Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3756130 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

peki sence tff resmi sitesine ordaki yöneticilerin bilgisi olmadan birşey yazılabilirmi
adamlar yenildikleri maçtan sonra avrupa ligine kaldıkları için tebrik ediyor bunuda özellikle
belirtmişler. Bana bu daha çok dalga geçmek gibi geldi.
ama siz her zaman Beşiktaş için olumsuz olanı ön plana çıkartma derdinde olduğunuz için
sizin böyle düşünmeniz normal.
Beşiktaşı ezik göstermek için bir done elinize geçtiyse bunu dibine kadar kullanıyorsunuz.
bu durum tersi olsaydı renkliler ne diyecekti mesela gs liler şunu derdi bizim için gruptan çıkmak
başarı değil tff büyük iş başardı avrupa kupasına kaldı diye Beşiktaşı tebrik ediyor derlerdi
bunun dalgasını geçerlerdi sizin gibi ezik ezik konuşmazlardı
merak ediyorum bu şekilde konuşarakmı Beşiktaşa bir şeyler kazandıracaksınız.
sen çık sosyal medyada tff gs ile .... geçmiş diye yap kafanı sonrada olacakları bekle ne niyetle yazarlarsa yazsınlar
sen onu çevirip her halukarda tff ye yapıştırırsın.
ama yok siz bunu yapmayın Beşiktaşı aşağılanan ezik kulüp göstermek için çabalayın.
ondan sonra hiç çıkıpta renkliler algı kasıyor demeyin algının büyüğünü onlara siz veriyorsunuz zaten yoksa onların
bunu yapmak için çabalayacak ne zekaları var. nede güçleri.
bak şu son iki aya bütün basınıyla topuyla tüfeğiyle geldiler Beşiktaşın sosyal medyadaki gücünü aşamadılar
sadece iki günde asporu hazrola geçirdiler sosyal medya baskısıyla ama siz bunları görmezsiniz
aradığınız tek şey Beşiktaşı ne kadar küçük gösterebiliriz nerden ne çıkarırız olayı.
öyle bir kafadasınki burda Beşiktaş forması giyen bir oyuncunun övülmesini ve renkli oyunculardan üstün gösterilmesine
bile tahammülün yok.
algı yaratmakta verilen mücadelenin bir yöntemidir yıllarca renklilerin ne çöpleri algıyla süper oyuncu oldu.
biraz önce yanımda bir gs li vardı ve talisca çok büyük oyuncuydu dedi siz o taliscayı yerin dibine somak için iki yıl uğraştınız.
şimdi gidince herkesin gözünde büyük oyuncu oldu.
sadece yaptığınız Beşiktaşa zarar vermek ondan sonra çıkıp Beşiktaş basını Beşiktaşın hakkını korumuyor falan demeyin
çünkü aynaya bakın orda onların yüzünü görürsünüz onlardan bir farkınız yok
insan sevdiği takımı cilalar parlatır ama siz zımparalamaya olduğundan daha kötü göstermek için çabalıyorsunuz
derdiniz benimle sidik yarıştırmak bunun için Beşiktaş küçültülmüş hiç bir önemi yok.
şimdi desem pektemeği beğenmiyorsunuz ama bugün serbest bıraksak iki renkli kapmak için birbirini yer hemen sallamaya başlarsınız.
hiç dönüpde ellerinde bir pektemek bile yok diye görmek istemezsiniz. Burda derdiniz bana karşı gelip dalga geçmek olur
aslında bunu yaparken Beşiktaş değerini düşürdüğünüzü farketmiyorsunuz bile belkide önemsemiyorsunuz.
ben size daha ne diyeyim. Benim için Beşiktaşda oynayan oyuncu ligin en iyisidir. bunun tersini siz değil renkliler kanıtlamaya çabalasın.
sizin derdiniz neki Beşiktaşı oyuncusunu bu kadar yüceltme çabam zorunuza gidiyor.
ne zaman bir oyuncuyu övmeye kalksam forumda biriniz çıkıp dalga geçmeler tezimi çürütme çabaları. ya bununla uğraşana kadar
harcadığınız zahmeti gidin renklilere karşı Beşiktaşı savunarak harcayın. Bende size değilde renklilere karşı harcayayım zamanımı.
Beşiktaşı bir tık yukarı çıkartma çabama tahammülünüz yok.
bana poliyanna diyeceğine bu tezi sosyal medyada yaymaya çalışmanın sana ne gibi bir zararı dokunur.
tamam diyelim tff gs yi yaladı eee sende çevir bunu tersine aptala çevir adamları. senin ortaya atacağın tezi alıp yürüyecek bir ordu var sosyal medyada.
neler neler ekler işi nerelere taşırlar şaşarsın.
zaten saldırmak için konu arıyorlar herşeyi çürütmeye uğraşacağınıza bu konuları bulmaya harcayın zamanınızı.
Abi kisisellestirip cevap vermek istemiyorum
Taliska icin fulyanin tapusunu nevzat demirin tapusunu verelim dedim ben daha ne diyem

