Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3719834 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben de bu son yaşananlar ve tepkilerden sonra dedim:

'hah Necmi en sonunda şalteri kapattı, hepimize geçmiş olsun' :D
ben değil forumun kendisi isyan etti sanırım.
gerçi son gün birşeylerin ters gittiğini farkettim hatta @Egos a
sordum birşeylermi deniyorsun diye. Ne yapıyorsan dur forum çökecek dedim
birşey yapmıyorum dedi ama sonrasında forum çöktü :D
DNS lerle alakalı bir sorun sanırım bizlik bir şey değil zamanında yapılmış bir hata nedeniyle
oldu.

Çevrimiçi Necmi

Abi yanliz son bir kaç maçtır yine eski Inönü hastaligi nuksetmis gibi. Yine "...Allah belamızı versin" sacmaligini bol bol duyuyoruz televizyondan.  Saha icinden kopuk bir tezahürat var. Islik yok.
bir kaç maçtır değil forza tribünlere gruplar göndermiş sanırım
bizim orayada 10-15 kişilik bir grup geldi. sürekli küfürlü tezaruhatlara lay lay loma zorluyorlar
insanları kavga falanda çıkarıyorlar. Bakalım bu son maçta yaptıklarına tepede localardan yöneticilerde tepki gösterdi umarım önlem alırlar. yukardan saydırıp duruyorlardı :D
Beşiktaşın artık bunlardan kurtulması lazım. bunuda yönetim yapabilir yoksa böyle devam ederlerse
onlarla tribünde baş başa kalırlar.

Çevrimdışı sozkul

belki  tesaduf degildi  :bandit:

Bende öyle duydum, başkan en etkili eleştiri odağı Besiktasarena'dan kurtulmak için bir IT firmasıyla anlaşma imzalamış, ayda 5 günden fazla açık kalmalarını istemiyorum demiş.  Mylife1903'ün eve giden vdsl kablolarınıda kestirtmiş..  :icool:

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Solbek sorunu >sağbek sorunu.aslında bizim bek sorunumuz yok en kötü medeli koy o aksayan sağ veya sol bek mevkine.bu takımın savunma probleminin kaynağı savunmada değil daha ileride başlıyor.

Haklisin ama sezon basında Adriano ve yedeği Caner var deyip oraya takviye yapmamak pek eleştiri konusu edilecek bir durum degil. Fakat sagbek mevkisinin yedeği yokken oraya takviye yapmamak gercekten ilginç.

Çevrimdışı Librarius

bir kaç maçtır değil forza tribünlere gruplar göndermiş sanırım
bizim orayada 10-15 kişilik bir grup geldi. sürekli küfürlü tezaruhatlara lay lay loma zorluyorlar
insanları kavga falanda çıkarıyorlar. Bakalım bu son maçta yaptıklarına tepede localardan yöneticilerde tepki gösterdi umarım önlem alırlar. yukardan saydırıp duruyorlardı :D
Beşiktaşın artık bunlardan kurtulması lazım. bunuda yönetim yapabilir yoksa böyle devam ederlerse
onlarla tribünde baş başa kalırlar.

Bu rezil durumu da tribunculuk diye yutturuyorlar. Saha icine etki etmedikten sonra yapılan her tezahürat hamalliktir, boş istir. 

Çevrimiçi Necmi

stad sene başından beri etkisizdi son 2 maç rezil durumda goygoycu takımı etkisi çok baskın rakibi baskı altına alan ne varsa bitti kısa sürede başkan gibi stadda eridi
Başkanı destekleyen kitle şu anda ona kızgın ve arkasında durmuyor olan bu.
yoksa o goy goycular hep vardı ama taraftar izin vermiyordu ağızlarını açsalar ıslıkla kapatılıyordu.
Başkan sağ olsun susturdu kendisine destek verenleri.
yazın boşa demedim bu sene başkan için kolay geçmeyecek diye. aslında olacak olan görünüyordu.
artık arkasında duran kitlenin gücünü farketmişdir sanırım saçma sapan konuşarak onlarıda tepki
vermeye zorlamaz. Başkanı istedikleri kadar desteklesinler destekleyelim ama önceliğimiz Beşiktaş
Beşiktaşı menfaatleriyle başkanınkiler çakıştığında Beşiktaş belirleyici olandır. Başkanda son dönem
Beşiktaş menfaatlerini pek düşünmedi. Beşiktaş başkanı bütün camianın tepki koyduğu bir konuya
karşı muhalefetlik edemez. Etmeye kalkarsa başkanlığı tek bir maça bakar. Başkanın anlamadığı buydu işde
umarım anlamışdır artık tribün hala o noktaya gelmedi ama gerektiğindede gelir. Yalaması gereken yusuf namoğlu değil öğrenmişdir sanırım bir daha abi dememesi gerektiğini.
Bu tepkiler en baştan önümüze dayattığı yönetim listesi yüzünden umarım anlarda bir sonraki seçimlerde  o isimler listesinde olmaz. Büyük ihtimal adalıyıda listeye tepkileri azaltmak için aldı ama taraftar yemez böyle şeyleri. Şimdilik taraftarın değil zaten muhalif olan grubun sesi çıkıyor buna umarım taraftarıda ekleyecek adımları atmaz.

