Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3734649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulüpler Birliği, 17 kulübün ortak kararıyla Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya için verilen kararının geri çekilmesini talep etti..

Kulüpler Birliği: "Bu kararla ilgili geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağanüstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz..”

Kulüpler Birliği: "TFF'de görev alan hiçbir yönetici daha önce yöneticisi olduğu kulübün haklarını savunmak için Federasyon yönetiminde olamaz. Bu durum her takıma eşit mesafede ve adilce yönetilmesi gereken Türk futbolu için asla kabul edilemez..”

Oh beee işte bu))) olması gereken bu zaten.

Yalnız bu kararrın cin conun maç günü açıklanması çok hoşuma gitti.
Kulüpler Birliği vurduuuuuu Gol oldu hemde tam 90 a :ishock: :ishock:

Hadi çıkip yazsınlar yine sağ sola Türkiyedir Galatasaray diye  :kop: :kop:

Olsa olsa Fransa dır Galatasaray o

17 kulüp mu büyük GS mi görelim bakalım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

yalnız bu açıklama Fikret Orman ali koç ortak açıklaması bence
iki kulüp başı çekmeden kulüpler birliği böyle adım atmaz

Abi iki başkan ortak açıklaması da olsa metin diğer kulüplere gönderilmiştir onlar da onaylamıştır yoksa yarın çıkıp örnegin erzurum başkanı ben böyle bir bildiriye imza atmadım derse büyük madara olur kulüpler birliği. Israrla 17 kulüp vurgusu çok iyi oldu herkes rahatsız çünkü herkesin canı bir şekilde yanıyor yandı, kimse için hakem yakılmadı bunlara ne oluyor hani fetö bitmişti?

Çevrimdışı Liquidator

şimdide fetösarayın külüpler birliğinden ayrılması gerektiyini yazıp ağlıyorlar.

Vallahi onu bunu bilmem bu kararı bu gün açıkladılar ya, artık ölsemde gam yemem.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mellfred

Kulüpler birliğinin kararı göz yaşartıcı aradığımız adalet bu
“Bir kullübün adalet değil ayrıcalık istemesi kabul edilemez” kısmı güzel olmuş
Helal olsun

Çevrimdışı Necmi

Abi iki başkan ortak açıklaması da olsa metin diğer kulüplere gönderilmiştir onlar da onaylamıştır yoksa yarın çıkıp örnegin erzurum başkanı ben böyle bir bildiriye imza atmadım derse büyük madara olur kulüpler birliği. Israrla 17 kulüp vurgusu çok iyi oldu herkes rahatsız çünkü herkesin canı bir şekilde yanıyor yandı, kimse için hakem yakılmadı bunlara ne oluyor hani fetö bitmişti?
hayır onu demedim bu adımı atmak bu ikisinin kararıdır elbette bunu diğer kulüplerle görüşüp ortak karar alınmışdır ama aziz olsa bu karar çıkarmıydı
bu kararın çıkmasında Beşiktaş fener ve ts başı çeker bunlardan biri bile taş koysa ortak karar çıkmazdı.
bütün olarak okey verilmedikçe bu metin yazılmaz. ama başkan boş durmuyormuş demekki.

Çevrimdışı mellfred

bence gs maçı için rotasyon yapılıyor. tepki çekilmesin diyede sakatlık deniyor.
kötü bir sonuç gelirse millet tepelerine biner. şu anda büyük ihtimal tek sakat olan pepe medelle gg riske atılmıyor roco yu bilmiyorum
Karılıyorum elimizdeki tek orijin sağlam kanat quaresma götürülmemesi mantıklı
Bana kalsa hazır iyileşmişken adrianoyı da götürmezdim

Çevrimdışı zafkan

Yaşa be Kulüpler Birliği. Böyle koyarlar adama lafı işte. Hadi bakalım kim nasıl çıkarıyorsa çıkarsın. Çok hoşuma gitti yalnız açıklama. gitsin₁, Fransa liginde oynasınlar.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Helal olsun kulüpler birliği güzel açıklama. Yok öyle penaltıya penaltı denildiği için hakem bitirmek sene 1999 sandı bu himmet artığı camia kimse sesini cıkarmayacak ha yüzsüzlüklerine? Beter olun beter yok olun gidin tez zamanda inşallah.

klüpler birliği değil bizim başkan :D

Çevrimdışı Necmi

işin güzel yanı bu açıklama çok ciddi genel konuşmuyor direk hedef göstererek yapılmış ayrıcalık istediğini söylüyor.
şimdi tff bütün ligi alsın karşısına bakalım.
bu kararın arkasından hala namoğlunu tutabileceklermi bakalım yerinde

Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz.

bu rica falan değil direk yapın denmiş.

