Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3721144 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

neyse sorunu çözebildik sonunda

benim seni telefonla arayıp manevi destek vermemi bekliyormuş  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bunlar da mı asılsız İddaa , Bunlarda mi yalan ?

Evet yönetim ve başkan savunucularınin cevaplarını bekliyorum

@tangaz abi sen ne diyorsun bunlara ?

@Yunus Emre Dökmeci
ben başkanı eleştiriyorum ama bu instagram sayfasının üslubunu beğenmedim hesap sormaktan ziyade aşağılayıcı bi dil kullanmış. ben şimdi senle telefonda sohbet etsem yada DM atsam başkana (Hakaret Yasak)₄ diyebilirim ama bunu sadece sen duyar görürsün böyle genele yazarken beşiktaş başkanına kimse (Hakaret Yasak)₄ miko die hitap edemez edilmesine de müsade etmez. iletinin yorumlarını okusana ne iğrenç bir dil var orda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forum gelmiş , hoş gelmiş

Şükür kavuşturana :halay: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Burda YD nin 100 milyon TL alacağı konusunda muhtemelen haklısın, çünkü borcun döviz artışları konusunda sürekli eridiği konsunda bir kaç yorum okumuştum, bu yorumlar ne kadar doğru bilmiyorum, ama YD bu konuda dava açsa ve kazansa mahkeme o alacak için faiz uygular mı uygulamaz mı çok merak ediyorum.
Adalı'nın alacağı konusunda haklı değilsin bence. Borç EUR olduğundan TL ye çevirip sonra değer kaybını bizim kazancımız gibi hesaplamak yanlış bence, çünkü borç avro, TL değil.

YD döneminin borç rakamı doğru olamaz. UEFA'ya bile yanlış belge vermiş bir yönetimden bahsediyoruz burda. Açılmış ve tamamlanmmamış ve sonrasında kaybedilip ödenmiş herşey YD döneminin borcudur. Ama hiçbiri o dediğn rakamın içinde ifade edilmemişdir. Bundan eminim. Kanıta dayanmayan kişisel bir emin olma durumu bu.

adalıya borç dövizle muhasebeleştiyse ok, ben tl die şeetmiştim.

Çevrimdışı tangaz

Fatih Terim'in ilk 14 yabancı kuralı, Türk oyuncu oynatanlara önemli düzeyde maddi destek paketi içeriyordu. Bu çok yabancı oynatan takımlardan türk oynatan takımlara yönelik olacaktı.
İlk kulüpler birliği toplantısında  kulüpler ortak karar alıp bu parayı ödemek istemediklerini TFF ye ilettiler.
Bu madde kaldırıldı.

tam öyle değildi aslında yabancı sayısı ilk 8 oyuncu lisans bedeli X olacaktı sonrakiler için 2X 3X 4X die artacaktı bu toplanan bedelde çok türk oynatanların altyapılarına aktarılmak üzere verilecekti. kulüpler istemediler kısmında haklısın ki orası da zaten bizim altyapıdan oyuncu çıksa kulüplerin yöneticileri menajerlerle bir olup kasayı tırtıklayamaz tezimizi destekliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ın son 3 sezondaki gelirleri. 💰

📌 2015/2016: 323,4 Milyon ₺

📌 2016/2017: 521,1 Milyon ₺

📌 2017/2018: 729,1 Milyon ₺

Borca gelince Döviz bazında Cüzii de olsa bir düşüş olsada Kur farkından dolayı artış olmuş , kulüplerin satışı kaçınılmaz görünüyor her geçen Ay , her geçen sene daha da artıyor borçlar , zaten kazandığımızin yarısını faize veriyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

forumda çökecek günü buldu ağız tadıyla gömemedik başkanı :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

belki  tesaduf degildi  :bandit:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Librarius

Bence Fikret Orman kendini imha etti, kollektivizme ve bilgiye inanmayan, eğitime ve işin uzmanına danışmayı gereksiz sayan türk tipi başkanlık sisteminin olağan sonucu, işler iyi gittiğnde kral oluyorsun, gitmediğinde kendini imha ediyorsun. Bu Fikret Orman'ın sorunu değil. Türkiye'nin sorunu. Çoğumuz böyleyiz. Ya herro ya merro.
İşler iyi giderken herşeyin sorumlusu başkan deyip bu sistemi dolaylı yoldanda olsa övenler, şimdide sistemi övsün bakalım.

Abi Fikret Orman benim icin sezon basında taraftara gider yaptiginda bitti. Orda gercek yuzunu gorduk. Kendisini guclu hissedince neler yapabilecegini gorduk. Veya sevmediği yoneticileri kapı disari ederken esip gurledigi anlar da onemli göstergeler. Kanaatimce artık Orman'in Beşiktaş'a verebileceği bir şey kalmadı. Hele hele yanında ki adamlarının Beşiktaş'a zarardan baska bir şey verebileceklerini düşünmüyorum.

Ancak, diger taraftan Sinan Vardar ve Erman Toroğlu gibilerin saldirilarini görünce icim yumuşuyor Fikret Orman'a. En azından Sinan Vardar gibilerinden daha degerli bir şahsiyet benim nazarımda. Ahmet Nur Cebi baskan olsun istiyorum, eğer o olmazsa Fikret Orman kalsın. En azından onun baskanliginda yavaş yavaş eririz, ama diger sırtlanlar kulübü yer bitirir. Ez cümle: asagi tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumundayız.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Okudum izlemedim
Bombos konusmus baskan, zaten bir aciklama beklemiyordu kimse

Iki tane lafi onemli
Ben ben ben demis gene ama besiktasin sahibinin taraftari oldugunu ogrenmis
Eskiden genel kurul falan diyordu, o genel kuruldaki renklileri temizlesin once.

