Haklisin ama sezon basında Adriano ve yedeği Caner var deyip oraya takviye yapmamak pek eleştiri konusu edilecek bir durum degil. Fakat sagbek mevkisinin yedeği yokken oraya takviye yapmamak gercekten ilginç.
aslında bu ekonomik durumda neden yapılsın GG oynarsa sorun yok oynamazsa oraya yönlendireceğimiz
oyuncu sayısı fazla. Bir takımın bek sorunu olamaz takım kendi içinde bu açığı kapatamazsa o takımdan zaten birşey olmaz.
Bir sürü alternatif var medel oynar vida oynar olmadı atiba oynar oda olmadı necip oynar alt tarafı bek yahu.
kendi içinden alternatifini bulacağın mevkiye oyuncu almak anlamsız kaldıki orda yedek sağ bek için yabancı kontenjanı
kullanamazsın yerli alabileceğin kim olursa olsun elindeki alternatiflerden daha iyi olmayacak
bizdeki ısrarla görünmeyen sorun 8 numara sorunu elimizde 8 yok. ama oziyle yıllardır yamamaya
çalışıyorlar bu seneden sonra oziden ümidi keserler sanırım. Bu taraftar ağzıyla kuş tutsa artık oziyi bu takımda oynatmaz.
savunmada çıkardığı bir toptan sonra bile ıslıklandı. taraftarın bu tepkisi hoş olmasada yönetim ve hoca dışında aslında herkesin sorunun farkında olduğunu gösterir. ozi çıkıp dorukhan girdikten sonra ljajicin daha iyi oynadığınıda herkes gördü.
dorukhanda ısrar etsin devre arasına kadar en azından savunmanında iyileştiğini görürüz. Dorukhan çok mu iyi
takıma alışmamış ne vereceği belli bile değil ama girdiğinde o bile fark yaratıyor işde bizim merkezde neyle uğraştığımızın
aslında açık kanıtı bu ozi takımı bir tık ileri götürmüyor yerinde bile saydırmıyor iki adım geriye götürüyor.
bunu iki senedir söylüyorum geçen sene talisca gömülüyordu o zamanda söylemişdim aslında
takımı ayakta tutan taliscaydı şimdi gidince anladı bir çok arkadaş bunu. Bir şey yapmıyor deniyordu
ama aslında çok şey yapıyordu ama çok basit oynuyordu kimse orta sahada bütün yükü alan basit dokunuşları görmek istemedi
sıkışık bir anda rast gele topa bir dokunuyordu 20-30 metre ilerde kanata gidiyordu top o dokunuşları kimse
göremiyordu millet istiyor savaşsın pres yapsın mücadele etsin ama doğru oyun bu değilki sen orta sahada doğru oynayacaksan o topu en hızlı şekilde hücum bölgesine taşıyacaksın. Talisca bunu yapıyordu.