse çare olmaz diye. sorunu forvetsizliğe kitleyip bıraktınız. her zaman söyledim bu takımın önce quaresmadan kurtulması gerekiyor
o varken bizim hücumumuz kaosa dönüşüyor bu kaosda ne forvet oyuncuları ne on numaralar iyi görünmez
çok oyuncu harcarız bu kadar kollanan oyuncu olunca takımda işin kolayına kaçıp topu ona verip sonra hamle bile yapmıyor
miğdemi bulandırıyor artık kırmızı gördüğü pozisyonu inceleyin önce ceza sahasına girmişdi sonra topu aldı dışarı çıkardı orta açacak ya beyfendi tabi iki oyuncuyuda karşısına aldı çalımlayacak tribün şov yapacak sonra topu kaptırdı kaptırıncada her zaman yaptığını yaptı rakibe daldı
sonuç kırmızı kart cezalandırması lazımdı adamın ayağından topu aldılar tribünlere kötü göründü egosu sarsıldı
hesabı hemen kesilmeliydi. ama sorun quaresma değil onun böyle yaptığı zaten biliniyor yinede onu ilk tahtaya 11 e yazan adam suçlu
ben takımda quaresma dışında hocayı seven bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. oyuncunun sahadaki duruşu bunu gösteriyor.
takımda bu kadar fazla sorun varsa sorunu sürekli oyuncularda aramak yanlışdır.