Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3720088 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Cucu gelir bu hafta maci yoktu galiba
Dinlendirildi
Berabere baglamaya calisir cucu
avrupada maçı yokmu dinlenme nedeni bence şl de ki maçıdır.
bize omu verilir bilmiyorum şu anda en geçerli aday o.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Saf cikti babel
Ben cok akilli oldugunu dusunuyordum

Cikip diyecekti, ben dustaydim biraz karin kasi calismistim o arada benim 12 yasindaki kuzenimle oturan oglum yazmis, cok uzuldum iki tokat attim. Sonra bi fiorma gonderip, derbiye getirecekti cocugu ustune yutup vidyosuna alip huzunlu bir muzuk verecekti

Babel sosysal medyada taraftarla cok icli disli. Yazilanlari okuyor ve belliki kotu seyler yazildiginda icerliyor.

Adam sac rengini taraftar istedigi icin degistiriyor. Fikirlerini acik acik soyluyor. Hani o kadar para kazanip hala bir iki veledin sozlerine takiliyorsa, demekki cok duygusal birisi.

Bilerek yapip, kovdurmaya calistigini sanmiyorum. O durumda kendi kendini imha eder.

Çevrimdışı mylife1903

kollayacak kollamasıda gayet normal sende tetikde olacaksın kollatmayacaksın.
yd yine aday olacak ve yine seçilecek. şu anda futboldaki tek güç yd.
herhangi bir kulübün bunun üzerinde güç uygulamasını düşünmek hayalciliktir.
artık bu geçmişin hesaplarıyla uğraşmayı bırakmak lazım boş uğraş hiç bir yere varmaz
sadece salakça eldeki imkanları tepmekten başka işe yaramaz.
geçmişin kaybını gelecekteki şampiyonluklarla kapatmanın yoluna bakmak lazım.
aslında ne olursa olsun kozlar bizim elimizde biz kullanmayarak salaklık yapıyoruz
şu bizim şartlar renklilerde olsa dibine kadar kullanırdı. biz yd yi tff üyelerini nasıl kulüpten ihraç ederizin hesabını yapıyoruz
bir şampiyonluk kasaya 100 M euro sokmak demektir buda borcunun üçte biri
yemişim yd nin yaptığı borçları bunu gündem yaparak sürekli borcumu kapatacağız.
şu andan itibaren 3-4 şampiyonluğa bakar. o borcu kapatmak. şampiyon olmanın birde yan getirileri var.
şu 3-4 senede bütün çocuklar Beşiktaşlı oldu çocuk bakışı safdır direk neyse onu görür
bir 3-4 sene daha sürdürülebilir başarı bizim 20-30 yıl sonra geleceğimizide kurtarır.
biz bunları kenara koyup yd ile it dalaşına devam edelim yemişim yd yi bizim artık işimize bakmamız
her fırsatı değerlendirmemiz gerekir. böyle tff renklilerde olsa tff ile sevgi pıtırcığı olurlardı bizim gibi savaşmazlardı.
adamlar bir gs li ile şampiyonluk çıkarıyor biz 6 Beşiktaşlıyı kullanmayı beceremiyoruz.
Iste bu konuda ayni dusunuyoruz
Boyle tff gsde olsa
Fbden 2010 sampiyonlugunu dakikasinda alip tsye verirler
Fbyi kume dusururler
Bizide dive dove 2-3 seneye alt kumeye atarlar
10senede 10 kere de sampiyon olurlar

Tamam biz kullanamiyoruZ belki ama tffdekiler de besiktasliliklsrindan konu acilip laf gelmesin diye hep bizi seediyo

Bilicli sene 3 mac bi haftada dagitti herifler bizi
Lider girip 3. Ciktik be abi
Azicik besiktasli adam orada mudahil olur o maclar bir sekil kazandirilirdi simdiye de unutulurdu olanlar
Fazla mudaheleye de gerek yoktu ortaya yonettirseler kafiydi

Onlarin bir hayrini gordugumuz yok

Çevrimiçi Necmi

vallahi bizim taraftar da gergin, 1.5 milyon tweet atildi, herifler hic orali bile olmadi, o cimbizi alip hakemin ve federasyonun bir tarafina sokabiliriz yani..

bence bulent yildirim'a havale ederler derbiyi. firat iptal, halis iptal, umut meler bu hafta yonetti begenen kimse yok, palabiyik'in sabikasi bizimle, mete'yi de Besiktas'li diye mimlediler verdirtmezler o yuzden ya cucu'ye eyyamcilik gorevi verecekler, ya da bulent'e git sen yonet ne olursa olsun diyecekler. O yuzden cucu gelirse bilelim ki bir operasyon var o gece...