Ha kalan yazdiklarinda hakli oldugun yerler var
Goruslerine saygi duyuyorum

Buyuk hatan turk muhalefet partilerinin yaptigi hata ile ayni
Bu aciklamanin dalga gecmek oldugunu anlayacak turkiyede %20 falan

Boyle aciklamalar ortada kalir. Gsli tepki verirse, besiktas icin yaptigimiz aciklamaya bakin yahu dersin
Besiktas tepki verirse yahu adamlar elendi dalga geciyoruz, dersin
Popo orten ortadan politik aciklamalardir bunlar

Amerikanin aciklamalari gibi

Besiktas istanbuldan obaret degil, vanda erzurumda malatyada da besiktasli var, onlar kahveye girip cayini icerken kekini yerken ya da millet bahcesinde yuvarlanirken senin gibi dusunmuyor

Çevrimdışı mylife1903

Aspor, fanatik, (Küfür Yasak)₆, hürriyet, yazılı ve görsel basının geneli, bunlarda mı gs'yi tiye alıyor? Abdürrahim Albayrak'ın son söyledikleri 'Alkış kıyamet koptu soyunma odasında' sözleri doğruysa o da mı kendi kulübünü tiye alıyor? Algı yaratmak nedir? İnsanların algısıyla oynayıp olanı farklı göstermek değil mi? gs 4 puan aldığında bunu başarı göstermek algı yaratmak değil midir misal? Geçmişteki icraatlarına baktığımızda TFF'nin, medyanın yaptığı şey gs'yi tiye mi almak yoksa yoksa algı yaratarak onu kollamak mı oluyor? TFF başkasını tiye alacak bir kurum mu? TFF ve/veya medya, gs'yi tiye alıyor diyerek Başkanı ve yönetimi mi desteklemiş olacağız?  Biz bu kafayla gidersek daha birçok operasyon yapılır bize ve Türk futboluna. Talisca meselesine gelince savunduğun yöneticiler zamanında 5-6 milyon avro maaşı verirlerdi Talisca'ya; o da kalırdı takımda. Talisca 5-6 istedikten sonra Babel'e de verirdin 3,5-4 milyon, diğerlerine de dağıtırdın, takımın bütçesini altüst ederdin. Sadece bütçe değil takım oyunu diyen takım olarak gol atmaktan bahseden sen,  Talisca, Babel gibi oyuncuların bireysel performansına dayalı oyununa esir olup sonra bir gün yine operasyon yapılıp Talisca'ya, ona buna cezalar verilip adliyeye çağrılıp her türlü şekilde şampiyon yaptırılmadığında, futbolcu da ben burada durmayacağım dediğinde dımdızlak ortada kalırdın. Pektemek'i Başakşehir kapmadı. Bakalım kim kapacak 14 yabancı serbestliği tanındıktan sonra.
Adamlar ezelden beridir feto gudumunde
Kongrelerinden atamiyorlaf
Efsane topcularinin adini anamiyorlar
Bugun o fetocu topcularin formasiji giyip dolassan bi araba dayak yersin ustune silivri zindanlarinda curursun
Fetoyle boyle icli disli olunca ciya oyunlarini da ogrenmisler onlardan
Algidir bu
Heriflere avrupa fatihi diyorlsr son 24 macta iki kere galip gelmisler
Ama algilari super
Herifler yenildikleri mactan sonra bile mod dusurmuyor