Çevrimiçi tolga1903

hayır onu demedim bu adımı atmak bu ikisinin kararıdır elbette bunu diğer kulüplerle görüşüp ortak karar alınmışdır ama aziz olsa bu karar çıkarmıydı
bu kararın çıkmasında Beşiktaş fener ve ts başı çeker bunlardan biri bile taş koysa ortak karar çıkmazdı.
bütün olarak okey verilmedikçe bu metin yazılmaz. ama başkan boş durmuyormuş demekki.

Katılıyorum aziz olsa böyle bir eser tadında bildiri ve ültimatom çıkmazdı ortaya. Ali koç bizim başkanla ilişkisini düzgün kurmakla beraber trabzon'a da zeytin dalı uzattı aziz kalsaydı trabzon muhtemelen onunla ortak paydada gözükmemek için bu bildiriye imza atmayacaktı. Sonuç olarak ben bizim başkana da saygı duydum mylife abi diyordu buna ses çıkarmayan büyük kulüp başkanları istifa etsin diye çıkardılar helal olsun yeter abi bu ülkenin şımarık çocuğu muamelesi gördüğü bu camianın birileri hadlerini bildirsin artık.

Çevrimiçi tolga1903

klüpler birliği değil bizim başkan :D

Valla kim yaparsa yapsın yapandan allah razı olsun durumundayız şuan tahminim bizim başkan öncülük etti aslan payını ona verebiliriz şuan için ama önemli olan bu yüzsüzlere birilerinin hadlerini bildirmesiydi şunların kapısına vuracan kilidi alsınlar 300 milyar taraftarlarını defolsunlar şu ülkeden.

Çevrimdışı ALDENYX

kulüpler birliği gücünün farkına daha yeni varıyor. tebrikler  :claps: :claps:

a spor şu deklarasyonu bir okusanız...FT ağzını açsa canlı bağlanıyorsunuz ya...  :busted_cop:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı f_madida

Valla kim yaparsa yapsın yapandan allah razı olsun durumundayız şuan tahminim bizim başkan öncülük etti aslan payını ona verebiliriz şuan için ama önemli olan bu yüzsüzlere birilerinin hadlerini bildirmesiydi şunların kapısına vuracan kilidi alsınlar 300 milyar taraftarlarını defolsunlar şu ülkeden.

bizim baskan organize etmistir ama sadece bizim baskanla olamaz zaten. diger klupler destek vermese, kabul etmese boyle bir aciklama yapilmaz.
ki cok dogru bir aciklama sonucta bu ligde her klube karsi inanilmaz hatalar yapiliyor.. konya'ya goztepe'ye sivas'a karsi sanki hic hata yok, Besiktas'a fener'e karsi hakemler muthis maclar yonetiyor da bir tek bu ....lara gelince hata yapiliyormus gibi davranirsan, hakemi kizaga cektik bilmem ne dersen ve bunu kamuoyuna gozdagi vererek aciklarsan bu tepkiyle karsilasirsin cok normal.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Ohhh boyle koyacaksin iste gelisine
Helal olsun ohh guzel dur bi daha okuyacam ayna karsisinda da tekrar edecem sei
Kesin aziz basganimin zamaninda aciklamalari yazan fbliye yazdirmislar bunu
Aziz basgan dedim aklima geldi
Parasini verin adamin, el kadar cocugu gencecik karisi var yaziktir

Çevrimdışı mylife1903

Bizim başkan, Ali Koç ve  TS başkanı organize etmiştir. Helal olsun. Evet resmen tehdit etmişler. Yani göreve iadelerini rica ediyoruz veya talep ediyoruz değil, emrediyoruz demişler resmen. Fatih Terim için maç sonu ağlama fırsatı doğdu. 😂
Iyi gizel ama gsli ergenler siz hepiniz biz tek diye boburlenecek simdi

Çevrimdışı f_madida

Iyi gizel ama gsli ergenler siz hepiniz biz tek diye boburlenecek simdi

gsli ergenleri kim ipler yahu...cogunlugu iki mac kaybetse futbol takip etmeyi birakacak bir kitle. icinde ufak bir fanatik grup var onlara da bir sucuk-ekmek ismarla senin 40 yil kulun kolen olurlar boyle bir guruh bunlarin taraftari.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Aynısını yazdım abi. Özellikle Ali Koç diğer kulüplerin başkanlarının saygısını kazandı. Aziz olsa bu birliktelik olmazdı.  Bizim başkanlada sanırım babasından dolayı çok samimi. Şimdi Türk futbolunun kanseri olan bu kirli camiaya hiç göz açtırmamak lazım.
Aziz basganim olaydi mhk aciklamasinin 5. Dakikasinda gelisine cakardi
3 temmuzdan girer
Oyobus kursununundan cikardi

Çevrimdışı mylife1903

şimdide fetösarayın külüpler birliğinden ayrılması gerektiyini yazıp ağlıyorlar.