nasıl oralı olmadılar acaba birden var sistemi çalışmaya başladı birden gs hoplamaya başladı.
ama soran olursa biz bir şey yapmadık. ya insan bu kadarmı yaptıklarını halının altına süpürmeye çalışır.
adamları resmen resetledik. bize bir kere bile çalınmayan var şimdi her maçımızda bütün kritik pozisyonlarımıza
müdahale ediyor maçlarımızda tek bir hata yapılmıyor. yapılıyorsada hoş görülecek hatalar adaletsizliği çağrıştırmıyor.
bir gün önce ankaragücü maçı tarafsız sahaya alınıyor. ama soran olursa biz birşey yapmıyoruz bizim gücümüz yok.
tff de bu güne kadar oynattığı stadda gs maçınıda oynattığı stadda birden bire kendiliğinden karar aldı maç oynanmaz diye öylemi.
o stad sezon başından beri berbattı şimdi bir haftada kötü olmadı.
gs bizim çıkışımızdan beri oynadığı 3 iç saha maçındada puan kaybetti. 5 maçtan sadece birini kayseri maçını kazandı.
kaybettiği maçlarda hep var ön plana çıktı işlemeyen var birden işlemeye başladı
ama sorarsan kimse oralı olmadı. yaptıklarınızı küçümsemeyin. ne olmasını bekliyorsunuz oralı olduklarını anlatmaları için
çıkıp tv lere bizden özürmü dilesinler. ne yapsınlar. daha nasıl belli olur. dikkate aldıkları. ali dürüstün orası burası boşamı oynuyor.
namoğlu sindi sesi çıkmıyor. önce kem küm etti ama savunabileceği bir durum yoktu. önüne öyle konduki itiraz bile edebilecek durumda
 değil son fener maçından beri ali palabıyık maçlarımızın yanından geçmiyor ama soran olursa biz birşey yapamıyoruz
olanlarda kendiliğinden oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Iste bu konuda ayni dusunuyoruz
Boyle tff gsde olsa
Fbden 2010 sampiyonlugunu dakikasinda alip tsye verirler
Fbyi kume dusururler
Bizide dive dove 2-3 seneye alt kumeye atarlar
10senede 10 kere de sampiyon olurlar

Tamam biz kullanamiyoruZ belki ama tffdekiler de besiktasliliklsrindan konu acilip laf gelmesin diye hep bizi seediyo

Bilicli sene 3 mac bi haftada dagitti herifler bizi
Lider girip 3. Ciktik be abi
Azicik besiktasli adam orada mudahil olur o maclar bir sekil kazandirilirdi simdiye de unutulurdu olanlar
Fazla mudaheleye de gerek yoktu ortaya yonettirseler kafiydi

Onlarin bir hayrini gordugumuz yok
şimdi birde kendini yd nin yerine koy bizim stada şampiyonluk kupasını ışıkları söndürüpde verebiliyor
sürekli camianın her kesiminin saldırısına uğruyor. almayacağı zaten alamayacağı bir alacağı var yarım yamalak hibe
olmuş bir para sen bir şeyleri unuttum demediğin sürece sana ne yapsa yaranamaz
biz kullanmayı bilmiyoruz. biz en büyük kötülüğü kendimize yapıyoruz.
adamların Beşiktaşlılığını sorguluyoruz bunların hepsi Beşiktaşda yöneticilik yapmış insanlar.
bir noktada canları cehenneme derler
bilgilinin çabasıyla bir yemek toplantısı oldu arkasından iki şampiyonluk geldi bir anda hakemler Beşiktaşa saldırmayı bıraktı.
yönetime işleri yoluna koyma fırsatı bile vermiyoruz bütün camia saldırıyor. yönetimide bazı şeylere mecbur bırakıyoruz tff ile savaşarak şampiyon falan olamazsın
hakkınla şampiyon olabilmen için bile hakkını teslim edecek insanlara ihtiyacın var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Site yine gitti bi  :alala:
Ben vpn kullanmadan giremiyorum. Sadece akşamları belli bir saatten sonraa normal girebiliyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Ben vpn kullanmadan giremiyorum. Sadece akşamları belli bir saatten sonraa normal girebiliyorum.

ben normal giriyorum da nolduysa 1 saat giremedim bi herkeste mi gitti acaba sadece bende mi gitti ki  :alala:

Adriano ve Lens derbi öncesi takımlara çalışmalara başladı.