O abdurayim cikip demec vermis
Binkerce tebrik telefoni almis
Tavuk mu kandiriyon lan diye soran yok
1000 tane telefon alsa calmadi cevap vermesi selamlasmasi tebrik kabul edip kapatmasi 1 dakika surse
1000 dakika yapar 1000/60 17 saat civari yapsin mac 11de bitse soyunma odasi falan derken rolortajlsr 12de arabasina oturuo telefonlari kabul etmeye baslasa ee be kardesim bj elinde telefon hangi elinle tahret aldin diye kimse sormaz mi? Hic uyumasa aksam 5 te bugun bitmis olur aramalar

At yalani severim inanani

Çevrimdışı f_madida

İddaa'da Süper Lig şampiyonluk oranları

Başakşehir: 1.80
Beşiktaş: 3.75
Galatasaray: 3.75
Kasımpaşa: 20.00
Trabzonspor: 35.00
Fenerbahçe: 150.00

Allah Allah, Trabzonspor bizimle ayni puanda degil mi, 1'e 35 nedir. 1'e 10 olsun 15 olsun anlarim da 35 biraz ucmus vallahi..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Son 15 yilda ulke puanina en cok katki yapan takim bizmisiz. Gercekten gururlandim..

Bu senede umarim en az ceyrek final oynariz..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Allah Allah, Trabzonspor bizimle ayni puanda degil mi, 1'e 35 nedir. 1'e 10 olsun 15 olsun anlarim da 35 biraz ucmus vallahi..

1 hafta önce 100 vermişlerdi o da ha rezaletti :D
fener iile aynı puandaydılar 1 haftaa önce birisi 100 oran varken bastıysa bi da tuttursa iddaa da batar zam yapar bizden çıkartır zamları  :akuma:

Son 15 yilda ulke puanina en cok katki yapan takim bizmisiz. Gercekten gururlandim..

Bu senede umarim en az ceyrek final oynariz..

2 senelik klüpsünüz len demezler mi bide :D

Çevrimdışı f_madida

2 senelik klüpsünüz len demezler mi bide :D

dusun bir de yedigimiz operasyonun haddi hesabi yok, 3 temmuz, cem papila bilmem ne.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

hoca gene lafı sokmuş "biz hep perşembe pazar oynuyoruz"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

hoca gene lafı sokmuş "biz hep perşembe pazar oynuyoruz"

Hoca lafı sokuyor da fikstürü onaylayan, Terim'i savunan da Fikret başkan. Bakalım gs fikstürü ne olacak AL maçları zamanı. Perşembe-Pazartesi için şimdiden ayarlamışlardır başkan da onaylamıştır yine bence.

Çevrimdışı mylife1903

Hoca lafı sokuyor da fikstürü onaylayan, Terim'i savunan da Fikret başkan. Bakalım gs fikstürü ne olacak AL maçları zamanı. Perşembe-Pazartesi için şimdiden ayarlamışlardır başkan da onaylamıştır yine bence.
Dur @Osvaldonun Saçı daha kadrolari saymadim

Çevrimdışı mylife1903

Bu gece maci icat oldu tsnin sampiyonlugu yok
1e35 az bile 1e 200 onlarin sampiyonlugu ama ben saf silkelemek icin 1e 3 falan verirdim oynayan tslilerin paraya konardim
Biz olamiyorsak tsnin sampiyonlugu da tercihimdir, buyuk camiadir sonucta

kalkın beyler Beşiktaş'ın maçı var nerdesiniz :D

Trabzon maçının hakemi halil umut meler olmuş eyyamcının kralını  vermişler.

Hiç bir şey değişmiyor arkadaş...

Çevrimdışı mylife1903

Bu serkan hica ne etti size gardasim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gelmesini yada gitmesini istediğiniz topçu söyle varsa halledeyim. Özellikle gitmesi konusunda çok etkiliyimdir :) son kurbanım tolgay oldu
Benim var :bandit:

