Aspor, fanatik, (Küfür Yasak)₆, hürriyet, yazılı ve görsel basının geneli, bunlarda mı gs'yi tiye alıyor? Abdürrahim Albayrak'ın son söyledikleri 'Alkış kıyamet koptu soyunma odasında' sözleri doğruysa o da mı kendi kulübünü tiye alıyor? Algı yaratmak nedir? İnsanların algısıyla oynayıp olanı farklı göstermek değil mi? gs 4 puan aldığında bunu başarı göstermek algı yaratmak değil midir misal? Geçmişteki icraatlarına baktığımızda TFF'nin, medyanın yaptığı şey gs'yi tiye mi almak yoksa yoksa algı yaratarak onu kollamak mı oluyor? TFF başkasını tiye alacak bir kurum mu? TFF ve/veya medya, gs'yi tiye alıyor diyerek Başkanı ve yönetimi mi desteklemiş olacağız? Biz bu kafayla gidersek daha birçok operasyon yapılır bize ve Türk futboluna. Talisca meselesine gelince savunduğun yöneticiler zamanında 5-6 milyon avro maaşı verirlerdi Talisca'ya; o da kalırdı takımda. Talisca 5-6 istedikten sonra Babel'e de verirdin 3,5-4 milyon, diğerlerine de dağıtırdın, takımın bütçesini altüst ederdin. Sadece bütçe değil takım oyunu diyen takım olarak gol atmaktan bahseden sen, Talisca, Babel gibi oyuncuların bireysel performansına dayalı oyununa esir olup sonra bir gün yine operasyon yapılıp Talisca'ya, ona buna cezalar verilip adliyeye çağrılıp her türlü şekilde şampiyon yaptırılmadığında, futbolcu da ben burada durmayacağım dediğinde dımdızlak ortada kalırdın. Pektemek'i Başakşehir kapmadı. Bakalım kim kapacak 14 yabancı serbestliği tanındıktan sonra.
ne yapsınlar şl de kıç üstü oturdular rezilliklerini örtmeye çalışıyorlar bunu yaparkende
komik oluyorlarkendi camiaları bile dalga geçiyor divan toplantısında yaşananların videosunu
görmedin sanırım. iki tane basın soytarısı bir yöneticisi böyle dedi diye herkes inandı öylemi
tek yaptıkları şl de uğradıkları hezimeti lige yansıtmamaya çalışmak.
Ha tff üzerinden Beşiktaşı küçültmek isteyenlerede tff gs ye twitter hesabından o yazıyı yazdı bizede
aslında resmi sitesinden yazdı twiterde Beşiktaşı kutlarız derken altınada resmi sitesinin linkini
paylaştı şimdi ne diyelim gs ye resmi siteden kutlama yapmayacak kadar önemsizmi görmüşler sadece bir twitter mesajıyla geçiştirmişler
Beşiktaşa vurmak isteyen o alttaki tff linkini görmezden gelip konuşuyor.
talisca mevzusuna gelince ben kalması gitmesi ile ilgili bir yorum yapmadım belki o para verilse kalırdı
belkide kalmazdı benim konum bu değil benim bahsettiğim Beşiktaşda oynarkenki zaman ve birçok
taraftarın yerden yere vurması. senin anlattıkların masal farazi şeylerden konuşuyorsun benim anlattıklarım
ise burda iken olan gerçekler. 5-6 verilmezdi verilmesini bende istemezdim ama bu burda oynarken
itin bir tarafına sokup çıkarılmasına cevap değil. Ben maç kazandırıyor dedikçe hiç birşey yapmıyor
diyordunuz Beşiktaşa oynadığı oyun zarar veriyor diyordunuz. Ben gidince düzelecekmi dedim
bak daha kötü oldu. çünkü zarar veren o değildi. şimdi bunların üstünü çizip bu kadar verilse kalırdı
şöyle olurdu böyle olurdu demenin manası yok.
Ben bugüne kadar hiç bir oyuncu için şu kadar bu kadar alıyor demedim beni sahadaki performansı ilgilendiriyor.
şimdimi ne isteyeceği önemli oldu adam 1,2 ye oynuyordu ve takımında en iyisiydi tek başına maç kazandırıyordu
ama hiç limsenin ağzından takımın en az alanlarından biri lafını duymadım sahada geziyor takımın oyununu bozuyor
gibi bir sürü laf duydum ama hiç şu kadar alıyor diye bir laf duymadım.
haklı çıkmak için hikaye yazmayın. oyun talisca üzerine kurulmalı dediğimde siz o alınırmı diyordunuz almaktan bahseden yoktu
zaten bizde oynuyordu şimdi kaçan şampiyonluktan ve gidince bir şeyin değişmediği daha kötüye gittiği göründükten sonra
aslında ne kadar haklı tesbit yaptığım görünüyor ama şimdide 5-6 versek kalırdı diyorsun neden kalsın bu taraftar onu hak etmiyorki.
bu arada Beşiktaşın haklarınımı koruyorsunuz hak Beşiktaşı iki paralık göstererek korunmaz.
neyi yanlış söyledim bugüne kadar hakem diytenlere her hafta ağlıyorsunuz eziklik bu dedim onlarda Beşiktaşın hakkını koruyoruz dediler
bende hak böyle korunmaz böyle ağlak ezik görünürsün dedim iki yıldır ve sürekli hedef gösterdim hakem değil Başındakine saldırmak lazım diye. sonuç 15 gün namoğluna saldırınca değişen ortamı görüyoruz peki kim haklıymış şimdi bana tepki
verenlerin yüzü kızardımı hakemleri koruyorsun diyenler çıkıp özür dilemedi ama ne kadar haklı olduğum görünüyor işde.
her zaman doğru eylemi savundum doğru eylemde Beşiktaşa zarar vermeden yapılan eylemdir
sizin yaptığınız burda benimle yada Birileriyle sidik yarıştırmak için Beşiktaşı feda etmekten çekinmemek. siz haklı çıkında
Beşiktaş küçülmüş önemi yok. bende oyuncu eleştiririm ama açın bakın hiç bir eleştirim oyuncu kalitesini küçültecek
seviyede değildir. her zaman daha iyisini yapabilire bakarak eleştiririm ha yapabileceğini düşünmediğim oyuncuyu zaten eleştirmem
kapasitesi bu bunuda veriyor der geçerim. benim ağzımdan hiç necip eleştirisi tosiç eleştirisi duyamazsınız pektemeki bile
sadece tatilden gelip ameliyat olduğu için çizdim
bu arada pektemeki başak bedava alma hesabı yaptı bizde bedava olmaz dediğimiz için almadı istemediğinden değil
sen serbest bırak bakalım kimler atlıyor üstüne fenerin 11 oyuncusunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor. gs bütün takımı yenilemekten bahsediyor gs nin bu sene transfer yapmak için 400 bin eurosu var yaza oda yok. fener bu sezon için parası var harcayabilir ama yaza onunda yok satabileceği oyuncuda yok nasıl dolduracak o eksikleri sen sözleşme yenileme bak nasıl havada kapacaklar
pektemek onların alabileceği en kaliteli oyunculardan biri sana yaramıyor olması bu gerçeği değiştirmiyor biraz mantıklı baktığında
bu görünüyor zaten. ismail içinde aynı şeyi söylüyordunuz ikinci ligde bile isteyeni olmazdı ama aynı gün fenere imza attı.