Çevrimdışı Librarius

yd'nin su anki durumu bu, kimse birseye zorlayamaz ydyi. ama bu gs camiasi sinsidir, yarin yine bir firsat kollar belli olmaz. 

http://www.milliyet.com.tr/yelda-demiroren-ile-haluk-kalyoncu-gundem-2784137/

Ben burdan çok güçlü bir demirören gördüm.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2018, 20:35:27 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Babel olayını büyütüp gundem yapan taraftarın aklından şüphe ediyorum. GS derbisine yogunlasin kardeşim. Babel zaten sakat, oynamayacak. Siz ne diye camianın modunu düşürüyorsunuz? Kendinize gelin.

Çevrimdışı mylife1903

nasıl oralı olmadılar acaba birden var sistemi çalışmaya başladı birden gs hoplamaya başladı.
ama soran olursa biz bir şey yapmadık. ya insan bu kadarmı yaptıklarını halının altına süpürmeye çalışır.
adamları resmen resetledik. bize bir kere bile çalınmayan var şimdi her maçımızda bütün kritik pozisyonlarımıza
müdahale ediyor maçlarımızda tek bir hata yapılmıyor. yapılıyorsada hoş görülecek hatalar adaletsizliği çağrıştırmıyor.
bir gün önce ankaragücü maçı tarafsız sahaya alınıyor. ama soran olursa biz birşey yapmıyoruz bizim gücümüz yok.
tff de bu güne kadar oynattığı stadda gs maçınıda oynattığı stadda birden bire kendiliğinden karar aldı maç oynanmaz diye öylemi.
o stad sezon başından beri berbattı şimdi bir haftada kötü olmadı.
gs bizim çıkışımızdan beri oynadığı 3 iç saha maçındada puan kaybetti. 5 maçtan sadece birini kayseri maçını kazandı.
kaybettiği maçlarda hep var ön plana çıktı işlemeyen var birden işlemeye başladı
ama sorarsan kimse oralı olmadı. yaptıklarınızı küçümsemeyin. ne olmasını bekliyorsunuz oralı olduklarını anlatmaları için
çıkıp tv lere bizden özürmü dilesinler. ne yapsınlar. daha nasıl belli olur. dikkate aldıkları. ali dürüstün orası burası boşamı oynuyor.
namoğlu sindi sesi çıkmıyor. önce kem küm etti ama savunabileceği bir durum yoktu. önüne öyle konduki itiraz bile edebilecek durumda
 değil son fener maçından beri ali palabıyık maçlarımızın yanından geçmiyor ama soran olursa biz birşey yapamıyoruz
olanlarda kendiliğinden oluyor.
Gecen sezon neden el atmadilar abi, bilic sezonu neden el atmadilar
Gsnin kayrilmasini onluyor diyorsun da gecen sene 12 tAne ofsayt gol atmis adamlar
2-3 degil yani
Gecen sene neden devreye girmediler, senol gunestir sebep herhalde

Çevrimdışı yoruk

Adriano ve Lens derbi öncesi takımlara çalışmalara başladı.

Hayda..Babel bitti Lens başladı.İstanbulspor teklif mi yaptı acaba  :evillol:

Çevrimdışı worns

Dürüst, Demirören'e güvenim tam demiş dönmüş. Zaten gönülsüz bir istifaydı. Maçla ilgili pazarlık muhabbeti çok dışardan bir bakış meseleye. Dürüst'le Gs yönetiminin arasının iyi olduğunu kim söyledi. Tam aksine son meselede Gs yönetiminin tavrı nedeniyle aralarının epey gerildiği söyleniyor. Gs bu kez Tff yönetimiyle girdiği savaştan karlı çıkamayacak. Derbide kendi mallıklarını Tff'ye ihale etmeye kalktıklarından beri yaşanan gelişmelerin bu yönde olduğunu düşünüyorum.

@Necmi nin söylediklerine bilhassa hak veriyorum. Bizde hayaletlerle savaş moda. Uzunca süredir sistematik bir problem yaşadığımıza dair emare yok. Durduk yere kendimizi gerip kendi sorunlarımızın üzerinden atlayan federasyon kavgaları bizi bir yere götürmüyor. Hakemler kötü ama 15-16'dan bu yana Quaresma'nın içinde derbiler vs'de olan nerdeyse iki haneli sayıda kırmızısının verilmediğini söylesek abartmayız. Tipik bir algı hatası yaşıyoruz. Son maçta Pinto'nun düştüğü pozisyonu biz yaşamış olsak, üzerine hemen hemen aynı müdahale sonucu attığımız gol sayılmamış olsa (Agücünün VARla iptal edilen golü) tümünün bilinçli bir operasyonun parçası olduğunu iddia eden dünya kadar şey yazacaktık buralara. Genel tabloya bakmıyoruz. Kaldı ki geçen sene Fb maçı kaynaklı ciddi bir çatışma da yaşamak durumunda kaldık. Buna rağmen üzerimize bilinçli bir politika yürütüldüğünü söylemek zor. Bu da güç dengesi konusunda rakipleri gereğinden oldukça büyük gördüğümüzü gösteriyor. Geçen sene şampiyonluk maçında Negredo'yla Babel karşı karşıya içeri vurabildi de hakem vermedi gibi bir durum yok. Şampiyonluk işini çözmek tamamen kendi elimizdeydi.