Çevrimiçi Necmi

ilerde başlayıp orda kalsa taaa en geriye dek sürüyor karyus şu ana dek hayal kırıklıgı umarım şu yedek kalmak ve ara iyi gelmiştir
hayır karius ilk geldiğinde böyle değildi adam toplara çıkıyordu sonra ne olduysa birden çakılı kaldı
bence bunda hocanın parmağı var yoksa çıkan adam çıkmaktan neden vaz geçsin. Fabridede son sene çıkmama huyu vardı.
Hoca gezen kaleyi terk eden kaleciyi beğenmiyor yanlış hatırlamıyorsam kendide pek çıkmazdı.
o nedenle onun için tolga fabridende kariusdanda iyi kaleci. Taraftarın tepkisinin sert olacağını bilmese zaten bunlar kaleyi göremezdi.
savunma hattına gelince bizim aslında savunma sorunumuzda savunmacıya ihtiyacımızda yok alt tarafı bek
bir kadroda yeri en kolay dolacak oyuncu kimi oynatırsan oynat yapar. yeterki orta sahan sağlam olsun.
bizde sorun orda zaten savunma onların dirençsizliği yüzünden çok fazla baskı yiyor yenen baskıdada yardıma gelmiyorlar
böyle oluncada ligin en kolay takımı oluyoruz. Hücum hattı dahil ilerde top tutabilen tek oyuncu yok.
Böyle olunca kusur savunmada görünüyor. caner gidiyor bir daha gelmiyor iki alanı tutmal vidaya kalıyor
ama bir oyuncu ne kadar iyi olursa olsun aynı anda iki yerde olamaz. Bakın maçlarda soldan gelen her atağı kesen vida
kesemeyipde rakibi kaçırırsa o rakibi durdurması gereken ikinci vida olmuyor ondan sonrada vida hata yapmış oluyor.
pepe nin arkasında GG bir şekilde oluyor kaç topu çıkardı çizgiden bazen solda bile tandeme giriyor
bizim savunmadaki en büyük zaafımız dörtlü savunmayı üç kişiyle yapmak ve sezonun başından beri bunu göremiyen bir hocayla oynuyor olmak caner formsuz diyor caner formsuz değil caner bek oynamıyor bunu bile göremiyor işde. onun canerde
gördüğü çok sevdiği ortalardan bolcana açması bunu yaptığı sürecede sorun yok arkada stoperler harcanıyor bu önemli değil.
neyse babel sakatlanmış bu hafta caner önde oynar adriano gelir değişimi görürüz savunmada tabi bir tuhaflık yapıp
adrianoyu ortaya çekmezse.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Herkes eli f5'te yeniliyormuş sayfayı herhalde ne zaman açıldı da ne zaman yazdınız  :lol: Ben forum komple gitti sandım ama neyse ki hala yaşıyor.

sorunu çözemedikki twitterden soranlara söyledim aslında
telefonla ulaşanlarada bildirdim. bir dns sorunu yaşadık geçmişde yapılmış bir hatanın
problemi yeni ortaya çıktı. sorunu başka yerlerde aradık basitmiş aslında neyse çözdük.

Abi bence böyle durumlar için bi bilgilendirme metodu düşünülmeli. Forum kurulu bu konuyu ele alsın lütfen.