10 numaramız , çalışmalara başla abi şimdiden kolay gelsin :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Aspor, fanatik, (Küfür Yasak)₆, hürriyet, yazılı ve görsel basının geneli, bunlarda mı gs'yi tiye alıyor? Abdürrahim Albayrak'ın son söyledikleri 'Alkış kıyamet koptu soyunma odasında' sözleri doğruysa o da mı kendi kulübünü tiye alıyor? Algı yaratmak nedir? İnsanların algısıyla oynayıp olanı farklı göstermek değil mi? gs 4 puan aldığında bunu başarı göstermek algı yaratmak değil midir misal? Geçmişteki icraatlarına baktığımızda TFF'nin, medyanın yaptığı şey gs'yi tiye mi almak yoksa yoksa algı yaratarak onu kollamak mı oluyor? TFF başkasını tiye alacak bir kurum mu? TFF ve/veya medya, gs'yi tiye alıyor diyerek Başkanı ve yönetimi mi desteklemiş olacağız?  Biz bu kafayla gidersek daha birçok operasyon yapılır bize ve Türk futboluna. Talisca meselesine gelince savunduğun yöneticiler zamanında 5-6 milyon avro maaşı verirlerdi Talisca'ya; o da kalırdı takımda. Talisca 5-6 istedikten sonra Babel'e de verirdin 3,5-4 milyon, diğerlerine de dağıtırdın, takımın bütçesini altüst ederdin. Sadece bütçe değil takım oyunu diyen takım olarak gol atmaktan bahseden sen,  Talisca, Babel gibi oyuncuların bireysel performansına dayalı oyununa esir olup sonra bir gün yine operasyon yapılıp Talisca'ya, ona buna cezalar verilip adliyeye çağrılıp her türlü şekilde şampiyon yaptırılmadığında, futbolcu da ben burada durmayacağım dediğinde dımdızlak ortada kalırdın. Pektemek'i Başakşehir kapmadı. Bakalım kim kapacak 14 yabancı serbestliği tanındıktan sonra.
ne yapsınlar şl de kıç üstü oturdular rezilliklerini örtmeye çalışıyorlar bunu yaparkende
komik oluyorlarkendi camiaları bile dalga geçiyor divan toplantısında yaşananların videosunu
görmedin sanırım. iki tane basın soytarısı bir yöneticisi böyle dedi diye herkes inandı öylemi
tek yaptıkları şl de uğradıkları hezimeti lige yansıtmamaya çalışmak.
Ha tff üzerinden Beşiktaşı küçültmek isteyenlerede tff gs ye twitter hesabından o yazıyı yazdı bizede
aslında resmi sitesinden yazdı twiterde Beşiktaşı kutlarız derken altınada resmi sitesinin linkini
paylaştı şimdi ne diyelim gs ye resmi siteden kutlama yapmayacak kadar önemsizmi görmüşler sadece bir twitter mesajıyla geçiştirmişler
Beşiktaşa vurmak isteyen o alttaki tff linkini görmezden gelip konuşuyor.
talisca mevzusuna gelince ben kalması gitmesi ile ilgili bir yorum yapmadım belki o para verilse kalırdı
belkide kalmazdı benim konum bu değil benim bahsettiğim Beşiktaşda oynarkenki zaman ve birçok
taraftarın yerden yere vurması. senin anlattıkların masal farazi şeylerden konuşuyorsun benim anlattıklarım
ise burda iken olan gerçekler. 5-6 verilmezdi verilmesini bende istemezdim ama bu burda oynarken
itin bir tarafına sokup çıkarılmasına cevap değil. Ben maç kazandırıyor dedikçe hiç birşey yapmıyor
diyordunuz Beşiktaşa oynadığı oyun zarar veriyor diyordunuz. Ben gidince düzelecekmi dedim
bak daha kötü oldu. çünkü zarar veren o değildi. şimdi bunların üstünü çizip bu kadar verilse kalırdı
şöyle olurdu böyle olurdu demenin manası yok.
Ben bugüne kadar hiç bir oyuncu için şu kadar bu kadar alıyor demedim beni sahadaki performansı ilgilendiriyor.
şimdimi ne isteyeceği önemli oldu adam 1,2 ye oynuyordu ve takımında en iyisiydi tek başına maç kazandırıyordu
ama hiç limsenin ağzından takımın en az alanlarından biri lafını duymadım sahada geziyor takımın oyununu bozuyor
gibi bir sürü laf duydum ama hiç şu kadar alıyor diye bir laf duymadım.
haklı çıkmak için hikaye yazmayın. oyun talisca üzerine kurulmalı dediğimde siz o alınırmı diyordunuz almaktan bahseden yoktu
zaten bizde oynuyordu şimdi kaçan şampiyonluktan ve gidince bir şeyin değişmediği daha kötüye gittiği göründükten sonra
aslında ne kadar haklı tesbit yaptığım görünüyor ama şimdide 5-6 versek kalırdı diyorsun neden kalsın bu taraftar onu hak etmiyorki.
bu arada Beşiktaşın haklarınımı koruyorsunuz hak Beşiktaşı iki paralık göstererek korunmaz.
neyi yanlış söyledim bugüne kadar hakem diytenlere her hafta ağlıyorsunuz eziklik bu dedim onlarda Beşiktaşın hakkını koruyoruz dediler
bende hak böyle korunmaz böyle ağlak ezik görünürsün dedim iki yıldır ve sürekli hedef gösterdim hakem değil Başındakine saldırmak lazım diye. sonuç 15 gün namoğluna saldırınca değişen ortamı görüyoruz peki kim haklıymış şimdi bana tepki
verenlerin yüzü kızardımı hakemleri koruyorsun diyenler çıkıp özür dilemedi ama ne kadar haklı olduğum görünüyor işde.
her zaman doğru eylemi savundum doğru eylemde Beşiktaşa zarar vermeden yapılan eylemdir
sizin yaptığınız burda benimle yada Birileriyle sidik yarıştırmak için Beşiktaşı feda etmekten çekinmemek. siz haklı çıkında
Beşiktaş küçülmüş önemi yok. bende oyuncu eleştiririm ama açın bakın hiç bir eleştirim oyuncu kalitesini küçültecek
seviyede değildir. her zaman daha iyisini yapabilire bakarak eleştiririm ha yapabileceğini düşünmediğim oyuncuyu zaten eleştirmem
kapasitesi bu bunuda veriyor der geçerim. benim ağzımdan hiç necip eleştirisi tosiç eleştirisi duyamazsınız pektemeki bile
sadece tatilden gelip ameliyat olduğu için çizdim
bu arada pektemeki başak bedava alma hesabı yaptı bizde bedava olmaz dediğimiz için almadı istemediğinden değil
sen serbest bırak bakalım kimler atlıyor üstüne fenerin 11 oyuncusunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor. gs bütün takımı yenilemekten bahsediyor gs nin bu sene transfer yapmak için 400 bin eurosu var yaza oda yok. fener bu sezon için parası var harcayabilir ama yaza onunda yok satabileceği oyuncuda yok nasıl dolduracak o eksikleri sen sözleşme yenileme bak nasıl havada kapacaklar
pektemek onların alabileceği en kaliteli oyunculardan biri sana yaramıyor olması bu gerçeği değiştirmiyor biraz mantıklı baktığında
bu görünüyor zaten. ismail içinde aynı şeyi söylüyordunuz ikinci ligde bile isteyeni olmazdı ama aynı gün fenere imza attı. :D