Gs maçında biraz dinamik ve iştahlı olsak taraftar gücüyle birlikte zaten hakemlik bir gündem olmaz. Bizde de ciddi eksikler var ancak kadro derinliği farkı nedeniyle rakip çok arızalı bir görüntüyle gelecek. Deplasmanlarda bir varlık gösteremiyor olmaları ve Vodafone'daki derbi performansımız da cabası.

Çevrimdışı tangaz

Gecen sezon neden el atmadilar abi, bilic sezonu neden el atmadilar
Gsnin kayrilmasini onluyor diyorsun da gecen sene 12 tAne ofsayt gol atmis adamlar
2-3 degil yani
Gecen sene neden devreye girmediler, senol gunestir sebep herhalde

gol olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

kollayacak kollamasıda gayet normal sende tetikde olacaksın kollatmayacaksın.
yd yine aday olacak ve yine seçilecek. şu anda futboldaki tek güç yd.
herhangi bir kulübün bunun üzerinde güç uygulamasını düşünmek hayalciliktir.
artık bu geçmişin hesaplarıyla uğraşmayı bırakmak lazım boş uğraş hiç bir yere varmaz
sadece salakça eldeki imkanları tepmekten başka işe yaramaz.
geçmişin kaybını gelecekteki şampiyonluklarla kapatmanın yoluna bakmak lazım.
aslında ne olursa olsun kozlar bizim elimizde biz kullanmayarak salaklık yapıyoruz
şu bizim şartlar renklilerde olsa dibine kadar kullanırdı. biz yd yi tff üyelerini nasıl kulüpten ihraç ederizin hesabını yapıyoruz
bir şampiyonluk kasaya 100 M euro sokmak demektir buda borcunun üçte biri
yemişim yd nin yaptığı borçları bunu gündem yaparak sürekli borcumu kapatacağız.
şu andan itibaren 3-4 şampiyonluğa bakar. o borcu kapatmak. şampiyon olmanın birde yan getirileri var.
şu 3-4 senede bütün çocuklar Beşiktaşlı oldu çocuk bakışı safdır direk neyse onu görür
bir 3-4 sene daha sürdürülebilir başarı bizim 20-30 yıl sonra geleceğimizide kurtarır.
biz bunları kenara koyup yd ile it dalaşına devam edelim yemişim yd yi bizim artık işimize bakmamız
her fırsatı değerlendirmemiz gerekir. böyle tff renklilerde olsa tff ile sevgi pıtırcığı olurlardı bizim gibi savaşmazlardı.
adamlar bir gs li ile şampiyonluk çıkarıyor biz 6 Beşiktaşlıyı kullanmayı beceremiyoruz.

Yildirim Demirören evet cok kotu bir başkandı ama hiçbirisini kotu niyetli olduğu icin yapmadi. Yeteneksiz ve toy bir başkandı. Adam bizim kadar fanatik bir Besiktasli. Kizkardesini Kıvanç Oktay'a istemeye geldiklerinde babası sen ne diyorsun diye sormuş, Yildo'nun cevabi: "hangi takimi tutuyor" olmuş. Besiktasli demisler o da tamam demis. Fanatik bir Besiktasli. Gecen sene maçın yeniden tekrarında emir usttendi ve orda söyleyeceği bir şey yoktu. FB'li veya GS'li biri olacağına bu herif olsun. Taraftarimiz kurnaz degil yeterince malesef.