Çevrimdışı Librarius

Başkanı destekleyen kitle şu anda ona kızgın ve arkasında durmuyor olan bu.
yoksa o goy goycular hep vardı ama taraftar izin vermiyordu ağızlarını açsalar ıslıkla kapatılıyordu.
Başkan sağ olsun susturdu kendisine destek verenleri.
yazın boşa demedim bu sene başkan için kolay geçmeyecek diye. aslında olacak olan görünüyordu.
artık arkasında duran kitlenin gücünü farketmişdir sanırım saçma sapan konuşarak onlarıda tepki
vermeye zorlamaz. Başkanı istedikleri kadar desteklesinler destekleyelim ama önceliğimiz Beşiktaş
Beşiktaşı menfaatleriyle başkanınkiler çakıştığında Beşiktaş belirleyici olandır. Başkanda son dönem
Beşiktaş menfaatlerini pek düşünmedi. Beşiktaş başkanı bütün camianın tepki koyduğu bir konuya
karşı muhalefetlik edemez. Etmeye kalkarsa başkanlığı tek bir maça bakar. Başkanın anlamadığı buydu işde
umarım anlamışdır artık tribün hala o noktaya gelmedi ama gerektiğindede gelir. Yalaması gereken yusuf namoğlu değil öğrenmişdir sanırım bir daha abi dememesi gerektiğini.
Bu tepkiler en baştan önümüze dayattığı yönetim listesi yüzünden umarım anlarda bir sonraki seçimlerde  o isimler listesinde olmaz. Büyük ihtimal adalıyıda listeye tepkileri azaltmak için aldı ama taraftar yemez böyle şeyleri. Şimdilik taraftarın değil zaten muhalif olan grubun sesi çıkıyor buna umarım taraftarıda ekleyecek adımları atmaz.

Cok güzel özetlemişsin abi.  :claps: 

Çevrimiçi Necmi

Haklisin ama sezon basında Adriano ve yedeği Caner var deyip oraya takviye yapmamak pek eleştiri konusu edilecek bir durum degil. Fakat sagbek mevkisinin yedeği yokken oraya takviye yapmamak gercekten ilginç.
aslında bu ekonomik durumda neden yapılsın GG oynarsa sorun yok oynamazsa oraya yönlendireceğimiz
oyuncu sayısı fazla. Bir takımın bek sorunu olamaz takım kendi içinde bu açığı kapatamazsa o takımdan zaten birşey olmaz.
Bir sürü alternatif var medel oynar vida oynar olmadı atiba oynar oda olmadı necip oynar alt tarafı bek yahu.
kendi içinden alternatifini bulacağın mevkiye oyuncu almak anlamsız kaldıki orda yedek sağ bek için yabancı kontenjanı
kullanamazsın yerli alabileceğin kim olursa olsun elindeki alternatiflerden daha iyi olmayacak
bizdeki ısrarla görünmeyen sorun 8 numara sorunu elimizde 8 yok. ama oziyle yıllardır yamamaya
çalışıyorlar bu seneden sonra oziden ümidi keserler sanırım. Bu taraftar ağzıyla kuş tutsa artık oziyi bu takımda oynatmaz.
savunmada çıkardığı bir toptan sonra bile ıslıklandı. taraftarın bu tepkisi hoş olmasada yönetim ve hoca dışında aslında herkesin sorunun farkında olduğunu gösterir. ozi çıkıp dorukhan girdikten sonra ljajicin daha iyi oynadığınıda herkes gördü.
dorukhanda ısrar etsin devre arasına kadar en azından savunmanında iyileştiğini görürüz. Dorukhan çok mu iyi
takıma alışmamış ne vereceği belli bile değil ama girdiğinde o bile fark yaratıyor işde bizim merkezde neyle uğraştığımızın
aslında açık kanıtı bu ozi takımı bir tık ileri götürmüyor yerinde bile saydırmıyor iki adım geriye götürüyor.
bunu iki senedir söylüyorum geçen sene talisca gömülüyordu o zamanda söylemişdim aslında
takımı ayakta tutan taliscaydı şimdi gidince anladı bir çok arkadaş bunu. Bir şey yapmıyor deniyordu
ama aslında çok şey yapıyordu ama çok basit oynuyordu kimse orta sahada bütün yükü alan basit dokunuşları görmek istemedi
sıkışık bir anda rast gele topa bir dokunuyordu 20-30 metre ilerde kanata gidiyordu top o dokunuşları kimse
göremiyordu millet istiyor savaşsın pres yapsın mücadele etsin ama doğru oyun bu değilki sen orta sahada doğru oynayacaksan o topu en hızlı şekilde hücum bölgesine taşıyacaksın. Talisca bunu yapıyordu.