Çevrimiçi Necmi

Trabzon maçının hakemi halil umut meler olmuş eyyamcının kralını  vermişler.

Hiç bir şey değişmiyor arkadaş...
olmayan bir tane söylermisin hangisini atasınlar.
her atanan hakem sonrasında bu standart bir mesaj oldu kopy past yapıyorsunuz artık

olmayan bir tane söylermisin hangisini atasınlar.
her atanan hakem sonrasında bu standart bir mesaj oldu kopy past yapıyorsunuz artık

bülent yıldırımı versinler abi.

Çevrimiçi Necmi

Abi kisisellestirip cevap vermek istemiyorum
Taliska icin fulyanin tapusunu nevzat demirin tapusunu verelim dedim ben daha ne diyem

Ha kalan yazdiklarinda hakli oldugun yerler var
Goruslerine saygi duyuyorum

Buyuk hatan turk muhalefet partilerinin yaptigi hata ile ayni
Bu aciklamanin dalga gecmek oldugunu anlayacak turkiyede %20 falan

Boyle aciklamalar ortada kalir. Gsli tepki verirse, besiktas icin yaptigimiz aciklamaya bakin yahu dersin
Besiktas tepki verirse yahu adamlar elendi dalga geciyoruz, dersin
Popo orten ortadan politik aciklamalardir bunlar