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben de iş yerindeki pc.den giremiyorum foruma IP adresi alınamıyor mu ne öyle bir hata veriyor. gündüz hararetli çarpışma varmış güçlü yönetimler nelerdir nerelerde bulunurlar nelerle beslenirler konulu tam müdahil olmalık ama olamadık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Librarius

Ali Dürüst: Yildirim Demirören babamdir.  :D

Çevrimdışı tangaz

Yildirim Demirören evet cok kotu bir başkandı ama hiçbirisini kotu niyetli olduğu icin yapmadi. Yeteneksiz ve toy bir başkandı. Adam bizim kadar fanatik bir Besiktasli. Kizkardesini Kıvanç Oktay'a istemeye geldiklerinde babası sen ne diyorsun diye sormuş, (Hakaret Yasak)'nun cevabi: "hangi takimi tutuyor" olmuş. Besiktasli demisler o da tamam demis. Fanatik bir Besiktasli. Gecen sene maçın yeniden tekrarında emir usttendi ve orda söyleyeceği bir şey yoktu. FB'li veya GS'li biri olacağına bu herif olsun. Taraftarimiz kurnaz degil yeterince malesef.

yıldırım beyi iyi tanırım temiz bir beyefendidir. ilk karşılşmamızda odasına daldım sene 2002-2003 sezonu idi kendimi tanıttım bu şirketteki en iyi beşiktaşlı sizin oldugunuz söyleniyor dedim böbürlendi güldü. kim demişse bunu halt etmiş bu şirketteki en iyi beşiktaşlı karşınızda duruyor dedim bastı kahkahayı  :D oturduk çay kahve muhabbet filan neyse ben akşama ankaraya döndüm 2 gün sonra bi zarf aldım içinden bir not "en iyi beşiktaşlı çalışanımıza sevgilerimle YD" notuna iliştirilmiş 2 adet vip kombine. iyidir yd hoştur beyefendidir ama cidden çok kötü yönetmiştir kulübü kötü yöneticidir. mesela ilk başkan oldu del boskeler bir sürü okan aligüneş gibi gereksiz transferler yaparken gitti stadı büyütme işine girdi olmayacak zamanda sezonun başını kaçırıyorsun nasıl başlarsa öyle gider bu ülkede bunu atlamıştı. ankaraya geldi bigün konuşuyoruz sezon ortası şampiyonluk falan kaçmış başkan hata ettin stad inşaatı zamanlaması yanlıştı dedim. bildiğin küstü kalıcı eser bıraktım ben sportif başarıdan fazlasıydı o yaptıgım demişti, duygusaldırda öyle.

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin İddaa oranları belli oldu. 📊 #BJKvGS

Beşiktaş 1.80
Beraberlik 3.20
Galatasaray 3.00

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş 1.80
Beraberlik 3.20
Galatasaray 3.00

çok vermişler valla süper oran hemen parayı gömmek lazım bunlar daha şl maçı oynayıp 2 sakat daha verecek oran düşmeden yumulmak lazım  :D

Çevrimdışı Librarius

yıldırım beyi iyi tanırım temiz bir beyefendidir. ilk karşılşmamızda odasına daldım sene 2002-2003 sezonu idi kendimi tanıttım bu şirketteki en iyi beşiktaşlı sizin oldugunuz söyleniyor dedim böbürlendi güldü. kim demişse bunu halt etmiş bu şirketteki en iyi beşiktaşlı karşınızda duruyor dedim bastı kahkahayı  :D oturduk çay kahve muhabbet filan neyse ben akşama ankaraya döndüm 2 gün sonra bi zarf aldım içinden bir not "en iyi beşiktaşlı çalışanımıza sevgilerimle YD" notuna iliştirilmiş 2 adet vip kombine. iyidir yd hoştur beyefendidir ama cidden çok kötü yönetmiştir kulübü kötü yöneticidir. mesela ilk başkan oldu del boskeler bir sürü okan aligüneş gibi gereksiz transferler yaparken gitti stadı büyütme işine girdi olmayacak zamanda sezonun başını kaçırıyorsun nasıl başlarsa öyle gider bu ülkede bunu atlamıştı. ankaraya geldi bigün konuşuyoruz sezon ortası şampiyonluk falan kaçmış başkan hata ettin stad inşaatı zamanlaması yanlıştı dedim. bildiğin küstü kalıcı eser bıraktım ben sportif başarıdan fazlasıydı o yaptıgım demişti, duygusaldırda öyle.

Turk futbolunu da batırmak uzere bu arada.  :D Ama kesinlikle kotu niyetli birisi degil. Kadin voleybol takimimiz kupa kazandı diye aglamisti. Boyle de bir Besiktasli. Sansizligimiz yetersiz birisi olmasi. Yoksa Besiktas icin büyük bir sans olabilirdi kendisi. Keske yetenekli bir yonetici olsaydi da Besiktas'i yukarılara taşıyabilseydi.

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş 1.80
Beraberlik 3.20
Galatasaray 3.00

Iddia oynayanlar bu ne anlama geliyor? Galibiyet cikar mi bizim adimiza?

Iddia oynayanlar bu ne anlama geliyor? Galibiyet cikar mi bizim adimiza?

böbreğini sat Beşiktaş'a bas demiş iddaa yönetimi :D