Çevrimiçi Necmi

Abi bence böyle durumlar için bi bilgilendirme metodu düşünülmeli. Forum kurulu bu konuyu ele alsın lütfen.
en sağlıklı olan twitter. sunucunun bir yıllık ücreti yattı
domaininde bir yıllık ücreti yattı forumda bir kesilme olursa kapandı muhabbeti gereksiz kapatacaksak neden yatırdık o parayı
mutlaka bir sorun yaşanıyordur. çözeriz eninde sonunda. Burası taraftar forumu herşey olabilir
saldırıya uğrayabilir heklenir birçok sorunu yaşayabiliriz. Bazen bizide aşıyor sorunlar smf çok iyi bildiğimiz
bir yazılım değil biraz taş devrinden kalma sorun yaşandığında kolayca çözemiyoruz. Bilen birini bulmak bile çok zor.
bu seferki smf ile alakalı değildi sunucuda bazı dosyalar bozuldu sandık ama dns problemiymiş geç farkettik.
yoksa çözümü çok kolaydı farkettikten sonra çözmemiş 5 dakikamızı aldı.

Çevrimdışı Karabay

Selam millet hoş gelmişiniz  :D

Çevrimiçi Necmi

Bende öyle duydum, başkan en etkili eleştiri odağı Besiktasarena'dan kurtulmak için bir IT firmasıyla anlaşma imzalamış, ayda 5 günden fazla açık kalmalarını istemiyorum demiş.  Mylife1903'ün eve giden vdsl kablolarınıda kestirtmiş..  :icool:
evet sanırım mylife giymiş kar tulumlarını kabloyu nerden kestiler diye hat boyunca yürüyüşe çıkmış diye duydum. kurtlar ona birşey yapamazda bir ayıya yakalanmazsa bağlar kabloyu gelir.

Çevrimiçi Necmi

Kartal yuvasında Black Friday indirimi var bilginize.

Çevrimdışı tangaz

telefonu kapattıktan 5-10 dakika sonra altuğ sorunu buldu :D

auram yüksek nefesim kuvvetlidir sadece nikotin kokuludur :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hayır karius ilk geldiğinde böyle değildi adam toplara çıkıyordu sonra ne olduysa birden çakılı kaldı
bence bunda hocanın parmağı var yoksa çıkan adam çıkmaktan neden vaz geçsin. Fabridede son sene çıkmama huyu vardı.
Hoca gezen kaleyi terk eden kaleciyi beğenmiyor yanlış hatırlamıyorsam kendide pek çıkmazdı.
o nedenle onun için tolga fabridende kariusdanda iyi kaleci. Taraftarın tepkisinin sert olacağını bilmese zaten bunlar kaleyi göremezdi.
savunma hattına gelince bizim aslında savunma sorunumuzda savunmacıya ihtiyacımızda yok alt tarafı bek
bir kadroda yeri en kolay dolacak oyuncu kimi oynatırsan oynat yapar. yeterki orta sahan sağlam olsun.
bizde sorun orda zaten savunma onların dirençsizliği yüzünden çok fazla baskı yiyor yenen baskıdada yardıma gelmiyorlar
böyle oluncada ligin en kolay takımı oluyoruz. Hücum hattı dahil ilerde top tutabilen tek oyuncu yok.
Böyle olunca kusur savunmada görünüyor. caner gidiyor bir daha gelmiyor iki alanı tutmal vidaya kalıyor
ama bir oyuncu ne kadar iyi olursa olsun aynı anda iki yerde olamaz. Bakın maçlarda soldan gelen her atağı kesen vida
kesemeyipde rakibi kaçırırsa o rakibi durdurması gereken ikinci vida olmuyor ondan sonrada vida hata yapmış oluyor.
pepe nin arkasında GG bir şekilde oluyor kaç topu çıkardı çizgiden bazen solda bile tandeme giriyor
bizim savunmadaki en büyük zaafımız dörtlü savunmayı üç kişiyle yapmak ve sezonun başından beri bunu göremiyen bir hocayla oynuyor olmak caner formsuz diyor caner formsuz değil caner bek oynamıyor bunu bile göremiyor işde. onun canerde
gördüğü çok sevdiği ortalardan bolcana açması bunu yaptığı sürecede sorun yok arkada stoperler harcanıyor bu önemli değil.
neyse babel sakatlanmış bu hafta caner önde oynar adriano gelir değişimi görürüz savunmada tabi bir tuhaflık yapıp
adrianoyu ortaya çekmezse.

