Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3720097 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Takımda ayarlık bir şey yok sakat oyuncular hariç ve kadro dışılar hariç herkes kadroda.

Sakatlar : Pepe,Roco,Lens,Babel,Töre,Adriano
Kadro dışılar : Tolgay

Pepe ve Adriano'nun eksikligi kotu oldu.
Tore de futbolu birakacak midir nedir, adam donuyor 15 dk oynayip sakatlaniyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe ve Adriano'nun eksikligi kotu oldu.
Tore de futbolu birakacak midir nedir, adam donuyor 15 dk oynayip sakatlaniyor.
Tek kanat Quaresma an itibari ile

Düşünüyorum acaba hoca Adem Ljajicı mi kanada çekecek yoksa Güven Yalçın'ı mi ?

Yada Caneri kanada çekip Solbeke Medeli mi koyacak ? Bu durumda Stoper Necip olur tabii :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Yada Caneri kanada çekip Solbeke Medeli mi koyacak ? Bu durumda Stoper Necip olur tabii :D

pektemeği çeker kanada.

Çevrimiçi Necmi

Evet bu maliyetler dogru. Ama iste urun olmadan kimse para vermek istemiyor, Vodafone KaraKartal hatti vs vardi onu bile cogu kisi kullanmadi. Daha dogrusu insanlar birsey almadan verme fikrine pek hos bakmiyor genelde illa bir karsiligi olacak. Forma almak klube buyuk bir gelir birakmiyor. 3 forma alacagina 2 forma alip, 1nin parasini klube bagislasa bir yolla, dernege vs cok daha fazla katkisi olur aslinda.

Zaten gecen hafta ali koc'un dedigi noktaya gidecek bu olay, crowdfunding projeleri yapacak klupler. Aslinda yil boyu devam eden bir dizi aktivite hazirlayip; stad'da gala yemegi, takim'la antreman'a cikma (basit bir isinma/paslasma kismi icin 15-20 dklik), takimla seyahat, kura cekimine yoneticilerle gidis (tek kisilik), imza torenine davet vs gibi taraftarlar icin ilginc olabilecek bir dizi aktivite konulup, crowd fonlama projelerine destek verenler arasindan cekilisle (veya bazilari icin en fazla bagisi yapan top 20 destekci de olabilir arasindan) para toplanabilir. Cok sacma fikirler degil gibi ama iyi planlamak lazim onceden ve daha onemlisi yeterince buyuk bir kitleye ulastirabilmek lazim.

Buna benzer fikirler vardi aslinda. Fikret Orman ilk geldiginde sanal stadyum kuracagiz, oradan interaktif bir sekilde taraftarlarla fikir alisverisi olacak, promosyonlar yapilacak vs diyordu sonra ne olduysa devam etmediler o ise. Halbuki nispeten guvenilir bir veritabani olsa ozellikle stada giden taraftarlarin dahil oldugu, en azindan bu gruba yonelik bir fonlama projesi denenebilirdi. Besiktas pasolig kartini alan 500binden fazla insan var, bunlarin elbetteki verileri bir yerlerde mevcut ama klupte var mi mesela o da soru isareti.
karakartal destek paketine her ay 5 lira veriyorum daha hiç faydasınıda görmedim :D millet yurt dışına bile maça gitti :bandit:
biz sadece ödeyen taraftayız. sağlık olsun Beşiktaşa bir fayda sağlıyorsa ne mutlu bana.

ankaragücü ağlıyor son gün maçın yerimi değişir son dakika golü yedik diye :D

bu sefer 5 tl atsın taraftar da stadın zeminini yenilensinler :D

Hakan Gündoğar: "Pepe ilk yarıyı kapattı. İlk yarının bitmesiyle birlikte de Beşiktaş'tan ayrılacak."

Çevrimdışı f_madida

karakartal destek paketine her ay 5 lira veriyorum daha hiç faydasınıda görmedim :D millet yurt dışına bile maça gitti :bandit:
biz sadece ödeyen taraftayız. sağlık olsun Beşiktaşa bir fayda sağlıyorsa ne mutlu bana.