Vallahi onu bunu bilmem bu kararı bu gün açıkladılar ya, artık ölsemde gam yemem.
Aziz basganim cok bornozlu toplanti yapmisti
Aksamda ft yapar bornozlu bir toplanti
Moskva soguktur usutursun ft bornozun altina bisiler giy

Çevrimdışı caner.eryigit

Tam da adamların akşam önemli maçı var zamanlama manidar
Yalnız öyle böyle sokuşturmamış kulüpler birliği.imPARAtorun parayıda kesmişler mahkeme kararıyla 7 milyon içeri girmiş.suratını çok merak ediyorum maçtan snr

Çevrimdışı caner.eryigit

Necmi abi telden vpn siz giremiyoruz..temizleme de yaptık sıkıntı oluyor

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum aziz olsa böyle bir eser tadında bildiri ve ültimatom çıkmazdı ortaya. Ali koç bizim başkanla ilişkisini düzgün kurmakla beraber trabzon'a da zeytin dalı uzattı aziz kalsaydı trabzon muhtemelen onunla ortak paydada gözükmemek için bu bildiriye imza atmayacaktı. Sonuç olarak ben bizim başkana da saygı duydum mylife abi diyordu buna ses çıkarmayan büyük kulüp başkanları istifa etsin diye çıkardılar helal olsun yeter abi bu ülkenin şımarık çocuğu muamelesi gördüğü bu camianın birileri hadlerini bildirsin artık.
Dusun iste bu heriflerle anca basa cikiyorsun, tek basina gucu yetmiyir kimsenin
Nasil bi delikse herifler artik
En buyuk hatalari gokseli uyelikten atmaya calismalari oldu
Sen fetoculeri atma cbnin akrabasini at
Herifler hem suclu hem guclu hem utanmaz hem de nankor

Çevrimiçi tolga1903

bizim baskan organize etmistir ama sadece bizim baskanla olamaz zaten. diger klupler destek vermese, kabul etmese boyle bir aciklama yapilmaz.
ki cok dogru bir aciklama sonucta bu ligde her klube karsi inanilmaz hatalar yapiliyor.. konya'ya goztepe'ye sivas'a karsi sanki hic hata yok, Besiktas'a fener'e karsi hakemler muthis maclar yonetiyor da bir tek bu ....lara gelince hata yapiliyormus gibi davranirsan, hakemi kizaga cektik bilmem ne dersen ve bunu kamuoyuna gozdagi vererek aciklarsan bu tepkiyle karsilasirsin cok normal.

Ya bir de işin şu tarafı var gerçekten bunların taraftarı normal değil. Hala tek savundukları şey "tamam hakem yanlış gördü peki neden var'a bakmadı bakmadığı için bize operasyon çekildi" ya arkadaş var uygulamasına geçildiğinden beri 13 hafta mi oldu belki 50 kere var'a bakılması gereken pozisyonda bakmamistir hakemler. Aha bize de oldu bursa maçında baktı mı mesela herif eliyle topu kontrol etti ceza sahasında. Cüneyt çakır kendini var hakemlerinden üstün görüyor var'ı dinlemiyor bakmıyor demedi mi ridvan daha birkaç hafta öncesine kadar? Bunlar kendini akıllı diğer herkesi salak zannediyor lan hakem var'a bakmak zorunda değil bakmadı diye de hakem bitirilmez bu kadar yüzsüz arsız kitle olabilir mi abi allah aşkına edecek küfür kalmadı bunlara. Lan şu ülkede adalet olsa senin kalecinin iki maçın birinde oynamaması lazım. Yok edeceksin bu camiayı başka türlü bitmez bu pislik.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuanda site de herhangi bir sıkıntı yok cep telefonunda girmeyi denedim ben siz söyleyince bir problem var mı diye herhangi bir problem yok.

Çevrimdışı Savaş

Şu çok fena..

Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

ben girebiliyorum biri girip biri giremiyorsa bence giremeyende sorun vardır sistemde sorun olsa
kimse giremez.