ilk geldiğinde libero gibiydi sen bunu diyorsun ama şuan tüm yan topları içeri alıyor musleradan farkı kalmadı yan toplarda bunun ilk geldiğindeki liberolukla ne ilgisi var? hocayı gömecenya tutsa da gömüyosun tutmasada  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Kartal yuvasında Black Friday indirimi var bilginize.

tövbe tövde

black sale namı diğer efsane günler :icool:

Forum kapalıyken de amma olay oldu . Ankaragücü 1TL muhabbetini de konuşamadık, başkanın para nerede açıklamasını da..

Çevrimiçi Necmi

ilk geldiğinde libero gibiydi sen bunu diyorsun ama şuan tüm yan topları içeri alıyor musleradan farkı kalmadı yan toplarda bunun ilk geldiğindeki liberolukla ne ilgisi var? hocayı gömecenya tutsa da gömüyosun tutmasada  :D
hocayı gömmek aklıma dahi gelmedi ilk geldiğinde yan toplarada çıkıyordu.
ya kendine güveni kalmadı yada başka şeyler var. hocayla alakalı veya değil. Belkide savunma oyuncuları çıkma diyor
bilemem ama geldiği gibi olmadığı kesin. ben fabri gibi kalecileri beğenirim çizgi kalecisinden nefret ederim
kaleci dediğin bütün birinci bölgenin patronu olacak. fabriyide liyondan yediği golden sonra
çok eleştirdiler oda ondan sonra pek çıkmamaya başladı ama yanlışdı bu bir tane yer ama bir çoğunuda kurtarır.

Çevrimiçi Necmi

Forum kapalıyken de amma olay oldu . Ankaragücü 1TL muhabbetini de konuşamadık, başkanın para nerede açıklamasını da..
1 tl lik değerimi varmış böyle bir olay hatırlamıyorum ben.
Beşiktaşın üzerinden prim yapıyorlar işde bizimle dalaşarak kendilerini bizimle aynı seviyede sanıyorlar.
koca sezonda bırakında bir hafta eğlensinler. konuşmaya değmez konuşsak kendilerini adam yerine koyacaklar.

Çevrimdışı mylife1903

Tolgayi da hoca bitirdi abi, ac birakmis devamli, sonra cocuk acliktan gizli sakli yemek yerken de yakalamis, kadro disi birakmis.

Tabletten giriliyor ama telefondan giremedim, alisacaz yavas yavas, rutinim bozuldu, simdi yeniden alis

Çevrimdışı mylife1903

Baskanin bir aciklamasi olmadi, neyini konusacaz, bombos aciklamalar
Aciklamalari metin albayrak yapaydi daha cok ses getirirdi

Baskanin bir aciklamasi olmadi, neyini konusacaz, bombos aciklamalar
Aciklamalari metin albayrak yapaydi daha cok ses getirirdi

Olur mu ya sana bile laf sokmuş :

Alıntı
"Mayıs'ta aday çıkamayacaklar. Aday bulamayacaklar. Çünkü onların bütün derdi benim sinirlerimle oynayıp, ağzımdan bir laf çıkması ve taraftarı yönlendirmek. Biz birlik içerisinde Beşiktaş'a hizmet etmek ile uğraşırken, 30.dakikada Beşiktaş kaptanına bağırmak hangi kültürümüzde oldu? Haftaya yine bu oyuncular çıkacak. Bu oyuncular para alıyor. Daha maç 2-1 ken Sivas diye tempo tutmak hangi kültürümüzde oldu? Beşiktaş'ın paraları ile uçaklarda geziyorlar deniyor. Beşiktaş takım uçağına binerken bile para veriyoruz. Kendimiz ile alakalı personelimiz var. Onlarında parasını biz veriyoruz. Beşiktaş'ın parasından ben ve yönetim kurulu değil uçak, drone'dan bir tane faturasını göstersinler."

Başkan yazdıklarını sıkı takip ediyor :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2018, 08:22:17 Osvaldonun Saçı ]