Bu tarz paketlerin de bu gibi bir sikintisi var iste. Araya illa bir Vodafone vs bir sponsor veya araci giriyor, yine kluple iletisim dolayli kaliyor. 

Yine de Karakartal paketine mesela uzun suredir uye olanlari en azindan gruplar halinde antremanlara vs davet edebilirler ara ara, bunu dusunmek cok zor birsey degil ama planlamasini yapmak lazim. Fikret Orman 2012-2013 zamani bayagi guzel projelerden bahsediyordu taraftalar icin, sonra hic gerisi gelmedi o islerin.

Çevrimdışı f_madida

Hakan Gündoğar: "Pepe ilk yarıyı kapattı. İlk yarının bitmesiyle birlikte de Beşiktaş'tan ayrılacak."

Daha once de yazmistim, tahminen Pepe'yi 4 ay ucretsiz oynatip, alacaklarindan feragat + ufak bir bonservisle gondericegiz Ocak ayinda.

Çevrimdışı f_madida

maca cikmasinlar bence, en guzel protesto bu olur..   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Aglasin terbiyesizler
Ikarus vida pepe adriyano medel karijma layic babel lens gibi dunya yildizlarini izleyecekler, o tarlada mi oynatalim ya biri sakatlanirsa o sahaya atacaklari 1 liralar tek tolgayin tavuklu pilavina yetmez

Çevrimdışı f_madida

Ne desek bos. Ortasahada Dorukhan + Atiba olsun da kanatlara bakariz.

Gokhan Medel Vida Caner
        Dorukhan Atiba
Q7         Oguzhan     Ljajic
              Mustafa

Oguzhan nasil olsa maksimum 55-60ta cikar oyundan. O zaman da

Q7        Ljajic     Mustafa
            Guven

olur.

Aglasin terbiyesizler
Ikarus vida pepe adriyano medel karijma layic babel lens gibi dunya yildizlarini izleyecekler, o tarlada mi oynatalim ya biri sakatlanirsa o sahaya atacaklari 1 liralar tek tolgayin tavuklu pilavina yetmez

tolgay et döner yemiş abi bizim gibi fakir mi tavuk pilav yesin :D

Çevrimdışı mylife1903

Ac ayi oynamaz
Burda aziz yildirimin parasinin bile pesine dustuk versinler dedik
Meger bizim topcular acmis
Bak tolgaya evde yemek yok acliktan dolu kazani gorunce saldirdi cocuk kasikla
Kasigi hazirmiydi acaba , ben onu merak ediyom

Çevrimdışı mylife1903

Bu tarz paketlerin de bu gibi bir sikintisi var iste. Araya illa bir Vodafone vs bir sponsor veya araci giriyor, yine kluple iletisim dolayli kaliyor. 

Yine de Karakartal paketine mesela uzun suredir uye olanlari en azindan gruplar halinde antremanlara vs davet edebilirler ara ara, bunu dusunmek cok zor birsey degil ama planlamasini yapmak lazim. Fikret Orman 2012-2013 zamani bayagi guzel projelerden bahsediyordu taraftalar icin, sonra hic gerisi gelmedi o islerin.
Kendi fikri degildir o fikirlerin oldugu zamanki yonetime bakmak lazim

Ben yarın ki maça böyle çıkardım ;

Thor

GG        Pitbull     Elf        Fişek

Dorukhan  Ahtapot

Q7            Pektemek        Ljajic

Güven

Çevrimdışı sozkul

Evet bu maliyetler dogru. Ama iste urun olmadan kimse para vermek istemiyor, Vodafone KaraKartal hatti vs vardi onu bile cogu kisi kullanmadi. Daha dogrusu insanlar birsey almadan verme fikrine pek hos bakmiyor genelde illa bir karsiligi olacak. Forma almak klube buyuk bir gelir birakmiyor. 3 forma alacagina 2 forma alip, 1nin parasini klube bagislasa bir yolla, dernege vs cok daha fazla katkisi olur aslinda.
.........