Verdigi bilgi ise %11 menejer payi ben her transfere %10 hesapliyordum

Simdi gerizekaliya anlatir gibi tekrar anlatmaya ugrasmayacam, kalanlari atarli atarli konusmalar

Bir taraftar olarak artık başkanın taraftari oven hiçbir sözünu dikkate almıyorum. Kacti o tren. Guclu hissederken gider yap, güç elinden gidince övgü sirala. Fikret Orman'in Besiktas baskanligi donemi tam bir ibretlik vesika olacaktır gelecek baskanlar icin. Buyuk bir basari hikayesi kibir zehiri ile nasıl tarumar oluyor onu bize gösterdi Fikret Orman.

Çevrimdışı 'TaNeR'

neyse sorunu çözebildik sonunda

Ben de bu son yaşananlar ve tepkilerden sonra dedim:

'hah Necmi en sonunda şalteri kapattı, hepimize geçmiş olsun' :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

gecikmeli vereyim cevabı bende öyle bir durum yok hem ben eski açıktayım :bandit:
ben genelde taraftara tepkiliyim. ama bu sosyal medyadaki taraftar için geçerli yoksa Beşiktaş
tribünleri genel anlamıyla sağ duyuludur. geçmiş inönü taraftarına özlemim yok hatta onlara taraftar bile demiyorum takımı
umursamayan kendi şovunu yapan kitle.

Abi yanliz son bir kaç maçtır yine eski Inönü hastaligi nuksetmis gibi. Yine "...Allah belamızı versin" sacmaligini bol bol duyuyoruz televizyondan.  Saha icinden kopuk bir tezahürat var. Islik yok.

Çevrimdışı Librarius

Abi bizim gömmemize gerek yok, kendi kendisini gomuyor sagolsun.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı kyiv

Biz yokkene Atilla coşmuş.

Başkanı yersek biz yeriz başkasına yedirmeyiz.

İnadına Fikret Orman!!!

Çevrimdışı tangaz

Abi yanliz son bir kaç maçtır yine eski Inönü hastaligi nuksetmis gibi. Yine "...Allah belamızı versin" sacmaligini bol bol duyuyoruz televizyondan.  Saha icinden kopuk bir tezahürat var. Islik yok.

stad sene başından beri etkisizdi son 2 maç rezil durumda goygoycu takımı etkisi çok baskın rakibi baskı altına alan ne varsa bitti kısa sürede başkan gibi stadda eridi

Çevrimdışı Librarius

stad sene başından beri etkisizdi son 2 maç rezil durumda goygoycu takımı etkisi çok baskın rakibi baskı altına alan ne varsa bitti kısa sürede başkan gibi stadda eridi

Abi sezonun boyle olacagi daha sezon baslamadan belli olmustu aslinda. Yaz boyu başkanın "küçüleceğiz" söylemleri, transfer yapmak yerine bol bol tatil paylasimlari, sagbekte yedek sorunu varken takviye yapılmaması, Atiba meselesi, Negredo skandalı, saha zemini skandalı, taraftara gider yapmalar. Bu sezon gecti de bakalım seneye ne yapacağız.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2018, 23:46:23 Librarius ]

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Taraftar,başkan,yönetim,takım birbirinden çok kopuk.Her bir oluşum ortak hedefe yönelik değil,kişisel maddi,manevi menfaatlerini gerçekleştirmeye ya da egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Adem Ljajic son 2 milli maçta gol kaydetti. Bu cocuk kotu degil ama çocuğu harcıyor yaşlılar kurulu. Su takımda suan en klas ayak Ljajic ama Quaresma bey izin vermiyor.

Çevrimiçi murat

Abi sezonun boyle olacagi daha sezon baslamadan belli ölmüştür aslinda. Yaz boyu başkanın "küçüleceğiz" söylemleri, transfer yapmak yerine bol bol tatil paylasimlari, sagbekte yedek sorunu varken takviye yapılmaması, Atiba meselesi, Negredo skandalı, Saha zemini skandalı, taraftara gider yapmalar. Bu sezon gecti de bakalım seneye ne yapacağız.
Solbek sorunu >sağbek sorunu.aslında bizim bek sorunumuz yok en kötü medeli koy o aksayan sağ veya sol bek mevkine.bu takımın savunma probleminin kaynağı savunmada değil daha ileride başlıyor.

Çevrimdışı tangaz

Abi sezonun boyle olacagi daha sezon baslamadan belli ölmüştür aslinda. Yaz boyu başkanın "küçüleceğiz" söylemleri, transfer yapmak yerine bol bol tatil paylasimlari, sagbekte yedek sorunu varken takviye yapılmaması, Atiba meselesi, Negredo skandalı, Saha zemini skandalı, taraftara gider yapmalar. Bu sezon gecti de bakalım seneye ne yapacağız.

bu dağınıklık birkaç sene sürer

Çevrimdışı tangaz

Solbek sorunu >sağbek sorunu.aslında bizim bek sorunumuz yok en kötü medeli koy o aksayan sağ veya sol bek mevkine.bu takımın savunma probleminin kaynağı savunmada değil daha ileride başlıyor.

ilerde başlayıp orda kalsa taaa en geriye dek sürüyor karyus şu ana dek hayal kırıklıgı umarım şu yedek kalmak ve ara iyi gelmiştir

Çevrimiçi Necmi

benim seni telefonla arayıp manevi destek vermemi bekliyormuş  :icool:
telefonu kapattıktan 5-10 dakika sonra altuğ sorunu buldu :D