Ademe de bilinmeye başlamıştı taraftar yavaş yavaş
@Necmi abi Ljajicın etkili olamamasinin nedeninin Ozi olduğunu söylüyordu sürekli yine haklı çıktı
Ademin arkasına Dinamik önde basan ve pas oyunu oynayan Dorukhan gelince , soluna da Babele göre daha hareketli ve içe kat eden Pekto gelince otomatikmen rahatladı ve performansi arttı kendini göstermeye ve yeteneklerini sergilemeye başladı
Lig başından beri sut çekmeyen hatta sut çekme fırsatı bile bulamayan adam 2 maçtır 8-9 sut çekti kaleye
Ben milli takımda attığı Gollerin de büyük moral olduğu ve ozguvenini yerine getirdiğini düşünüyorum
Tam Sosa vari bir oyuncu Sosa nin daha genci , daha yeteneklisi ve daha iyi sut atanı
ben geçen sene talisca gömülürkende söylüyordum sorun talisca değil ozi diye.
ama taraftar hep on numaralardan 8 performansı bekledi ozi olmayınca onun işini yapmasınıda bekledi yapamayınca gömüldü
dorukhan olmasaydı biz şu anda ljajici gömmekle meşgul olurduk dorukhanla aslında sorunun nerde olduğu
ortaya çıktı. Dorukhan girene kadar zaten ufaktan başlanmışdı bu ljajic çöp denmeye
dorukhan çokmu iyi işde o bile yetti orta sahaya ben bu üçüncü sezon bu takımın en büyük ihtiyacı 8 numara
demeye başlayalı. öyle bir noktaki hem savunmayı bozuyor hem hücumu akşam adri oynadı ve tel tel döküldük
ortadan resmen parçaladılar bizi adri kötü oyuncumu değil tabiki ama dün yetersiz kaldığı resmen bağırıyordu
sen antrenmansız oyuncuyu en önemli noktaya koyarsan iki dakikada iki gol yer duman oluruz ilk on dakikada
net 6 pozisyon verdik hepside göbekten adri zayıf kaldığı gibi stoperdede necip vardı. vida tek başına toparlayamadı canerde
geri gelmedi ortayı ve solu tutmak zorunda kaldı neciptende bir yardım gelmedi. sonra vida kötü oluyor
ama aynı vida ikinci yarı takımı kurtaran oyunculardan oldu. iki yarının siyahla beyaz kadar farklı olmasını iyi etüt etmek lazım
bu sahaya alıştılar havaya alıştılarla alakalı değil elbet onlarında katkısı olmuşdur kötü oyuna ama bu kadar katkı vermez.
on dakikada hezimete uğrayabilirdik. bunun tek nedenide taktik dizilimdi.
kariusu harcıyorlarda hezimetten bizi kurtaranda o oldu on dakikada bizi kurtardığı 4 net pozisyon var.
gollerdede ben ciddi hatasını göremedim ikinci yediğimiz gol mucize goldü aslında kaleci doğru yerde duruyordu herif orta sahadan attı
ilk golde çıkmasa golü yesek linç ederdik yine o iki golde aslında defans hatalarıyla gelen gollerdi.
maç sonundada sonuca en fazla sevinen karius oldu izleyin mutluluğunu herkesi ayrı ayrı tebrik edişini
maç bitimindeki sevinç aslında bize çok şey anlatıyor akşam sahada takım vardı sorunlu oyuncular yoktu
takım birlikte sevindi kenetlenmeleri bence görülmeye değer uzun zamandır yaşamadığımız bir şeydi.
bu arada o mutluluk içinde yüzü gülmeyen oyuncu bulun
bir takımdaki sorunları görmek istiyorsan golden sonraya ve maç bitimlerine bakacaksın.