Amerikanin aciklamalari gibi

Besiktas istanbuldan obaret degil, vanda erzurumda malatyada da besiktasli var, onlar kahveye girip cayini icerken kekini yerken ya da millet bahcesinde yuvarlanirken senin gibi dusunmuyor
sözüm sadece sana değildi alan alıyor zaten
benim söylemek istediğim tff nin o iki alıntıladıkları yazısındaki farka dikkat etmeden birilerinin Beşiktaşı ezik gösterme çabası
tff nin bizimle alakalı verdiği mesaj link paylaşımı orda destan yazmasına gerek yok resmi sitesinin linkini paylaşmış
gsyi de twitter mesajıyla geçiştirmiş şimdi hangisi daha değerli kurumsal resmi sitesinde paylaşmasımı yoksa twitterde bir mesajla geçiştirmesimi hemde o mesaj bende yazılandan fazlasını anlatıyor çağrışımı yaptı ciddiye almadığı sitesini eklememesinden belli
bu mesaj sosyal medyada paylaşılıyor karsın köylerinin mesajdan haberi bile olmaz merak etme haberi olacak kişiler zaten sosyal medyadaki insanlar onlarda bunu etüt edecek akla sahipler zaten bunuda anladılar özellikle gs liler hiç bir gs li mesaja sempatik yaklaşmadı hepsi farklı nedenlerle püskürdü. aslında ta içlerinde mesajın taşıdığı anlamı anladılar bizim yapmamız gıdıklamak
olmalı bu şekilde mesaj attığımızda adamlara çıkış kapısı sunuyoruz.elini uzatıp düştükleri durumdan kaldırıyorsun
aslında yapılması gereken bu tip şeyleri algıya çevirmek tutki dediğim gibi değil gerçekten kutladı bunun tersini söylesen ne
kaybedeceksin tff dalga geçiyor desen daha mantıklı birşey söylemiş olursun işde algı dediğin böyle birşey
adamlar şl de yerle bir olmuş kendi sahalarında 3 yemiş hezimete uğramış ama bunu ters çevirmek için yaptıkları algıya bak
gerçi beceremediler millet dalga geçiyor ama çabalarını taktir ediyorum bir insan anca bu kadar yüzsüz olabilir. :D

Çevrimiçi Necmi

bülent yıldırımı versinler abi.
rakibin 5 metre saha taç çizgisinin yarım metre dışında top sürmesine devam devam kontra yapıyorsun kesme diyen hakemin
bülo olduğunu unuttun galiba. serkana yapılan faule sahanın öbür tarafından koşarak gelip serkana kart göstermesinide unutuyorsun
son birkaç maçı iyi yönetmiş olması geçmiş uzun hakemlik dönemlerinde Beşiktaşa yaptıklarını unutturdumu.
bak genç hakemlerden en tehlikelisi alperdir. bu adam Beşiktaş düşmanı net söylüyorum bununki tetikçilik değil kin
büloda böyle bir hakemdi Beşiktaş düşmanı şimdi son maçı iyi yönetti diye alperde iyi hakem olmuyor
birde halis bu ikisi verildiğinde maçlaramıza tüyleri diken diken oluyor geçmişdede bülo fırat ve cüno için aynı şeyleri hissederdim

Çevrimiçi Necmi

Bu serkan hica ne etti size gardasim
serkan sanırım bir bize değil istanbul takımlarının maçlarına verilmiyor
bir biz değilki fener gs kimi yönetse takım farklı kazanmış :alala:

rakibin 5 metre saha taç çizgisinin yarım metre dışında top sürmesine devam devam kontra yapıyorsun kesme diyen hakemin
bülo olduğunu unuttun galiba. serkana yapılan faule sahanın öbür tarafından koşarak gelip serkana kart göstermesinide unutuyorsun
son birkaç maçı iyi yönetmiş olması geçmiş uzun hakemlik dönemlerinde Beşiktaşa yaptıklarını unutturdumu.
bak genç hakemlerden en tehlikelisi alperdir. bu adam Beşiktaş düşmanı net söylüyorum bununki tetikçilik değil kin
büloda böyle bir hakemdi Beşiktaş düşmanı şimdi son maçı iyi yönetti diye alperde iyi hakem olmuyor
birde halis bu ikisi verildiğinde maçlaramıza tüyleri diken diken oluyor geçmişdede bülo fırat ve cüno için aynı şeyleri hissederdim

halil umut melerden iyidir abi yine de.bebek yüzlü katil o.