Daha önce söylemeye çalıştığım gibi bu söylediğin yapılabilse bile yaptığın çıkarım yanlış. Süreçte başka hiçbir parametreyi değiştirmeden herkes 3 yerine iki forma alsa, birini para olarak derneğe devretse yalnıza paranın durduğu cep değişiyor. Osvaldon'un Saçı'nın yaptığı hesap doğruysa bu durumda mağaza alınmayan bir formanın 9/10 u kadar daha az kar edeceğini öngörmek gerekiyor.

Mağazacılıkda 9/10 olan masraf kar oranı satışlar büyüdükçe her yeni satış için 3/10 2/10 mertebesine düşebilir, çünkü sabit masrafların zaten orada duruyor, bir tek fazladan satılan ürünün maliyeti ekleniyor maliyete.

Bu dediğini kulüp ve taraftar ortak bir anlayışla yapabilir,  kulüp, eleman çıkarıyorum, az kazandıran mağazaları kapatıyorum, maliyet düşürmek için ürün çeşitliliğini azaltıyorum, taraftar 3 yerine 2 forma alsın (ama mutlaka alsın yoksa olmaz), birini parasını kulübe devretsin  çok daha karlı olacak bizim için der. Taraftarda uygular. O zaman dediğin hesap tutabilir.  Öbür tarafta maliyet düşer ama hala 2 forma en azından satıldığı için kar sabit kalır ya da az düşer.

Bir olumsuz tarafı şu olur tabiiki, bizim kulübe yeni kazandırdığımız çocuklarımız,  yeni jenerasyon, renklilerin mağazalarının önünden ağızlarının suyu akarak geçerler.  :icool: imaj kaybı olur.

Çevrimdışı mylife1903

Thor

Dorukhan  Ahtapot

Güven
Cok genis kadro kurduk hedef baku
Simdi bunu bakuhahahaha diye yazsam ceza verirsiniz
Super kadro pekto 10numara
Yazarken bisi oldum valla

Her anlaragucu maci oncesi 8 atacaz modumda olurdum bunlar futbol degil avusturalya futbolu oynasalar gene 8 atamazlar

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mantikli. Maliyeti bize cok yuksek. Ilk yari bitince gitmesi gereken cok kisi var ama takim dengesi bozulmadan azar azar uzaklastirmak lazim yuksek maliyetlileri.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Guveni babelin yerinde gorsek a.gucu macinda iyi olur. Bi cilginlik yapsa guzel performans sergilese zimba gibi genc bi kanadimiz olsa..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Vodafona sms atıyorsun salı günleri (KARTAL yazıp 6666'ya gönder), yüzde 20 lik indirim kuponun geliyor.
Kartalyuvasına online bağlanıp indirimli alışveriş yapıyorsun sezon ürünlerinde hemde..
Bütün hediyelerimi böyle aldım, çok kara geçmenin motivasyonuyla dahada fazla alıyorum, sürümden kazanıyorlar..  :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Thor

Dorukhan  Ahtapot

Güven

Güzel kadro Caner'e muhtaç kaldık Pepe olsa Caner yerine Medel de olabilirdi ama yok malesef. Dorukhan orta alanda iyi olur, Ljajic'in de sol kanatta baya iyi performans verdiğini okumuştum.

Beşiktaş Tv'de Beşiktaş başkan adayı Hürser Tekinoktay vardı açıklamalarını dinledim gayet mantıklı konuşuyor.

Çevrimdışı mellfred

Lens - Töre - Adriano mac kadrosunda yok

Soru şu ? Ademi mi kanada çekmeliyiz yoksa Güven Yalçın'ı mi ?
adriano bu sezon hiç oynadı mı ?

Çevrimdışı mellfred

Karius
Gönül necip vida medel
     Dorukhan Atiba
Quaresma layic Caner
             Love
Böyle de çıkabilir.
İyi futboldan geçeli çok oldu 0-1 olsun bizim olsun

Çevrimdışı tangaz

Tolgayi da hoca bitirdi abi, ac birakmis devamli, sonra cocuk acliktan gizli sakli yemek yerken de yakalamis, kadro disi birakmis.

Tabletten giriliyor ama telefondan giremedim, alisacaz yavas yavas, rutinim bozuldu, simdi yeniden alis

bende iş yerinden giremedim tüm gün
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona